Oekraïne . . .

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Astrid)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Oekraïne . . .

  1. bobzelf zegt:

    HIER BEN IK OME BOB DUS 

    61 JAAR GELEDEN MEE BEGONNEN .. 

    WANNEER START U ???

    DOE EENS GEK EN DOE EENS MEE . LOSERS 

    BOBZELLUF

    Geliked door 3 people

  2. Snappie zegt:

    De georganiseerde misdaad ondersteunen elkaar. normaliter was er allang een vredes akkoord geweest met veel diplomatie Maar ze willen geen vrede ze willen oorlog. En de diplomaten zijn overboord gegooit.

    dat Rusland keer op keer bedrogen wordt wreekt zich nu. Oekraïne wordt gedenazificeerd en gedemilitariseerd door de Russen. Dus als het westen nodeloos doorpompt met wapens en geld voor huurlingen, wordt het alsmaar erger.

    Oekraïne wordt een zwart geblakerde krater als het zo doorgaat. De westerse landen betalen nu voor de oorlog en over 10 jaar aan de wederopbouw. achterlijke bureaucratische dodo’s

    Geliked door 1 persoon

  3. koddebeier zegt:

    De politiek is ziek en verrot tot op het bot !!

    Like

  4. Julia zegt:

    Er is niets veranderd en we hebben niets van de geschiedenis geleerd de NAZI’s steunen het neonazisme met miljarden een moordwapens. De gehaktmolen staat al geheel klaar nu de VS ook nog eens 61,5 miljard dollar beschikbaar heeft gesteld om de gehaktmolen op volle toeren te laten draaien. Rutte noemt steunpakket VS voor Oekraïne een belangrijke stap Demissionair premier Mark Rutte noemt het besluit van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden om in te stemmen met een steunpakket van 61 miljard dollar voor Oekraïne “heel goed nieuws”. Het is volgens hem “een belangrijke stap om Oekraïne te blijven steunen in de verdediging tegen Russische agressie”. Ook minister Kajsa Ollongren (Defensie) zich op X ingenomen met het Amerikaanse besluit. “Goed nieuws uit de VS, waar het Amerikaanse Huis heeft ingestemd met een nieuw, omvangrijk militair steunpakket voor Oekraïne, tegen Poetins agressie. De Oekraïners moeten op de VS en Europa kunnen blijven rekenen. Zo lang als nodig. Voor hun vrijheid en onze veiligheid.” Onze veiligheid hoe halen ze het in hun hersenen De miljarden aan steun die de Verenigde Staten vrijmaken, zullen een nederlaag voor Oekraïne niet voorkomen. Dat heeft een Russische VN-vertegenwoordiger beweert. “Er valt niets te vieren”, zei de plaatsvervangende Russische ambassadeur bij de VN in New York, Dmitri Poljanski, in een bericht op X.  De oorlog zal voortduren en “tienduizenden Oekraïners zullen naar de vleesmolen gaan”, stelde hij. “Maar het roemloze einde van het regime in Kiev is onvermijdelijk, ongeacht dit nieuwe pakket en alle nutteloze inspanningen van Amerikaanse en NAVO-donateurs om het in leven te houden.” Kremlinwoordvoerder Dmitri Peskov zei eerder al dat de Amerikaanse hulp “verwacht en voorspelbaar” was. “Het zal de VS verder verrijken en Oekraïne nog meer ruïneren omdat er nog meer Oekraïners zullen omkomen”, hekelde hij. 

    Like

  5. ronjaspers zegt:

    Geweldig,een kort en krachtig artikel en 100% de waarheid,die labaratoria voor biologische oorlogsvoering.Waren bedoeld om de gehele russische bevolking uit te moorden.Zodat de satanische globalitische elite rusland leeg konden plunderen van hun kostbare grond/delfstoffen.De russische special forces (spetsnaz) hebben in de ukraiene ondergrondse tunnels ontdekt.Waar zeer jonge kinderen in kooien opgesloten zaten,die werden verkocht om verkracht te worden,of geofferd (vermoord) tijdens SRM = satanisch ritueel misbruik.Ook worden kinderen gemarteld voor de drug andrenochrome,en ze worden levend “geslacht” voor hun organen.

    Like

Plaats een reactie