Miljarden verkwist: Australië moet grootste deel van de Covid-”vaccins” weggooien

(Door: Heinz Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Een actueel bericht maakt duidelijk hoe de Covid vaccinatie-fanatici in de Australische regering gigantisch veel geld verkwist hebben. Maar iets meer dan een vierde deel van alle vaccin doses werd derhalve gebruikt, het grootste deel moet wegens ontbrekende vraag weggegooid worden.

Als gevolg van de brede vaccinatiedwang tegen Covid-19 hebben meer dan 90% van de Australiërs minstens twee doses van de experimentele Covid-vaccins gekregen. Het grootste deel daarvan waren in het begin die van AstraZeneca, daarna die van Pfizer en in geringere mate die van Moderna. Uit een actueel bericht blijkt dat de Australische regering in totaal 267,3 miljoen doses voor ongeveer 18 miljard Australische dollar (ongeveer € 11 miljard) heeft gekocht. Echter slechts een zeer gering deel werd ook daadwerkelijk toegediend.

Volgens de officieel beschikbare data heeft de Australische regering derhalve 131 miljoen doses van de Pfizer-genspuit gekocht en 48,5 miljoen (37%) daarvan ook toegediend. De resterende ongeveer 82,5 miljoen doses zullen waarschijnlijk wegens ontbrekende vraag vernietigd moeten worden. Bij de andere experimentele Covid-vaccins ziet het er nog erger uit. Zo werden er maar 25,7% (7,5 van 29 miljoen) van de mRNA-vaccinatiedoses van Moderna gebruikt, terwijl er van het wegens bijwerkingen niet meer toegediende Covid-vaccin van AstraZeneca ook maar 24,5% (13,8 van 56,3 miljoen) werden toegediend.

Maar de absolute waanzin is te zien bij het vaccin van Novavax. Want hoewel bij de Australische autoriteiten de toenemende afwijzing van de bevolking wat betreft de Covid-vaccinatie bekend was, werden er nog eens 51 miljoen vaccinatiedoses besteld – waarvan er maar 237.700 (0,5%) werden toegediend… Dat betekent echter ook: in totaal werden er van 267,3 miljoen bestelde vaccinatiedoses 70 miljoen (26,2%) toegediend, waardoor er meer dan 197 miljoen vaccinatiedoses overbleven. Ongeveer 53 miljoen daarvan werden aan arme landen geschonken en de ongeveer 42,5 miljoen ongebruikte doses van AstraZeneca werden al meer dan een jaar geleden vernietigd. Dan blijven er dus nog ongeveer 100 miljoen vaccinatiedoses over, waar geen vraag meer naar is.

De grote winnaar bij dit alles is Big Pharma. Miljarden aan omzetten bij hoge winstmarges voor compleet ontoereikende vaccins met ontelbare bijwerkingen, die op hun beurt eveneens de kassa´s van de farmaceutische industrie hebben laten rinkelen. Uiteraard voor het grootste deel op kosten van de belastingbetaler.

Bron:
report24.news
Door: Heinz Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Miljarden verkwist: Australië moet grootste deel van de Covid-”vaccins” weggooien

  1. 007lucia zegt:

    Dat heb je als wereldwijd corrupte politici
    die bewust meedoen in een moorddeal
    en daar financieel beter van worden
    ook aan de knoppen zitten waar besteld wordt
    na eerst openlijk geïnvesteerd te hebben
    uit de goedheid van hun harten
    en uit onze portemonnees
    dat is net wat de maffia soms doet in films
    en in het echie
    ze laten je je eigen graf graven
    en schieten je daarna dood

    Like

  2. pepo Copyright zegt:

    Nu de belangrijkste vraag :

    OP WELKE WIJZE ZIJN ZE VERNIETIGD !!! 😱

    Hier zeer gedetailleerde uitleg over het turbo nanotech biowapen.

    https://rumble.com/v4ozskx-breaking-pfizers-secret-vaccine-nanobots-to-upload-humans-to-the-internet.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=mariazeee

    Like

  3. Peter . zegt:

    Spuit het maar in bij die LIJERS die het hebben ingekocht.

    Like

  4. Snappie zegt:

    De spuiten beter gedumpt dan ingespoten, ook hier weer een overkill aan inkopen terwijl er nauwelijks iets over bekend is. Een experimenteel gen therapie die niet het immuunsysteem versterkt maar verzwakt.

    De regering is verantwoordelijk voor dit jozef Mengele beleid. Met gezondheid kun je niet spelen. Tegen beter weten werd het toch opgedrongen. Arresteer de verantwoordelijken en gooi ze voor het gerecht.

    er is genoeg bewijs dus waarom wordt er niet keihard ingegrepen?

    Like

Plaats een reactie