Bevoorrading voor islamterroristen: Faeser (SPD) heeft de opname van 147 mensen uit Gaza toegezegd

(Door: Bettina Sauer – Vertaling: E.J. Bron)

De “Bondsrepubliek” – concreet de links-radicale SPD-bezetting op het ministerie van Binnenlandse Zaken, kameraad Nancy Feaser – heeft voor 147 “mensen uit de Gazastrook” een op name in Duitsland toegezegd. De toezegging voor deze door het ministerie van Buitenlandse Zaken voorgestelde mensen zou echter plaatsvinden “onder het voorbehoud dat er in individuele gevallen geen informatie zou opreden die dit in de weg zou staan”. Dat deelde het ministerie in een antwoord op schriftelijke vragen van de CSU-parlementariër Andrea Lindholz mee.

Op de vraag hoe het ministerie van Nancy Faeser zou willen garanderen dat er tussen deze “mensen uit de Gazastrook” geen zitten die antisemitische instellingen zouden hebben, deelde het ministerie mee dat de opname uit Gaza in principe via Egypte zou plaatsvinden. Daar zouden gesprekken gevoerd worden om op te helderen of er sprake zou zijn van reden tot uitsluiting. “De veiligheidsautoriteiten controleren voor de definitieve opnamebeslissing of er in individuele gevallen bedenkingen betreffende de veiligheid bestaan”, aldus de “Welt”.

Om misverstanden uit de weg te ruimen: 74% van alle bewoners van de Gazastrook beschouwen de aanval van de islamitische moordenaarsbende Hamas van 7 oktober 2023 als juist. Dat betekent dat Faeser 108 mensen Duitsland binnenlaat, die voorstander zijn van de systematische verkrachting van en moord op Joden. Zoveel wat betreft het staatsraison. Bovendien hebben tot nu toe geen van de rijke broederlanden in het Midden-Oosten ook maar één enkele “mens uit Gaza” opgenomen, noch Qatar, Saoedi-Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit, zelfs Egypte niet. Waarom zou dat zijn?

Daaraan herinnert AfD-politicus Georg Pazderski en becommentarieert de bewuste import van nog meer islamitische bedreigers in Duitsland op X/Twitter:

NU KOMEN ZE TOCH! Faeser wil 147 Palestijnen uit Gaza laten invliegen, zonder te weten hoeveel Hamas-terroristen, ´islamisten´ en antisemieten zich onder deze ´mensen uit Gaza´ zullen bevinden. Geen van de rijke broederlanden in het Midden-Oosten is bereid om ook maar één enkele ´mens uit Gaza´ op te nemen, noch Qatar, Saoedi-Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit, zelfs Egypte niet. Waarom zou dat zijn?”

Bron:
journalistenwatch.com
Door: Bettina Sauer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Bevoorrading voor islamterroristen: Faeser (SPD) heeft de opname van 147 mensen uit Gaza toegezegd

  1. Rico zegt:

    Die mensen kunnen niet eens weg uit de gaza. Dit zijn geselecteerde soldaten die een missie hebben, en dat is hier bloed en verderf komen zaaien.

    Geliked door 1 persoon

  2. Rini Stegeman zegt:

    Nederland zal wel niet achterblijven van het binnen halen van dit GAJES . De mensen zullen hen wel weer WELCOME HEETTEN……………….Waar is Europa toch mee bezig……………..?

    Geliked door 1 persoon

  3. karton zegt:

    147 Mensen uit Gaza ? Dat zullen toch niet de Israëlische gijzelaars zijn ?

    Oh oh oh, wat een stomme vraag van mij !

    Sorry hoor.

    Geliked door 1 persoon

  4. Ravian zegt:

    “Op de vraag hoe het ministerie van Nancy Faeser zou willen garanderen dat er tussen deze “mensen uit de Gazastrook” geen zitten die antisemitische instellingen zouden hebben”

    LOL, ALLE “mensen uit de Gazastrook” zijn islamieten en dus antisemieten…

    Geliked door 2 people

  5. Kees zegt:

    Blijkbaar staan er nog steeds Duitsers achter de doelstelling van Hamas, de vernietiging van de staat Israel en het jodendom……triest, na zo veel jaar.

    Geliked door 1 persoon

  6. leeuw7 zegt:

    Onverantwoord om deze goddeloze islamitische gebrainwashte Jodenhatende mensen in Europa te faciliteren !! Nog meer antisemitisme naar Europa halen!!

    Geliked door 1 persoon

  7. addievanburen zegt:

    Laat me raden… Europa, multiculturele Kliko van de VN? Of sturen ze iedereen waar ze in Gaza niks aan hebben gewoon deze kant op? Dat doen de regeringen in Afrika immers ook met succes, zinspelend op een aangepraat schuldgevoel! Over zielige kindertjes, die niet buiten kunnen spelen en/of honger hebben. En als er geen conflict is, verzinnen ze er een waar je bijstaat. Gaza, schuld van Hamas; eigen schuld, dikke bult. De VN zou er verstandiger aan doen die gasten voor eens en voor altijd het eens duidelijk dat als je kindertjes maakt, dat je daar zelf ook voor dient te zorgen ( sinds 1948 is de Palestijnse bevolking gegroeid van 800.000 naar 7000.000 mensen). Geld ook voor Afrika; FOK NIET ZOVEEL!!!

    Geliked door 1 persoon

  8. Julia zegt:

    En maar blijven importeren van dit Islam tuig. De waarschuwingen vliegen ons al jaren om de oren vanwege gevaar van terroristische aanslagen wat doen wij allen we kijken er naar en blijven de invasie van al het tuig toelaten en zelfs belonen met uitkeringen en voorrang op een woning. Wie had ooit gedacht dat het zover zou komen stel dat klapvee in Brussel en binnen onze regering maar verantwoordelijk.

    Geliked door 1 persoon

  9. 007lucia zegt:

    Het is een zeer bekend feit dat de grootste oorlogsmisdadigers
    altijd bij de 1e stromingen van vluchtelingen zitten
    Daar zit je dan mooi mee

    Geliked door 1 persoon

    • addievanburen zegt:

      En dan hebben ze géén recht op asiel, en moeten ze weer terug. Maar dan komt er een ( door ons betaalde) advocaat en een rechter, die vinden dat ze niet terug kunnen, want da’s inhumaan, want in gevangenissen aldaar géén á la carte maaltijden ( met bijbehorende sommelier), en de wifi is ook naadje! En als ze dan toch terug moeten, hebben ze hier al kinderen, en/of ineens een broze gezondheid. Ik zeg, gewoon terugsturen; de dader van de Lockerbie-aanslag werd jaren geleden teruggestuurd naar zijn thuisland ( Libië), omdat hij terminaal zou zijn. Heeft goed gewerkt; hij verkeerd nog steeds in goede gezondheid!!

      Like

  10. scherpschutter1943 zegt:

    SPD wordt ISIS

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie