Aan Sven Kockelman

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste Sven,

“De hoofdredacteur van de Schoonhovense Krant waarschuwt Rusland voor de allerlaatste keer!”

Dat was de grap onder journalisten die begin jaren ’80 werd gemaakt als het chefje van de Schoonhovense Krant een ‘hoofdredactioneel commentaar’ schreef waarin hij weer eens zijn zijn visie op de wereldpolitiek met zijn lezers wilde delen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Aan Sven Kockelman

  1. Sinyo zegt:

    Herinner me nog een gesprek van deze verwaande kwal met “ons” Geert.

    Geert had een volwassen politiekus aan het huilen gebracht. Dat verweet kwalletje SK “ons” Geert. Dan moet je toch een randdebiel zijn om een jankende volwassen man “met een functie” te verdedigen tegenover “ons” Geert.

    Plat gezegd. Deze – als een klein kind – jankende figuur had een schop onder zijn huplepup moeten krijgen.

    Geliked door 1 persoon

  2. Julia zegt:

    Een weldenkend mens wil überhaupt niet aan de linkse bull shit tafels zitten. Uiteraard staat Wilders hier boven en terecht hou de stoelen maar vrij voor die linkse opruiers zoals Timmermans, Paternotte en de rest van het linkse gif daar zijn jullie bij de NOS en overige zenders toch zo dol op. Daarbij zou Wilders geen enkele toegevoegde waarde zijn om zich af te laten zeiken aan de linkse tafel OP 1 omdat geen enkel weldenkend mens die dat linkse gif allang meer dan zat is geen enkele behoefte voelt om naar de propanda zenders te luisteren laat staan te kijken. Kortom Wilders hou uw rug recht en trap er niet in anders loopt het net zo af als met Baudet die geheel is verketterd door de linkse opruiers en haatzaaiers.

    Geliked door 1 persoon

  3. Ton Ruygrok zegt:

    Ach sven kotsenman…
    Ton.

    Geliked door 2 people

  4. Yvonne zegt:

    enge arrogante plofkip, die man is zo hoogmoedig, tettert door zijn gasten heen, ik kijk nooit, heer Wilders heeft groot gelijk dat hij niet bij deze vent aan tafel gaat zitten

    Geliked door 3 people

  5. nikrophorus zegt:

    Pas maar op, Sven Kikkerman. Te hard blazen en je klapt uit elkaar.

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie