D66-leider Jetten maakt opmerkelijke verspreking op partijcongres

(Door: Robin de Boer)

D66 is klaar om ‘keihard’ oppositie te voeren tegen het ‘extreemrechtse’ kabinet dat eraan lijkt te komen, zei Rob Jetten op het partijcongres van D66 in Nieuwegein. Hij riep de overige oppositiepartijen op om samen een front te vormen.

Jetten haalde in zijn speech hard uit naar de leider van de PVV. “Geert Wilders, met zijn ondemocratische eenmanspartij, is tot in de kern on-Nederlands. Hij is een bedreiging voor de Nederlandse waarden en voor de Nederlandse identiteit,” zei de D66-leider.

Lees verder>>>
(h/t “nemo”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op D66-leider Jetten maakt opmerkelijke verspreking op partijcongres

  1. Olie bol zegt:

    zo sprak de kontneuker van Nederland

    Geliked door 3 people

  2. hubert zegt:

    Die idioot met zijn k.. partij is zelf zijn eigen land

    aan het verkwanselen en is de burgers waar hij

    voor zou moeten zorgen en opkomen en naar

    luisteren aan het bedriegen. Dus waar heeft

    deze kwibus het over.

    Nederland zal zeer diep zinken wanneer men

    naar deze kwast en zijn partij luister.

    Geliked door 3 people

    • olieklippie zegt:

      yep, maar niet alleen door deze dictators 66, maar ook door die timmerfranz en de groene gif khmer en dat Volt/Denk zooi partijen, met daarbij dat oorlogszuchtige ondemocratische gedrocht Eu + die stupide kiezers erbij gerekend, gaat dit land naar de kloten.

      Geliked door 2 people

  3. Olie bol zegt:

    test gaat wat fout

    Like

  4. Alphons Mantel zegt:

    de nieuwe bestuurscultuur van Kaag heeft erg goed gewerkt; aantal D66-zetels ging van 25 naar 9 in nov. jl.

    Geliked door 1 persoon

  5. karton zegt:

    Ik zag en hoorde deze homofiele nietsnut zojuist op tv. Het meest verontrustend wat hij uitkraamde was m.i. : “Mijn partner en ik willen ook een kind adopteren”.   Oh Lief Heerke, ik vraag u beleefd : wil je dat voorkomen, heel erg a.u.b. ? Ik moet er toch niet aan denken dat een kind door twee van dat “type Jetje” door dat soort zou worden opgevoed ?
    Dat is vragen om “de ondergang van de mensheid”.

    Geliked door 7 people

  6. karton zegt:

    Dit homofiele baasje heeft ‘t doorlopend over “hard c.q. keihard”.

    Wat zou de viespeuk toch bedoelen ? Of richtte hij deze woorden tot z’n vriendje K.Eutelstoter ?

    Geliked door 3 people

  7. BosscheBol zegt:

    De verbetenheid en woede van links: ze hebben de verkiezingen verloren. Totaal geen zelfreflectie. Links heeft het eeuwige en totale gelijk. Iedereen die het daar niet mee eens is, zit fout en wordt buitengesloten.

    Ik zit bij een club “mentoraat” (sommige mensen hebben geen beslissingsbevoegdheid meer omdat ze in een psychiatrisch instituut zitten of geestelijk gehandicapt zijn. Vroeger nam het instituut dan de handelingsbevoegdheid over maar dat is nu verboden. Als er geen familie is, is een mentor wettelijk verplicht. Vandaar die vrijwilligersclub).

    Mensen, het klinkt heel idealistisch maar laat ze er niet achter komen dat je NIET groenlinks of PvdA of D66 bent! Ijzingwekkende kou is je deel. Ik kan er ook niet zomaar weg want ik ben door de rechter aangesteld en dat hef je niet zomaar op.

    Een vriendin van mij had op het internet iets niet zo fraais geschreven over een bewindvoeder. Wat ze schreef, weet ik niet meer, maar ze had er beter niet haar naam en adres bijgezet. Ze werd opgeroepen voor een lang en zeer intimiderend “gesprek” op het politiebureau en moest voor de rechter verschijnen die haar veroordeelde zonder straf en zonder strafblad. Maar ze zijn nog niet klaar met haar want het getreiter gaat op meerdere terreinen verder.

    Als u dus niet braaf links bent, kunt u beter geen vrijwilkligerswerk doen. Met het linkse tuig is absoluut niet te praten. Ze hebben ALTIJD gelijk. Ik hoop het nog mee te maken dat ze eruit GETRAPT worden. Want erg netjes zal het wel allemaal niet gaan. En dat moet ook niet.

    INTOLERANT, dat is precies het juiste woord.

    Geliked door 4 people

    • BosscheBol zegt:

      Mijn buurvrouw had de bewindvoerder “malafide” genoemd en kon dat (voor zover ik kan beoordelen) ook onderbouwen.

      Geliked door 3 people

    • nemo zegt:

      De linksgroene ideologen rechtvaardigen hun repressieve en onwettige gedrag met een eenvoudige logica: grondrechten zijn democratische rechten in een democratische samenleving, rechten gedefinieerd door democraten voor democraten. Iedereen die zich buiten de democratische sociale orde bevindt, kan geen aanspraak maken op deze rechten.
      Als je nu vraagt wie bepaalt wat een democratische orde is, is het eenvoudige antwoord: de meerderheid van de volksvertegenwoordigers, niet het volk, want het volk kan gemanipuleerd worden.
      En zo wordt de bal rond (soms zelfs bont). Uiteindelijk zijn het een stel vorstelijk betaalde EU-parlementsleden en hun leiders die bepalen wat juist en recht is, niet wij, en ook niet een Slaapkamer of een Bondesnacht.

      Geliked door 3 people

      • BosscheBol zegt:

        @nemo, helemaal mee eens. Zo heeft ook een ondemocratische en on-Nederlandse partij de verkiezingen gewonnen en hebben alle democratische partijen verloren.

        Na lang nadenken over wat hiervan de oorzaak zou kunnen zijn, weten we het nu: het volk! De kiezers! Die zijn dom en beïnvloed door de Russen. We kunnen de verkiezingen ook eigenlijk niet aan het volk overlaten want ze worden gedesinformneerd met Russisch advies en geld.

        Misschien moeten we van de verkiezingen meer iets maken dat alleen vrijblijvend advies aan de democratische regering geeft?

        Of alleen die mensen mogen stemmen die in de afgelopen 10 jaar op democratische partijen hebben gestemd?

        Of alleen regeringsleden en volksvertegenwoordigers van democratische partijen mogen hun stem uitbrengen?

        Op één van die manieren denken wij onze kwetsbare democratie weer tot bloei te kunnen brengen!

        Like

  8. dutchess43 zegt:

    Ach dat Jetje met zijn blote billen snoetje. De druiven zijn hem te zuur. Goddank dat Demonen66 bijna gemilimeterd is door heks Kaag en haar zure kruiden dragertje nicht Jetje.

    Geliked door 5 people

    • Olie bol zegt:

      die club van nichtjes zullen straks op hem stemmen er is te veel verkeerde manen en vrouwen

      Like

    • karton zegt:

      @ dutchess43 op 7-4-2024 om 13.58 u.

      “Mevrouw” Quag doet nou toch “zinnig” werk voor de VN in Gaza ? Vorige week gooiden de Israëli een aantal precisiebommen op een aantal medewerkers van een hulporganisatie die daarbij, geheel per ongeluk, werden gedood.

      Zou ’t voor die Israëli érg moeilijk zijn om zo’n bommetje op de auto van Quag te mikken ?

      Geliked door 2 people

  9. jantjeuitnl zegt:

    De zichzelf noemende anti-fascisten zijn de nieuwe fascisten.

    Geliked door 1 persoon

  10. rhgeggink zegt:

    Weer een bewijs dat hij er niets van begrijpt, Jette ga vissen oid….!

    Geliked door 1 persoon

  11. Ravian zegt:

    Het enige dat er hard is aan die nicht dat is wat hij door zijn ‘mannetjes’ in zijn achtergat geschoven krijgt.

    Like

  12. JUlia zegt:

    Links is het meest gevaarlijke betonrot onder onze samenleving. Zo ook de VMBO- er linkse nietsnut Klaver die van harte was uitgenodigd bij het linkse propaganda programma WNL. https://www.nrc.nl/nieuws/2024/04/07/jesse-klaver-pleit-bij-wnl-voor-meer-economische-steun-aan-oekraine-a4195321 Links heeft ons land naar de gallemiezen geholpen maar willen meer economische steun voor de Oekraïne. Wat doet dit soort nitwits hier nog in de Tweede Kamer wellicht is er plek binnen de corrupte politiek van Zelensky in de Oekraïne beter nog stuur dit soort nitwits naar het front dan kunnen zij ervaren hoe het voelt als kanonnenvoer te worden gebruikt. Als ze in een body bag terug gevlogen worden hoeven wij hier niet om te treuren. Dat zooitje D66, GroenLInks/PvdA heeft meer ellende gebracht dan goeds.

    Geliked door 2 people

  13. Jules Vismale zegt:

    Wil deze akelige nietsnut als de weerga Nederland verlaten wat grotendeels door links is verpest! De enigen die hier alles verzieken, bitterheid en verdeeldheid zaaien en de vrijheid verpesten zijn vooral links en de islam!

    Dat linkse ongedierte ging er toch vanuit dat Nederland en Europa een geweldige multiculturele samenleving zouden krijgen waar we allemaal in een eenheidsworst vredig gingen samenleven? Daar is helemaal NIETS van terechtgekomen en anders sturen we Jetten gewoon een keer met een bos bloemen en een doos bonbons richting de moslimterroristen!

    En dan maar eens kijken of hij dan hierna nog zo’n brutale waffel durft op te zetten omdat waarden, de traditie van vrijheid en intolerantie blijkbaar NIET voor links en de islam gelden!

    Geliked door 1 persoon

  14. Tukker24 zegt:

    Gewoon een verkeerd ventje. Of te wel een Nimweegs gekkie. Help wel het land naar de knoppen.

    Geliked door 1 persoon

  15. Peter . zegt:

    Meer dan miljoenen kiezers van Geert op deze manier wegzetten is het slechste wat die kneus kan doen,hij ziet grauw als de PVV in de kamer aan het woord is en de haat druipt van zijn bek,heerlijk deze kluns zo te zien ,hij maakt zich met alles totaal ongeloofwaardig ,vliegt de wereld over,en wil de bevolking die het land hebben opgebouwd zoals de boeren het liefst naar siberie verwijzen .

    Jetten ga zo door ,op naar de ondergang .

    Like

Plaats een reactie