‘Veelbesproken jaarcijfers Forum bevatten geen Russische betalingen’

Weekblad De Groene Amsterdammer en onderzoeksplatform Investico publiceren vandaag de veelbesproken jaarcijfers van de stichting Forum voor Democratie uit 2016, toen Forum zich inzette voor het Oekraïne-referendum. De cijfers bevatten geen aanwijzingen dat de stichting toen donaties uit Rusland of andere buitenlanden heeft gekregen, schrijven De Groene Amsterdammer en Investico.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op ‘Veelbesproken jaarcijfers Forum bevatten geen Russische betalingen’

  1. Andre zegt:

    Ik wil de jaarcijfers wel eens even zien van D66, PvdA/Groen Links en dat vieze VVD partijtje. kom maar. Eventjes dat telraampjes werk van Kaag tegen het licht houden en zal een complete zonsverduistering worden.

    Eerst D666 Kaag die het telraampje doorgaf aan flapdrol D666 Rob Jetten en vervolgens is het, nog nooit van gehoord Steven van Weyenberg??? Wel D666 natuurlijk. Joehoe rot eens op allemaal.

    Like

  2. Henk der Niederländer zegt:

    “Overigens zou het uitermate opmerkelijk zijn als een organisatie of politieke partij eventueel uit Rusland afkomstige giften expliciet zou vermelden in het jaarverslag”, schrijft De Groene Amsterdammer er wel bij.

    Wat impliceert dat hoe dan ook de verdenking moet blijven bestaan, want de luis in de pels moet en zal het zwijgen opgelegt worden.

    Geliked door 2 people

  3. Olie bol zegt:

    het was te proberen van GL en D66 weer mislukt. Wat komt er nog meer voor vuiligheid uit de politiek.

    Like

  4. Marc zegt:

    Nederland is ziek. De Nederlandse politiek nog zieker!

    Like

  5. Harry zegt:

    Volkomen terecht dat Baudet die halve geitenneuker met z’n scheve smoel een veeg uit de pan gaf !

    Wat een etter is die groene asbak toch , echt een linkse bloedzuiger !

    Onverbeterlijk volk , die rooien !

    Jammer dat Baudet zo magertjes uit de verkiezingen is gekomen , Als hij nou ook nog eens vijftien zetels had , hadden we allang een rechtse regering .

    Nou ja , als de NPO uitgemest wordt , gaat dat misschien veranderen .

    Veel te veel mensen laten hun oren naar die omroepen hangen .

    Geliked door 2 people

    • Ravian zegt:

      “Jammer dat Baudet zo magertjes uit de verkiezingen is gekomen , Als hij nou ook nog eens vijftien zetels had , hadden we allang een rechtse regering .”

      Elke zetel die het FvD meer had gehad die was met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid van het zetelaantal van de PVV af gegaan.

      Als het FvD 15 zetels had gescoord dan was PvdA/GL dus de grootste partij geworden en hadden we nu inderdaad inmiddels allang een regering gehad, maar dat was dan wel een LINKSE regering geweest, met het Timmerzwijn in het torentje…

      Geliked door 1 persoon

  6. fredje zegt:

    Wanneer eenonderzoek naar Soros, Gates en EU financiering ?

    Like

  7. Snappie zegt:

    typisch een voorbeeld van 10 jaar oké 8 jaar achter de feiten aanlopen.

    elke partij ieder jaar onder de loep nemen. Jan met de pet moet zijn inkomsten ook verantwoorden. nu we toch hier zijn zou je de regering met zijn ministeries ook onder de loep moeten nemen. Vooral follow the money naar allerlei belangen clubjes , stomme stichtingen en ngo’s. Als dat allemaal aan het licht komt…

    deze waardeloze regering met zijn debiele ministers simpel op non actief zetten vooral nu ze demissionair zijn. Ons politieke systeem is verrot tot op het bot.

    Laat maar komen die great reset maar danwel van de rechterkant. Alleen al de kosten van het eu parlement en de hele salaris rimram erom is al 2 miljard per maand. Gelijk afschaffen en opdoeken deze Elite Unie van dictatoriale minkukels.

    Geliked door 1 persoon

  8. karton zegt:

    Als FvD niet de Russische betalingen heeft ontvangen, dan zou ik als de bliksem een onderzoek instellen in de kas van PvdA/GL én D66.

    Deze clubjes blèrden om ‘t hardst om een onderzoek bij FvD maar zouden wel eens tonnen boter op hun kop kunnen hebben.

    Geliked door 2 people

  9. Ravian zegt:

    Het is sowieso een bespottelijke zaak.

    Het hele partijkartel zit openlijk bij Klaus Schwab en zijn WEF op schoot, die er over opschept “de kabinetten gepenetreerd” te hebben.

    De EU is in staat van oorlog met Hongarije, omdat de Hongaren niet toestaan dat miljardair Soros hun hele media in een links propaganda apparaat ombouwt.

    Dat is diezelfde Soros die zo’n beetje het hele VS justitie apparaat in zijn zak heeft, en ook in Nederland diverse ‘NGO’s’ met enorme invloed op het Nederlandse staatsbeleid financiert.

    En dan gaan we ons nu druk maken of dat er misschien een paar Russische roebels in de partijkas van splinter-partij FvD terecht zijn gekomen?

    Laat me niet lachen.

    Wat een farce.

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie