Trump in Time-Magazine: Wanneer ik president word, zal ik 11 miljoen mensen zonder verblijfsvergunning uitzetten

(Vertaling: E.J. Bron)

Donald Trump, de gedoodverfde presidentskandidaat van de Republikeinen voor de Amerikaanse verkiezingen in november 2024, heeft in een interview met het Amerikaanse tijdschrift “Time” zijn visies voor een mogelijke tweede ambtstermijn uiteengezet.

Trump is bijvoorbeeld van plan meer dan 11 miljoen mensen zonder geldige verblijfsvergunning de VS uit te zetten. Daarvoor zou hij desnoods interneringskampen oprichten.

Over het thema NAVO zegt hij dat hij Europese NAVO-leden militaire ondersteuning zou weigeren wanneer deze niet voldoende eigen defensie-inspanningen zouden ondernemen. Hij eist van Europa een “fair aandeel” in de financiële last, in het bijzonder met betrekking tot de ondersteuning van de Oekraïne, dat hij in dit geval zou “proberen” te blijven helpen.

Met betrekking tot abortussen wil Trump graag de controle van zwangerschappen door de bondsstaten mogelijk maken en overtredingen strafrechtelijk laten vervolgen. Deze maatregelen zouden de huidige, door het Hooggerechtshof gecreëerde niet uniforme wetssituatie verder aanscherpen.

Boven dien liet Trump doorschemeren dat hij, indien nodig, de procureur-generaal zou ontslaan wanneer deze de aanwijzingen voor strafrechtelijke vervolging niet zou opvolgen. Een historische maatregel zou ook de amnestie voor alle ondersteuners zijn die aan de bestorming van het Capitool op 6 januari 2021 betrokken waren.

Bron:
weltwoche.ch

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Trump in Time-Magazine: Wanneer ik president word, zal ik 11 miljoen mensen zonder verblijfsvergunning uitzetten

  1. bobzelf zegt:

    De NAVO-landen stuurden voor tientallen miljarden dollars aan hun beste militaire hardware naar Oekraïne in een poging Rusland te ‘verzwakken’ in een slopende proxy-oorlog. Door de uitrusting met honderden te vernietigen, maakte Rusland het nog erger door trofee NAVO-wapens tentoon te stellen voor het belangrijkste monument gewijd aan de overwinning op nazi-Duitsland.

    De openluchttentoonstelling van buitenlandse wapens en militaire uitrusting in het Overwinningspark in Moskou dreigt misschien wel Ruslands grootste psychologische en PR-staatsgreep te worden in de Oekraïense proxy-oorlog met de NAVO tot nu toe.

    Tientallen buitgemaakte voertuigen en wapenstukken uit twaalf landen (de meeste van hen zijn leden van het blok) zijn tentoongesteld, van een Leopard-2-tank , Marder en Bradley IFV’s tot Humvee- , Husky- en MRAP-voertuigen, een M777- gesleepte houwitser , en meer exotische uitrusting, zoals een Franse AMX-10RC- tank op wielen.

    Waar mogelijk is de apparatuur in werkende of semi-werkende staat hersteld en beplakt met vlaggen om bezoekers een idee te geven van de landen die de afgelopen twee jaar het meest hebben bijgedragen aan de proxy-oorlog van het Westen tegen Rusland. Informatiestands geven gegevens over de fabrikanten van de apparatuur, hun technische en tactische kenmerken, en de locatie en omstandigheden waarin ze in handen van de Russische troepen vielen.

    De tentoonstelling dient als een visuele en tactiele bevestiging van gevoelens die afgelopen herfst voor het eerst duidelijk werden, na het catastrofale falen van de door de NAVO bewapende en getrainde legers van Oekraïne om de Russische verdediging in Zaporozhye, Kherson en de Donbass te doorbreken in een veelgeprezen zomertegenoffensief.

    Die campagne maakte de Oekraïense en geallieerde huurlingen blank, en ontkrachtte de decennia-oude mythe die in de jaren 80, 90 en 2000 ontstond naar aanleiding van Tom Clancy-romans en NAVO-agressieoorlogen tegen kleinere landen als Joegoslavië en Irak over de superioriteit van het Westen. militaire uitrusting boven zijn Sovjet- en Russische analogen. Tijdens de verzengende zomer van 2023 hebben Russische strijdkrachten aangetoond dat de technologisch geavanceerde wapens van de westerse alliantie net zo gemakkelijk kunnen worden vernietigd, beschadigd of buitgemaakt als de uitrusting van Oekraïne uit het Sovjettijdperk.

    De tentoonstelling van wapens en uitrusting buitgemaakt door het

    De locatie van de tentoonstelling met trofeewapens is ook belangrijk: gelegen in Victory Park op Poklonnaya Hill, een herdenkingscomplex gewijd aan de overwinning van de USSR op nazi-Duitsland in de Grote Patriottische Oorlog. De plek is toevallig ook de plaats waar Napoleon Bonaparte in 1812 stond voordat hij de Russische hoofdstad binnenkwam tijdens de eerste patriotoorlog met Frankrijk.

    Het Victory Park Museum beschikt al over een openluchttentoonstelling van Sovjet- en Axis-wapens die tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn buitgemaakt. Nu, 79 jaar na de capitulatie van nazi-Duitsland op 9 mei 1945, is het complex aangevuld met nieuwe, moderne wapens, vers van het slagveld en deze keer eigendom van de NAVO.

    Belangrijk gebaar

    “Dit is een gebaar – we demonstreren onze kracht, en op sommige gebieden onze superioriteit, door te pronken met deze NAVO-hardware, niet alleen aan ons eigen volk, maar ook aan het Westen”, zegt Alexei Podberezkin , directeur van het Centrum voor Militair-Politische Studies aan De prestigieuze Russische MGIMO-universiteit, vertelde Sputnik, in commentaar op de tentoonstelling in het Victory Park.

    De tentoonstelling dient als “een illustratie van wat er vervolgens zal gebeuren met de uitrusting die naar Oekraïne wordt gestuurd, inclusief de nieuwe wapens die nu beginnen te arriveren, waaronder Abrams-tanks, ATACMS-raketten en nog veel, veel meer”, benadrukte Podberezkin.

    Earl Rasmussen, een twintigjarige veteraan uit het Amerikaanse leger en inmiddels onafhankelijk commentator op het gebied van militaire en buitenlandse zaken, is het ermee eens dat de tentoonstelling bedoeld is ‘om een ​​signaal naar het Westen te sturen’.

    “[Het geeft aan] dat Rusland er is, dat ze capabel zijn, dat hun leger capabel is. Ze hebben tot nu toe bijna het equivalent van drie Oekraïense legers vernietigd. En dat zullen ze blijven doen. Dus wat het Westen ook stuurt, die wapens zullen worden vernietigd”, zei de gepensioneerde luitenant-kolonel.

    “De wapens, munitie…de productiecapaciteit, de logistieke capaciteit – het staat allemaal aan de kant van Rusland. Op dat gebied is het superieur. Het heeft een escalatiedominantie. Er is ook luchtoverwicht en tactische superioriteit. De tijd staat aan hun kant. En het enige dat dit [het voortzetten van de proxy-oorlog, red.] doet, is het Westen steeds meer en meer uitputten. Het is een trieste aangelegenheid, denk ik, helaas voor het westerse publiek. En ze worden voorgelogen door hun eigen leiders”, voegde Rasmussen eraan toe.

    De tentoonstelling is feitelijk “een schande voor het Westen”, en maakt het nog erger met betrekking tot de tientallen miljarden dollars die in Oekraïne zijn verspild, zei de soldaat. “In ieder geval laat het feitelijk zien dat de hulppakketten die door de westerse landen worden verstrekt “de uitkomst van de oorlog niet zullen veranderen, en in wezen slechts een verspilling van geld en, helaas, zowel Oekraïense als Russische levens zullen zijn.”

    NAVO-hardware, geen Wunderwaffe

    De vertoning is ook opnieuw een treffende en tijdige herinnering aan het Westen dat zijn militaire technologie, waaronder Leopards, Abrams, Bradleys, enz., niet de ‘wonderwapens’ zijn waar ze naar gehyped werden om het veelgeprezen tegenoffensief van Oekraïne vorig jaar voor te zijn. in de muur van goed voorbereide Russische verdedigingswerken, zei Podberezkin.

    “Deze uitrusting bleek niet beter, en vaak zelfs slechter, dan onze wapens, zowel Sovjet- als Russische, in de strijd. En opnieuw werd aangetoond dat conflicten niet alleen met staal worden uitgevochten, maar door mensen, in de eerste plaats door commandanten, de militaire leiders die bevelen geven en nadenken over hoe deze wapens het meest effectief kunnen worden gebruikt”, aldus Podberezkin.

    “Ik zou het ook heel leuk vinden om er doorheen te gaan, en denk dat ik er veel van zou leren”, zei Rasmussen over de tentoonstelling, eraan toevoegend dat hij voorspelt dat de tentoonstelling bezocht kan worden door internationale bezoekers, waaronder personen uit landen die vragen stellen over het nut. van het kopen van veel gehypte en dure westerse militaire uitrusting versus hardware van Russische makelij.

    In ieder geval heeft de Amerikaanse waarnemer er vertrouwen in dat Russische militaire ingenieurs en defensiewetenschappers de apparatuur al met een fijne kam hebben doorgenomen, waarbij ze de bepantsering, sensoren, communicatie- en richtmogelijkheden en uitrusting, hun interoperabiliteitskenmerken, enz. hebben geanalyseerd.

    “Er is veel informatie die Rusland waarschijnlijk al weet. En veel zeer geheime, zeer gevoelige capaciteiten, informatiefusie, andere sensoren, andere aanvullende sensormogelijkheden en actieve pantsering zijn mogelijk ook niet aan Oekraïne geleverd. Er zullen dus grenzen zijn aan wat de Russische ingenieurs zullen kunnen ontdekken. Maar het biedt zeker een basis om enkele lacunes op te vullen. Ik ben er zeker van dat de ingenieurs en ontwerpers het zo hebben gemaakt dat ze zich kunnen omdraaien en Russische apparatuur gemakkelijk kunnen aanpassen om eventuele mogelijkheden tegen te gaan die ze nog niet hebben aangepakt, ‘concludeerde Rasmussen.

    RUSSISCH AFZEIKEN OP HOOG NIVEAU 

    DRUK MENSEN DRUK . ZE STONDEN IN RIJEN DIK 

    FUNNY ??

    DACHT VAL WEL HE 

    BOBBBIE 

    Geliked door 1 persoon

  2. Alphons Mantel zegt:

    NAVO is een gevaarlijke club; moord in Irak, Servie , Libie, Syrie en in oost-Ukraine

    Geliked door 1 persoon

    • bobzelf zegt:

      MAAR HELAAS. DE RUSSEN SPELEN EEN THUISWEDSTRIJD 

      DE RUSSISCHE BEER SLAAPT NOOIT .

      EN VOLGENS LEO BEENHAKKER !!!!!!!!!!!!! OUD BONDSCOACH 

      RUSLAND UIT , ALTIJD MOEILIJK 

      WHAHAHAHAHAHAHAH

      ZE LEREN HET NOOIT ,, DE USA 

      EN IK MOET ZEGGEN ?? 

      ALS JE IN AFGHANISTAN NIET KAN WINNEN VAN MANNEN IN JURKEN 

      OP NIKE DESET SLIPPERS. MET PIJL EN BOOG

      EN UITEINDELIJK MET JE EIGEN WAPENS HET LAND BENT UITGEPLEURD

      ZOU IK EEN JAARTJE OVERSLAAN 

      DE USA. HET LAND DAT 4 PRESIDENTEN NODIG HAD 

      IN 20 JAAR 

      OM ”DE TALIBAN TE VERVANGEN DOOR DE ””TALIBAN “ 

      WEL 20 JAAR HEROINE NAAR DE USA VERSCHEEPT

      I REST MY CASE 

      BOBZELLUF 

      Geliked door 1 persoon

  3. JUlia zegt:

    Zou eens een goed voorbeeld zijn voor dat ongekozen klapvee in Brussel en al die nietsnutten de oorlogszuchtige bende in Den Haag. Het is diep treurig wat er van Europa is terecht gekomen en in ons land waar overal chaos heerst waar de nietsnutten in Den Haag alle macht hebben verloren en geen kans meer zien hun eigen gecreëerde chaos en puinbak op te lossen. Het enige waar zij goed in zijn is het knuffelen van de algehele invasie van kansparels en eigen burgers geheel financieel uit te knijpen. Gedetineerden moeten vervroegd vrij worden gelaen vanwege gebrek aan gevangenissen, voor mensen die werken maar niet tot een inkomen van 70.000 – 80.000 euro per jaar verdienen is een kans op een enigszins betaalbare huurwoning geheel verloren maar kunnen geen koopwoning kopen vawege de absurd hoge prijzen dus staan op straat, de zorg staat onder een enorme druk en is nagenoeg kapot bezuinigd, ouderen die hulp nodig hebben krijgen nog maar summier thuishulp, de geestelijke gezondheidszorg is zo goed als de nek omgedraaid, huisartsen zijn nauwelijks te krijgen of hebben lange wachttijden, onderwijs ver onder de maat, torenhoge prijzen van vaste lasten en gezond voedsel, gebrek aan agenten zodat voor onze veiligheid niet meer kan worden ingestaan kortom de chaos is te groot om op te noemen. Maar wel miljarden naar een oorlog die de onze niet is en de invasie van kansparels.

    Geliked door 1 persoon

  4. bobzelf zegt:

    KIJK TRUMP IS GEEN ”BEROEPS AMBTENAAR ’ DUS 

    DUS OOK GEEN LUL MET 5 VINGERS ..

    ZEUREN EN ZEIKEN EN GELD TELEN EN NIKS OPLOSSEN 

    MAN HEEFT HERSENS . EN WERD DAARDOOR SCHATHEMELTJE RIJK 

    EN DAT KUNNEN LOSERS DUS NIET HEBBEN … 

    HOOP OP TRUMP 

    PUTIN DE BAAS, 

    MAG TRUMP ZIJN VRIEND WEER WORDEN 

    EN ZIJN WE VAN DAT EINDELOZE USA GEKLOOT AF. 

    EERST DE USA WEER OPBOUWEN 

    GOED IDEE. DONALD DUCK 

    Geliked door 1 persoon

  5. bobzelf zegt:

    “When the European first came here, Columbus, we could drink out of any river. If the Europeans had lived the Indian way when they came we’d still be drinking out of the water. Cause the water is sacred. The air is sacred.

    Our DNA is made of the same DNA as the tree. The tree breathes what we exhale. When the tree exhales we need what the tree exhales, so we have a common destiny with the tree… We are all from the Earth. And when the Earth & atmosphere is corrupted, then it will create its own reaction. Our mother is reacting…”

    ~Floyd “Red Crow” Westerman

    “The world has become a market, and its this market we have to deal with, this idea of boundless and endless resources. When you say resources you are talking about our relatives, talking about our family. Fish are not a resource, they are our family and require respect…

    The structure of the world itself, it functions on natural law, and the natural law is a powerful regenerative process. Its a process of regeneration that continues and grows and is endless. Its absolutely endless if everyone agrees to the law and follows the law. But if you challenge the law, and you think you are going to change the law, then you are bound to failure…”

    ~John Trudell

    Hope you take the time to visit the store to support Native American products

    VOOR HANNAH WHAHAHAHAHA

    “Toen de Europeaan hier voor het eerst kwam, Columbus, konden we uit elke rivier drinken. Als de Europeanen op de indiaanse manier hadden geleefd toen ze kwamen, zouden we nog steeds uit het water drinken. Omdat het water heilig is. De lucht is heilig .
    Ons DNA is gemaakt van hetzelfde DNA als de boom. De boom ademt wat wij uitademen. Wanneer de boom uitademt, hebben we nodig wat de boom uitademt, dus hebben we een gemeenschappelijk lot met de boom… We komen allemaal van de aarde. En wanneer de aarde en de atmosfeer beschadigd zijn, zal dit zijn eigen reactie veroorzaken. Onze moeder reageert…”
    ~Floyd “Red Crow” Westerman

    “De wereld is een markt geworden, en met deze markt hebben we te maken, dit idee van grenzeloze en eindeloze hulpbronnen. Als je hulpbronnen zegt, heb je het over onze familieleden, over onze familie. Vissen zijn geen hulpbronnen, dat zijn ze.” onze familie en vereisen respect…
    De structuur van de wereld zelf functioneert op basis van de natuurwetten, en de natuurwet is een krachtig regeneratief proces. Het is een proces van regeneratie dat doorgaat, groeit en eindeloos is. Het is absoluut eindeloos als iedereen het eens is met de wet en de wet volgt. Maar als je de wet ter discussie stelt, en je denkt dat je de wet gaat veranderen, dan ben je gedoemd te mislukken…’
    ~John Trudell
    Ik hoop dat je de tijd neemt om de winkel te bezoeken om Native American-producten te steunen

    DUS EFFE VOOR DIE JEZUS REDT , REETKEVERS HIER

    JULLIE VRIEND KOMT DUS NOOIT. EN REDT DUS NOOIT 

    ALS JE NU DE TEKST LEEST VAN DEZE ‘ CROWN INDIAN ”

    DAN SNAPPEN JULLIE MISSCHIEN ?? IK DENK VAN NIET .. 

    WAT MANITOU DID FOR THE INDIANS ..

    GEEN SLOTEN OP DE DEUREN . GEEN BANKKLUIZEN

    GEEN GEVANGENISSEN . MAAR WEL DE BISONS OP TIJD

    LANGSTUREN . OM TE ETEN EN DE WINTER DOOR TE KOMEN MET DE HUIDEN

    MAAR IK DENK DAT JULLIE MALLOTEN HET DUS NOOIT ZULLEN BEGRIJPEN

    5000 JAAR NA DE SINAI . WHAHAHAHAHAHAHA ROT TOCH OP

    HIJ KOMT ????? JA TUURLIJK  

    BOB ..DANCES WITH WOLVES . 

    Geliked door 1 persoon

  6. apollonia652014 zegt:

    kan Trump niet ff hier komen dan, zijn we gelijk van de rotte appels verlost.

    Geliked door 1 persoon

  7. skippy zegt:

    Ik vrees dat Trump met een dusdanige uitspraak zichzelf vet in de vingers gaat snijden, 11 miljoen lui je land uit zetten is bijna godsonmogelijk, lukt enkel als je er honderduizenden dood maakt….de geschiedenis staat bol van dit soort situaties.

    Er is geen vreedzame weg terug, er is enkel de weg vooruit, met heel veel bloed en ellende in de toekomst. Dit is de great reset, waarbij alles en iedereen door elkaar wordgeschud en de kaarten worden herschikt.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie