Rusland: “LGBTQ” vanaf nu een extremistische organisatie

(Vertaling: E.J. Bron)

Vanaf nu staat de LGBTQ-organisatie op de lijst met extremistische en terroristische organisaties van “Rosfinmonitoring” met meer dan 14.000 personen en organisaties. Daarmee kunnen bijvoorbeeld bankrekeningen bevroren worden.

Op de lijst staan o.a. “Al-Qaida”, de Amerikaanse onderneming “Meta” (waartoe Facebook en Instagram behoren) evenals naaste bekenden van de onlangs overleden oppositieleider Alexej Navalny.

De stap komt overeen met het oordeel van het hoogste gerechtshof van Rusland van vorig jaar november, volgens welke LGBTQ-activisten geclassificeerd dienen te worden als extremisten. Daarmee heeft dit de internationale LGBTQ-beweging als extremistische organisatie erkend, die nu verboden is in het land.

Voor het tonen van LGBTQ-symbolen kan men in Rusland gevangenisstraf krijgen. Het verbod geldt ook voor kentekens, emblemen en vlaggen evenals voor manifestaties en themaparty´s.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Rusland: “LGBTQ” vanaf nu een extremistische organisatie

  1. Elst zegt:

    In het “Oosten” begint het gezonde verstand te overheersen.

    Geliked door 1 persoon

  2. karton zegt:

    Het LGBTQEDBULLSHIT-clubje is een verzameling viespeuken die andersdenkende personen willen doen geloven dat zij, dat clubje viespeuken, normaal zouden zijn. Niets is minder waar, dat zootje zou volledig moeten worden uitgeroeid, zij hebben mede de maatschappij vernietigd.

    Geliked door 3 people

  3. Groene Leeuw zegt:

    Fantastisch dat daar die viezigheid verboden is

    Like

Plaats een reactie