NEDERLAND IS BLIND VOOR DE ISLAM…

De islamitische dreiging – 2024

(Door: “Driek”)

Die gehoorzame Nederlander ziet maar niet waar de sluipmoordenaar vandaan komt. Ik maak mij daar reuze zorgen over, beste lezer. Want die mohammedanen veroveren Nederland zonder slag of stoot. Edoch, het Nederlandse volk slaapt rustig verder en bekommert zich niet om de geruisloze overgave aan het mohammedaanse gepeupel.

Wat moet er in hemelsnaam nog gebeuren voordat de Nederlandse burger zijn ogen opslaat? Zijn land, waar generaties voor hebben gestreden, komt langzaamaan in handen van zijn aartsvijand de islam. Is er nu werkelijk niemand in de regering die paal en perk stelt aan de stroom van jonge mannen die maar één ding willen: Nederland tot een islamitisch land omvormen. En dat omvormen geschiedt goedschiks of kwaadschiks.

Kritiek van binnenuit op de islam is gevaarlijk. Sommigen die de islamitische regels hebben overtreden, hebben er afschuwelijk onder moeten lijden. Sinds de volgelingen van de profeet Mohammed in de zevende eeuw uitzwermden om een rijk te stichten dat een groot deel van de wereld zou bestrijken en een bedreiging zou vormen, heeft de islam zich nooit meer zo sterk en zelfbewust gevoeld als heden ten dage.

In tegenstelling tot het nazisme en het communisme vormt de islam niet direct een militaire dreiging voor Europa. Maar dat kan plotsklaps veranderen als gevolg van een met atoomwapens gewapend islamitisch Iran. Het “islamisme” kan dus een reële en serieuze bedreiging vormen voor de westerse landen.

Vrijheid van meningsuiting, kritiek en zelfkritiek hebben de ontwikkeling van de democratische samenleving altijd in belangrijke mate gestimuleerd. Een veelvoud van meningen die vrij spel hebben, wordt gezien als een garantie voor het feit dat de burger inzicht heeft in wat zijn leiders doen. Daarom is vrijheid van meningsuiting de levensader van onze samenlevingsvorm.

En dat precies is in Nederland aan de hand. Het islamitische tuig heeft de vrijheid van meningsuiting gekaapt en heeft nu vrij spel. De Nederlandse burger loopt op zijn tenen om de mohammedaan niet te beledigen. Het is de omgekeerde wereld. Maar de gewillige Nederlander laat zijn oren hangen en volgt gehoorzaam de bevelen op die de regering hem opdraagt. Maar als je begint om datgene weg te censureren, omdat iemand zich beledigd voelt, of zou kunnen voelen, dan ondermijn je het wezen van de vrijheid van meningsuiting.

De islam is een religie van wetten en regels. Hij bevat een lange reeks voorschriften over wat mensen wel of niet mogen doen. Het is niet alleen een belediging voor de mohammedaan wanneer je minachtend spreekt over de islam, doch het is ook een belediging wanneer je kritiek uit op de belangrijke islamitische voorschriften.

Daar moet nu eens paal en perk aan worden gesteld. De burgers van Nederland moeten in opstand komen tegen het Haagse rapaille dat de islam een warm welkom heet.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op NEDERLAND IS BLIND VOOR DE ISLAM…

  1. Julia zegt:

    Het grootste gros van de goedgelovige gehersenspoelde kudde schapen dat zich Nederlander noemt of mag noemen is blind voor alles. Alle realiteitszin verloren zij zien werkelijk niet meer of sterker nog blind voor alles wat om hen heen gebeurd. Van landverrad, uitbuiting door de grootste maffia organisatie politiek Den Haag, discriminatie op de woningmarkt en ga zo maar door. Waar de Nederlander goed in is is klagen, klagen, en nog eens klagen daarna kruipen zij allen onderdanig in hun schulp en genieten vervolgens van een voetbalwedstrijd onder genot van een (vegan)hapje en een pilsje. Het interesseert ze totaal niet dat hun land geheel naar de gallemiezen gaat totdat!!!!!!!!!!!!!!

    Geliked door 4 people

  2. bobzelf zegt:

    EN ZO OP DEZE MANIER 

    ZIJN WE AAN EEN 17 MILJOEN HERSENDODEN 

    EN GEHERSENSPOELDEN GEKOMEN ……

    WELTERUSTEN ALLEMAAL ,,,

    Geliked door 3 people

    • 007lucia zegt:

      Schitterend Bob waar vind je altijd zulke mooie plaatjes

      Geliked door 1 persoon

      • bobzelf zegt:

        NOU LIEVERD

        GEWOON OP FEESTBOEK WAAR IK NET WEER EEN BAN KREEG

        1 X 7 DAGEN . OMDAT IK MAXIMA ZO’N KUTWIJF VINDT

        DUS BIJ DEZE SCHREEF IK !!! WHAHA

        STOEPHOEREN SCHUDDEN NOOIT HANDEN STAAT IN DE ARGENTIJNSE WET . HUGGIE IS 7 DAGEN BLOCK/BAN

        Shared on Royalty 24/7

        EN DE 2E . OP DE KONINGSHUIS DE ORANJE VLAGGETJES WAPPERAARS

        DUS OOK 7 DAGEN 

        @[100004685101359:2048:Netty Willems] SPRAK HET OUWE LIJK…..

        Shared on Vorsten

        EN DIE WAS 30 DAGEN . MAAR DAT GING DUS OVER DE .66

        hang them all .. no excuses ..

        Shared in Groep van Indignatie

        NOU HEB IK NIET VEEL FEESTBOEK VRIENDEN . NIET OMDAT IK ZE NIET WIL 

        MAAR EEN ENKELE IS DUS EEN ECHTE VRIEND EN DE REST ?????

        MAAR IK KIJK DUS EERST WELKE VRIENDEN DE MENSEN HEBBEN DIE MIJN VRIEND WILLEN WORDEN 

        EN DAAR ZITTEN MENSEN BIJ . DIE OOK ALLES WETEN OVER UKRAINE EN RUSLAND. EN DEZELFDE WAANZINNIHE ONZIN LEUK VINDEN NET ALS IK .

        IK PLEUR AF EN TOE VAN MIJN STOEL .DUS GOOI IK ER WAT TUSSENDOOR BIJ BERT NAAR BINNEN

        WANT HELE DAGEN DRS. NITWIT DEMASTURBERENDE BOOMCHIRIRG LEZEN . OF SVALBARD VAN DE KLEUTERSCHOOL

        EN ????

        MIJN VRIEND SS. DOLF. DE KGB FAN

        HOEWEL OF HIJ IS ZELF VERDWENEN

        OF

        WITHEET DOODGESCHOTEN AAN DE DNEPR

        ROEPENDE SLAVA UKRAINE LANG LEVE SS .AZOV .NAZIES

        OF

        HEEFT BERTUS HEM EEN DOODSCHOP GEGEVEN 

        OF 

        HIJ IS EVEN STIL OM DIE DODENLIJST MET PUTIN MOORDEN COMPLEET TE MAKEN 

        DUS IK DOE MIJN BEST MEISSIE

        IN DE HOOP DAT HET NOG GOED KOMT ……

        NIET VOOR MIJ . IK RED HET WEL .

        MAAR VOOR ONZE/JULLIE KINDEREN EN KLEINKINDEREN

        DIE IK NET ZO’N LEVEN GUN ALS IK GEHAD HEB

        HET WAS GEWELDIG . HEEEEEL LANG 

        TOT DE DAG VAN VANDAAG ZELFS

        DUS HELP LEKKER MEE .

        ZODAT JE ’S AVONDS IN DE BADKAMER STAAT

        EN JE DUS IN DE SPIEGEL NAAR JEZELF KUNT LACHEN

        MET DE KREET GOED GEDAON MEISSIE 

        DIKKE KUS 

        VRIENDJE BOBZELLUF EEN OUWE LUL

        MET BALLEN EN EEN MENING EN NOG EEN GOEIE OOK

        LATERRRRR

        Geliked door 1 persoon

  3. bobzelf zegt:

    JA BEETJE LAAT. VEEL TE LAAT DENK IK ZOMAAR 

    MAAR JA IK BEN DAN OOK PAS 15 JAAR OPGETIEFT .

    UIT ISLAMRABAT AAN DE MAAS EN OMSTREKEN 

    VEEL PLEZIER NOG 

    MET ALLAH EL HAKKENBAR 

    OMM IK DENK DAT IK OP DENK GA STEMMEN WHAHAHAHAHAHA

    Geliked door 3 people

  4. hubert zegt:

    Omdat de Nederlander liever alles zonnig ziet tot het te laat is.

    Ze kijken liever tv naar die onnozele tv spellen en shows en

    andere onnozele kwatsch.

    Een weekendje uit, uit eten, feestjes, dat is voor de

    Nederlander het belangrijkste dat er is.

    Maar over 20/25 jaar komen ze hier wel achter.

    De slaapmutsen!!!

    Geliked door 1 persoon

  5. Marijke zegt:

    Helemaal mee eens! Vandaar dat we massaal aangifte moeten doen tegen de islamleraar Musa Ibn Yusuf van het islamitisch centrum Ar-Rahmah te Veenendaal, aangezien die in een podcast heeft gezegd dat moslims een afkeer van Joden en niet-moslims moeten hebben (die ze liever kufar noemen). Als dit andersom zou zijn geweest, dan zou de wereld te klein geweest zijn. Laten we nou eens laten zien dat we niet alles meer pikken van die sekte!

    Geliked door 1 persoon

  6. Niek zegt:

    Dat is simpel te verklaren en gaat over het verschil tussen zij die over ons spreken en zij die met ons spreken, een kleine nuance maar een groot verschil. De linkse stemmer heeft vaak een goede bestuurlijke baan met bij behorend salaris en woont in een andere wijk, kan zichzelf een elektrische auto permitteren en koopt vers bij de ambachtelijke slager en ook nog een baboe bakfiets, gaat met zijn dikke bedrijfsauto niet met de trein op wintersport, vaak ook nog gemeenteraadslid en weet helemaal niets van geloof of wat daarbij komt kijken aan totale overgave, een jehova getuige is nog mild in vergelijking met de islam, die zet zijn poot tussen de deur maar deze lui willen je openlijk vermoorden als het ff kan, zij schamen zich niet om dit openlijk te verkondigen en niemand zegt er wat van. Of het angst is? Dat denk ik wel, vanuit het eigen falen niet willen toegeven dat je het hebt onderschat waardoor er nu sit-ins georganiseerd worden op stations en de Dam met doden herdenken ineens de alarmbellen gaan rinkelen, nou ik gun het ze van harte dat ze de hele Dam onveilig maken want sinds Mark Rutten vorig jaar deze officieel ontheiligd heeft om daar samen met Zelenski voor wapens en oorlog te staan heeft deze herdenking totaal geen toegevoegde waarde meer, de Joden worden openlijk vervolgd en daar stonden we daar toch voor? Om dat te herdenken en nooit meer zo achterlijk doen met de domheid de Joden te vervolgen? Het gebeurt openlijk voor onze ogen en ze staan met hakenkruizen te vlaggen, en als je er wat van zegt ben je een rechtsextremist of een facist, het is de wereld op z’n kop. O,ja ik kan hier slechts allen reageren met een Apple en een Samsung is onmogelijk?

    Geliked door 4 people

  7. duinsnip zegt:

    Droomt u maar lekker verder. Het is al lang te laat. En het volk van hoeren en sodomieten verdient niet anders.

    Geliked door 2 people

  8. rhgeggink zegt:

    Gedenk de spreuk; ziende blind….!🫣

    Like

  9. sirreadallot zegt:

    De mohammedanen zijn een georganiseerde misdaad tegen de mensheid, die al 1400 jaar duurt. Toen de volgers van de pedofiel verschenen, was Iran Zoroastrisch – vandaag zijn het mohammedanen. Irak was christelijk – vandaag zijn het mohammedanen. Turkije was christelijk – vandaag zijn het mohammedanen. Egypte was christelijk – vandaag zijn het voor 92% mohammedanen. Christenen worden daar vervolgd en uitgeroeid. Saoedi-Arabië werd bewoond door heidenen, christenen en joden – vandaag zijn het mohammedanen. Jemen was christelijk en joods – vandaag zijn het mohammedanen. Pakistan (toen India) was hindoeïstisch – vandaag de dag zijn het mohamedanen, met een uitgeroeide vervolgde hindoeminderheid. Afghanistan was boeddhistisch – vandaag zijn het mohammedanen. West-Europa is vandaag de dag christelijk en wordt langzaam veroverd door de mohammedanen, die compleet uit onze samenleving moet worden verwijderd!

    Een voorbeeld van onze Nederlandse wetgeving in de toekomst:

    Een man mag seks hebben met dieren zoals schapen, kamelen en katten. Hij moet het dier echter wel doden nadat hij zijn orgasme heeft gehad. Hij zou het vlees niet aan de mensen in zijn eigen dorp moeten verkopen. Maar het vlees in een naburig dorp verkopen, is acceptabel.”

    (Ayatollah Khomeini)

    Geliked door 2 people

  10. memaxq zegt:

    ALLE zichzelf respecterende Nederlanders dien kennis te nemen waar de islam werkelijk voor staat. Begin eens hier mee: https://conservatief.fandom.com/nl/wiki/Koranverzen_die_oproepen_tot_haat_en_moord_op_ongelovigen

    Geliked door 3 people

  11. 007lucia zegt:

    We zouden een voorbeeld aan Turkije moeten nemen

    als jij je daar wil vestigen als buitenlander

    mag het… maar met een heleboel voorwaarden

    en maar voor een x-deel van het jaar, het komt er op neer

    dat het je niet bepaald makkelijk gemaakt wordt

    tenzij je uiteraard een groot bedrag wil investeren

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie