Karaktermoord op kandidaat-premier Ronald Plasterk

(Door: Maaike van Charante)

Gretige pers bouwde kaartenhuis aan beschuldigingen

Vorig jaar stemde Nederland voor verandering, maar de gevestigde orde ligt dwars. Nadat op 16 mei de formerende partijen met een hoofdlijnenakkoord kwamen, sloegen de tegenstanders terug met een mediaoffensief tegen PvdA’er Ronald Plasterk. Er gingen geruchten dat hij premier zou worden, en binnen een paar dagen lag zijn reputatie aan flarden. Deze karaktermoord zegt veel over onze media.

Lees verder>>> 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Karaktermoord op kandidaat-premier Ronald Plasterk

  1. Leo P.Arden zegt:

    Geliked door 2 people

  2. Ravian zegt:

    Het afbreken van de linkse media is een primaire voorwaarde voor het herstellen van de Nederlandse democratie.

    Zodra dat gebeurt is ga je op links enkel nog maar splinterpartijen zien, en gaat het met al die op de collectebus drijvende linkse NGO’s ook rap gedaan wezen.

    Geliked door 4 people

  3. koddebeier zegt:

    De pers is een rottende mesthoop !

    Geliked door 3 people

  4. karton zegt:

    Deze karaktermoord zegt NIET “véél” over onze media …….. het zegt ÁLLES over onze media !!!

    Geliked door 3 people

  5. Blaffertje zegt:

    Er is een groep die zich “stop Wilders” noemt en een advocaat die bij die groep is aangesloten heeft Plasterk beschuldigd van zaken die NIET waar zijn. Deze integere man word geslachtofferd voor de extreem linkse ideologieën zodat deze slechte verliezers toch nog hun wil kunnen doordrukken.

    Tot dusver is er nog niets laakbaars bewezen en is het overduidelijk dat links alle vuile trucs uit de doos haalt om Geert het regeren onmogelijk te maken. Dit laat ook gelijk zien hoe achterlijk links is want je moet toch wel behoorlijk achterlijk zijn om niet in te zien wat de linkse hobby’s tot dusver hebben aangericht als schade.

    Extreem rechts bestaat niet in dit land met extreem links daarentegen WEL.

    Geliked door 4 people

  6. BigLJohn zegt:

    Het blijft niet bij het demoniseren van Plassterk. Nu moeten we weer wachten tot eind juni vooraleer de formatie een nieuwe premier gaat presenteren. En met wat voor nut eigenlijk. Links en de media zullen die nieuwe ook weer het graf inpraten. Op die manier zullen ze weten te voorkomen dat er ooit een kabinet Wilders gaat komen. En krijgen Rutte en de EU alle tijd om Nederland steeds verder naar de knoppen te helpen. Zozeer zelfs, dat een kabinet Wilders niets meer kan uitrichten, geen verandering ten goede meer kan realiseren.

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie