Alles nep!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Burgerfront.nl)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Alles nep!

  1. Alphons Mantel zegt:

    vooral het klimaatbeleid is nep; gaat ons vele miljarden euros kosten en de zon blijft gewoon staan op 150 miljoen kilometer van de aarde

    Geliked door 2 people

  2. Hovawart zegt:

    De zuur-Linksche Looney Brigade wil het beeld van de Hollandse Leeuw nog immer veranderen in een willoos slachtoffer van het Groene Dealtje van het koddige duo Timmermans/Samsom, de knielende leeuw als symbool van totale onderwerping, een veganistische transgender in een roze tutu….mondkapje op….met in zijn rechterklauw een opgeheven EU-vlag en in zijn linkerklauw een Palestijnse vlag, een smartphone en zakmes in een nektasje……..

    Geliked door 1 persoon

  3. leeuw7 zegt:

    WHO-pandemieverdrag stelt 500 miljard veilig voor de farmaceutische industrie

    Het pandemieverdrag van de WHO dwingt elke lidstaat om veel geld te investeren in “pandemiepreventie” en verplicht hen om een voorraad vaccins aan te leggen. Niemand weet of deze ooit gebruikt zullen worden. Ondertussen gaan ziekenhuizen en dokterspraktijken nu al aan de lopende band failliet. In de volgende video vat de Duitse advocate en politica Beatrix von Storch in slechts drie minuten samen hoe handig farmacie & co. als eenzijdige winnaars uit het pandemieverdrag tevoorschijn zouden komen, als zij niet door ons allen wordt tegengehouden. [verder lezen]

    https://www.kla.tv/#sendung-verbreiten-29111

    Leugens worden gevolgd door de van overheidswege,georganiseerde ,machtsmisbruikende WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia vaccinazi’s!!

    Stop het oorlogshitsende,gewetenloze,demissionaire psychopaten kabinet van de pathologische beroepsleugenaar Mark Rutte en Consorten!!

    Wegens het ontbreken van onafhankelijke rechtspraak zijn onafhankelijke volkstribunalen een absolute must!!

    Geliked door 2 people

  4. leeuw7 zegt:

    EU-parlementariër hoopt op breed verzet tegen ‘Green Deal’ of de ‘fictie van klimaatbescherming’

    In een Auf1-special over de EU-verkiezingen in juni hekelt AfD-Europarlementariër Markus Buchheit de ‘Green Deal’ als een door ideologie aangedreven voertuig voor de de-industrialisatie van economieën. Hij bekritiseert de economische transformatie naar een planeconomie en hoopt bovendien op breed verzet onder de bevolking tegen al deze vrijheidsbeperkingen. Buchheit omvat ook het “dogma van de door de mens veroorzaakte klimaatverandering”. In plaats van de fictie van klimaatbescherming zou men zich moeten concentreren op echte milieubescherming. Hij beschouwt het oplossen van de migratiecrisis als urgent. Grote deportaties zijn nodig als Duitsland als volk en staat wil overleven.

    https://auf1.tv/auf1-spezial/eu-abgeordneter-hofft-auf-breiten-widerstand-gegen-green-deal-oder-die-fiktion-klimaschutz

    Stop de oorlogshitsende,klimaatfascistische,.gewetenloze WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia vaccinazi’s!!

    Wie zwijgt stemt toe!!

    Geliked door 1 persoon

  5. L. Sevier zegt:

    ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

    Like

  6. 007lucia zegt:

    Dolores Cannon; Heel interessante boeken geschreven over haar research naar vorige levens door regressie via hypnose had het oner het bestaan van cardboard people..echte nepmensen in ons midden die er helaas uit zien als echte mensen…ik geloof wel in het concept en de mogelijkheid daarvan en via dit soort mensachtige wezens op sleutelposities zou je heel makkelijk een nep realiteit kunnen opzetten en runnen

    Geliked door 1 persoon

  7. leeuw7 zegt:

    Wanneer wordt de oorlogshitsende WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia horror dokter Ursula von der Leyen nu eens eindelijk in de boeien geslagen wegens haar aandeel aan zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid??

    Like

  8. leeuw7 zegt:

    Huig Plug (justitie-klokkenluider)

    @huig_plug

    ZEVEN politieagenten stonden gisteren bij de woning van mijn neef Pieter om DNA bij hem af te nemen. Het OM/Politie moeten niet zo hoog van de toren blazen, Pieter heeft hoger beroep ingesteld in de Zaak Coldenhove, ’t gerechtshof in Den Bosch moet nog ’n regiezitting inplannen!

    Zijn de links-islamitische demonstranten die enorme schade hebben veroorzaakt ook al thuis bezocht ,eventueel direct financieel aansprakelijk stellen!!??

    Omgekeerde wereld in Nederland!!

    Hoe fout kan justitie zijn??

    Beterschap WEF-BILDERBERGER COVID -19 pharma maffia FAILED State Nederland!!

    Geliked door 1 persoon

  9. tommiehendriks zegt:

    vergeten: NEPPARLEMENT NEPVOORZITTER

    Like

Plaats een reactie