“Verrijking” . . .

Franse burgemeester opgepakt na vondst tientallen kilo’s drugs in haar woning

Bij een huiszoeking bij de burgemeester van het Franse plaatsje Avallon heeft de politie ruim 70 kilo wiet en een kilo coke gevonden. Jamilah Habsaoui (webmaster: what´s in a name?…) werd samen met zes anderen, onder wie twee van haar broers, opgepakt.

De huiszoeking was onderdeel van een onderzoek naar drugshandel door een van de broers van Habsaoui, melden Franse media. Naast het huis van Habsaoui werd ook een deel van het gemeentehuis in het departement Yonne doorzocht, waar Avallon onder valt.

De 46-jarige Habsaoui werd in 2021 benoemd tot burgemeester. Daarvoor was ze gemeenteraadslid en apotheker.

Bron:
nos.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op “Verrijking” . . .

  1. hubert zegt:

    En achter deze criminele ‘moslims’ schuilt

    misschien nog een enorm netwerk.

    Laat dat volk maar binnen en je ziet wat je krijgt.

    Frankrijk is ook helemaal verrot.

    Like

  2. Jules van Rooyen zegt:

    Zij werd niet “benoemd” maar gekozen door de lokale bevolking. In Frankrijk worden zoals overal ter wereld, burgemeesters gekozen en niet “benoemd” door de zittende machthebbers., zoals in NL. Hier zijn de burgemeesters de cruciale gewapende waakhonden van het systeem, tegen de bevolking. Zij commanderen de NL politie, die uitrukt met knuppels tegen vreedzame demonstranten op het Malieveld, het Museum plein, of elders in het land. Zolang het tirannieke NL systeem niet veranderd, zullen NL-ers geen burgemeester te kiezen krijgen.

    Geliked door 2 people

  3. bobzelf zegt:

    als ik nou 63 JAAR GELEDEN WAT BETER OPGELET HAD WHAHAHA

    HAD IK NU IN PERFECT FRANS DIT GESCHREVEN 

    IK HEB DAAR GEEN ENKELE HERRINNERING AAN 

    WHAHAHAHAHA

    EFFE PROBEREN …

    JE N’AI AUCUN SOUVENIR DE RIEN ????

    KEN IK DOOR VOOR DE KOELKAST ?? 

    HUGGIE BOBOBOBOBOB

    Geliked door 2 people

    • de barbaar zegt:

      Ik ga mee voor de koelekast…je ne parle pep de kontre de pep…das steenkool vroeg middeleeuws gebrabbel voor de monnikenen de beibel (ij) in kwamen liegen…. allez en poepelapee.

      Like

  4. karton zegt:

    Ben benieuwd of we óóit iets zullen vernemen betr. de afloop van deze zaak; ik gok op een doofpot-zaak.

    Hoogste tijd voor huiszoekingen bij NL-politici, zoals Yasser Feras (alias Jesse Klaver), Kati Piri, Vette Fransje, Pietje Paternotte en meer van die luchtfietsers.

    Geliked door 1 persoon

  5. Jackholland zegt:

    Het is toch altijd zo grappig en voorspelbaarvan het kamelenbeffersvolk. Geef een kamelenbeffer macht. Burgemeester, schoolhoofd, manager bij maakt niet uit. En de fraude en corruptie exploderen. Eerst wordt de familie bevoordeeld met baantjes die betaald worden uit de ruif van de overheid , of ze krijgen toegang tot iets of toegang tot geheime gegevens of iets dergelijks. Of de kamelenbeffer die het tot burgemeester schoolhoofd of politie agent heeft gebracht wordt onder groeps/familiedruk gedwongen info of gunsten te verstrekken . Is hij of zij als goede moslim ook verplicht volgens de koran . Want een criminele slechte niet humane islamiet is altijd nog vele malen beter dan een NIET-islamiet. En die kut levensovertuiging van iedere islamiet is iets wat de nl-overheid maar niet wil accepteren en begrijpen.

    Geliked door 1 persoon

  6. Rini Stegeman zegt:

    Vreemd bij dit soort dat er broers en neven en nichten altijd worden meegenomen worden in de zwendel. Het land uittrappen met de hele familie.

    Geliked door 1 persoon

  7. joojootje zegt:

    Halsema kwam ook weg met een vuurwapen zonder vergunning.

    Geliked door 2 people

  8. karton zegt:

    Als je de naam van dat vrouwmens leest én haar foto bekijkt komt een ieder toch zeker wel tot de conclusie : Dat is nou een échte Francaise !!!

    Like

  9. olieklippie zegt:

    Uitslag, die 70 kilo coke was voor die “apotheker” om “medicijn” van te maken. 😝

    Wordt dus Vrijspraak😜

    En die domme Napoleon Makroon maar op oorlogspad terwijl oa zijn eigenlandje dreigt tenonder te gaan, misschien doet die dat wel bewust om de macht te kunnen behouden, net als meerdere “lijders” uit die Shit Eu landen.🤮

    Like

Plaats een reactie