1 juni: “Grootste vrijheidsprotest ooit” in Genève tegen de WHO

(Door: Robin de Boer)

Alle wegen leiden naar Genève. Op 1 juni komen artsen, politici en activisten bij elkaar in de Zwitserse stad om ‘nee’ te zeggen tegen het WHO-pandemieverdrag.

De organisatie van het protest roept mensen op massaal naar Genève te komen om te protesteren tegen de tirannieke agenda, bedoeld om de mensheid tot slaaf te maken via een gezondheidsdictatuur. De betogers verzamelen zich bij het hoofdkwartier van de WHO.

De revolutie gaat door, zegt de Britse cardioloog Aseem Malhotra, één van de sprekers.

Lees verder>>>
(h/t Leo P.Arden)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op 1 juni: “Grootste vrijheidsprotest ooit” in Genève tegen de WHO

  1. P Klein zegt:

    Wij hebben een muts als Pia Dijkstra die zonder hulp van haar handy als een kleuter in de kamer staat .D66 heeft alleen maar van dit soort figuren ,Jetten heeft de nodige cursussen spreken in het openbaar gedaan ,een zelfde kneus ,uiteindeliujk vallen ze door de mand en stemt er geen hond meer op .D66 ze zouden die partij moeten verbieden ,hebben niks met Nederland en daar zijn we klaar mee.

    Like

  2. 007lucia zegt:

    Terwijl we hier in Madurodam onze kleine Qut fitties uitvechten en er

    met allerlei soorten verraad gestrooid wordt

    terwijl de beschuldigers amper notie hebben dat we met zijn allen

    in een zwaar corrupte beerput zitten

    worden op de achtergrond van deze beerput veel grotere en belangrijkere

    zaken uitgevochten en terwijl dom-bob’s afgeleid worden

    beweegt de hand van de illusionist..richting uw nek

    om de strop er omheen te doen

    en het is altijd Lucia..in dienst van het licht

    want het duister is voor de plagieerders en kakkerlakken

    die haar best doet u erop te wijzen… like it or not

    i am here 4 you and every word is truly mine & uncorrupted

    laat haters haten en schreeuwers schreeuwen..

    eens zal het licht van de waarheid gaan schijnen…

    Geliked door 2 people

  3. leeuw7 zegt:

    We krijgen betaald om uw kinderen te vaccineren’: kinderarts onthult details van het Big Pharma Payola-programma!!

    We krijgen betaald om uw kinderen te vaccineren’: kinderarts onthult details van het Big Pharma Payola-programma

    In een interview met de “Vax-Unvax”-bus van Children’s Health Defense onthulde Dr. Paul Thomas de financiële prikkels die kinderartsen krijgen voor het toedienen van vaccins, inclusief smeergeld tot wel $240 per bezoek.

    door John Michael Dumais

    Neurologische ontwikkelingsproblemen ‘duidelijk gekoppeld aan vaccins’

    Tommey vroeg naar wiegendood (SIDS).

    We weten zonder enige twijfel dat zaken als problemen met de neurologische ontwikkeling, leerstoornissen, ADD, ADHD [aandachtstekortstoornis/hyperactiviteit] en autisme duidelijk verband houden met vaccins”, verklaarde hij. “Hoe meer je vaccineert, hoe groter de kans dat je deze problemen krijgt.”

    Gevaccineerde kinderen zijn vatbaarder voor infecties en ziekten dan hun niet-gevaccineerde leeftijdsgenoten , aldus Thomas, die een onderzoek publiceerde waarin de gezondheidsresultaten van elke groep werden vergeleken.

    “Het zijn de gevaccineerden die meer oorinfecties, meer sinusinfecties en meer longinfecties krijgen,” zei hij. “Elke vorm van infectie waar je naar kijkt, de gevaccineerden krijgen er meer

    https://childrenshealthdefense.org/defender/pediatricians-paid-vaccinate-children-pharma-payment-scheme-dr-paul-thomas/

    Het is in en in triest te moeten constateren dat de Nederlandse rechtsstaat vrijwel niet meer functioneert!! Onafhankelijke waarheidsvinding wordt door de van overheidswege georganiseerde,gecorrumpeerde gezagsdragers en beleidsmakers beschouwd en behandeld als crimineel gedrag!!

    Nederland is door de oorlogshitsende,gewetenloze,machtsmisbruikende,demoraliserende WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia vaccinazi’s en hun zeer vele volgelingen bij wet vogelvrij verklaard !!

    Wie zwijgt stemt toe!!

    Geliked door 2 people

  4. leeuw7 zegt:

    Onthullend artikel over beïnvloeding wetgeving door AIVD en MIVD: ‘Dit was toch een complottheorie?’

    Om wetgeving te beïnvloeden deden inlichtingendiensten AIVD en MIVD er alles aan om ogenschijnlijk onafhankelijke experts aan het woord te laten bij kranten en talkshows. Uit stukken in handen van Follow the Money blijkt hoe geraffineerd dit media-offensief in elkaar zit.

    De MIVD en AIVD maken gebruik van ‘witte jassen’ die worden ingezet om het maatschappelijk debat rond wetgeving te sturen. Een vaste groep personen wordt actief door de diensten geselecteerd, benaderd en gebrieft om in de media met betrekking tot bepaalde onderwerpen de wensen en belangen van de diensten te onderstrepen en te benadrukken.

    Van overheidswege georganiseerde,machtsmisbruikende machtswellustelingen destabiliseren en ondermijnen opzettelijk de Nederlandse samenleving!!

    De AIVD en het NCTV staan volledig in dienst van de van overheidswege georganiseerde,gewetenloze,oorlogshitsende WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia vaccinazi’s en hun onbetrouwbare trawanten!!

    Aan welke kant van de geschiedenis willen deze gecorrumpeerde organisaties eindigen??

    https://x.com/MJRLdeGraaff/status/1790974372011798659?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet

    Vergeleken bij 84 jaar geleden is Nederland niet veel veranderd,ik begrijp steeds beter hoe in Nederland met het grootste gemak een bevolkingsgroep van 102.000 Nederlandse van overheidswege kon worden vermoord in de vernietigingskampen!!(o.a. ook mijn familieleden!!) Deze afgrijselijke gebeurtenissen tekent mijn hele leven!!

    Het is werkelijk onbegrijpelijk hoe Nederland wederom zo diep gezonken is!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren,een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

    Haelen 6081CZ

    Geliked door 2 people

  5. 007lucia zegt:

    Overigens naar analogie van de keuzes van middelbare scholieren naar een makkelijk pakket, het pretpakket genaamd, er is geen enkele hoofdlijn op terugdringing macht ongekozen instellingen WEF,VN..laten we zeggen het bewegen van de rechtstatelijkheid richting de macht van het volk ..iets gezien , zuster Anna???

    Neen..toch…onze pensioenen..W van de PlayVeeVee zou dat allemaal effekes terugdraaien..is dat zo ..neen ook onder W gaat alles gewoon door..klimaatshit..ook niks.. en er zal voor de buhne een ieniemienie poging gedaan worden hoor..en dat fluiten, de je weet wel wie rechters terug. Want 24 jaar of minder W… aldus onze plaatselijke dombo/plagieerder met meer Caps dan harsens..heeft totaal geen eigen infra-structuur gelegd aan macht..kan niet eens met een kandidaat voor MP komen, moet bij de vijand gaan ronselen..gruwelijk hoor…. en ik kan me soms plaats-vervangend generen want reken maar dat straks ieder rechts geluid hierop/hierlangs afgerekend wordt

    ….Kijk en daarom kiest dit meisje ervoor om Nederland te verlaten..ik had het 20 plus jaar geleden ook kunnen doen..toen mensen hier weg gingen terwijl er nog wat was om voor te vechten..niet gedaan..Nooit VVD gestemd of PvdA, paar keer SP gestemd voor de lillianisering, paar keer W gestemd totdat ik mij de klere schrok van mogelijke subagenda’s W ..toen gezien hun consequent en intelligent stemgedrag werd het voor mij FVD..ik als voormalig europees immigrant laat mij niet door een andere ex-migrant voor landverrader uitmaken en/of door kibboetsdiarree de maat nemen… neverrrr..en voor de dom-Bob’s…Je kan in je f..g plagiaat schreeuwteksten roepen wat je wilt …verlies of winst..is in the eye of the beholder.

    Like

  6. Leo P.Arden zegt:

    Stamp de mailbox van WHO in Genève VOL.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie