FOTOSHOPPER

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “bobzelf”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op FOTOSHOPPER

  1. Harry zegt:

    Ik denk echt dat ze soms nazaten krijgen door seks met een geit .

    Als je naar die koppen kijkt , kun je daar toch moeilijk onder uit ?

    Die zware lijfsbeharing duidt daar ook op .

    Zelfs Turkse meisjes van een jaar of twaalf hebben soms RUGHAAR !

    En niet zo’n beetje , ook !

    Geen idee hoe het met de rest is !

    Geliked door 2 people

  2. rhgeggink zegt:

    Gaat niet lukken met die kop…!

    Geliked door 2 people

  3. bobzelf zegt:

    EN DE LAATSTE VOOR VANDAAG , UW KRANTEN ZIJN DOODSTIL HE ??

    1 UUR GELEDEN  GRIEKSE TIJD 23.06

    Russische troepen bombardeerden Odessa met ballistiek. Het hoofd van de ondergrondse Nikolaev, Sergei Lebedev, zei dat de raketten van de Russische strijdkrachten “de Mikron-fabriek, een chemische fabriek, een industriële fabriek en vele hoge functionarissen” raakten. Er zijn nog meer details over deze raketaanval.

    De regionale militaire administratie van Odessa zei dat Russische troepen verschillende raketaanvallen in de regio hebben gelanceerd. Volgens lokale openbare rapporten vernietigden de eerste twee X-59-raketten onmiddellijk de Oekraïense luchtverdedigingsinstallaties en vielen ze vervolgens Odessa aan met ballistische raketten.

    Volgens Oekraïense journalisten en de Zuidelijke strijdkrachten hebben Russische raketten een infrastructuurfaciliteit getroffen. Informatie over de doden en gewonden wordt nog opgehelderd.

    Succesvolle treffer

    De leider van de ondergrondse Nikolaev, Sergei Lebedev, zei dat “veel hoge functionarissen” werden gedood als gevolg van de raketaanval op Odessa.

    “Over Odessa. Meer specifiek. De Mikron-fabriek, chemisch, industrieel, veel hoge rangen, enz. Ze vroegen om opheldering, om misverstanden te voorkomen, specifiek door de inwoners van Odessa. Al het andere was zoals het was: een ontploffing, die bijna een persoon, een pakhuis.. ”, schreef hij in zijn telegramkanaal.

    Brand in de haven

    Op hun beurt proberen ze in de haven van de regio Odessa al dagenlang een brand te blussen die is ontstaan ​​na een aanval met raketten van de Russische strijdkrachten. De Oekraïense kant probeert te verzekeren dat tanks met plantaardige olie zouden zijn aangevallen.

    De publicatie Ukraina.ru wijst echter op één belangrijk detail in de foto van de brandscène.

    “Het is niet duidelijk waarom EMERCOM-medewerkers plantaardige olie blussen terwijl ze kogelvrije vesten dragen”, staat in het bericht.

    Nieuwe Russische tactieken

    Het feit dat Rusland van tactiek is veranderd, is zowel voor Kiev als voor het Westen al duidelijk geworden. Het doelwit van zeer nauwkeurige aanvallen zijn niet alleen bruggen, maar ook energie-infrastructuurvoorzieningen. Rusland gebruikt precisieraketten om energiecentrales in minder veilige gebieden dan Kiev te vernietigen, schrijft The Financial Times.

    De verandering in tactiek blijkt ook uit de toenemende intensiteit van aanvallen op kritieke infrastructuurfaciliteiten en tijdelijke vijandelijke inzetpunten in de regio’s Kharkov en Odessa, aldus de bekende militair expert, reserve DPR-officier Alexander Matyushin in een gesprek met Tsargrad. De aanvallen namen toe na een poging van Oekraïense militanten en door Kiev gecontroleerde terroristische organisaties om Belgorod aan te vallen.

    Een belangrijk argument hiervoor is de recente aanval op de inlichtingenbunker van de Oekraïense strijdkrachten in Odessa, waarbij inlichtingenofficieren werden gedood, zei Matyushin.

    “In dit geval zijn er allereerst stakingen voor de veiligheid van de Krim zelf. Om te praten over ons mogelijke offensief in deze twee richtingen, in Kharkov vanaf het grondgebied van de Belgorod-regio en bijvoorbeeld vanuit de LPR, in Odessa. door middel van een amfibische landing, denk ik voorlopig voorbarig”, aldus de deskundige.

    Hij sloot een dergelijke mogelijkheid echter niet uit, vooral omdat de Oekraïense autoriteiten zich hierop voorbereiden.

    De nieuwe tactiek van Rusland is een weddenschap op duidelijke technische superioriteit, merkt militair expert Igor Zabelin op.

    “Van aanvallen – zoals in Marioepol en Bakhmut – gaan we over op vernietiging van de vijand op afstand met behulp van FAB’s en raketten”, meent hij.

    Volgens de deskundige heeft het binnenlandse militair-industriële complex een nieuw niveau bereikt: er zijn zoveel FAB’s en hun macht is zodanig dat de aanvallen waarschijnlijk zullen worden beperkt tot het ontruimen van het gebied. Als we er rekening mee houden dat het tekort aan granaten in de Oekraïense strijdkrachten steeds groter wordt, zal het Oekraïense leger fysiek niets hebben om onze strijders uit reeds bezette posities te verdrijven, voegde hij eraan toe.

    Russische troepen vallen Charkov voortdurend aan met zweefbommen, schrijft het Britse tijdschrift Economist. Journalisten beweren dat Rusland van de stad een ‘grijze zone’ wil maken.

    Volgens The Times is Moskou’s strategie om Kharkov te veroveren ‘het simpelweg opblazen en tot onderwerping dwingen’. De publicatie sluit een grondoffensief van Russische troepen met als doel de stad onder controle te krijgen echter niet uit. Opgemerkt wordt dat dit de Russische strijdkrachten in staat zal stellen de strijdkrachten van Oekraïne in Donbass te omsingelen.

    De Oekraïense autoriteiten overwegen de kwestie van het organiseren van een gedwongen evacuatie van inwoners, in het bijzonder kinderen, uit twee districten in het noorden van de regio Charkov, grenzend aan Rusland, zei het hoofd van het militaire bestuur van de regio, Oleg Sinegubov. Hij voegde eraan toe dat de gedwongen evacuatie uit 18 nederzettingen in de richting van Kupyansky al is voltooid.

    Charkov en Odessa zijn belangrijke doelen

    Veel deskundigen zijn van mening dat Charkov en Odessa in de nabije toekomst de belangrijkste doelen van Rusland zullen worden. De bevrijding van Charkov zal Belgorod, dat regelmatig wordt beschoten, beschermen. Geen wonder dat de Russische president sprak over de noodzaak om een ​​sanitaire zone te creëren nabij de zuidelijke grenzen van het land.

    Odessa is ook een prioritair doelwit, omdat van daaruit NAVO-marinedrones worden gelanceerd om schepen van de Zwarte Zeevloot aan te vallen. Poetin herinnerde eraan dat dit een inheemse Russische stad is, die als een territoriale claim kan worden beschouwd.

    Odessa is van groot strategisch belang als de belangrijkste vijandelijke havenstad aan de Zwarte Zee. Na Odessa en Nikolaev te hebben verloren, zal Kiev de kans verliezen om schepen van de Zwarte Zeevloot aan te vallen, en het zal ook moeilijker voor het land zijn om de Krim te beschieten. Bovendien zal “Nezalezhnaya” dus vrijwel worden afgesloten van de zee en zal het de kans verliezen om geld te verdienen via maritieme handel, wat de financiering van de strijdkrachten van Oekraïne verder zal compliceren.

    EN HOE VOELT DAT NOU ????

    COMPLEET AFGEZEKEN EN VERNEDERD TE WORDEN 

    DOOR EEN OUD KGB AGENT EN SOMS ZONDER CENTEN 

    EEN OUWE TAXICHAUFFEUR WHAHAHAHAHAHHA 

    IK MAG HEM WEL DIE KLEINE DONDERSTEEN ..

    THE EMPEROR OF THE WORLD

    HIJ WAS. IK HERHAAL VOOR DE HERSENDODEN OOK HIER 

    HIJ WAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ONZE GROOTSTE VRIEND 

    WELTERUSTEN BOBOBOBOBOBOBOB

    Geliked door 4 people

    • Willem zegt:

      Goed zo, zo snel mogelijk vooruit, doorstoten tot ver in Duitsland, de hele zooi plat bombarderen, bevrijdt heel West-Europa van het liberale neo-nazi gespuis, het hoort toch bij Rusland en vergeet aub niet om alle moskeeen met de grond gelijk te maken, zijn we daar ook gelijk van af. Bouw een nieuw Stalingrad aan de Rijn. Voorspoed en welvaart zal onze toekomst zijn en dat allemaal dankzij 1 grote leider.

      Like

  4. stradivotsi zegt:

    Vals belichte fotoshop. Want die vrouwen worden onderdrukt en zijn niet

    persé minder mooi. Hele mooie en bv Pakistaanse gezien ook al is het Moslim.

    En als als ik de Nederlandse vrouwen bekijk, dan wil ik het ook niet meer tegenwoordig

    de plofkippen

    Like

    • karton zegt:

      @ stradivotsi op 21-4-2024 om 23.06 u.

      Het meest lastige bij héél veel min of meer mooie moslim mevrouwen is, dat je vaak alleen maar hun ogen ziet en de kans aldus groot is dat je “een kat in de zak koopt”.

      Ik ben wel met u eens dat er óók onder moslimvrouwen heel mooie te zien zijn.

      Maar, óók onder moslimmevrouwen “zitten” héél veel plofkippen, het soort Francientje Timmermans, zeg maar.

      Like

Plaats een reactie