De volgende corona-leugen spat uit elkaar: de testcijfers waren pure fantasie

(Door: E.J. Bron)

Na de krantenkoppen rondom de zwartgelakte corona-protocollen van het Robert-Koch-Instituut (RKI) dreigt nu de volgende klap voor het door de mainstream verbreide corona-verhaal. Deze keer gaat het om de testcijfers waarmee tijdens de “pandemie” talrijke pesterijen en beperkingen werden gemotiveerd.

Echter: de cijfers van de zogenaamd positief geteste mensen waren door een aanzienlijke omvang van testbedrog en bijna absurde fantasiecijfers blijkbaar nog waardelozer dan tot nu toe door critici werd vermoed. Het RKI wil binnenkort een desbetreffende analyse presenteren.

Testcentra waren voor criminelen tijdens de zogenaamde “pandemie” bijna een gelddrukmachine. Zoals de “Welt” vooraf te weten zou zijn gekomen, heeft massaal bedrog in de testcentra de vermeende infectiecijfers enorm verdraaid. Uiteindelijk opereerde de politiek alleen maar met fantasiecijfers om haar maatregelen te rechtvaardigen.

Bovendien wezen experts er al vroegtijdig op dat de PCR-test niet geschikt zou zijn om een uitspraak te doen over een daadwerkelijke infectie of ziekte te leveren.

Duidelijk is dat zich hier het volgende schandaal aankondigt– en dat de veel belasterde “complotdenkers” eens temeer gelijk gekregen hebben: bij de officieel verbreide “incident” cijfers ging het om een pure leugenconstructie, waarmee het publiek gemanipuleerd en angst ingeboezemd werd.

Niet alleen de “Welt” brengt in dit verband de vraag ter sprake wie er voor dit nieuwe falen verantwoordelijk gemaakt kan worden. Die vraag is meer dan terecht, want het gros van de destijds verantwoordelijke personen is nog steeds in functie.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op De volgende corona-leugen spat uit elkaar: de testcijfers waren pure fantasie

  1. bobzelf zegt:

    GELUKKIG DEED HET ONDERZOEK BUREAU BIJ E.J. BRON 

    WONDERBAARLIJK GOED WERK .. 

    IK DENK DAT DE MOOIE DAME DE HUMORISTISCHE “”TISTOCHWAT ””

    EN DIE KLOOTZAK OME BOB . EEN MEDAILLE VOOR DE GENEESKUNDE KRIJGEN 

    OM AL DIT GELUL ALS DIK 2 JAAR GELEDEN TE 

    ONTKRACHTEN EN TE ONTZENUWEN ALS ZIJNDE 

    ”GELUL ””” VAN DE HOOGSTE ORDE 

    DE DOODVONNISSEN KUNNEN NU UITGESPROKEN 

    HALLO HUGO AND FRIENDS !!! JE BENT DE LUL 

    DRS. BOBZELLUF OOK VROEGER BOOMCHIRURG WHHHHA

    Geliked door 5 people

  2. leeuw7 zegt:

    De corrupte van overheidswege georganiseerde WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia vaccinazi’s houden elkaar tot de laatste snik een hand boven het hoofd!!

    Het is voor het geïnstitutionaliseerde boeventuig vrijwel onmogelijk om uit “de school te klappen “!!

    Beschrijving De vierde tirannie

    Met pijn in zijn hart is Barend van Thiel getuige van de vernietiging van de Democratische Rechtsstaat. Toen hij in 2008 met pensioen ging was de nu tachtigjarige oud-rechter ervan overtuigd zijn kinderen en kleinkinderen de hemel op aarde met vrijheidsgarantie na te laten. Inmiddels zijn de gronden waarop zijn overtuigingen rusten in rook opgegaan. 

    In De Vierde Tirannie schetst Van Thiel een onthutsend beeld hoe grondrechten en vrijheden, onder valse vlag, steeds verder worden ingeperkt. Zijn strenge doch rechtvaardige betoog is een vlijmscherpe ontleding van maatschappelijke en economische ontwikkelingen bezien vanuit een indrukwekkend beknopt historisch kader. Niets blijft onbesproken en langzaam maar zeker worden de onderlinge verbanden zichtbaar gemaakt.

    Na Den Briel, de slag bij Waterloo en de stranden van Normandië nadert voor West-Europa de voltooiing van een Marxistisch wereldregime met rasse schreden: de vierde tirannie. Om onszelf hieruit te bevrijden of erger te voorkomen zal de Vrijheid met hand en tand verdedigd moeten worden.

    https://www.boekhandeldouwes.nl/boek/9789493255876-de-vierde-tirannie

    Mooie praatjes vullen geen gaatjes!!

    Wegens het ontbreken van onafhankelijke rechtspraak zijn onafhankelijke volkstribunalen een absolute must!!

    Wie zwijgt stemt toe met de oorlogshitsende,gewetenloze,Woke ,LGBTi,homoseksuele WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia FAILED State Nederland!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

    Haelen 6081CZ

    Geliked door 3 people

  3. Blaffertje zegt:

    Goh, wie had dat nou verwacht🙄

    De zogenaamde wappies krijgen op alle vlakken gelijk wat betreft dat nep vaccin. Ben ik even blij dat ik zo’n wappie ben.

    Geliked door 3 people

  4. leeuw7 zegt:

    BREAKING: Telegraph meldt dat Pfizer schuldig is bevonden, heeft bekend het publiek te hebben misleid over de werkzaamheid van hun COVID-19 vaccin

    Pfizer geeft toe het Britse publiek te hebben misleid over de werkzaamheid van het COVID-19-vaccin na schuldbevinding van de waakhond!!

    https://www.frontnieuws.com/breaking-telegraph-meldt-dar-pfizer-schuldig-is-bevonden-heeft-bekend-het-publiek-te-hebben-misleid-over-de-werkzaamheid-van-hun-covid-19-vaccin/

    Topstudie: 27% van gevaccineerde mensen heeft hartschade

    april 6, 2024

    Een topstudie uitgevoerd door een team van gerenommeerde microbiologen en immunologen heeft aangetoond dat 27 procent van de mensen die gevaccineerd zijn met Covid mRNA-injecties, hartschade hebben.

    De wetenschappers ontdekten dat veel patiënten last hadden van ernstige hartgerelateerde complicaties tot en met een jaar na het krijgen van een Covid-injectie, schrijft Frank Bergman.

    Het onderzoek werd geleid door microbioloog en immunoloog Muazzam M. Sheriff en collega’s van het Ibn Sina National College for Medical Studiesen het King Faisal General Hospital in Saudi-Arabië.

    https://www.frontnieuws.com/topstudie-27-van-gevaccineerde-mensen-heeft-hartschade/

    Wie zwijgt stemt toe met de van overheidswege georganiseerde,gewetenloze,oorlogshitsende WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia FAILED State Nederland!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

    Haelen 6081 CZ

    Geliked door 2 people

  5. nemo zegt:

    In die tijd kon je alles kopen in de grote Duitse steden: Valse vaccinatiepaspoorten met de exacte batchnummers, valse certificaten van genezing of negatieve testen, maar ook stoffen die je in je neus druppelde zodat de test positief was en je niet naar je werk hoefde. Alles was mogelijk, niets was waar, leugens en fraude aan alle kanten. Want het oude spreekwoord geldt: Boontje komt om z’n loontje.

    Geliked door 2 people

  6. leeuw7 zegt:

    Hebt GIJ iets gemeen met de zetel van het verder,die onder schijn van recht onheil sticht ? Zij maken jacht op het leven van de rechtvaardige,en onschuldig bloed verklaren zij schuldig. (Psalm 94: 20-21)

    Voor een gelovige gemakkelijk te begrijpen,maar voor de meerderheid der ongelovige mensheid een dwaasheid!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren!!

    Like

  7. leeuw7 zegt:

    Pharmakeia = tovernarij

    Het Griekse woord pharmakeia komt voor in Galaten 5:20 en Openbaring 18:23 . Termen uit hetzelfde grondwoord komen voor in Openbaring 9:21 , Openbaring 21:8 en Openbaring 22:15 . Deze worden doorgaans in het Engels vertaald als ‘tovenarij’, ‘hekserij’ of ‘tovenaar’. Het oude Griekse gebruik van pharmakeia weerspiegelt nauw het generieke moderne Engelse woord drugs ; hetzelfde Griekse grondwoord produceerde Engelse termen als apotheek en apotheker . 

    Het moderne gebruik van het woord tovenarij roept beelden op van bovennatuurlijke kracht en spreuken; Het bijbelse gebruik van pharmakeia past niet goed bij dergelijke ideeën. In plaats daarvan duidt de term op verschillende vormen van drugsmisbruik. Hierbij kan gedacht worden aan drugsgebruik bij heidense aanbidding, als verslaving, of als vergif dat wordt gebruikt om anderen te manipuleren en te controleren. 

    Gelukkig zijn er ook zeer veel goede medicijnen en artsen die zich wel aan de eed van Hippocrates hebben gehouden!!

    VERKEERDE GENEESKUNDE: Uit het rapport blijkt dat bijna 60% van de Amerikaanse artsen tussen 2013 en 2022 betalingen van in totaal meer dan $12 miljard heeft ontvangen van Big Pharma-bedrijven

    https://www.newstarget.com/2024-04-05-report-finds-doctors-received-billions-big-pharma.html

    Ter nuancering:

    Niet alles uit de medische wetenschap is afkeurenswaardig!!

    Wie zwijgt stemt toe met de gewetenloze,oorlogshitsende,Woke ,LGBTi,homoseksuele WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia FAILED State Nederland!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

    Haelen 6081CZ

    Geliked door 1 persoon

  8. leeuw7 zegt:

    De Medicijn Maffia Dodelijke Medicijnen en Georganiseerde Misdaad Big Pharma!!

    Medicijnen zijn na kanker en hart- en vaatziekten de belangrijkste doodsoorzaak. Dat zou aanleiding moeten zijn voor een nationaal gezondheidsalarm en een parlementaire enquête over de overheid die de gezondheid van burgers heeft uitgeleverd aan de farmaceutische industrie. In plaats daarvan overleggen ambtenaren van het ministerie ’met de benen op tafel’ met vertegenwoordigers van de industrie. Ministers tekenen contracten waarin zij beloven de afspraken over de prijzen van nieuwe geneesmiddelen geheim te houden. De Deense arts en onderzoeker Peter Gøtzsche, die zelf jarenlang werkzaam was in de farmaceutische industrie, laat zien dat deze industrie niet alleen patiënten, maar ook artsen voor de gek houdt met frauduleuze praktijken. ’Er is veel moed voor nodig om klokkenluider te worden’, aldus Gøtzsche.

    Waar zijn de vijf miljard zoekgeraakte euro’s van het louche ministerie van VWS gebleven??

    Wie zwijgt stemt toe met de van overheidswege georganiseerde,klimaatfascistische,oorlogshitsende WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia FAILED State Nederland!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

    Haelen 6081CZ

    Geliked door 1 persoon

  9. leeuw7 zegt:

    De van overheidswege georganiseerde,gewelddadige,gewetenloze,oorlogshitsende WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia vaccinazi’s houden elkaar met nog meer list en bedrog een hand boven het hoofd!! Het van overheidswege georganiseerde COVID-19 stappenplan mag absoluut niet onthuld worden!!

    De ontluistering zal te groot zijn voor de zeer vele van overheidswege georganiseerde daders!!

    Gideon van Meijeren is een van de weinige tweede kamerleden met ruggengraat,een echte held!!

    RIVM = reinste intimidatie van mensen!!

    Wie zwijgt stemt toe met de oorlogshitsende WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia FAILED State Nederland!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

    Haelen 6081CZ

    Geliked door 2 people

  10. KeEsC zegt:

    Wanneer komt dit in het nieuws van de NPO? En in onze “Nederlandse kwaliteitskranten”?

    Geliked door 1 persoon

    • leeuw7 zegt:

      Dat nieuws over de feiten omtrent het zorgvuldig georchestreerde Coronabedrog zal de gecorrumpeerde onbetrouwbare mainstreammedia ons waarschijnlijk nooit brengen!!

      Geliked door 1 persoon

  11. bobzelf zegt:

    LAAT IK NOU DENKEN BIJ HET SNELLE KIJKEN VAN DE FOTO ??

    BOKMA ?????????

    BOBZELLUF 

    Geliked door 2 people

  12. leeuw7 zegt:

    2025 pandemie komt steeds dichterbij!!

    Die aanwijzingen vind je vooral bij de Britse en Amerikaanse media die op een bepaalde manier schrijven over het vogelgriepvirus. 

    Zoals bijvoorbeeld de New York Post, maar ook The Daily Mail.

    Deze laatste schrijft bijvoorbeeld het volgende: 

    Een vogelgrieppandemie kan ‘100 keer erger zijn dan Covid’ en wel de helft van de besmette mensen doden, zo hebben experts gewaarschuwd – terwijl het Witte Huis zegt dat het de situatie ‘in de gaten houdt’. 

    .

    Het is een gecoördineerd plan waarbij stap voor stap het huidige banksysteem wordt gesloopt. Waarbij in de achtergrond en vooral via de laboratoria van Dr. Ralph Baric al het volgende biowapen klaar staat.

    Ze noemen het in de video een ‘airborne HIV’. Wanneer dit zal worden losgelaten op de bevolking dan zal een groot deel van de bevolking bezwijken. Hetzij als gevolg van het biowapen, hetzij als gevolg van het ‘vaccin’.

    Dr. Cottrel is er van overtuigd dat bovenstaand scenario werkelijkheid zal worden, tenzij de mensheid te elfder ure de handen in elkaar slaat.

    Dat betekent dan dat in plaats van elkaar bestrijden we er gezamenlijk voor moeten zorgen dat de biowapen laboratoria voorgoed worden gesloten.

    https://niburu.co/het-complot/19585-2025-pandemie-komt-steeds-dichterbij

    Wie zwijgt stemt toe met de oorlogshitsende WEF-BILDERBERGER Covid-19 Pharma maffia VACCINAZI FAILED State Nederland!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

    Haelen 6081CZ

    Geliked door 2 people

  13. Peter. zegt:

    Wie laat er nou een staaf tot bijna zijn oogkassen in zijn neus steken ,en dat meerdere keren per week ,het grote bewijs dat er een massa klapvee rond loopt .

    Geliked door 2 people

  14. nemo zegt:

    De voormalige burgemeester van Berlijn, Michael Müller, roept op tot amnestie voor “absurde overtredingen” bij de handhaving van de coronamaatregels. Maar hij weet niet hoe dit juridisch zou moeten werken en wat absurde overtredingen zijn. Blijkbaar zitten de machthebbers tot hun nek in het water. Wil Hugo binnenkort ook amnestie? Hij wist toen waar de wappies woonden.
    https://www.spiegel.de/politik/deutschland/corona-aufarbeitung-michael-mueller-haelt-corona-amnestie-fuer-moeglich-a-eb1d8811-3762-4824-b1c1-2c4eab1435cf

    Geliked door 2 people

  15. Ravian zegt:

    Je meent het niet…

    Mensen met nog functionerende hersenen wisten dit jaren geleden al…

    Geliked door 3 people

  16. leeuw7 zegt:

    https://live.childrenshealthdefense.org/chd-tv/shows/good-morning-chd/new-one–done-vaccine–mrna-shots-galore/

    Nieuwe One & Done Vaccine & mRNA Shots in overvloed!!

    Wat gebeurt er ‘deze week’? Pandemische propaganda, waterfluoridering, GGO-voedsel, internettoezicht, een verbod op herbiciden, universiteitsmandaten en meer. Hier zijn enkele citaten uit de aflevering van vandaag:

    ‘Dit zou voorpaginanieuws moeten zijn, overal ter wereld’

    “Ze wisten absoluut wat deze schoten deden, en ze hielden het niet tegen. Ze waarschuwden de mensen niet, ze deden mensen alleen maar pijn.”

    “Ze gebruiken het woord ‘vaccin’ voor alles”

    Kijkers, mis het niet!

    BRONNEN

    ‘Schokkende Cover-Up’: DOJ-Advocaten Pleegden Fraude In Zaak Over Vaccinschade, Beweert CHD-Advocaat In Motie Ingediend Vandaag

    ‘Autisme-Epidemie Bestaat Echt En Overvaccinatie Is De Oorzaak Ervan’: Een Gesprek Met Mark Blaxill

    ‘Ik Moet Beslissen Of Mijn Kwetsbare Volwassen Zoon Een COVID-Vaccin Heeft – Geen Rechter’ | De Telegraaf

    Rutgers Beëindigt Abrupt Het Mandaat Van Het COVID-Vaccin, Terwijl CHD Nog Steeds Een Beroep Bij Het Hooggerechtshof Plant

    De COVID-Pandemie Heeft De Rijken Nog Rijker Gemaakt – Wacht Maar Tot Je Ziet Wat De WHO Vervolgens Van Plan Is

    Meerdere Sterfgevallen, Duizenden Hartletsels Gemeld Bij V-Safe, Nieuwste Datadump Onthult

    Moderna Ontwikkelt MRNA-Vaccins Voor Ziekten Die Verband Houden Met COVID-Shots

    Nieuw Eenmalig Vaccin Beschermt Tegen Meerdere Coronavirussen | NieuweAtlas

    Grote Doorbraak Bij Alzheimer: Nieuw Vaccin Kan Levens ‘Transformeren’ | De Spiegel

    Menselijk Geval Van Vogelgriep Gerapporteerd In Texas, Zegt CDC Dat Het Risico Voor Het Publiek Laag Is | ABC Nieuws

    Amerikaanse Chirurg-Generaal Stapte Vijf Jaar Geleden Stilletjes Terug Op Waterfluoridering, Blijkt Uit E-Mails

    Bill Gates, GGO-Aardappelen En Frietjes Van McDonald’s – Wat Is Het Verhaal?

    ‘Angstaanjagend’: Critici Verwerpen Rechterlijke Bevelen Die Google Verplichten YouTube-Kijkers Te Ontmaskeren

    EPA Staat Zeer Giftige Onkruidverdelger Toe Op Voedselgewassen, Maar Niet Op Golfbanen

    Genoeg informatie voor u en de uwen!!

    Of toch : “Wir haben es nicht gewusst “??

    Zie op :

    Childrenhealthdefence.com

    Stop de Nederlandse van overheidswege georganiseerde WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia vaccinazi’s!!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie