Groene tirannen: Schuld zijn altijd de anderen

(Door: Conny Axel Meier – Vertaling: E.J. Bron)

Als je op Google zoekt naar “de AfD is schuld” krijg je 3.580.000 treffers. Dat zijn er veel meer dan “de klimaatverandering is schuld” (2.150.000) of “Poetin is schuld” (1.350.000). Deze cijfers worden alleen overtroffen door “de Groenen zijn schuld” met 8.330.000. “CDU is schuld” brengt het op maar 2.910.000 treffers. Dat zijn er zelfs minder dan “SPD is schuld” met 3.030.000 treffers. “De stoplicht-regering is schuld” brengt het nog altijd tot 2.670.000 treffers, dus meer dan de “klimaatverandering”, maar slechts een derde deel van de resultaten van de Groenen.

De nieuwste resultaten van de peiling van het Allensbach-Instituut in opdracht van de “Frankfurter Allgemeine Zeitung” van 21 maart 2024 openbaren de complete misère van de Groenen. “BILD” bericht:

Het aantal geënquêteerden dat de Groenen “helemaal niet” bevalt, verdubbelde sinds 2019 van 25% naar 56%. Het aantal van diegenen die hen [de Groenen] goed vinden, halveerde van 18% naar 8%… Probleem van de Groenen: de politiek van de impopulaire “stoplicht-regering” wordt vooral aan hen toegeschreven. 43% van de geënquêteerden geven aan dat de partij de coalitie met de SPD en de FDP bijzonder sterk zou bepalen. Ter vergelijking: slechts 10% zeiden dat over de SPD en 19% over de liberale FDP.

Niemand, die goed bij zijn verstand is, stemt groen. Dat is waarschijnlijk voor iedere geïnformeerde burger duidelijk. De Groene Duitsland-haters wordt teveel vernietigingswoede verweten. Er is aan hen in de afgelopen twee decennia teveel invloed op de actuele regeringspolitiek gegeven. CDU, SPD en FDP hielpen als kruiwagens de Groenen aan teveel macht en mooie baantjes. De Groenen volgen een politiek van inmenging in de meest intieme levensterreinen van hun onderdanen. Van burgers kan men in verband met de Groenen niet meer spreken.

De Groene tirannen controleren niet alleen ons leven tot in het kleinste detail, ze gooien hun Groene vuil af boven de onderwijsinstellingen in het hele land, van crèche tot universiteit. Ze maken met hun “energietransitie” de stroom en de stookkosten duurder tot in het onbetaalbare, verjagen de industrie naar het buitenland en zorgen voor het faillissement van de middenstand. Censuur, gedachte controle en spraakverboden nemen de overhand. Steeds nieuwe belastingen en heffingen persen de overgebleven belastingbetalers uit tot de laatste druppel bloed, terwijl miljoenen binnendringers genieten van een volledig verzorging op kosten van diezelfde belastingbetalers.

Een eindpunt is nog niet in zicht. Blokkeren van bankrekeningen, uitreisverboden, opzegging van arbeidsplaatsen, woningen en plaatsen in de crèche zijn aan de orde van de dag. O wee als je iets verkeerds zegt, dan wordt er ´s morgens om zes uur op de deur gebonsd en is de helikopter naar Karlsruhe startklaar. De “”sterke staat” (minister van Binnenlandse Zaken Nancy Faeser – SPD) wordt in toenemende mate een tirannie, zonder dat de tirannen ter verantwoording geroepen kunnen worden. Nee. Integendeel. Wie grapjes maakt over de Groenen wordt aangegeven en vervolgd.

Wie nu aanneemt dat de Groenen zouden merken dat ze impopulair zijn bij het volk, vergist zich enorm. Ze zijn nooit zelf schuldig, maar alle anderen, namelijk de coalitiepartner SPD, waarvan de bondskanselier weigert om Taurus-kruisraketten op Moskou te laten afvuren. Ook de FDP, die zich ertegen verzet om wetten uit te vaardigen die de verandering van geslacht toestaan, de verandering van de gasverwarming echter niet. Dat democratische normaliteiten ook in het parlement verloren gaan, is voor de Groenen de schuld van de AfD, waaraan de democratische deelname middels de “brandmuur” wordt ontzegd. De AfD heeft nog nergens geregeerd, is echter de schuld aan de neergang van de economie, aan de toename van de geweldscriminaliteit, aan de massa invasie van mohammedanen, aan de “aardopwarming”, aan de lege geldbuidel en ook aan al het andere, aldus de Groene eco-socialisten. Daarom willen ze immers ook de AfD verbieden. Dan vertrekken er ook geen kiezers meer naar de AfD. Probleem opgelost!

In plaats van inzicht in hun foute politiek te laten zien, worden met de geplande “democratiebevorderingswet” de resten van de nog bestaande rudimentaire democratie afgeschaft. Schuld zijn niet de Groenen, zoals zij zelf beweren. Zij hebben hun politiek niet voldoende “uitgelegd”. Het besef uit de ramp in de peiling is voor Groenen eenvoudig: nog meer censuur! Nog meer propaganda! Nog meer geld voor links-groene NGO´s! Nog meer kortwieken! Nog meer verboden! En niet te onderschatten: alle critici van de Groenen zijn rechts-extreme staatsvijanden en moeten “in strafkampen gebracht en ondergebracht” worden. Dat zei onlangs een vrijpostige leraar tegen zijn leerlingen. Mooie groene wereld!

Bron:
pi-news.net
Door: Conny Axel Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Groene tirannen: Schuld zijn altijd de anderen

  1. stradivotsi zegt:

    Meest laffe honden onder mens. Bij calamiteiten, de vlucht nemen

    maar wel grote bek achter de hekken.

    Die linkse heb ik nooit gemogen. steken je een

    mes in de rug, net de moslim, twee hand op een buik.

    kunnen van mij een kaakbreuk geklop krijgen

    en dat gratis nogwel. Kutvolk is dat.

    Geliked door 2 people

  2. nikrophorus zegt:

    Op de foto is een van de borden te zien die een Beierse taxiondernemer heeft opgesteld om de Groenen te bespotten. Zo wordt Annalena Baerbock als een koppig klein meisje voorgesteld, en Ricarda Lang (in het groen) als bestuurder van een wals (in werkelijkheid is ze nog veel dikker).

    Op een ander bord is Robert Habeck (Economische zaken) afgebeeld met de tekst “kan hij wel tot 3 tellen?” Nou, zulke onschuldige cartoons waren wel de aanleiding tot een strafklacht, waarbij een boete van 6000 euro werd geëist. Baerbock diende zelfs nog een persoonlijke klacht in, omdat ze door de afbeelding “beledigd” zou zijn,

    Dat toont nou precies aan hoe juist die cartoon is: die Baerbock is zo dom als het achtereind van een varken, maar ze verbeeldt zich heel wat te zijn, zonder te beseffen hoe dom ze in feite is. Een klassiek voorbeeld van het Dunning Kruger effect. Ziet zichzelf als een koningin, neemt het ene vliegtuig na het andere, permanent verzorgd door visagistes, kappers e.d., wat gigantisch veel geld kost, Ze maakt de ene stomme opmerking na de andere: stroom kan in het net worden opgeslagen, een politicus kan een wending van 360° maken, er wonen mensen op honderdduizenden kilometers afstand,… en ze gedraagt zich als een eigenwijs, koppig kind, dat niet tegen kritiek kan.

    Gelukkig was de rechter zo verstandig genoeg om de eis af te wijzen, maar de hele geschiedenis typeert wel de onzekerheid, en lichtgeraaktheid van de groene politici.

    Geliked door 3 people

  3. 007lucia zegt:

    Mensen schuld aanpraten
    onder andere door ze dom te houden
    Religiën doen het al eeuwen
    Geloofsfanatisme is feitelijk het oudste fascisme
    daar hebben de khazarians
    goed naar gekeken..
    ergo; Marxisme, socialisme…
    allemaal zelfde scenario
    hou ze dom ..
    en verwijt ze alles

    Merkt u ook op hoe de “nieuwe reclameslogans”
    u de boemanfactor toespelen
    ineens bent u degene die allemaal nieuwe dingen wil
    U moet nu naar de kring(k/l)oop
    want u moet consuminderen
    Hoe kunnen ze anders al die nieuwe vervanging
    voor u, onze kansparels, betalen
    als u én consumeert én uw portemonnee gemolken moet worden

    Want ze weten als ongedierte maar al tegoed
    teveel vlooien op een dier
    dan hebbie een dood dier
    en dat is wel het uiteindelijke plan
    maar ondertussen moet u wel reanimeerbaar zijn

    Uw levenslicht moet gedimd worden
    maar u moet nog de schijn van een leven hebben
    geen dure schijn hoor… maar die van een her-kans-koopje

    Like

Plaats een reactie