Dit zijn de geldstromen achter klimaatclubs als Extinction Rebellion

(Door: Eric Ypma)

Stop het sponsoren van klimaatactivisten. Het is mij, en vele anderen,  een doorn in het oog: de financiering van marxistische klimaatdoelen via ‘goede’ doelen en overheidssubsidie. Klimaat, milieu en natuur kan tegenwoordig op één hoop geveegd worden, met een term ontleend aan het woke-jargon ‘intersectionaliteit’. Een brede waaier van activiteiten is makkelijk als het aankomt op het aanvragen van subsidie, en je praat overal mee.

De klimaatreligie eist totale onderwerping aan hun geloofsartikelen, sceptische klimaatwetenschappers worden verbannen.  De leiding van de grote Tech bedrijven hangt ook de progressieve klimaatleer aan, want dat is politiek gezien veilig en biedt privileges. Tegenwoordig heeft deze inmengingszucht van de klimaat- en milieuclubjes ook linkse politieke partijen beïnvloed, zij bepalen hoe burgers hun huis in de toekomst mogen verwarmen (geen gas), wat ze mogen eten (geen vlees), hoe ze op vakantie mogen gaan (niet vliegen), hoe ze naar hun eigen geschiedenis dienen te kijken (vol schaamte over de vermeende schuld van hun voorouders aan de slavernij enzovoort).  Intussen zijn ook de Nederlandsche Bank en het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds (ABP) besmet met het klimaatvirus.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Dit zijn de geldstromen achter klimaatclubs als Extinction Rebellion

  1. Ravian zegt:

    Links heeft gewoon een heel systeem opgezet dat middels het stimuleren van onderbuikgevoelens de domme kudde uitmelkt, en misbruikt de aldus verkregen middelen vervolgens om stille genocide op diezelfde domme kudde te plegen.

    Het is het soort van vilein plan dat enkel in de verrotte dictatoriale breinen van linkse psychopaten kan ontstaan.

    En wat het artikel vergeet te vermelden is dat die linkse psychopaten er tevens de eigen zakken royaal mee vullen.

    Verder valt dit alles natuurlijk gewoon onder georganiseerde misdaad…

    Geliked door 2 people

  2. karton zegt:

    U én ik betalen mee aan dat gajes ! Vorige week was dat gajes weer drukdoende om de A10 bij A’dam te blokkeren. Ik zag een aantal van die zwervers een talud bij de snelweg oplopen, terwijl ik zag dat beneden een tweetal “politie-agenten” liep dat hen toeriep : “Niet doen jongens, doe dat nou niet !”. ’t is toch om je haren uit je hoofd te trekken en luid te vloeken !

    Godverdegodver, Jezus charistus nog-es-an-toe, als je 5 km. te snel rijdt heb je een bon van € 80 te pakken en dat zootje komt met een “reprimande” weg als ze een snelweg blokkeren. Ik hoop dat ik binnenkort, tijdens zo’n blokkade een vrachtauto, beladen met mest/gier zie stoppen waarna de lading over dat gajes wordt gespoten, zou mij véél deugd doen.

    Bij de blokkeerders zitten gasten die over enige jaren onze rechtbanken, gerechtshoven enz. bemannen als rechter, raadsheer o.i.d. Is ’t niet om je als NL’er kapot te schamen ? Maar als ik één van de politie-agenten zou zijn geweest die onder aan ’t talud de woorden had geroepen die ik boven plaatste, dan had ik nú zelfmoord gepleegd.

    Like

Plaats een reactie