Nieuwe “islamisten”-demonstratie in Hamburg toegestaan

(Door: Max Roland – Vertaling: E.J. Bron)

De “islamisten” van “Muslim Interaktiv” mogen zaterdag opnieuw demonstreren – een verbod zou wettelijk onhoudbaar zijn, verklaarde het kantoor van de Senator Binnenlandse Zaken van Hamburg.

De komende demonstratie van de als extremistisch geclassificeerde groep “Muslim Interaktiv” in Hamburg aanstaande zaterdag werd door de autoriteiten goedgekeurd. Dit werd dinsdag door het hoofd van de Hamburgse politie, Falk Schnabel, tijdens een gezamenlijke persconferentie van de politie, binnenlandse zaken en binnenlandse veiligheidsdienst bekendgemaakt.

Een mogelijk verbod van de demonstratie werd intensief onderzocht, net zoals voor de vorige manifestatie van de groep op 27 april. Schnabel verklaarde dat een verbod van de bijeenkomst wettelijk niet te handhaven zou zijn, zoals de analyse van het videomateriaal van de vorige manifestatie zou hebben laten zien. “Een verbod zal wettelijk onhoudbaar zijn”, vatte Schnabel de resultaten samen. Desondanks werden er strenge voorschriften vastgelegd, waaronder het verbod tot oproepen tot geweld, de ontkenning van het bestaansrecht van Israël en de eis naar een kalifaat in Duitsland.

Deze keer zou het echter niet bij een manifestatie op één plaats blijven: de “islamisten” plannen een demonstratie langs het hoofdstation tot aan de winkelstraat Mönckebergstraße. Het is niet duidelijk of dat is goedgekeurd: andere beperkingen zouden deel uitmaken van de lopende samenwerkingsgesprekken, zei Matthias Tresp, chef van de politie. “We zullen alle wettelijke middelen volledig uitputten”, benadrukte de Senator Binnenlandse Zaken Andy Grote (SPD).

Tijdens de vorige manifestatie eind april, georganiseerd door “Muslim Interaktiv”, hadden ongeveer 1000 demonstranten de vermeende islam-vijandige politiek en mediaberichtgeving in Duitsland bekritiseerd en een kalifaat geëist. Dit leidde tot verontwaardiging in heel Duitsland.

Bron:
apollo-news.net
Door: Max Roland

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Nieuwe “islamisten”-demonstratie in Hamburg toegestaan

  1. Blaffertje zegt:

    Duitsland is hopeloos verloren dankzij mutti Merkel.

    Geliked door 2 people

  2. antiislamnu zegt:

    Iedereen verontwaardigd en geschokeeerd haat en nijd over en weer. Maar ondertussen loopt Wef agenda nog steeds op rolletjes en worden er steeds meer SDG doelen gehaald.Hier in Nederland hebben de landverraders een slim spel uitgedacht het heet hou het demissionair kabinet zolang mogelijk aan de macht zodat zij nog sneller agenda 2030 kunnen uitvoeren Klaus Swabel is niet voor niets zo trots op zijn slimme landverrader Rutte.

    Like

  3. Willem zegt:

    Buigen tot het barst of de kruik gaat te water tot ie barst. Welk Europees land wordt het eerste kalifaat of in welk Europees land breekt de eerste burgeroorlog uit? Iemand een idee?

    Like

  4. Ravian zegt:

    “een verbod zou wettelijk onhoudbaar zijn”

    In Duitsland is alles wat ook maar enigszins naar nazisme ruikt bij wet verboden, en dan zouden ze deze antisemitische optocht niet kunnen verbieden?

    Laat me niet lachen.

    De politieke wil ontbreekt gewoon weer eens.

    Omdat de politici in kwestie het allemaal wel prima vinden eigenlijk.

    Omdat het zelf linkse antisemieten zijn.

    Like

  5. skippy zegt:

    een verbod zou wettelijk onhoudbaar zijn“…ligt eraan welke wetgeving er word gebruikt en of men het WIL verbieden of juist niet…

    Like

  6. Leo P.Arden zegt:

    Foto…

    Op die zwarte vlag staat: er is geen god dan allah en mohammed is

    zijn profeet.(wordt hier ook vanaf minaretten in je oren getetterd)

    Die kreet staat op het nationale arabisch vod met een zwaard

    eronder. Wil zoveel zeggen: als je niet gelooft wat wij geloven

    gaat je kop er af.

    Dat groene vod is een regelrechte provocatie richting het

    vrije, seculiere Westen.

    Denk daar ’s aan als je weer eens islamitisch uitschot(al dan

    niet met hoofddoek) op straat tegenkomt.

    Like

  7. Zijlstra zegt:

    @Willem

    Er komt geen kalifaat, ze proberen het wel, de Islam bezet delen van Italie, Frankrijk en Spanje. Dan komt de man waarover Nostradamus 300 verzen schreef, die jaagt ze terug naar Mekka.

    Like

Plaats een reactie