Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: “Moslims moeten Joden haten”

(Door: Gabriel Hendriks Maseda)

Een gastimam van de Blauwe Moskee, het bekendste islamitische gebedshuis van Amsterdam, plaatste op Instagram een oproep om Joden te haten en afkeer te hebben van iedereen die niet in Allah gelooft. Dat schrijft De Telegraaf. “Allah vervloekt [de Joden] volop”, schreef imam Ayoub Elmansouri. “Als iemand mij of jouw moeder zou uitschelden, dan haat je hem. Laat staan iemand die Allah beledigt door hem niet te aanbidden en door niet in zijn profeten te geloven, we haten een ieder die niet gelooft in Allah en in Mohammed.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

27 reacties op Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: “Moslims moeten Joden haten”

  1. Jules Vismale zegt:

    Dit walgelijke stuk stront van een gastimam gedraagt zich eigenlijk gewoon zeer ondankbaar hier in Nederland! Meneer weet blijkbaar niet dat heel wat linkse bestuurders in Nederland alles hebben gedaan om de islam hier met open armen te ontvangen in de vormen van het bouwen van moskeeën, het Suikerfeest te promoten, hoofddoeken niet te verplichten, verkeerde dingen van radicale moslims te gedogen, zogenaamde xenofoben en islamfoben te verketteren bij het leven en zelfs nog om moskeeën te gaan financieren!

    En wat krijgen we van dit stuk tuig en zijn aanhangers voor terug? Niets dan ondankbaarheid, haat, opdringen van de islam en het oproepen tot moord op inwoners van dit gastland! Als het aan mij lag dan mogen wat mij betreft zelfs “islamfoben” desnoods met een tank die hele Blauwe Moskee in puin rijden en deze smeerlap naar de hel toe sturen!

    Geliked door 5 people

  2. mooinique zegt:

    En dat mag van NL.

    Geliked door 2 people

  3. leeuw7 zegt:

    Het beledigen van de GOD van Israël (DE SCHEPPER van hemel en aarde )

    is ook een ernstig vergrijp van 1,6 miljard misleide moslims !!

    De GOD van Israël hoeft ZICHZELF niet verdedigen ,maar ik weet zeker dat de goddeloze islamitische barbaren met vuur spelen!!

    Nog steeds kan elke heiden of moslim zich bekeren tot DE LEVENDE GOD!!

    Wie zwijgt stemt toe met de goddeloze,Woke ,LGBTi,homoseksuele WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia vaccinazi FAILED State Nederland!!

    Geliked door 1 persoon

    • Harry zegt:

      Wordt het onderhand niet eens tijd voor een beetje deskundige hulp , Leeuw ?

      En dat verkapte gedreig van : bekeer je nu anders ga je de meest vreselijke toekomst tegemoet , dat stuit mij vreselijk tegen de borst .

      Dat is die smerige oude doctrine , waar de hele bijbel op is gebaseerd .

      En “ daarboven “ , waar laten ze al die al dan niet bekeerden , al die dooien over ál die eeuwen , daar heb je nogal een coa voor nodig om die allemaal te huisvesten !

      Zo maar even een praktisch probleempje ……………….

      Like

    • Bas Kievit zegt:

      U bent net zo erg. De claim van uw god is van hetzelfde niveau als dat de maangod allah schepper is.

      Like

  4. Jean zegt:

    Wanneer wordt nu eens eindelijk een totaal verbod opgelegd aan die zandbakwaanzin?

    Geliked door 4 people

    • R. zegt:

      Moslims zoeken de mazen van onze westerse wetten…..vrijheid van meningsuiting en godsdienst zal men zich op beroepen…..

      Europa islamiseert steeds verder vanwege onze naïviteit!!! Ze willen Europa veroveren! Het is onze vijand…..open uw ogen graag!!!

      We moeten het ZELF een halt toeroepen!!!

      Geliked door 1 persoon

  5. Ravian zegt:

    Die haatbaard leest gewoon voor uit die gewelddadige racistische genocide handleiding die islamieten “de koran” noemen.

    En er valt hier niets te “duiden” of te “interpreteren”, het is gewoon wat het is.

    Er bestaat ook geen Islam “light”, omdat er in de islam helemaal geen ruimte is voor om het even welke afwijking van de “hard core” lijn, omdat op elke afwijking van die lijn, letterlijke, de doodstraf staat.

    Islamieten zijn dan ook slechts te verdelen in twee groepen; fundamentalisten die denken dat de tijd om de macht te grijpen voor de islam reeds gekomen is, en fundamentalisten die denken dat de tijd om de macht te grijpen voor de islam nog niet gekomen is, en dus aan “takiyya” doen, wat gewoon door de koran voorgeschreven liegen in het voordeel van de islam inhoud.

    De islam is feitelijk ook helemaal geen geloof, het is een met een religieus sausje overgoten totalitaire ideologie, een doodcultus.

    En daarom moet die islam gewoon verboden worden, en met wortel en tak uitgeroeid, in het belang van de hele mensheid.

    Geliked door 5 people

  6. jackholland zegt:

    He he eindelijk gaat het mosselvolk eens toegeven dat ze christenen en joden en alle niet mossels gewoon moeten haten . (want die erkennen allah en mo de pedo niet ) En ja lieve mensen dat HATEN doen ze dan ook met heel hun hart en ziel. Snap je nu waarom dit achterlijk volk niet integreert en never nooit wil of zal integreren . Langzaam maar zeker komt de islamitische aap uit de mouw of de burka . Dat komt omdat ze in de loop der jaren procentueel een steeds groter gedeelte van de nl-bevolking zijn gaan uitmaken, waardoor ze steeds meer van hun verborgen agenda prijs durven te geven. Google eens op haatverzen in de koran, U zult versteld staan hoe goed (dus niet!) dit kamelenbeffersvolk het met u voor heeft als niet moslim.

    Ze proberen op alle mogelijke manieren te ontkrachten dat moslims niet-moslims haten. Door te ontkennen , door te antwoorden je snapt de koran niet , enz enz . Dat liegen als het ten gunste van het moslimvolk/islam is heet taqiyya. Dit is voor de moslim geoorloofd liegen als islam/koran in het nauw wordt gedreven. Ook bij dit artikel zeggen ze dat jodenhaat absoluut niet aan de orde is maar dat is gelul . Ze willen natuurlijk absoluut niet dat heel niet-moslim nederland over ze heen gaat vallen met deze jodenhaat uitspraken en preken die gewoon in de moskee en bij moslims onder elkaar de gewoonste zaak van de wereld zijn.

    Die haat naar niet-moslims staat gewoon zwart op wit in dat gore haatboek de koran, en helaas voor een moslim is commentaar op de koran al gaat het maar over 1 woord niet geoorloofd want dan ben je moslim-af . Een moslim gelooft alles wat in de koran staat volgt deze weteen en regels op zonder commentaar te leveren.

    Zoek de eerste moslim maar op die openlijk commentaar geeft op de koran of delen van de koran die ga je never nooit vinden. hij weet nl dat hij of zij dan moslim af is. Ook dat staat in de koran.

    Dit is het grote probleem van nederland . De meeste niet moslims hebben geen idee hoe rot dit islamgeloof is en wat hun werkelijke agenda is en ze verdiepen zich hier ook niet in . En nederland blijf gekke henkie om moslimvolk maar te blijven binnenhalen. neem die kamelenbeffers nu eens serieus ,verdiep je in hun wetten cultuur en gebruiken lees de koran u gaat er van KOTSEN veeg er daarna uw reet mee af maar neem er serieus kennis van.

    Janmaat, arabist hans jansen, theo van gogh, pim fortuijn en wilders hebben zich verdiept in die walgelijke moslimmaterie en zwaar gewaarschuwd voor de gevolgen die moslimimport met zich mee zou brengen. Helaas hadden ze geen gelijk met hun voorspellingen het is moslim gerelateerde gesodemieter (criminaliteit, uitkeringsfraude werkschuwheid enz enz )is nl nog vele malen erger dan ze voorspeld hadden.

    De moslim voelt zich superieur aan niet -moslims vind het volkomen normaal dat niet -moslims hun uitkering betalen.

    Staat ook in de koran : de moslim streeft nl naar een islamitisch wereldkalifaat waarbij joden en christenen als derde rangsburgers worden gedoogd weliswaar met minder rechten en die op een nederige manier extra belasting (uitkering) aan moslims moeten betalen. En wij achterlijke nl-ers gaan respect tonen aan de schijtvolk .( o.a :politie gaat naar suikerfeest marokkaanse ambassade)

    Door dit soort kontkruipacties van autochtone nl-ers gaan de mossels nog meer geloven dat islam de waarheid is en de moslim een soort van ubermensch.

    Geliked door 6 people

    • delamontagne zegt:

      Helemaal prachtig verwoordt, geen imam zou ’t beter kunnen zeggen als hij de takayjah even opzij legt.
      De allerlaatste alinea moest ik even lachen; hebben de NL’ers na al die jaren ellende met dit achterlijke misdadige ideologie echt niet door wat hen in de [zeer] nabije toekomst te wachten staat ? ?
      ONBEGRIJPELIJK

      Geliked door 4 people

    • #heelNLisnaardekloten zegt:

      De Nederlanders die dit bewust gefaciliteerd hebben voor een tribunaal slepen! In WO2 hielp de politie mee met het deporteren van Joden. De geschiedenis herhaalt zich!

      Geliked door 1 persoon

  7. Elst zegt:

    Moskee per direkt sluiten en afbreken. Imams als “ongewenst” uitzetten, dus nooit meer terug in Nederland

    Geliked door 2 people

  8. #heelNLisnaardekloten zegt:

    Moet je mee aankomen bij die meurende Hoop Stront op Het Binnenhof! Bij velen zijn voor veel minder de kop afgehakt!

    Geliked door 3 people

  9. Claudia Millenaar zegt:

    Het wordt tijd het kaf van het koren definitief te scheiden!

    Intussen blijkt meer en meer dat samenleven gewoonweg niet mogelijk is. De voortdurende, en meer en meer aan ons gestelde eisen zijn te hoog en het wordt nu gewoon ronduit stik vervelend.

    Vrijheid van godsdienst is niet iedereen gegeven en al helemaal binnen islam niet. Er zijn echter 52 landen waar deze godsdienstwaanzin gepraktiseerd wordt, dus houd het daar ook, niet hier! 

    Bedenk ook, de Joden waren altijd het ‘haasje’, daarna komen eerst de al dan niet LGHTBQ+, christenen en ieder ander geloof en niet gelovig aan de beurt.

    Als ze daarmee klaar zijn, zijn de geloofsbroeders aan de beurt, want de ene moslim belijdt het geloof altijd net effe beter dan de ander. Juist, onderling weten ze er ook nog een zooitje van te maken.

    De laatste moslims op aarde zullen elkaar zelfs nog uitroeien. Als er daarom iets verboden zou moeten worden, is het deze moordende islam wel. 

    Geliked door 3 people

  10. Marc zegt:

    ‘’Als iemand mij of jouw moeder zou uitschelden, dan haat je hem. Laat staan iemand die Allah beledigt door hem niet te aanbidden en door niet in zijn profeten te geloven, we haten een ieder die niet gelooft in Allah en in Mohammed.’’

    En dan mocht Fortuyn niet zeggen dat de islam een achterlijke cultuur is?

    Geliked door 2 people

  11. Marijke zegt:

    Vorige week (13 april) ook een podcast van een islamleraar in Veenendaal die hetzelfde zei. Niet alleen over Joden, maar ook over niet-moslims (die ze liever kufar noemen). Dus denk niet dat het alleen tegen Joden is vanwege Gaza. Open en bloot haat in Nederland.

    Geliked door 3 people

  12. Julia zegt:

    Ongelooflijk dat dit stuk stront überhaup nog zonder meer in Nederland kan blijven of in zijn haatdragende kraag wordt gepakt door onze zogenoemde rechtstaat. Dit is Nederland probeer eens een dergelijke uitspraak te verkondigen naar die lamzakken in Den Haag nou gegarandeerd het huis is te klein en u wordt zonder pardon gearresteerd. Als Derksen alleen al een uitspraak maakt over De Hoop dan wordt er al aangifte gedaan vanwege zogenoemd rascisme. Wat is dit nog voor een kutland en dit stuk goor Moslim stront kan vrijuit openlijk haat verkondigen.

    Geliked door 1 persoon

  13. Niek zegt:

    Met de apple want Samsung doet het niet op deze site? Het is geloof en niet zeker weten, daar begint de ellende, het aannemen dat zoiets waar kan zijn? vertrouwen op woorden van anderen? Dat vind ik erg gewaagd en moeilijk mee om te gaan, zoals een vrouw met hoofddoek, ik vind dat onderdrukking van de vrouw in haar verschijningsvorm door religie die echt tot het absurde gaat maar ook iedereen die zich daaraan onderwerpt tot een psychisch gestoorde kan verklaren of zoals altijd in de krant staat, een verward persoon.

    Like

  14. karton zegt:

    Als dhr. Wilders vraagt of we meer of minder van dat gajes willen, is Den Haag te klein. Flikker zo’n imam meteen ons land uit !

    Geliked door 5 people

  15. #heelNLisnaardekloten zegt:

    Robje Jetten kan niet eens met zijn ega / vriend veilig hand in hand over straat! Weet iedere homo / lesbo. Maar daar heb ik Robje nog nooit over gehoord. Ook Plofkip niet en soortgenoten zoals Kati Piri. UITSCHOT!!

    Geliked door 4 people

  16. Blaffertje zegt:

    Bizarre oproep???

    Zo bizar is dit helemaal niet, het staat zo in de koran en die moeten ze eerbiedigen. Alleen de wegkijkers willen dit niet onder ogen zien, die staan met hun vlaggetje te wapperen en zingen “welkom, welkom allemaal”.

    Geliked door 3 people

  17. koosv8 zegt:

    En als er een Gastspreker uit Engeland hier een woordje wil doen, dan vliegt de vlam in de pan, bij media en politiek want dat is een rascist!!!

    DE CRIMINELEN, EN GEKKEN REGEREN.

    Het moet en zal kapot, als de blanken allen stil blijven zitten, gaat het nog lukken ook! Mijn ongelijk is nog steeds NIET BEWEZEN SINDS JANMAAT HIER MEE KWAM, 45 JAAR TERUG.

    Geliked door 2 people

  18. R. zegt:

    De islam en moslims zijn de vijand van Het Westen!!! Open jullie ogen graag….

    Ze komen hier als migranten die door het naïeve systeem de asielprocedure mogen volgen! 85% wordt gehonoreerd; familiehereniging wordt toegestaan; voorrang op woningen en gratis uitkeringen….etc. etc…..

    Het plan van de moslims om Europa te veroveren en ons opgebouwde financiële systeem te misbruiken (wordt letterlijk leeggeplunderd!) Dat is hun bedoeling….Zo destabiliseren ze ons om alles over te nemen…..

    Snap het, open uw ogen en neem uw verantwoording om uw kinderen, kleinkinderen etc. te beschermen tegen deze Middeleeuwse ellende!!!!!!!!!!!!!!!

    Geliked door 1 persoon

  19. rokkiringo zegt:

    Die vuile primitieve pislam imam rat, krijgt hier de kans om zijn kots te verspreiden, hoe kan dit straffeloos gebeuren? Allemaal volgens plan van het politieke stront hier.

    Jood christen of ongelovig, het maakt niets uit bij dit middeleeuwse vuil.En vertrouw ook vooral niet de zgn geïntegreerde moslim, die het “zo goed” doet hier met zn bedrijfje of op zo n pakjes bus of de wijven met hun vieze kopdoeken achter de kassa’s.

    ja, die kopvod wijven laten graag zien dat ze moslim moeten zijn, en vooral klaar liggen als de man haar wil naaien met in zn gedachten een lekkere blonde westerse prooi. En ook de oude mislim zal, als het “tijd” is je voeten vasthouden als de “extreme” moslim je keel doorhaalt…Weg met dat alles vernietigende geloof van dood en vernietiging.

    Like

Plaats een reactie