“Droogte”. . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Kingfisher voorheen Luc)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op “Droogte”. . .

  1. Sinyo zegt:

    Rutte is naast een lachertje (!!!) ook nog een DROOGKLOOT.

    Geliked door 2 people

  2. Blaffertje zegt:

    Hoezo water tekort? En dan heb huizen op water aan kunnen sluiten hè.

    “Tot 20.000 nieuwbouwwoningen krijgen mogelijk problemen met aansluiting op drinkwaternetwerk https://www.rtvnoord.nl/politiek/1147747/tot-20000-nieuwbouwwoningen-krijgen-mogelijk-problemen-met-aansluiting-op-drinkwaternetwerk #rtvnoord”

    Geliked door 2 people

    • Julia zegt:

      De totale teloorgang van ons ooit welvarend Nederland. Stroomnet, water en dan nog de gaswinning in Groningen sluiten over niet al te lange tijd gebrek aan gas. Men vraagt zich werkelijk af waar al het geld bij de waterschappen is gebleven in ieder geval niet aan de juiste investeringen maar aan wanbeleid en mis watermanagement. Gelukkig hebben wij Willem de topper https://www.vorsten.nl/vorstenhuizen/nederland/water-heeft-koning-willem-alexander-nooit-losgelaten/ Lees laatste alinea “Heel mooi dat we hier als Nederland een leidende rol in kunnen spelen. We hebben eeuwenlange ervaring met water.”

      Geliked door 3 people

      • Blaffertje zegt:

        Met dat gas worden wij ook verneukt. Ze kunnen de gasputten niet sluiten vóór 2030 omdat ze leveringsplicht hebben aan België, Duitsland en Frankrijk, maar daar hoor je ze niet over. De putten gaan alleen voor ons dicht Julia zodat wij dat veel duurdere en milieuonvriendelijker LNG gas moeten gebruiken.

        Geliked door 4 people

  3. Sobieski zegt:

    Droogte in plensregen. Echt socialistisch. Net als massale hongersterfte op de meest vruchtbare grond ter wereld in de toenmalige USSR onder Stalin. De socialisten hebben het de bevolking afgeleerd om zelfstandig te denken, zodat velen niet eens meer weten hoe je regenwater opvangt en op simpele en natuurlijke wijze zuivert.

    Geliked door 1 persoon

  4. Beschimmeld Kaasje zegt:

    Die Club in De Bilt ruikt ook weer geld om mooie reisjes en expedities te maken salaris verhogingen, bedrijfsauto,s etc etc .

    Er is bij al die instellingen zoals KNMI en RIVM een heel raar virus terecht gekomen . Graaien en Snaaien en de boel verdraaien en een ander naaien.

    Geliked door 3 people

  5. Alphons Mantel zegt:

    corona-leugens, klimaatsprookjes en droogte onzin; de gekte is totaal geworden

    Geliked door 1 persoon

  6. joojootje zegt:

    Ook hier weer staat de Groene Khmer voor grote teleurstellingen, net als bij het klimaat zullen zij ook hier weer een retorische truc moeten uithalen en de definitie moeten aanpassen, net als opwarming gewijzigd is in crisis zal droogte veranderen in neerslag tekort, je moet wat om je doem scenario in leven te houden, in de echte wereld kennen wij het gezegde, al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt hem wel, een groot probleem voor de Groene Khmer.

    Geliked door 2 people

  7. koosv8 zegt:

    Er is nattigheid er is droogte,  maar bovenal hebben we ook hier te maken met leugens en misleiding!

    NEDERLAND, een land wat is drooggelegd met windmolens en dijken, nergens is de water huishouding zo goed voor elkaar als hier, maar nu is het zelfs in de duinen overdreven hoogwater. Nou, klimaat verandering natuurlijk, ja, dat past wel in de gekozen richting van nu, maar er wordt gewoon een hoger peil aangehouden zg. een buffer voor de grote droogtes, die eraan zouden komen. Maar dat er steeds meer water wordt onttrokken door datacenters dat telt niet, of steeds meer nieuwe aansluitingen, want water heeft iedereen nodig. Dit land moet maar weer helemaal onderwater, helemaal blank, dat is dan wel weer een pluspunt.

    Geliked door 1 persoon

  8. stradivotsi zegt:

    Klimaat in kwadraat bullshit. Netzoals de leugens van Coronica,

    “wij komen naar je toe deze Zomer”

    Jawel, Vattenval, Eneco de andere pleurisbende derhalve…………….

    Like

  9. hubert zegt:

    Zelf schuld, wij zien het, wij horen het,

    wij begrijpen het, wij schrijven het,

    wij lezen het, wij vernemen het,

    wij tolereren het én

    wij ondernemen geen zak.

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie