Open brief aan Mark Rutte

(Door: P.A.L.M. van Kempen)

Mijnheer Rutte,

Zoals je wellicht gemerkt hebt, heb ik bij de aanhef van mijn open brief aan jou het woord “geachte” bewust weggelaten, omdat mijn bescheiden mening is dat jij helemaal niet geacht bent. Als opa van 8 kleinkinderen (8 jongens die de dienstplichtige leeftijd hebben) voel ik mij genoodzaakt jou deze brief te schrijven in de hoop dat jij jezelf direct terugtrekt als kandidaat voor secretaris-generaal van de NAVO. Mijn oprechte angst is jouw totale onkunde op strategisch/militaristisch gebied. Jij bent in mijn ogen een globalist, een door het WEF geïnfiltreerde persoon en een Ruslandhater. Maar laat ik je duidelijk maken waarom jij niet de juiste persoon bent om voor de functie van de nieuwe secretaris-generaal van het militaire bondgenootschap NAVO gekozen te worden:

1. Jij bent zowel door Amerika als door het WEF gehersenspoeld, die in alles wat in de wereld fout gaat de schuldvraag bij Rusland leggen. Ben jij de afspraken vergeten die in het Minsk-akkoord staan? Ben jij vergeten dat de coup in 2014 in de Oekraïne door de Amerikaanse Victoria Nuland is georganiseerd? Er mocht n.l. geen onafhankelijke staat Oekraïne komen, maar een vazalstaat van Amerika. Ben jij ook vergeten dat er sinds 2014 en 2015 moordcommando’s van de Oekraïne (in nazi-uniformen) de Russische bevolking in Oost-Oekraïne hebben geprobeerd uit te moorden? Meer dan 15.000 Russische mensen zijn toen vermoord door deze commando’s en miljoenen Russische mensen die vredig in de oostelijke Oekraïne woonden, zijn na 2014 naar Rusland gevlucht. Ben jij vergeten dat er onder leiding van Amerika (Biden en Nuland) meer dan 23 biologische laboratoria in de Oekraïne werden gebouwd waar biologische wapens geproduceerd werden? Ben jij vergeten dat de Oekraïne volgepropt werd met wapens richting Rusland. Dit feit is toegegeven door Victoria Nuland.

2. Er is een afspraak (Minsk-akkoorden) dat de Westerse c.q. Amerikaanse invloed niet verder naar het Oosten zou worden uitgebreid. De NAVO heeft zich hier niet aan gehouden. De NAVO breidde haar macht met meer dan 14 landen richting het Oosten uit. Dit geheel tegen de afspraak in.

3. Er zouden geen zware wapens in deze landen (vooral niet in de Oekraïne) geplaatst worden, want dat was een bedreiging voor Rusland (zie ook hier de afspraak in de Minsk-akkoorden). Zie ook een gelijk geval met de Cuba-crisis.

4. Weet jij nog hoe Amerika reageerde toen in Cuba raketten geplaatst zouden worden? Kun jij nu enigszins begrijpen dat Rusland niet akkoord kan gaan met de bewapening en laboratoria in de Oekraïne? Want dat is hetzelfde als destijds in Cuba. Ook kon Rusland niet akkoord gaan met het vermoorden van Russische mensen (meer dan 14.000) in de Oost-Oekraïne na de coup.

5. De NAVO is een vredesorganisatie, maar onder jouw bewind zal ze zeker een aanvalsorganisatie worden. Ben jij vergeten hoe in september 2022 de Nord Stream pijpleiding werd opgeblazen? Jij was de allereerste om Rusland de schuld te geven. Nu blijkt dat hoogstwaarschijnlijk Amerika dat heeft gedaan. (Biden zinspeelde hier duidelijk op en ook uit onderzoeken blijkt dat Amerika hierachter zat). Begrijp jij dat deze aanslag een oorlogsverklaring aan Duitsland en Rusland was? Immers ook Duitsland werd hiermee aangevallen.

6. Jij hebt (in mijn ogen) Nederland achtergelaten als een Derde Wereldland. Onze AOW’ers die dit land mede hebben opgebouwd (waaronder ikzelf), moeten leven van een zeer lage AOW, terwijl er miljarden uitgaan naar wapens voor de Oekraïne en een nog groter bedrag voor gelukszoekers die in ons land komen profiteren en kost en inwoning krijgen.

7. Als minister-president heb jij in mijn ogen gefaald. Als secretaris-generaal van de NAVO ben jij totaal ongeschikt, aangezien jij totaal niet deskundig bent op dit gebied. Ook jouw banden met het WEF zijn desastreus voor Nederland en Europa. Maar bovenal, jij liegt, echter jij noemt dat een selectief geheugenverlies.

Deze brief schrijf ik jou, omdat ik bang ben dat straks onze Nederlandse jongens (waaronder ook mijn 8 kleinkinderen) naar het oostelijk slagveld worden gestuurd door de NAVO. De geschiedenis hoe de oorlog is begonnen, werd door onze nieuwsdiensten onjuist vermeld. Immers Rusland moet de schuld krijgen. Maar is het niet zo, meneer Rutte, dat jij alleen maar uit bent op macht, terwijl je van jezelf weet dat je niet capabel bent om de NAVO te leiden? Als jij de functie krijgt, zal niet alleen de NAVO lijden, maar heel Europa. Jij bent n.l. in mijn ogen iemand die nog steeds denkt dat je een beer kunt blijven slaan en niet beseft dat de beer ook terug kan slaan. Diplomatie hoorde lang geleden bij de NAVO, want ze was een vredesorganisatie, en daar hoort iemand aan de macht die geen oorlogshitser is, maar een diplomaat die beseft dat onderhandelingen tot vrede leiden en wapens tot oorlog.

Vanuit het diepste van mijn opa-hart hoop ik dat mijn kleinkinderen en alle Nederlandse kinderen niet in een oorlog worden gezogen. En zeker niet in jouw oorlog. Nederland heeft nooit voor de Oekraïne gekozen, het is niet ONZE oorlog, maar die van jou, Mark Rutte. Meld je aan als oorlogsvrijwilliger en ga ondervinden wat oorlog is en zie dan het leed. Oorlog kent geen winnaars, alleen maar verliezers. Als mijn kleinkinderen in deze oorlog worden gezogen, zie ik jou, Mark Rutte, als een van de personen die daarvan de oorzaak zijn.

Een laatste woord aan jou, Mark Rutte. Ga voor de spiegel staan ( ,als jouw selectief geheugen nog weet waar die hangt) en vraag jezelf af of onze Nederlandse jongens moeten sterven voor jouw oorlog. Vraag je zelf ook af wat de gevolgen zijn van een nucleaire oorlog. Wie is dan de winnaar?!

Door:
P.A.L.M. van Kempen
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

33 reacties op Open brief aan Mark Rutte

  1. fredje zegt:

    ik begin stilaan te twijfelen aan de regeringsformatie. Het lijkt er sterk op dat de formatie bewust word vertraagd, zodat het ontslagnemend kabinet rustig kan verder doen en verder schade kan aanrichten

    Geliked door 10 people

    • Julia zegt:

      Nieuw kabinet forget it. https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/joost-niemoller-teleurgesteld-in-wilders-nexit-verraad-het-is-het-einde-van-onze-soevereiniteit. Het blijken allemaal landverraders. Dat Rutte het NAVO baasje wordt is zeker als de beroeps leugenaar en landverrader voor de spiegel had gestaan was de spiegel allang gebarsten in duizend stukken. Eerst zijn land gesloopt en verraden om vervolgens het bijltje er bij neer te gooien vanwege het ontlopen van de verantwoordelijkheden. Dit soort verraders kunnen ze blijkbaar binnen de NAVO goed gebruiken. https://niburu.co/binnenland/19578-waarom-denk-je-dat-mark-rutte-wordt-benoemd-als-baas-van-de-navo . Rutte heeft geen geweten, Rutte heeft niets te verliezen heeft zelf geen kans gezien nazaten op de wereld te zetten evenals Ollengren, Rutte is door en door slecht en doet er alles aan om zijn natte droom bij de NAVO te verwezenlijken. Hoeveel onnodige doden dit kost interesseert hem helemaal niets als hij zelf maar niet in de loopgraven dienst hoeft te doen om als kanonnenvoer te dienen. Ook Wilders steunt nu ineens de Oekraïne. Wat kunnen wij nog verwachten een hoop ellende en een grote financiële uitbuting van de belastingbetalers om de miljardensteun de komende jaren voor de Oekraïne te bekostigen. Door de politiek en de linkse msm is de hetze tegen Rusland dermate opgevoerd zodat miljoenen gehersenspoelde schaapjes mede achter de steun voor de Oekraïne staan. Ben benieuwd hoe de schapen reageren als hun kinderen straks naar het front worden gedwongen en in een body bag of verminkt terug komen. Geloof maar dat Rutte flink wat heeft toegezegd om zijn functie bij de Navo binnen te halen en waarschijnlijk ook alle militaire steun al heeft toegezegd. Die vent is niet vies van verraad.

      Geliked door 4 people

    • skippy zegt:

      Overduidelijk toch wat er gebeurd: het WEF trekt aan alle koordjes. We zijn een dictatuur nagesukkeld en de pers heeft erbij geholpen.

      Als volk zijn we verraden.

      Geliked door 4 people

  2. duinsnip zegt:

    De laatste keer dat een Duitser probeerde Rusland te annexeren, had deze drie jaar later de Russen in zijn keuken. Maar ja, wie niets leert van de geschiedenis moet het maar weer opnieuw meemaken. Alles wat daar voor nodig is is iemand op een positie plaatsen die zelf toegeeft geen actieve herinnering te hebben als dat hem beter uitkomt. Dementie op afroep. Gecondoleerd met zo’n lijder.

    Geliked door 6 people

    • Jules Vismale zegt:

      Adolf Hitler was juist een Oostenrijker die gewoon de pest had aan joden, Polen, Oekraïners, Wit-Russen, Russen enz. en volgens onderzoeken waren veel van deze volkeren juist NIET bang voor hem!

      De nazi-jager Simon Wiesenthal (1909-2005) schreef ooit eens in een persoonlijk boek over zijn ervaringen als Holocaust-overlevende en de jacht op nazi’s dat veel joden in het oosten zelfs meenden dat ze met Hitler gezellig konden gaan koffiedrinken in de hoop dat hij hen wel met rust zou laten!

      En hoe dat is afgelopen weten we natuurlijk allemaal wel en op dat punt lijkt Mark Rutte nog steeds zo te denken over Oekraïne!

      Like

  3. robbie644 zegt:

    Russen lachen zich rot om de oude rommel van de Oekraine nazis en de troep van de navo…. https://www.youtube.com/watch?v=kVaMn_x1wEE

    Geliked door 3 people

    • Jules Vismale zegt:

      Recent las ik op het internet dat Vladimir Poetin al zo wanhopig zou zijn geworden daar veel Russen niet eens meer het leger daar willen ingaan. Hiervoor zou hij als compensatie nieuwe soldaten rekruteren en ronselen uit Cuba, Armenië, India e.a. landen overal ter wereld.

      Veel van die rekruten hebben echter geen enkele gevechtservaringen en zij zullen meer als kanonnenvoer eindigen of anders sturen we Mark Rutte en al zijn vrienden, die zo graag deze oorlog in stand willen houden, naar het front toe!

      En of zij daarom zitten te springen om de ijskoude loopgraven in Oekraïne in te gaan? Het antwoord is vast niet moeilijk te raden!

      Like

  4. polla zegt:

    HELEMAAL MEE EENS >ooK MIJN OORLOG NIET ENOOK MIJN MINISTER PRESIDENT NIET

    mIJN ZOONS EN KLIENZOONS KRIJG JE NIET AL MOET IK ASL MOEDER OMA ER ZELF VOORDE BAK IN

    ZELF HEB IK DE 2DE WERELD OOLOG MEE GEMAAKT EN 3 JAAR JAPPENKMP

    zALIG DE VREDE STICHTERS ZIJ ZULLEN GOG S KINDEREN GENOEMT WORDEN ,

    Geliked door 6 people

  5. de barbaar zegt:

    Hij is goed hoor deze brief van deze meneer…..

    Echter is er de oplossing.

    TRIBUNALEN en vooraf de grove bezem door het gerechtelijk gedrocht.Rat rutte zal veroordeeld worden voor zijn gruwelijke misdaden tegen het nederlandse volk.

    Laat de straf minstens(!) levenslange dwangarbeid worden onder zwaar regiem.Zo kan deze rat iets terugdoen ten gunste van ons land….uiterraard in een kale cel,goede catering vanaf krekelpap/krekelburgers/madenpasteitjes en wormensoep.Ook zal de gezondheid gewaarborgd zijn o.a. door 2 maandelijks een injectie van de mnra spuitjes die ozo veilig en goed zijn voor de menschhhhh.

    Ook zal er ruimte gegeven worden voor een wekelijks bezoekuurtje door e.o.a. kansparel,boeba,met een lul van 25 cm om een prettige bijeenkomst te houden…..

    Laat het beginnen!

    Geliked door 4 people

    • Kanaloa01 zegt:

      Voor tribunalen zijn onafhankelijke rechters nodig en die zijn er allang niet meer en als er al nog 1 te vinden is wordt hij voortijdig met een of andere lulsmoes ontslagen of erger.

      Like

  6. Rini Stegeman zegt:

    Een brief naar mijn >3

    Like

  7. Marc zegt:

    Beste Palm,

    Je mist de pointe: Rutte is zelf instigator en dader!

    Heeft iemand al zijn aandelenportefeuille gecontroleerd?

    Geliked door 3 people

  8. hannah zegt:

    Waarschijnlijk zal Pinokkio dit niet lezen maar ik ben het er helemaal mee eens …

    Geliked door 2 people

  9. Groene Leeuw zegt:

    Zeer goede brief opa. Ik ben het op alle fronten met u eens. De elite echter gaat hun eigen kinderen zeker NIET het slagveld opsturen. Die vluchten als vanouds naar het buitenland, ver van fall-out verwijderd om later weer als bejubelde terug te keren zoals Wilhelmientje en haar kneuzen.

    Geliked door 5 people

  10. Elst zegt:

    Geen speld tussen te krijgen, maar Rutte is een psychopaat dus het zal hem allemaal worst zijn.

    Geliked door 8 people

  11. C.A. Boon zegt:

    Goed gezegd! U slaat de spijker op de kop.

    Geliked door 2 people

  12. Ravian zegt:

    Had dat “Mijnheer” ook maar weg gelaten…

    Geliked door 5 people

  13. leeuw7 zegt:

    Bij deze dank voor deze duidelijke brief aan de collaborerende,zeer onbetrouwbare pathologische beroepsleugenaar Mark Rutte en z’n eveneens zeer onbetrouwbare geïnstitutionaliseerde trawanten!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren

    Haelen 6081CZ

    Geliked door 1 persoon

    • Harry zegt:

      Stak die misselijke Sion nou maar eens een poot uit !

      Maar néé hoor , daar hoef je ook niet op te rekenen ! De lul !

      En die Hamamashi , daar heb je ook geen donder aan !
      De absolute overbodige .

      Neem afstand van die niksnutten en val ons niet meer lastig met die hersenspinsels !

      Waarom blijf je hangen in die rare verzinsels ?

      Is twee voeten op de grond te heftig voor je ?

      Ben je zo labiel , dat je het zonder die twee niet af kunt ?

      Geliked door 1 persoon

      • leeuw7 zegt:

        Volgens sommige astronomen bevat het heelal (minstens) 2000 miljard melkwegstelsels. Dat is een 2 met twaalf nullen. Eén van die sterrenstelsels, onze eigen Melkweg, zou een diameter hebben van 200.000 lichtjaar. Tijd voor een diepe duik in het universum: van onze aarde tot het multiversum.

        Volgens mij heeft IEMAND deze constellatie nauwgezet geconstrueerd en in elkaar gezet!!

        Kunt u mij het tegendeel van deze IEMAND bewijzen??

        Nog steeds denken mensen het klimaat te kunnen redden!!

        Zou dit alles op toeval berusten mijnheer Harry ?

        Met vriendelijke groeten van Léon van Duren

        Haelen 6081CZ

        Like

  14. Niek zegt:

    beste Heer van Kempen,

    U heeft helemaal gelijk en ook waarom u zich zorgen maakt, mag ik u op attenderen dat indien een van uw kleinkinderen een gebrek heeft of psychische problemen u bezwaar kunt maken tegen de dienstplicht en hij dan geen brieven meer krijgt en niet zal worden opgeroepen. Ook gewetens bezwaar is een mogelijkheid vanuit geloofsovertuigingen. Ga eens aan de slag hiermee en help uw kleinkinderen. Vele MSM gelovigen worden de hele dag voorgelogen terwijl wat onderzoek van een uurtje, de mensen 180 graden laat draaien in hun mening. Of ga eens naar Rusland om er zelf te kijken hoe het land in opbouw is en het economisch prima gaat. Iedereen stemt op Putin en dat is volkomen logisch als je ziet wat voor projecten er gemaakt worden aan de infrastructuur zoals treinen en metro’s maar ook snelwegen en huizen. Maar het allerbelangrijkste is dat daar ook hele lieve mensen wonen die helemaal geen oorlog willen. Mijn hoop ligt op vredes demonstraties zoals in de jaren 80 tegen kernenergie. Afgelopen zondag was er eentje in Amsterdam met een loop naar het Museumplein en terug met slechts 2500 mensen die de moeite hadden genomen om er iets van te zeggen met een witte vlag, ik hoop dat deze beweging uitgroeit tot 500.000 dan worden we gehoord door de MSM. Het zou een doorbraak in de de politiek teweeg kunnen brengen want anders zijn we verloren als dit zo doorgaat. O,ja aan uw brief heb ik niets toe te voegen

    Geliked door 2 people

  15. karton zegt:

    Rutte zal vast géén tijd hebben om deze brief te lezen. De nitwit is veel te druk met het “reclame” maken voor zichzelf als nieuw NAVO-baasje.

    Hij denkt met zijn diploma “Wichelroede-lopen” een goede kans op die positie te maken, hopelijk wordt de dwaas snel het hiernamaals geroepen.

    Geliked door 5 people

  16. Sinyo zegt:

    Beste PALM.

    Jouw initialen doen mij denken aan mijn geboorteland.

    Toen de Cubacrisis er was, was er ook binnen dit Nederland grote onrust. Zelf behoorde ik nog niet tot de Ouwe Stomp. Had nog 2 lichtingen te gaan. Maar die taferelen, die ik zag bij die ouwe stompers (GÉÉN Stumpers) waren erbarmelijk, Hun kleine verlof werd ingetrokken, zodat ze niet mochten afzwaaien. De ontreddering was groot en het bier bracht hen tot stomdronken rollen over de grond.

    Wat konden “onze jongens dan wel”. Ik woonde en werkte in Duitsland. Er waren enorme bosbranden uitgebroken. Die werden 24 op 24 uur bestreden door onze jongens daar in de buurt gelegerd, Voordien zagen ze er niet uit met die lange haren onder het baretje vandaan, Dat is een andere form van volledige inzet.

    De berichten in de Duitse kranten waren vol lof over de inzet van onze jongens.

    Tot slot: 

    Die Rutte zal ons nooit beschutte. Is Bagger deze schijnheilige Lacher. Zei ooit het is ook onze oorlog. Hij is een schoothondje en verre van een buldog

    Geliked door 3 people

    • Rini Stegeman zegt:

      Kan mij de Cuba Crisis nog goed herinneren, was in 1962, mijn ouders gingen hamsteren, een kist werd in elkaar getimmerd, en werkelijk alles kwam erin van closetpapier tot nylons met naad, bloem om te baken, olie etc. suiker………..

      Geliked door 1 persoon

  17. dutchess43 zegt:

    Tja, hr van Kempen, helemaal voor 100% waarheid wat u zegt.

    Maar het is een utopie als wie dan ook denkt dat Rutje ook maar naar iemand luistert, zo is hij doordrongen van zijn eigen voortreffelijkheid. Die gaat altijd en overal ongevraagd zijn eigen goddelijke gang,

    Geliked door 3 people

  18. Nootmuskaat zegt:

    zo is dat. Je hebt helemaal gelijk. Die smerige leugenachtige psychopathische kwaadaardige tering hond zou kapot geschoten moeten worden. Waar is Volkert vd Graaf als je hem ECHT nodig heb. Die griezel is een gevaar voor de wereld vrede.

    Geliked door 3 people

  19. Fredje zegt:

    wolf in schaapskleren deze viezerik.

    Geliked door 2 people

  20. bobzelf zegt:

    ZOU ONZE HUIS DOLF SS. NAZI 

    DEZE GEWELDIGE BRIEF OOK GELEZEN HEBBEN ??

    OOM VLADIBOB

    Geliked door 1 persoon

  21. delamontagne zegt:

    Er zijn nogal wat reageerders die die volksverlakker, ik bedoel de lachende Farizeër Rôtte voor ’n volkstribunaal willen hebben.

    Nou vind ik ’t zelf ook geen slecht idee maar er zijn er meer die eerder aan eigen belang[en] dachten dan lands= volksbelang.En die horen ook aan tafel……..deze tafel bedoel ik

    Maar laten we ze dan wel een laatste Galgenmaal gunnen dat een beetje ludiek is opgetuigd.Zelfs Rutte zal z’n alom bekende lachje niet kunnen inhouden.

    Geliked door 4 people

  22. boorzalf zegt:

    In den haag roepen ze” wollen sie ein totale krieg” ja ja ja roepen de vooral de linkse politici. En toen viel er een bom op den haag. Klaver, Sjoerdsma, rutte zijn niet meer terug gevonden, ze zijn verdampt. En de vrede keerde weer terug.

    Like

  23. Leny zegt:

    hij is zeker niet geschikt

    Like

Plaats een reactie