Media: “Schokkende beelden” . . .

Door:
“Balkanske priče”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Media: “Schokkende beelden” . . .

  1. bobzelf zegt:

    GEWELDIG MAKKER …

    SLAVA RUSSIA  EN  BLIJVEN SLAAN GRAAG … 

    IN GOED ROTTERDAMS …

    TSLAAN …TOT JE PETROLEUM ZEIKT . RIEP MIJN MOEDER DESTIJDS

    NO MERCY . NO MERCY 

    DIT TUIG HEEFT HET RECHT OM TE LEVEN VERSPEELD

    ”VOOR ALTIJD ”’ 

    JA MAAR ZE HEBBEN ZO’N  ROTTE JEUGD  GEHAD 

    GEEF ZE NOG EEN KANS .WHAHAHAHAHAHA 

    DE PAPPEN EN NATHOUDEN NEDERLANDSE LINKSE REGERING 

    WIL ZE MISSCHIEN WEL OPNEMEN 

    MET WAT GELD EN EEN GRATIS HUIS . EN NATUURLIJK GRATIS ZORG

    HET WACHTEN IS OP DE EERSTE MASSAMOORD ERGENS IN NEDERLAND

    HUGGIE SLAAN PA

    Geliked door 4 people

    • [Er komt een einde aan de uitbuiting van andere landen door het zogenaamde “gouden miljard,” verklaarde de Russische president.

      Het tijdperk waarin westerse elites andere landen en volkeren over de hele wereld kunnen uitbuiten, loopt ten einde, zei de Russische president Vladimir Poetin woensdag 13 maart tijdens een exclusief interview met Rossiya 1 en RIA Novosti.

      De president verklaarde dat het zogenaamde “gouden miljard” er de afgelopen eeuwen aan gewend is geraakt om “hun buiken te vullen met mensenvlees en hun zakken met geld” terwijl ze “parasiteerden” op andere volkeren in Afrika, Azië en Latijns-Amerika.

      “Maar ze moeten begrijpen dat het vampierenbal ten einde loopt,” zei Poetin.]

      Wat denk je wat je met die “gouden miljarden” allemaal niet kunt doen?!
      Zou het niet zo kunnen zijn dat de CIA (Catholics In Action) die idioten aanzetten tot dit soort acties?! De grote winnaar in deze is telkens maar weer de VS. dat is wel wat mij telkens opvalt en ook dat iedereen hier dan weer op de details gaat zitten. Blijf op afstand en laat je niet beïnvloeden door je emoties, hoe schokkend de beelden ook zijn. (iemand neerknallen en daarna met een mes maar op zijn hals blijven snijden is wel een dingetje idd.)

      Like

  2. boorzalf zegt:

    De echte straf komt nog, die gaan naar Siberië worden levenslang in een cel gezet van een paar vierkante meter en komen er nooit meer uit. Dus ook geen werk of wat dan ook. Om het uur kijkt een cipier of hij niet op zijn bed ligt, gewoon staan of zitten op een stoeltje. En zelfmoord plegen, ho maar. Hij gaat er uit als hij de pijp uit is.

    Geliked door 1 persoon

  3. loekie zegt:

    het is nog niet zeker dat dit de daders zijn.

    het is echter wel onomstotelijk bewezen dat de barbaarse nl overheid de schuldige is van alle ellende, doden, vernielingen, roof, moord, terrorisme enz enz de laatste 80 jaar in dit land

    Like

  4. karton zegt:

    Ik vind het géén schokkende beelden, verre van dat. Schokkende beelden zag ik vanuit het “feestgebouw” in Moskou waar onschuldigen in koelen bloede werden neergemaaid door bovenstaand geboefte.

    Geliked door 3 people

    • olieklippie zegt:

      Volgens mij is er niets aan de hand, want dat soort, met zulkse (rot)koppen, komen en lopen hier gewoon vrij rond in, alles is gratis, nederstan. 😝

      Like

    • chrisdirick zegt:

      Helemaal akkoord Karton. Dit zijn geen schokkende beelden! Eerder een voorschot van Boontje komt om zijn loontje.

      Like

  5. booster123c zegt:

    Na wat ze op hun geweten hebben, zien ze er nog te fris uit. Maar ik denk dat ze hun portie straf daar wel krijgen. Hopelijk dagelijks. Of meerdere malen daags is ook helemaal prima. Moet maar een x afgelopen zijn dat pamperen van die geloofsidioten. Kunnen ze hier nog een voorbeeld aan nemen

    Geliked door 1 persoon

    • scherpschutter1943 zegt:

      Ik heb twijfels of de ten tonele gevoerde personen ook inderdaad de daders zijn. Voor het regime maakt het niet uit het gaat alleen om het politieke resultaat. Het volk krijgt aangetoond dat de staat met succes fors optreedt tegen dit soort terrorisme. Deden de nazi’s ook in duitsland. Staken de rijksdag zelf in brand en voerde van der Lubbe op als dader, die natuurlijk bekende want na martelingen is er van enig vorm van een wil niets meer over. Men bekend alles als het martelen maar ophoudt.

      Like

  6. Claudia Millenaar zegt:

    Ik mag hopen dat ze er nog heel, maar dan ook heel erg lang, ontzettend veel spijt van zullen hebben! Maar…, de Russen hebben Siberië, ik verwacht daarom dat dit geen enkel probleem zal zijn.

    Geliked door 1 persoon

  7. Meine zegt:

    Een van die figuren werd z’n oor afgesneden, en in z’n mond gestopt…

    Like

  8. Groene Leeuw zegt:

    Mooie foto’s. Hopelijk gaat de FSB in het buitenland ook nog achter de resterende daders aan, tot in hun huizen en in hun bed aan toe…..

    Like

  9. sirreadallot zegt:

    Die linksboven heeft volgens de zelfgemaakte beelden een zwaargewonde nog levende man die op de vloer van de hal lag met een bot mes de strot doorgesneden.

    Van mij mag dit ongedierte zonder proces in een oubliette geworpen worden. met als gezelschap 20 hongerige wilde zwijnen.

    Like

  10. addievanburen zegt:

    Mijn cliënt, dhr. Poetin ( hoi Vladimir!) acht het niet bewezen dat deze terroristen zijn afgetuigd tijdens/na aanhouding. Zij zijn ongelukkig geraakt door vallende brokstukken in het gebouw dat instortte als gevolg van hun eigen daden. Oftewel: eigen schuld, dikke bult! En die blauwe plekken trekken prima weg, tijdens een levenslang verblijf met dwangarbeid in Siberië.

    Like

Plaats een reactie