“Jullie vampierenbal loopt ten einde” – Poetin tegen westerse elites

Er komt een einde aan de uitbuiting van andere landen door het zogenaamde “gouden miljard,” verklaarde de Russische president.

Het tijdperk waarin westerse elites andere landen en volkeren over de hele wereld kunnen uitbuiten, loopt ten einde, zei de Russische president Vladimir Poetin woensdag 13 maart tijdens een exclusief interview met Rossiya 1 en RIA Novosti.

De president verklaarde dat het zogenaamde “gouden miljard” er de afgelopen eeuwen aan gewend is geraakt om “hun buiken te vullen met mensenvlees en hun zakken met geld” terwijl ze “parasiteerden” op andere volkeren in Afrika, Azië en Latijns-Amerika.

“Maar ze moeten begrijpen dat het vampierenbal ten einde loopt,” zei Poetin.

Lees verder>>>
(h/t “Republikein”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op “Jullie vampierenbal loopt ten einde” – Poetin tegen westerse elites

  1. bobzelf zegt:

    WAT EEN GEWELDIG GENIAAL GESCHREVEN STUK 

    VERTELT DOOR ”THE EMPEROR ’ OF THE WORLD

    DAN KOMT ER MAAR 1 IETS IN MIJ OP 

    ZOU DIE LUL MET VINGERS. ONZE JOODSE .JEZUS REDT KLOOTVIOOL 

    DIE MORON DIE 5000 JAAR PAS PLEITE IS ..

    DIT STUK NOU OOK LEZEN ??

    OF ZIT ZO’N STUK JOODS VUIL; DAN MET 2 VINGERS IN ZIJN OREN .

    HEEL HARD …

    LALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALLALA TE BRULLEN 

    OMDAT . JE DE WAARHEID NIET WILT ZIEN E3N ZEKER NIET WILT HOREN 

    EN HEEL GRAAG IN JE DROOM BUBBLE BLIJFT ZITTEN .

    JA WANT WAKKER WORDENM .IS OOK ZO WAT TOCH 

    DUS VOORUIT DAN MAAR JEZUS REDT .HIJ KOMT HIJ KOMT ?? WANNEER ??

    ONZE IJSBERG VRIEND .DIE MET DIE GOEIE ADVIESEN VRIENDEN 

    1 DIE JE VERPLICHT OM CORONA SPUITEN TE NEMEN VOOR HEEL HET VOLK

    EN WAT EXTRA VOOR DE ZEKERHEID . 

    ZO’N KLOOTZAK BEDOEL IK 

    GEEN DANK . IK DENK IK VRAAG HET GEWOON EVEN 

    IK MAAK TENSLOTTE GRAAG VRIENDEN WHAHAHAHAHAH 

    OOM STRANDSTOEL MORGEN ,MAG IK WEER 

    ERUUG HE ?? 

    LATERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

    Geliked door 2 people

  2. Elst zegt:

    Precies de spijker op zijn kop. Alleen voor de westerse landen zal er niets veranderen. De EU is nu eenmaal een onderdrukte vazal staat van de USA zonder zelfbeschikking.

    Geliked door 1 persoon

    • scherpschutter1943 zegt:

      Dat rusland ook een imperialistische staat is, o.a. in afrika. daar hoor ik u niet over. Ook in zuid-amerika heeft rusland veel politieke invloed en handelsbelangen.

      Like

  3. Niek zegt:

    Waarschijnlijk heeft hij gelijk en is met de Brics bezig deze vorm te geven. Het westen met Amerika hebben alles leeggezogen en geparasiteerd met hun luxe levensstijl door iedereen de maat te nemen, over koloniale zeggenschap gesproken zijn ze om te kotsen. Hier lekker groen doen is heel makkelijk als je zelf niets maakt. Tot zover maar er zijn wurgende handelscontracten als je die lui in je land binnen laat, Gadafi begreep dat ook heel goed. Je merkt aan alles maar ook de politiek dat de koek op is, vooral financieel zullen wij dat heel goed gaan merken, het westen zit na 70 a 80 jaar welvaart in een neergaande golf en andere golven komen op. Deze oorlog is een poging opnieuw te beginnen met het financiële systeem, het is kapot. Het is natuurlijk absurd om er 500 miljard in te pompen en nog niet kunnen winnen? Dan leggen ze hem om of starten ze een Wereldoorlog?

    Geliked door 1 persoon

  4. Ravian zegt:

    Yeah, en het mooiste is nog wel dat die idioten van de Deep State, middels hun in de US en Europa residerende salonsocialistische pionnen, zelf het licht hebben uitgedaan…

    Geliked door 3 people

  5. bobzelf zegt:

    ZIE HIER DE MAN DIE NIET DEUGT. 

    DANK ZIJ OOM VLADIMIR STAAN NU OOK DE AFRIKAANSE LANDEN 

    RECHT TEGEN OVER DAT LINKSE TUIG 

    FRANKRIJK ER UIT GEPLEURD. DE REST GAAT VOLGEN 

    JA DAT HEB JE ALS JE DEZE LANDEN ZEGT WAT WILLEN JULLIE 

    DAN KOMEN WIJ JE HELPEN 

    EN NIET 2000 SOLDATEN STUREN EN GAAN MOORDEN 

    OP DE USA EN FRANSE MANIER. DE BRITTEN WAREN OOK WARE MEESTERS

    EN ALLEMAAL ALLES MEENEMEN VAN WAARDE 

    DE BINNEN ZONDER KLOPPEN LANDEN . HET IS KLAAR MET DE VAMPIERS !!

    HET IS KLAAR MET DIE HUMOR 

    DE CHINEZEN EN RUSSEN WETEN HOE HET KAN EN MOET

    DUS OOK DAAR KRIJGT HET WESTEN EEN PAK SLAAG 

    LEUK HE. 

    THE BRICS. MARK MY WORDS. U GAAT GROEN SNEEUW ZIEN

    IN EEN ARMOEDE ALSOF DE 2E WERELD OORLOG NOG MOET BEGINNEN

    SLAVA DE EU . SLAVA USA. STERF EN GODVERDOMME SNEL OOK GRAAG 

    DE MENING VAN EEN OUWE LUL MET WERKENDE HERSENEN 

    I REST MY CASE BOBOBOBOBOOB

    Geliked door 4 people

    • Bas Kievit zegt:

      Een jonge lul spuit de mening eruit. Een oude lul komt de mening in sputterende golfjes.

      Like

    • 007lucia zegt:

      Definately love this guy ..Als ik ooit een Tardus-type time machine vind, dan slinger ik mezelf terug in de tijd en ga naar hem ook terug in de tijd op bezoek…. enfin iets met een beschuitje eten of een hele rol..dikke kans dat ik dan nooit hier had gezeten en hij wellicht geen politieke carriere had gehad..p.s. dagdromen mag altijd

      Like

  6. Henk der Niederländer zegt:

    Maar wat zegt Poetin hier precies.

    Even ter verduidelijking.

    De hegemonie van de Dollar wordt totaal onderuit geschoffeld, waardoor binnen niet al te lange tijd de Dollar dus een hevige klap gaat krijgen en een reusachtige devaluatie van de munt het gevolg zal zijn, wat uiteraard ten koste zal gaan van de Amerikaanse economie wat weer gevolgen heeft voor de herverkiezingen van de demente opa in Washington en dus de Dems op hun achterste poten laat steigeren.

    Ondertussen wijzen met name de Afrikaanse landen de westerse landen de deur met het gevolg dat in het westen dus het financiele systeem zwaar onder druk komt te staan. De achterlijken in Brussel en Washington denken ondertussen nog steeds dat ze het tij kunnen keren door pressiemiddelen in in te schakelen terwijl in Afrika de landen in de rij staan om zich bij de Bricks aan te sluiten.

    Dus het enige wat over blijft is een poging om de Bricks nog meer onder druk te zetten wat vooral gezien kan worden als een hopeloze mislukking op termijn

    Geliked door 3 people

  7. bobzelf zegt:

    effe mt dat woke gezeik meedoen 

    Geliked door 5 people

  8. bobzelf zegt:

    WESTEN GEEFT TOE : OEKRAINE MOET BLOEDEN VOOR AMERIKAANSE BELANGEN. De hoge vertegenwoordiger van de EU voor buitenlands beleid, Josep Borel, heeft in een verklaring aan het Amerikaanse CNN toegegeven dat de steun die door alle Westerse landen aan Oekraïne wordt aangeboden niet wordt gegeven omdat “het Westen van de Oekraïners houdt, maar omdat als Rusland wint, de VS zijn positie als wereldspeler zal verliezen”!

    Dit is de eerste keer dat een Europese topambtenaar toegeeft dat de oorlog in Oekraïne wordt gevoerd en verlengd om de wereldwijde geopolitieke belangen van de VS te beschermen!

    De controversiële uitspraken na 3:55 in de video hieronder:

    In een verklaring vandaag gaf de woordvoerster van het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken Maria Zakharova commentaar op de verklaring van Joseph Borel:

    “EU Hoge Vertegenwoordiger voor Buitenlandse Zaken en Veiligheidsbeleid Josep Borel erkende voor het eerst dat het Westen Rusland niet kan laten winnen in het Oekraïense conflict omdat dit de ambities van de VS om een wereldwijde hegemonie te blijven zou doorkruisen.”

    “Dit is de eerste keer dat een vertegenwoordiger van het Westerse regime de waarheid zegt over wat er gebeurt,” schreef de diplomaat op haar Telegram-kanaal.

    “Dit gaat niet over ‘liefde voor de Oekraïners’, die het Westen praktisch volledig heeft vernietigd. Het gaat allemaal om de wens van de VS om zijn hegemonie te behouden, om zijn verminderde rol in wereldzaken te behouden,” merkte ze op.

    Zakharova voegde eraan toe dat “de eerdere Amerikaanse aanpak om constructieve oplossingen te zoeken in internationale betrekkingen spoorloos is verdwenen.”

    “Liberale democraten weten alleen hoe ze dingen moeten vernietigen, in de overtuiging dat dit vermogen een garantie biedt voor [eeuwige] soevereiniteit,” benadrukte ze.

    De woordvoerster merkte op dat de huidige rol van de EU bestaat uit “het leveren (aan Oekraïne) van verplichte munitie die gekocht is met het geld van de eigen burgers, die nooit zijn geraadpleegd.”

    De topdiplomaat van de EU zei eerder dat een Russische overwinning in Oekraïne de belangen van de VS niet zou dienen, omdat Washington gezien wil worden als een betrouwbare partner die de veiligheid van zijn bondgenoten kan garanderen.

    Borel geeft toe dat het Oekraïense conflict ertoe heeft geleid dat het Westen de wens van de VS steunt om hegemoniaal te blijven. “Dit gaat niet over ‘liefde voor de Oekraïners’, die het Westen in feite volledig heeft vernietigd,” zei Maria Zakharova:

    nitwit bob zeg masr

    Geliked door 2 people

  9. Harry zegt:

    Vind eerlijk gezegd wél dat de Russen zoals Putin en Lavrov heel wat beter conclusies kunnen trekken en een veel nuchterder kijk op de wereld hebben , dan dat halfbakken zootje politici bij ons .

    Ze zijn waarschijnlijk dan ook een heel stuk intelligenter .

    En ze hebben de Amerikanen en ons haarscherp dóór !

    En andersom ? Valse beschuldigingen , leugens en bedrog verspreiden om de Russen te vernederen , te treiteren en te benadelen .

    Laten de Amerikanen die dementerende politieke rat maar opsluiten , vóór dat ie nog even een oorlog opstart .

    Geliked door 1 persoon

  10. Blaffertje zegt:

    “het westen, met zijn “koloniale gewoonten” om “overal ter wereld nationale conflicten te ontketenen”

    Zo is het exact.

    Goed artikel.

    Het westen heeft zich altijd als een arrogante aap gedragen en wil zijn wil aan alles en iedereen opleggen. Soms lijkt het westen op de islam en wil het ook alleen overheersing.

    .

    Geliked door 1 persoon

  11. bobzelf zegt:

    GOOD MORNING . DE HUMOR WORDT LEUKER MET DE DAG 

    THE MAINSTREAM MEDIA DOES NOT WANT YOU TO KNOW !!!!

    BUT !!!!!!!!!

     THIS MAN WAS JUST SEEN FLEEING BALTIMORE 

    HE FIRED 24 USA ROCKETS BECAUSE THE MONEY DID NOT CAME TILL NOW

    WHAHAHAHAH WHAHAHA

    DAT VERZIN JE TOCH NIET .

    NOU IKKE WEL HOOR .  

    Geliked door 1 persoon

  12. leeuw7 zegt:

    Mijn GOD ,de SCHEPPER van hemel en aarde zal uiteindelijk het kwaad wat de wereld dat door de oorlogshitsende,gewetenloze,gewelddadige,Woke ,LGBTi,homoseksuele,klimaatfascistische WEF-BILDERBERGER COVID-19 vaccinazi’s-psychopaten -satanisten-veelplegers-oorlogsmisdadigers de wereld is aangedaan openbaren!! De geïnstitutionaliseerde daders zullen als zij zich niet bekeren voor eeuwig branden in de hel!!Vluchten is dan niet meer mogelijk voor b.v; psychopaten als de demissionaire beroepsleugenaar Mark Rutte en ,z’n gewetenloze incompetente ,gewetenloze,gewelddadige,bloeddorstige trawanten!

    Voor Vladimir Poetin is het te hopen dat hij zich heeft teruggetrokken uit deze voorgenoemde satanische,bloedvergietende boevenbende !!

    Like

  13. bobzelf zegt:

    WHAHAHAHAHAA

    JA HET IS DE LAATSTE TIJD WEL RAAK HIER .

    WHAHAHAHAHAHAHAHAHA

    BERTUS . THE INVASION OF THE BRAINDED 

    DE NIEUWE FILM BEKROONT MET 12 OSCARS WHAHAHAHA 

    LOVE YOU ALL

    IK BEN NAAR HET STRAND LATERRR

    Geliked door 2 people

  14. Alice zegt:

    Putin did:

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/632178118/meer-dan-1600-vliegtuigen-getroffen-door-storingen-vrees-voor-russische-inmenging

    En écht, het kan écht niet gekker:

    https://www.telegraaf.nl/entertainment/1599600492/britse-regering-vermoedt-rusland-zit-achter-complotten-over-prinses-catherine

    Putin did 😝. Wát een krankzinnigheid.
    Ik hoop dat er plek genoeg zal zijn om straks al die zwakzinnigen op te sluiten.

    Geliked door 1 persoon

  15. ronjaspers zegt:

    Wat president putin bedoeld met,jullie vampierenbal loopt ten einde,is het SRM het satanisch ritueel misbruik van kinderen.De wereld wordt geregeerd door 13 satanische bloedlijn families,zoals de nepjoden rotschilds/rockefellers en nog italiaanse families van zwarte adel en het satanische vaticaan.President putin en de russen vechten in de ukraiene tegen deze satanische club,het is een strijd van goed tegen het kwaad.

    Geliked door 1 persoon

  16. leeuw7 zegt:

    De van overheidswege georganiseerde terroristische,Woke ,LGBTi,homoseksuele klimaatfascistische WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia vaccinazi’s dreigen Europa in een totale crisis te storten met nog meer leugens en bedrog!!

    Und da Deutschland ja mit in der NATO eingebunden ist und die USA natürlich die Führungsmacht nicht nur in der NATO sind, muss man sich ganz klar fragen: „Kann wirklich ein bundesdeutscher General die konkrete Planung der Zerstörung einer großen Brücke im Ausland planen ohne Auftrag bzw. Rückendeckung der USA?“ Ganz sicherlich nicht.

    Voorkomen is beter dan genezen!!

    https://www.kla.tv/2024-03-26/28574&autoplay=true

    Wie zwijgt stemt toe met de oorlogshitsende,Woke ,LGBTi,homoseksuele,klimaatfascistische WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia FAILED State Nederland!!

    Geliked door 1 persoon

  17. bobzelf zegt:

    EFFE BIJBLIJVEN JA …DANK U

    Een Russische Iskander ballistische raket heeft een groot commandocentrum in Chasiv Yar geraakt, waarbij tientallen Oekraïense officieren zijn gedood, waaronder, volgens Russische bronnen, een Poolse generaal.

    De Russen zeggen dat de generaal Adam Marsjak was, die volgens Poolse media plotseling stierf aan “natuurlijke oorzaken” terwijl hij “in vrijheid dienst had”.

    De bekendmaking van zijn dood werd gedaan door de Poolse generale staf.

    Marshack stond hoog in de hiërarchie van het Poolse leger.

    Het Oekraïense hoofdkwartier waarin de Poolse generaal gedood zou zijn door de Russen was ondergronds en bestond uit zes verdiepingen.

    Na de volledige ontruiming van Ivanitsky en Bohdanivka lijken de Oekraïners na de raketaanval ook hun verdedigingsposities voor Chasiv Yar te hebben opgegeven.

    Ze lijken niet in staat om significante weerstand te bieden om de stad onder hun controle te houden.

    De val van Chasiv Yar kan een katalysator blijken te zijn voor de Oekraïners en de voortzetting van de oorlogsinspanningen in Donbas, omdat deze specifieke stad een schakel is tussen andere vestingsteden zoals Kramatorsk, Slavyansk

    De Russen hebben onlangs hun inspanningen opgevoerd om NAVO-officieren op te sporen en te doden.

    Ze beschouwen hen nu als voornaamste doelwit.

    BUKKEN MANNEN OP TIJD BUKKEN GRAAG

    BOBBIE THE ROCKET

    Geliked door 2 people

  18. Julia zegt:

    Zucht was het hier maar eens afgelopen met die algehele Tweede Kamer en het zogenoemde demissionair sloop kabinet. De burgers worden opnieuw genaaid en uitgebuit Operatie Beethoven, het kabinetsplan om grote bedrijven als ASML in Nederland te houden, is af. Vraag is nu: wie draait op voor de kosten? Bedrijven, rijken, erfgenamen en woningeigenaren zijn mogelijk de klos. Of gaat iedereen meer betalen aan btw op boodschappen en de bioscoop? De Tweede Kamer moet kiezen, blijkt uit een kabinetsbrief die deze site heeft ingezien. Hoe is het mogelijk dat een dergelijk sloop kabinet dat nota bene demissionair is de boel kan blijven besodemieteren en burgers wederom de dupe laten zijn van hun sloopbeleid eerst bedrijven de tent uitjagen en nu een reddingsplan op kosten van de burgers.

    Geliked door 1 persoon

  19. Snappie zegt:

    De stomme globalisten met 2 linkerhersenhelften staan even goed naast de pot te zeiken. Ze willen 1 wereld maar krijgen er 2 voor terug. Ze begrijpen niet dat ze gehackte animals zijn en die dikke morons willen ons hacken tot animals. Ja toch yuval harakiri. Ben ervan overtuigd dat je ook op poetin zijn lijst van militaire doelwitten staat.

    rutte die xi kingping wel even gaat vertellen wat hij moet doen om poetin met de oorlog te stoppen. Tja rutte moron jij loopt letterlijk 10 jaar achter de feiten aan stomme sukkel. Its time to denazification. Gebochelde lul.

    Werkelijkwaar rutte heeft 1 keer in zijn leven iets nuttigs gezegd ‘gebruik je gezonde verstand’ al weet ie zelf niet eens wat dat betekent, zeker een quote van Einstein. Ja beter goed gekopieerd dan slecht gejat. Ook rutte is een gehackte dwaas.

    zero respect voor de grootste hufter allertijden in nederland

    Geliked door 1 persoon

  20. 007lucia zegt:

    Een paar dagen druk geweest en dan kom ik in een oude versie van Bron…. dus dan ga ik naar de reacties om in de NU-datum te komen, dan zie je een gedeelte van de titel van een artikel staan en dan probeer ik altijd de rest van de naam te raden .

    Er stond dus bij de reakties ;Jullie vampierenbal loo….en ik maakte er van; Jullie vampierenbal loopt uit de hand, de slachtoffers bijten terug en harder. Ik maakte ook deze sprong, omdat ik een discussie had, paar dagen geleden, met een jurist over hoe het legaliteitsbeginsel toe te passen..wanneer… en in de zin van, als je iedereen in het gevang zet, mag je de gevangenen dan ook minstens ëén misdaad toestaan??? We verschilden ietwat van mening maar hij kon zich niet volledig uit deze stellingname lullen…If everybody is being made to do the time… than everybody at least has/had to have committed a crime and if you didn’t you owe the state at least one..

    Geliked door 1 persoon

  21. bobzelf zegt:

    DE NECROFIEL HIMSELF OF FRANCE MET EEN WANDELEND LIJK 

    Geliked door 3 people

Plaats een reactie