AANGIFTE TEGEN TIMMERMANS

Geert Wilders: “Niets nalaten? Niets? Dus ook geen geweld? Ik ga aangifte doen. En help mij een einde te maken aan deze levensgevaarlijke linkse ophitserij, ze hebben niets geleerd van de moord op Pim Fortuyn! Ga de komende dagen allemaal aangifte doen tegen Frans Timmermans bij de politie in je eigen gemeente om de haat van links te stoppen.”

Bekijk HIER de video!

Bron:
pvv.nl

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op AANGIFTE TEGEN TIMMERMANS

  1. Marc zegt:

    Wij zullen niets nalaten om te voorkomen dat Timmermans aan de macht komt.

    Like

  2. Alice zegt:

    Die smeerlap zwakt zijn uitspraken alweer af en kan het niet laten om Wilders nogmaals in de zeik te zetten.
    De rioolratten blijven bezig.

    Ben bang dat het verspeelde moeite is om aangifte te doen. Geert mag wel goed over zijn schouder kijken en extra extra goed beveiligd worden wil hij niet als Pim eindigen. Je hebt maar één gestoorde nodig.

    Geliked door 1 persoon

  3. bobzelf zegt:

    Met Tsjasiv Jar staat het Russische leger in het oosten van Oekraïne aan de poorten van een uiterst belangrijke frontstad, die cruciaal is voor het behoud van de rest van de Donbas. Het Oekraïense leger probeert met veel moeite het hoofd boven water te houden, nu militaire hulp uit Europa en de Verenigde Staten uitblijft.

    VLADIBOB

    Like

  4. karton zegt:

    Wat is dat Vette Varken, toch een uitermate onguur individu ! Een onverholen oproep tot molesteren van dhr. Wilders, en dan maar roepen : “Dit is in ’t belang van de democratie”. De viespeuk weet niet eens wat democratie is, kan het woord niet eens schrijven. Dit vette kereltje is zodanig gefrustreerd omdat hij geen m.p. van dit klèrelandje wordt; hij gaat nu nog smeriger taal gebruiken als z’n illustere voorganger : Wim Kok, die de aanzet gaf tot de moord op dhr. Fortuyn.

    Het linkse bolwerk bestaat uit louter criminelen …….. zwáre criminelen . die Augiasstal moet uitgemest worden en wel Z.S.M.

    Geliked door 1 persoon

  5. bobzelf zegt:

    ZIJN ER OOK GELOVIGEN .DIE HIER OOK OM KUNNEN LACHEN 

    IKKE WEL 

    OOM MANITOU FOR EVER

    Geliked door 1 persoon

  6. skippy zegt:

    Het bestaansrecht van zowel Groen links als de PVDA is geweld tegen mensen met een andere mening.

    Deze uitspraak is precies wat het is, het is gezegd en de afzwakking van verspreking doet daar niets aan af.

    Meneer Timmermans, weet wat u predikt, het gif van uw evangelie kan net zo hard terugslaan in uw eigen gezicht.

    Like

  7. BosscheBol zegt:

    Kim Jong-timmerfrans is links. Links is de stroming van het eeuwige gelijk, links is gewend dat de rechter en de media aan zijn kant staan. Ze mogen doen wat ze willen, ze denken al dat ze god zijn. Goed dat Wilders aangifte heeft gedaan.

    Geliked door 1 persoon

  8. Hovawart zegt:

    Ik wacht liever op de voorgedrukte en alreeds ingevulde aangifteformulieren, waarop ik mijn kruisje kan zetten en waar de officier van justitie dan kennelijk genoeg gronden in vindt om Timmermans te veroordelen……

    (een passende straf zou kunnen zijn dat Timmermans inderdaad met z’n Linksche Looney Brigade een kabinet gaat vormen en de exorbitante schuldencrisis, de massamigratie, en de miljarden voor het incidentje met Rusland mag afwentelen over de ruggen van hardwerkende burgers, middenstanders en Nederlandse bedrijven, eens bezien hoe de Pvda’er zich als een paling in een emmer snot zal moeten wentelen en keren…..)

    Like

  9. Beschimmeld Kaasje zegt:

    Een hele enge Club is dat geworden Ze hebben er de tyfus in dat hun verdienmodel verstoord begint te raken .

    Graaien en Snaaien uit de StaatSruif en de tyfuszooi voor het Plebs , het valt wel op dat Ze werkelijk niks nergens oplossen en de troep huizenhoog opstapelen.

    https://www.geenstijl.nl/5173980/Peter-Siebelt

    Like

  10. 007lucia zegt:

    Als gebaar aangifte doen is het wellicht een dingetje maar ik verwacht heel weinig van Neerlands krakkemikkige rechtsorde, ik had vorig jaar ook een akkefietje en kon aangifte doen maar in onze kromgescheten rechtsstaat, heeft dat geen enkele zin en ik doe niet aan loze tijdrovende gebaren.

    Like

  11. stradivotsi zegt:

    een machtsbeluste gevaarlijke gek. De kogel kwam en komt ( indien ) weer vanuit Links

    Wilders op zijn hoede blijven. Verder helpt aangifte door kiezers bij politie niets. Ten eerste ongegrond verklaren, omdat de uitspraken of dreiging niet van toepassing aan het adres van aangever betreft. En anders worden de aangiftes hoogstens ter kennis genomen en beland op de papierhoop.

    behalve G. Wilders aan wiens adres dit gezegd werd. Maar ook hij zal van een koude kermis thuiskomen vermoed ik.

    Like

  12. Wie is Frans Timmermans ?

    Like

Plaats een reactie