Islamitische “verrijking” . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Tony Hellings)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Islamitische “verrijking” . . .

  1. J.v.d.Heijden zegt:

    De column TAQIYYA door Rob Hoogland is helaas niet zichtbaar….

    http://web.archive.org/web/20130605204046/http://hvv.amsterdampost.nl/HVV/www.hetvrijevolk.com/indexee3c.html?pagina=12362

    Aanvulling van de Australische geheime dienst ASIO:

     https://tinyurl.com/y5mpzwr4

    Islam is a culture of denial.

    Geliked door 1 persoon

    • Jackholland zegt:

      Ik zal nooit de woorden vergeten van een politieman die 35 dienst jaren had. Zijn wijze les : MOSLIMS ze worden al Liegend geboren.. En dit is de waarheid.PS je begint nu echt duidelijk te merken omdat hun aantallen steeds groter worden in nl hoe ze werkelijk in het leven staan. Op straat bidden , gebedsruimtes opeisen , islamitische kledij bij overheidsfuncties , halal vreten in ziekenhuizen universiteiten, steeds openlijker worden in het uiten van hun aangeboren homo en jodenhaat . Lieve mensen iedere moslim heeft maar 1 hoofd streven en dat is geheel volgens de koran streven naar een islamitisch wereldkalifaat waarbij christenen en joden gedoogd worden als derderangsburgers met minder rechten en die op een nederige manier extra belasting aan moslims moeten betalen. En wij achterlijke nl-ers weigeren dit te geloven terwijl het zwart op wit in hun levenshandleiding de Goran staat. En ook gepredikt wordt in hun haathutten (moskee). Dit mosselvolk hoort hier met hun in onze ogen gezagsondermijnende achterlijke gedachtengoed gewoon niet thuis. En zo n robke jetten met billenmaat probeert maar heel lief en aardig voor het mosselvolk te zijn in de hoop dat hij niet van een hoog gebouw wordt afgeflikkerd als het mosselvolk hier nog meer macht krijgt.

      Geliked door 2 people

      • karton zegt:

        @ Jackholland op 13-4-2024 om 06.34 u.
        Wat goeoeoeoedddd dat u de woorden van die politieman hebt onthouden. Soms zegt zo’n man écht wel iets zinnigs en géén bla- bla, zoals momenteel “mode” is.

        Óók ik heb ruim 35 dienstjaren gehaald ( op ‘t nippertje 😂!). Diverse malen is geprobeerd mij eruit te werken maar omdat ok tevéél weet/wist van veel “leidinggevenden” mislukte dat keer op keer. In DIE dienst is een afwijkende mening niet wenselijk, doe je ‘t tóch …… probleem ! Een totaal verrot/ziek instituut met volkomen incapabele “leiders”. Als ik eraan terug denk word ik, met terugwerkende kracht, kotsmisselijk !

        Uw reactie is mij uit ‘t hart gegrepen ! Geheel correct, maar nog véél te netjes !!

        Like

  2. boorzalf zegt:

    Hij was weer aardig bezig bij de uitzending van politieke partijen van de nos. En maar hakken op rechts, wat gierwagens vervoeren, daar zit Jette graag in te roeren. Vieze smeerlap.

    Geliked door 3 people

  3. hubert zegt:

    Meteen sluiten dat centrum want als deze fanaat

    dit zegt dan zal er niets goeds gebeuren in dit

    gebouw.

    Geliked door 1 persoon

  4. ronjaspers zegt:

    Mocht iemand op het punt staan om “halal” onthoofd te worden.Die adviseer ik om een desinfecterend middel op de nek en hals aan te brengen.Om eventuele infecties,of ontstekingen te voorkomen tijdens of na de onthoofding.

    Geliked door 1 persoon

  5. Gaat weer in de doos Incidentje .

    Ze halen Ze met duizenden binnen elke week .

    Uiteraard de bekende Clubs en Clubleden die er uit de StaatSruif flink jatten en de teringzooi bij de apathische Nederlander neerleggen .

    Vooral weer op 6 Juni stemmen op PvdA/GL i.s.m. VVD en D66 .

    Daaaaaaaaaaag Hoor

    https://www.geenstijl.nl/5173980/Peter-Siebelt

    Geliked door 1 persoon

  6. karton zegt:

    Homo Jetten is een ernstige bedreiging voor de Nederlandse gezondheidszorg. Deze keutelstoter beweegt zich op een nóg lager niveau als ik al wist ! Seks met andere “mannetjes” levert ernstige ziektes op, zoals HIV, Penis-rot en Aambei-ontstekingen, hetgeen grote, etterende wonden aan hun reet oplevert. Herstel hiervan gaat op úw én mijn kosten !

    ”Kereltjes” als deze poepstamper denken dat ze met hun grote bek álles kunnen rond-blèren.
    (sorry voor m’n woordkeus, maar allah-schreeuwers en homo’s moeten NIET de baas in NL worden, nóóit !!!)

    Geliked door 4 people

  7. Julia zegt:

    Waar blijven Jetten en Klaver met hun grote mond. Of keuren zij dit soort haatzaaierij goed het blijkt wel want het blijft doodstil bij die linkse idioten. Maar ja Klaver is toch ook uit dergelijk soort hout gesneden.

    Like

Plaats een reactie