FOTOSHOPPER Marcouch

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Coontje)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op FOTOSHOPPER Marcouch

  1. #heelNLisnaardekloten zegt:

    In Israel zijn weer beelden van een aanslag met een mes door een Stuk Stront. Natuurlijk van achteren! Stuk Stront is gaan hemelen. Opgeruimd staat…..

    Geliked door 1 persoon

  2. Willem zegt:

    Er wordt hard aan gewerkt om dit sprookje werkelijkheid te laten worden. In Duitsland is de roep voor een kalifaat luid en duidelijk, zie de demo van 1000 plus moslim extremisten afgelopen weekend, waar uiteraard niets over in het nieuws vermeld werd en in Nederland worden moslims opgeroepen om niet moslims te haten, ook daar hoor je niets over in het nieuws. Dat kan allemaal, maar als je er iets van zegt ben je rechts extremist of islamophoob etc. Een ander sprookje is van de Keizer die geen kleren aan heeft en dat sprookje is de werkelijkheid van nu, daar leven we in.

    Geliked door 3 people

  3. Julia zegt:

    https://www.dagelijksestandaard.nl/terrorisme/knetter-geschifte-burgemeester-ahmed-marcouch-paspoortloze-jihadisten-tijdelijke-verblijfsvergunning-geven Onbegrijpelijk dat deze Marokkaan hier de post van burgemeester verdient het enige wat hij verdient is uitgezet te worden naar waar hij vandaan komt omdat de Moslim burgervader onze normen en waarden geheel negeert en zijn eigen islam cultuur door onze strot denkt te duwen uiteraard een zogenoemde PvdA-er dus lid van de verradersclub van ons land . Wegwezen.

    Geliked door 4 people

Plaats een reactie