CITAAT van Maximilian Krah (AfD)

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op CITAAT van Maximilian Krah (AfD)

  1. Marc zegt:

    Wat is er precies gebeurd dan?

    Like

  2. karton zegt:

    In Duitsland werkt de “democratie” precies als in Nederland ……… dus ………NIET !

    Hoorde vanmiddag dat dat wijf v.d. Wal smerige streken heeft uitgehaald m.b.t. de co2 uitstoot op Schiphol, waardoor er meer vluchten konden plaatsvinden dan officieel zou mogen op basis van de gegevens. Dat is toch dat wijf waar een aantal boeren voor de hut stond tijdens de “Boeren-protesten” waarbij zij bijna jankend vroeg om weg te gaan omdat haar jongen stijf van de angst stonden ? Dát wijf toch ? Een gore bedriegster is ‘t, meer niet, één van de soort “Rutte”, het hele Haagse Zootje doet exact wat de “grote meester” óók doet : liegen, bedriegen en wegwezen als ’t moeilijk wordt ! Minachting verdienen ze, meer niet.

    Geliked door 3 people

  3. nemo zegt:

    Er is een opmerkelijke parallel: de Duitse kanselier Willy Brandt werd jarenlang bespioneerd door een persoonlijke assistent in opdracht van de DDR. Brandt moest aftreden. Zijn verzoeningswerk met de Oost-Europese slachtoffers van de nationaal-socialisten was tot een voortijdig einde gekomen.
    MaximilIan Krah probeert de ooit goede en nu verwoeste relaties met Rusland te helen.
    In beide gevallen heeft de veiligheidsdienst niets gemerkt en kunnen de oorlogsstokers zich verheugen, ook al zijn er verder weinig parallellen tussen Brandt en Krah.

    Vertaald met DeepL.com (gratis versie)

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie