Bloed, beledigingen en messen: het Duitse treinsysteem verandert in een levensbedreigend “slagveld” door gewelddadige migranten, waarschuwt het hoofd van de regionale spoorwegunie

(Door: “Dissident”)

Een vrouwelijke vakbondsbaas voor spoorwegarbeiders beschrijft de omstandigheden van de ‘burgeroorlog’, treinarbeiders die zichzelf opsluiten in treinwagons uit angst, en bloedige aanvallen die treinarbeiders getraumatiseerd achterlaten – allemaal verergerd door politici die spreken van succesvolle ‘integratie’, schrijft John Cody.

Duitse treinarbeiders worden zo regelmatig blootgesteld aan beledigingen, intimidatie, geweld en zelfs de dreiging van mes-aanvallen door migranten dat hun baan ondraaglijk wordt, waarschuwt een Duitse vakbond die spoorwegarbeiders in de deelstaat Thüringen vertegenwoordigt.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Bloed, beledigingen en messen: het Duitse treinsysteem verandert in een levensbedreigend “slagveld” door gewelddadige migranten, waarschuwt het hoofd van de regionale spoorwegunie

  1. Andre zegt:

    Even een heel klein detail maar. Alle asiel parasieten hebben natuurlijk vrij reizen. Gratis voor niets net als ziektekosten wonen en zakgeld. Dortmund is inmiddels al klein Arabia en een lang weekend geeft. 1 dode en 8 andere mes incidenten. Geen woord in de media natuurlijk.

    Geliked door 2 people

  2. #heelNLisnaardekloten zegt:

    10 jaar terug al van meerdere conducteurs, buschauffeurs oid. gehoord dat ze zwartrijders negeren. Het is dweilen net de kraan… Zelf ook het nodige meegemaakt met de paar keer/jaar dat ik met OV ga. De kindjes van Attje Kuiken gaan het beleven!

    ‘De politie heeft twee mannen opgepakt voor een schietincident in een metro in Hoek van Holland. Het gaat om twee Schiedammers van 20 jaar en 21 jaar. “Ook werd het vuurwapen aangetroffen”, meldt de politie’.

    Geliked door 2 people

    • boorzalf zegt:

      Het negeren van zwart rijders gebeurt nog steeds het is voor hun eigen veiligheid. En dan hebben we het nog niet gehad over het verkeer al die “Egyptenaren” rijden als gekken. Kennen de verkeers regels niet, oftewel ze hebben er gewoon schijt aan. Meer dan 60% van de passagiers in de bussen van het openbaar vervoer is van buitenlandse afkomst.

      Like

Plaats een reactie