Marion Koopmans wil verspreiders van “desinformatie” achter de tralies wegens georganiseerde misdaad

(Door: Robin de Boer)

Viroloog Marion Koopmans citeert op X de directeur van Code for Africa, Justin Arenstein, die vindt dat ‘desinformatie’ moet worden behandeld als ‘georganiseerde misdaad’. Ja, echt.

Het verspreiden van ‘desinformatie’ staat gelijk aan een criminele organisatie, zegt Arenstein, die in Afrika de afgelopen jaren heeft gestreden tegen de ‘infodemie’ op het continent. Onder een infodemie wordt verstaan: ‘zich vooral via de sociale media snel verspreidende hoeveelheid (onjuiste) informatie over een problematiek, die feitelijke en betrouwbare beeldvorming daarover verhindert’.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

31 reacties op Marion Koopmans wil verspreiders van “desinformatie” achter de tralies wegens georganiseerde misdaad

  1. Peter. zegt:

    Gelijk opsluiten die muts.

    Geliked door 5 people

  2. BosscheBol zegt:

    Zozo, het wijffie wil de wereldheerschappij. Iedereen die het niet met haar eens is, doet aan misinformatie, zit dus in de georganiseerde (!) misdaad en moet in de gevangenis. Denkt “mevrouw” ook al aan concentratiekampen?

    Geliked door 4 people

  3. karton zegt:

    Waar bemoeit dit akelige, enge “vrouwmens” zich eigenlijk mee ?

    Zij had toch óóit iets met een vleermuis ? Wereldvreemd mens dat geilt op aandacht.

    Geliked door 5 people

  4. Pistolen-Paultje zegt:

    Dan mag Marion Koopmans als eerste achter de tralies. Want zei heeft een heleboek misinformatie de wereld in geholpen:
    1. De werking van mondkapjes.
    2. De betrouwbaarheid van de PCR test.
    3. Dat covid geen griep variant was.
    4. Dat het vaccin veilig was.
    etc….

    Geliked door 6 people

  5. Niek zegt:

    Dat is toch prachtig dat wij via de achterdeur ons doel bereikt hebben, en zij stoort zich aan de ruis op de telefoonlijn. Geweldig en doel bereikt, als ze maar gaan nadenken dat wij het zelfde doel nastreven maar op een iets andere manier dan de bedoeling was, ai.

    Geliked door 3 people

  6. Marc zegt:

    Ik ben het helemaal met haar eens: lock her up!

    Geliked door 2 people

  7. mooinique zegt:

    Prima hoor! Mag men met haar en consorten beginnen! En daarna het kabinet en de rest van de corrupte zooi overal hé journalistes. Allemaal hoeren! Doen alles voor geld hè influencers heet dat dacht ik tegenwoordig!😜

    Geliked door 4 people

  8. leeuw7 zegt:

    De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet!!

    Eerst onafhankelijke tribunalen over waarheidsvinding tijdens de Corona plandemie!!

    Geliked door 1 persoon

  9. olieklippie zegt:

    er zullen dan vele oa van haar soort achter de tralies komen te zitten.😝

    Geliked door 3 people

  10. olieklippie zegt:

    ps: behalve in Nederland dan, want “weerlicht” heeft zgn geen plek, die laat oa zijn soortgenoten al los lopen.

    Geliked door 2 people

  11. leeuw7 zegt:

    De Medicijn Maffia Dodelijke Medicijnen en Georganiseerde Misdaad Big Pharma!!

    Medicijnen zijn na kanker en hart- en vaatziekten de belangrijkste doodsoorzaak. Dat zou aanleiding moeten zijn voor een nationaal gezondheidsalarm en een parlementaire enquête over de overheid die de gezondheid van burgers heeft uitgeleverd aan de farmaceutische industrie. In plaats daarvan overleggen ambtenaren van het ministerie ’met de benen op tafel’ met vertegenwoordigers van de industrie. Ministers tekenen contracten waarin zij beloven de afspraken over de prijzen van nieuwe geneesmiddelen geheim te houden. De Deense arts en onderzoeker Peter Gøtzsche, die zelf jarenlang werkzaam was in de farmaceutische industrie, laat zien dat deze industrie niet alleen patiënten, maar ook artsen voor de gek houdt met frauduleuze praktijken. ’Er is veel moed voor nodig om klokkenluider te worden’, aldus Gøtzsche.

    Wie hebben 18 miljoen Nederlanders gedwongen zich te laten vaccineren met een ongecontroleerd experimentele MRNA COVID-19 pharma maffia rotzooitje,op straffe van uitsluiting van het sociale leven!!

    Wegens het ontbreken van onafhankelijke rechtspraak zijn onafhankelijke volkstribunalen broodnodig!!

    Wie zwijgt stemt toe met de oorlogshitsende,Woke,LGBTi,homoseksuele,links-islamitische WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia FAILED State Nederland!!

    Geliked door 1 persoon

  12. Tony zegt:

    Wat lees ik nou, wil Marion Koopmans dat ze zelf achter de tralies wordt gezet?

    Geliked door 5 people

  13. stradivotsi zegt:

    Desinformatie doen jullie en niet wij Koopmansje. Laat mij niet de voorschriften maken door jouw eigen beurs te laten spekken, gekke hoed. Kon wel de zus van Freek de Jonge zijn. lamkakker.

    Geliked door 2 people

    • karton zegt:

      @ stradivotsi op 22-5-2024 om 22.47 u.

      Ik vind persoonlijk, dat deze omgekatte figuur er best nog aardig uitziet, als je nagaat, dat deze foto 1 week ná haar overlijden is gemaakt. (En inderdaad, stradi. : wel een kek hoedje !)

      Geliked door 1 persoon

  14. Viroloog Marion Koopmans aka Cruella de Vil heeft het zeker over haar zelf! Cruella de Vil is zelf de grootste verspreider van “FAKE NEWS”!!! Waar heb je het over, Cruella. En nog gewerkt hebben in een laboratorium Wuhan, China en ook nog de nodige contacten onderhouden. Hoezo! Lekker hypocriet en schijnheilig.

    Geliked door 2 people

  15. Ravian zegt:

    Ze heeft zichzelf al vrijwillig bij de dichtstbijzijnde bajes gemeld neem ik aan?

    Geliked door 1 persoon

  16. vanderrospieter zegt:

    Alleen al de ‘titel’ van deze omkoopbare ‘vrouw’ is nep: het bestaan van virussen is nimmer wetenschappelijk bewezen, oftewel bestaat geen enkele isolaat ervan (dr. Ryke Hamer, prof. Stefan Lanka). Virologen zijn dus nep-wetenschappers. Zoals wij vroeger als kind zeiden: “Professor in de weetnikskunde”.

    Like

  17. memaxq zegt:

    Kan ze beginnen met alle islam aanhang op te sluiten. Die verspreiden desinformatie: Ze zeggen immers dat ze vredelievend zijn terwijl ze ongelovigen haten en willen doden. Is dat desinformatie of niet ????

    Like

  18. leeuw7 zegt:

    NEDERLAND WAT IS ER GAANDE.

    Met dank aan Pieter van Parlevliet !! In deze korte video kunt u zien hoe het ongekozen ons kent ons establishment Nederland systematisch naar de gallemiezen helpen!!(Collaboratie??)

    Wegens het ontbreken van onafhankelijke rechtspraak zijn volkstribunalen op z’n plaats!!

    Het ons kent ons establisment houden elkaar tot de laatste snik een hand boven het hoofd!!

    Wie zwijgt stemt toe met de gewetenloze,oorlogshitsende,Woke,LGBTi,homoseksuele,links-islamitische WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia FAILED State Nederland!!

    Like

  19. leeuw7 zegt:

    De eerste coronaprik was een gigantische psychologische operatie, blijkt uit vrijgegeven Wob-documenten. Er werden zorg-influencers ingezet en verpleegkundigen werden gecast op geloofwaardigheid en enthousiasme.
    https://bijbeloptiek.weebly.com/uploads/9/5/4/8/9548916/published/demissionair-minister-de-jonge.jpg?250

    De machtsmisbruikende,demoraliserende ambtenaren zijn nog steeds op vrije voeten!!

    De influencers moesten het gevoel adresseren dat men tijdens de eerste golf ‘achteraan stond’, en nu ‘voorop moet’.

    De verpleegkundigen die geselecteerd werden, dienden ‘goed het verhaal tegenover de media te kunnen vertellen’ en ‘beschikbaar te zijn voor mediaoptredens’.

    Vergeet niet een mondkapje op te doen.


    Er werden enkele medewerkers geselecteerd om het vaccin toe te dienen. Uit de stukken: ‘Zij dienen geloofwaardig (expertise met bijvoorbeeld andere vaccinatieprogramma’s) en enthousiast te zijn, en moeten goed het verhaal tegenover de media kunnen vertellen’.


    Minister Hugo de Jonge werd goed geprept, bijna op Biden-niveau, aldus data-analist Cees van den Bos, die de stukken boven water haalde.


    In een memo valt te lezen: ‘Beste Hugo, vergeet niet een mondkapje op te doen gedurende het gehele bezoek’.

    Spontane’ reactie.

    Voor het prikevenement waren de aanwezige media zorgvuldig geselecteerd. De NOS had het privilege van drie aanwezigen.


    Het script was goed voorbereid en De Jonge werd vooraf gebrieft over de eerste ‘spontane’ reactie die de zorgmedewerkers gaven, evenals de eerste reactie van de minister.


    Tegenover de media zei hij: ‘Een waanzinnig moment’. Uit de stukken: ‘Bijzonder/historisch moment’.


    ‘Wildwestverhalen’.


    Van den Bos: “De profielen van de prikkers en de eerste spontane reactie van de geprikten zal Hugo achterin de dienstauto hebben gelezen.”


    De eerste personen die gevaccineerd zouden worden, kregen een script. De eerste zorgmedewerker die een prik zou krijgen, moest de volgende tekst instuderen: ‘Ik ben het verplicht naar mijn patiënten. In het begin hoorde ik veel wildwestverhalen over dat het vaccin te snel zou zijn getest, of het niet veilig zou zijn. Daardoor dacht ik even: ‘misschien wil ik dit wel helemaal niet’. Maar ik vertrouw tegelijkertijd ook op de wetenschap. Ik heb er veel over gelezen, opgezocht, en toen dacht ik: dit is veilig, dit voelt goed’.

    Ook de ‘prikkers’ kregen een script. Ze moesten het vaccin de hemel in prijzen.
    “Mooi toneel,” aldus Van den Bos.

    https://bijbeloptiek.weebly.com/de-eerste-coronaprik-was-eacuteeacuten-groot-toneelstuk-blijkt-nu-het-is-erger-dan-je-denkt-veel-erger.html

    Wegens het ontbreken van onafhankelijke rechtspraak in Nederland zijn onafhankelijke volkstribunalen een absolute must!!

    Wie zwijgt stemt toe met de ,gewetenloze,oorlogshitsende,Woke,LGBTi,homoseksuele,links-islamitische,klimaatfascistische WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia FAILED State Nederland!!

    Like

  20. Dijkstra zegt:

    Niet zo slim van Koopmans om dit voor te stellen. Dan is zij namelijk als eerste aan de beurt.

    Geliked door 1 persoon

  21. leeuw7 zegt:

    De plandemische en giftige ‘vaccins’  waren de grootste 

    verraad van het publieke vertrouwen in de geschiedenis (na de wereldoorlogen).

    Maar mensen willen het niet weten, of hebben het niet 

    de vereiste intellectuele vermogens. Ze berusten in hun lot, 

    wat het ook is.

    Geliked door 1 persoon

  22. leeuw7 zegt:

    Gideon is het enige kamerlid die momenteel wel onze belangen verdedigt!!

    De meerderheid van de nieuwgekozen tweede kamerleden zijn overigens tegen het (corrupte) plandemie verdrag en toch wil het van overheidswege georganiseerde,terroristische,oorlogshitsende,demissionaire psychopaten kabinet van de pathologische beroepsleugenaar Mark Rutte en z’n zeer onbetrouwbare entourage het verdrag ondertekenen!!

    Wie zwijgt stemt toe met deze van overheidswege georganiseerde,machtsmisbruikende,demoraliserende,oorlogshitsende WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia vaccinazi’s!!

    Like

  23. Jan J zegt:

    Hitler vond ook alles wat hem niet in zijn kraam te pas vond desinformatie. I.t.t. koopmans die de verspreiders van “desinformatie” op wil sluiten , loste Hitler het probleem anders op. Hij stuurde hen haar het Walhalla.

    mensen het zwijgen op te leggen en hen beschuldigen van desinformatie doen alleen kleine of grotere dictators.

    daarom en vele andere redenen vind ik de EU een dictatoriale organisatie

    Like

  24. jantjeuitnl zegt:

    Vwb covid is dat 20% van de bevolking. Totaal onhaalbaar en zegt genoeg over het wetenschappelijke onbenul van die heks.

    Like

  25. koosv8 zegt:

    Nou ik ben het helemaal met haar eens, dat is niet eerder gebeurt. Dus de hele mainstream media kan wereldwijd opgedoekt worden. DE LEUGEN PERS AAN BANDEN. Maar dat bedoeld die vogelverschrikker niet daar kennen we deze mensen te goed voor.

    Geliked door 1 persoon

  26. oudmarinier zegt:

    Dit LEVENSGEVAARLIJKE , SPUUGLELIJKE , GEESTELIJK GESTOORDE MISBAKSEL , behoort ZELF achter de tralies ,( alhoewel ik haar liever op ’n brandstapel zou zien.) . Dit mens is ZELF een verspreider van DESINFORMATIE en LEUGENS CQ GEMANIPULEERDE gegevens en derhalve betrokken bij BEWUST georganiseerde MISDADEN jegens Het NEDERLANDSE VOLK !!!

    Geliked door 2 people

  27. Rini Willems zegt:

    zij is geen engel,

    maar haar wreedheid tegen de mensheid!

    Like

Plaats een reactie