Wie niet voor 100% achter Israël staat, vergist zich schromelijk

In een interview voor Europe 1 zegt de Franse filosoof Bernard-Henri Lévy het volgende over Hamas:

1. Het verschil tussen Hamas en de Nazi’s of de beulen van Stalin is dat Hamas de wreedheden die zij beging filmde en openbaar maakte via de sociale media. Hitler en Stalin deden er alles aan om hun moorden en folteringen te verbergen. Dat komt, omdat Hamas er trots op is en omdat ze het kwaad doet omwille van het kwaad. Iemand die kwaad doet, doet het meestal uit wraak of uit frustratie, om gebied te veroveren of om een ideologie op te leggen. Hamas, ISIS en Al Qaïda hebben de passie van het kwaad. Dit is puur sadisme, pure barbarij. Hamas geeft aan de joden de boodschap dat ze nergens veilig zijn en als zij gevangen genomen worden, zullen ze als dieren een wreed lot ondergaan, ze zullen als schapen gekeeld worden. Dat kwaad voor het kwaad is specifiek voor het “islamisme”. Het filmen van een onthoofding vinden zij leuk, terwijl het onthoofden met een mes een vreselijke foltering is, die niet een twee drie beëindigd wordt. Hamas toonde via GoPro hoofden die verminkt waren als gehakt.

2. Nu zijn er in het Westen leiders en politieke partijen die pleiten voor een wapenembargo voor Israël. Dit kleine land, de enige democratie in het Midden-Oosten die vecht om te overleven, wordt verweten een genocide te plegen. Zelfs in de VS laait de kritiek op Israël op, terwijl Israël een gemeenschappelijke vijand bestrijdt. De westerse landen laten Israël het alleen opknappen, terwijl ze wel meevochten met de VS in Irak en Afghanistan. Nu wordt een staakt het vuren zonder voorwaarden van Israël geëist, terwijl de gegijzelden nog steeds vastzitten. Deze houding van het Westen tegenover Israël is suïcidaal.

3. Er is geen bezetting van Gaza geweest in de twintig jaar vóór 7 oktober. Toen Gaza aan de Palestijnen werd gegeven, hoopte de toenmalige minister-president Sharon dat Gaza het tienvoud van Dubai zou worden. Het grote probleem dat elk vredesplan in de weg staat, is dat de Palestijnen maar één staat willen en geen twee; met andere woorden dat Israël van de kaart verdwijnt, zoals in de leuze ’Van de rivier tot de zee’. Hamas krijgt nu ook meer en meer invloed op de “Westelijke Jordaanoever” en zij wil geen tweestatenoplossing. Dat er daar joodse kolonies zijn, hoeft geen obstakel te zijn voor de vrede; in onderhandelingen kan daar een oplossing voor gevonden worden, maar met Hamas valt niet te onderhandelen wegens haar principiële standpunt. De leiders van Hamas zeggen heel stellig dat hun doel is één staat en vernietiging van de joodse staat Israël.

4. Zullen er niet nog meer terroristen zijn na de bombardementen van Israël met veel burgerslachtoffers? Het Westen heeft destijds Mosul gebombardeerd en men zei toen ook dat dit het terrorisme zou aanwakkeren. Dit was niet het geval en ISIS is nagenoeg doodgebloed. In 1943-1944 hebben de geallieerden Duitsland platgebombardeerd en niettemin hebben de Duitsers de nazi-ideologie afgezworen en werd Duitsland een bloeiende democratie. Als Israël Hamas kan vernietigen, zullen de Palestijnen zich realiseren door welke kwaadaardige leiders ze misleid werden. Als er nu een staakt-het-vuren zou afgedwongen worden en Hamas komt als overwinnaar uit de tunnels, dan zullen er honderdduizenden nieuwe terroristen opstaan, ook in het Westen! Hamas zal door vele islamitische jongeren gezien worden als helden die de joden de genadeslag hebben toegediend.

5. Hamas is veel gevaarlijker dan ISIS en Al Qaïda. Geen enkele staat durfde het aan achter ISIS of Al Qaïda te staan. Hamas daarentegen wordt openlijk gesteund door Iran, Turkije, Rusland en Qatar, die Hamas als verzetsstrijders zien. Hamas heeft veel macht, heeft een netwerk over de gehele wereld en trekt veel moslimjongeren aan. De enige conclusie die we uit dit interview kunnen trekken, is dat Westerse landen die niet voor 100% achter Israël staan en die pleiten voor een staakt het vuren, het Westen afsturen op zelfmoord. Als Hamas zich als overwinnaar kan uitroepen, explodeert het terrorisme in onze steden. Wie zijn de moedige politici en influencers die onze mooie beschaving zullen behoeden voor deze ramp? (bekijk HIER het interview met Bernard-Henri Lévy)

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Juliaan van Acker)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Wie niet voor 100% achter Israël staat, vergist zich schromelijk

  1. bobzelf zegt:

    ze zijn er wel hoor ..MENSEN MET WERKENDE HERSENEN 

    BOBOBOBOBOBOB

    Geliked door 6 people

  2. Ron D zegt:

    Ik kan hier allen maar AMEN op zeggen, deze waarheid zou afgedrukt moeten worden in al die linkse prut kranten in Nederland .

    Geliked door 2 people

    • Harry zegt:

      Als dit nou eens iedere dag bij herhaling op het journaal kwam , weken achter elkaar, op alle zenders , in plaats van dat dagelijkse gezeik over de klimaatopwarming , dan zouden er nog wel eens een hoop mensen wakker worden .

      Waar vind jij dat toch allemaal , Bobbert ?

      Like

  3. Ravian zegt:

    De linkse (antisemitische) media fungeert zuiver als een doorgeefluik voor Hamas propaganda, die zuiver uit smerige leugens over Israël en de Joden bestaat.

    Wat hier als “nieuws” de huiselijke beeldschermen bevuilt zijn volledig geensceneerde”Palliwood” producties, begeleid door de leugens van ‘de Palestijnse autoriteiten’, wat gewoon Hamas is.

    En zo wordt Israël dan belasterd en gedemoniseerd, krijgen de slachtoffers van genocide de genocide zwarte piet toegeschoven, en worden wrede genocidale moordenaars en verkrachters op het linkse schild gehesen.

    En de domme kudde slikt dit vervolgens allemaal voor zoete koek.

    Het is gewoon te walgelijk voor woorden.

    Ze moesten die hele linkse media wereldwijd aan de dichtstbijzijnde bomen opknopen.

    Geliked door 3 people

  4. mooinique zegt:

    Tja het staat in de “ geschiedenisboeken”geschreven. De Joden MOETEN het zelf opknappen. Verwacht niets van het wat was het ook alweer?! Goyem?

    Geliked door 2 people

  5. hubert zegt:

    Onze geweldige leiders hebben zo’n sadisten ook

    Europa binnen gehaald. Hier zitten enorm veel van dat

    soort dat je de keel zonder pardon door snijdt.

    Wanneer zo’n smerige fanaat een kind van vier

    probeert te doden dan is zo’n barbaar tot alles in staat.

    En wij, de burgers zijn loslopende slachtoffers voor deze

    fanatische idioten. Wij gaan ongewapend door onze

    maatschappij, wat doe je als zo’n psychopaat je aanvalt?

    Dankzij onze geweldige leiders hebben wij ieder moment

    van de dag kans om te worden aangevallen door

    zo’n beest.

    Realiseren rutte, van de burg zich dit wel?

    Geliked door 1 persoon

  6. ojaduh zegt:

    Ejbron u vergeet een ding. Vrijwel nooit wordt dat genoemd. De islamisten hebben een doodscultuur; de dood wordt geëerd en de demonische fanaten worden geëerd (in Groeks; ‘doxa’; geprezen, een hoge prijs geven, focussen, aanbidden, aandacht en tijd geven aan…) Helaas, wij moeten soms aandacht en tijd geven aan de leugenaar die doodt en rooft, Joh10:10. 

    De Islamist wordt ontvangen door maagden in hun hel — eh, paradijs — en zien daar ook naar uit. In die zin zijn ze dus vrijwel onverslaanbaar.

    Like

  7. ojaduh zegt:

    Wat een gedoe trouwens, om na een tijd even wat te delen. Via wordpress, dan weer terug naar ejbron, dan fout dit en fout dat, weer proberen, code veranderen, naam fout, enz… en ontdekte na bijna een half uur! dat ze mijn oude e-mail (één van de vijf vanwege censuur overal) nog gebruikten.

    De aanhouder, en dat ben ik in dit geval, wint.

    Like

Plaats een reactie