Nederlandse maffia . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; José)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Nederlandse maffia . . .

  1. Andre zegt:

    Ik wil met heel veel plezier en kostenloos ja met bouwmeester Hugo een na calculatie doen daarna een rondje lopen of het allemaal wel klopt.

    Wat ze tot nu toe hebben gedaan is nog geen 5 miljoen waard.

    Geliked door 1 persoon

  2. Julia zegt:

    Geloof maar dat er heel wat geld in de zakken verdwijnen waar het niet thuis hoort. Het is toch te absurd voor woorden de miljarden van ons geld vliegen ons om de oren. Miljarden naar de proxy oorlog aan Rups Nooit Genoeg, de corrupte Zelensky. Ondertussen er is in Nederland een ernstig tekort aan salbutamol aerosol, het meest voorgeschreven ‘pufje’ voor mensen met astma. Het middel is sinds kort niet of nauwelijks leverbaar en er zijn volgens apothekersorganisatie KNMP amper alternatieven voorhanden. Er zijn in Nederland ruim een half miljoen gebruikers. De tekorten komen onder meer door productieproblemen bij verschillende fabrikanten. De hoop is dat een aantal soorten binnen een paar weken weer beschikbaar is. Het probleem wordt herkend door de Long Alliantie Nederland, een samenwerkingsverband van onder meer patiëntenverenigingen, longartsen en zorgverzekeraars. De meeste apotheken hebben nog hooguit twee weken voorraad aan salbutamol aerosol, Nee het moet zo goedkoop mogelijk worden ingekocht anders is het te duur zoals bij vele medicijnen. Kortom dan durven ze nog te spreken over volksgezondheid de betaalslaven die zich blauw betalen kunnen letterlijk en figuurlijk stikken en worden als derde rangs burgers beschouwd. AOW leeftijd verlagen kan niet te duur, AOW met een paar centen verhogen te duur want dat kost 800 miljoen dus nog geen miljard, BTW verlagen op gezond voedsel zoals groente en fruit te ingewikkeld maar verhogingen op BTW en accijns is zo geregeld uiteindelijk moeten het wegsmijten van miljarden in bodemloze putten opgehoest worden. Wat een stom volk die nog geloven in deze corrupte oorlogsvoerende bende en zich zonder meer opzij laten zetten. Dan heb je ook nog van die Nederlanders die durven te roepen dat wij het allen nog te goed hebben. Nederlanders hebben een gemiddeld netto vermogen van 128.557 euro en staan daarmee op de vierde plaats van de wereldranglijst. Dat blijkt uit de twaalfde editie van het Global Wealth Report van kredietverzekeraar Euler Hermes, dat naar de financiële situatie van huishoudens in bijna zestig landen keek. In 2000 stond Nederland nog op de zevende plaats van de wereldranglijst. Nooit was de gemiddelde wereldburger zo rijk als in 2020. Het totaal van alle bezittingen nam met 9,7 procent toe. Voor het eerst werd daarbij de grens van 200 biljoen euro overschreden. Ik geloof er werkelijk helemaal niets van allemaal propaganda velen kunnen het eind van de maand niet meer halen vanwege de torenhoge kosten.

    Geliked door 4 people

  3. ronjaspers zegt:

    De bilderberg groep waar het zwaar criminele corrupte oranje nepkoningshuis vuistdiep in zit, heeft nog niet genoeg miljarden.Vraag maar aan de voorzitster van de bilderberg groep,bilderberg beabitch.

    Geliked door 3 people

  4. BigLJohn zegt:

    Mijn (overleden) vader zei het in vroeger jaren al; als wij net zo met ons geld gingen smijten als het Rijk dan kwamen we in slechts luttele weken al in grote financiele problemen.

    Geliked door 3 people

  5. stradivotsi zegt:

    Heeft u ook enig gedachte voor dit? Welliswaar niet persé op artikel relevant zijnde, maar toch voor wie de Duitse taal goed verstaat ( ondertiteling NL )

    Het gaat om wat waar wij mee om de tuin geleid worden. Is het waar of niet?

    maffia of wel anders duistere praktijken en schandalen.

    Maak Uw eigen gedachte hierover. Ik zeg het stinkt van alle kanten.

    Schandaal – Justitie verwikkeld in pedocriminele netwerken – Nederlands ondertiteld – Het Andere Nieuws

    Geliked door 1 persoon

    • ronjaspers zegt:

      stradivotsi.Gideon van meijeren van de FVD kaart het SRM satanisch ritueel misbruik van kinderen aan in de 2e verraadkamer.Hij heeft getuigen en wil een onafhankelijk onderzoek naar die verschrikkelijke walgelijke praktijken.Maar wordt van alle kanten tegengewerkt in de politiek.

      Geliked door 1 persoon

  6. hannah zegt:

    heb het gelezen … ben totaal ondersteboven …

    Geliked door 1 persoon

  7. Raymond zegt:

    ze gaan de diepte in.

    een nucleaire schuilkelder.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie