Optreden Lenny Kuhr (74) verstoord: zangeres belaagd en uitgescholden door pro-Palestijnse activisten

(Door: Silvan Schoonhoven)

WAALWIJK – Een optreden van Lenny Kuhr in Waalwijk is zondagmiddag verstoord door scheldende pro-Palestijnse actievoerders. Het viertal is de zaal uitgewerkt en de zangeres heeft aangifte gedaan.

Tijdens de voorstelling in het Waalwijkse theater De Leest begonnen twee mannen en twee vrouwen plots te schreeuwen. Ze ontrolden een Palestijnse vlag, strooiden met pamfletten en een van hen beklom het podium. De activisten riepen ’from the river to the sea, Palestine will be free’.

Lees verder>>>
(h/t W.C.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Optreden Lenny Kuhr (74) verstoord: zangeres belaagd en uitgescholden door pro-Palestijnse activisten

  1. Henk der Niederländer zegt:

    Waarom gebeuren deze zaken?

    Eenvoudig omdat er veel te slap opgetreden wordt tegen dit soort “activisten”

    Zet dit soort tuig minimaal een maand of 3 vast na de eerste keer.

    Want voorlopig kun je eenvoudig stellen dat de oorlog van Gaza verder uitgevochten gaat worden op Europesche bodem als dit zo door gaat, met dank uiteraard aan de meeheulers van Europesche bodem.

    Geliked door 3 people

  2. Alphons Mantel zegt:

    de nadelen van de chronische import van moslims worden erg duidelijk

    Geliked door 1 persoon

  3. Alice zegt:

    Het wordt hier steeds gekker én enger in dit land. Laat me raden, de vogels waren al gevlogen en er wordt verder niets mee gedaan.

    Geliked door 2 people

  4. leeuw7 zegt:

    Deze ordeverstorende actievoerders moeten minimaal een half jaar achter de tralies worden opgeborgen!!

    Het is te gek voor woorden dat deze mensen überhaupt in een land als Nederland waar van overheidswege zeker 102.000 Nederlandse ingezetenen op een geruisloze wijze zijn gedeporteerd en vermoord in de vernietigingskampen de mogelijkheid hebben om voor een islamitische,terroristische Palestijnse terreurstaat mogen protesteren!! Israël vecht momenteel een strijd waar de meeste naamchristenen ook niets van begrijpen!!

    Waarschijnlijk moeten deze mensen levenslang TBS behandeling ondergaan,wanthet recidivegevaar is levensgroot bij deze onnozele mensen!!

    Wie zwijgt stemt toe met de gewetenloze,oorlogshitsende,Woke,LGBTi,homoseksuele WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia FAILED State Nederland!!

    Like

  5. BosscheBol zegt:

    De onruststokers zijn niet meer gevonden. Nee, iets anders verwacht? Misschien heeft de politie ze wel de weg gewezen en het verkeer stilgezet zodat ze snel weg konden.

    Like

  6. rhgeggink zegt:

    Gestoord in het kwadraat die zg, activisten.

    Tijdje op water en brood zal ze goed doen…!

    Like

  7. Julia zegt:

    Al dat tuig noemt men de toegevoegde waarde dit krijgt men met een multi culti vergaarbak. Dit is nog maar het begin het Islam terreur zal dieper en dieper wortelen binnen onze zogenoemde multi culti samenleving. Eigen volk wordt langzaamaan verdreven kijk maar naar de grote steden het is uniek als men nog een blanke tegen komt in heel veel wijken. Lappen, lange jurken en een tronie daar boven die niets anders dan agressie uitstraalt. Profiteren van onze samenleving maar ondertussen minachten en eigen islam cultuur doorvoeren. Hoeveel moskeeën staan er inmiddels al in dit kleine landje, Islamitisch onderwijs wordt toegestaan vreemd toch dat de tweedeling enorm is met dank aan dat ongekozen klapvee in Brussel en binnen onze linkse regering.

    Like

Plaats een reactie