Uitspraak Pieter van Vollenhoven over Europees leger wekt verontwaardiging: “Ga zelf vechten dan!”

(Door: Robin de Boer)

Meer mensen willen dat Europa een verenigd leger krijgt, blijkt uit ‘onderzoek’ van EenVandaag. Bijna de helft (48%) van de ondervraagden zou de invoering van een Europees leger als een goed plan zien.

Pieter van Vollenhoven is blij verrast. “Ben zéér verheugd dat de komst van een Europees leger wordt besproken. Europa kan alleen een vijand verslaan als de legers dezelfde systemen hanteren.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Uitspraak Pieter van Vollenhoven over Europees leger wekt verontwaardiging: “Ga zelf vechten dan!”

  1. bobzelf zegt:

    WELKE VIJAND BESTE KLOOTZAK . MET ZEILOREN ??

    ONZE ‘MARKIES VAN BINGHAM ..

    NOEMDE WE DIT ”LULLETJE ROZENWATER ”

    OMDAT ZIJN VADER DUS CHEF WAS

    OP DE ZONNESCHERMEN AFDELING VAN DE FA, BINGHAM

    BOB TOCH .. JA DIE LUL WOONDE VLAK BIJ ONS

    Geliked door 3 people

  2. karton zegt:

    Ach, déze Pietertje is reeds zó oud , je mag ‘m deze wartaal niet kwalijk nemen.
    Maar de “oranjes” hebben veel mannen in gelederen dus …… trek ten strijde mannen !!!!

    Geliked door 2 people

  3. Marc zegt:

    Ik geloof geen barst van dat onderzoek: het is nota bene uitgevoerd door Eenvandaag !!!

    Geliked door 1 persoon

  4. Peter . zegt:

    Achterlijke flapoor ,wat een oetlul.

    Weer een aangetrouwde debiel in het koningshuis die wel even de EU lijnen uitzet,dat hele zooitje daar heeft niks en nog nooit iets gepresteerd,als parasieten van de gemeenschap geleefd ,en die snotapen van hem via ons kent ons hele rijen grachtenpanden in bezit heeft,wanneer komen daar de asielzoekers in??

    Geliked door 2 people

  5. Ardbeg zegt:

    Wat heeft die er mee te maken? Hoezo zeer verheugd, kan ie niet beter wat in z’n tuin gaan staan schoffelen?

    Geliked door 1 persoon

  6. olieklippie zegt:

    Uitgerekend dit soort, als het te heet wordt, weglopende lafaards, moeten dit zeggen😡

    er moet NOOIT geen Europees leger komen, inkrimpen dit ongekozen klerezooi Eu!!!

    Geliked door 3 people

  7. Levi Goudstrauss zegt:

    Wat dat betreft was Duitsland de tijd al 85 jaar vooruit, die hadden toen al een ‘Europeesch’ leger… Blij dat 48% van de Nederlanders dat eindelijk ook een goed idee vinden!

    Geliked door 1 persoon

    • Ardbeg zegt:

      Niks europees gelul, een eigen lijf en behoud. Ons Land ons eigen souvereine natie, en verder niks. Dit is hier een verkapte verenigde staten van Amerika gworden, en bezit ervan.

      Like

  8. Jules Vismale zegt:

    Ongeveer 110 jaar geleden was het inderdaad niet onmogelijk om een groot deel van de Europese jongemannen te bewegen om oorlog te gaan voeren omdat die toen grotendeels een oersaai leven hadden geleid of zelfs hun geboorteplaatsen nauwelijks uit kwamen.

    Toen brak WO I uit en veel soldaten gingen in 1914 juichend naar het front toe op de Europese slagvelden omdat ze naïef meenden dat oorlog juist hartstikke leuk, spannend, fris en vrolijk zou zijn! Maar tot hun schade en schande zouden die soldaten erachter komen dat oorlog juist afschuwelijk is daar miljoenen soldaten van beide partijen in diepe en smerige loopgraven moesten vertoeven en met duizenden tegelijk op de slagvelden van Ieper, Verdun, Loos, Arras, de Somme, Tannenberg, Gallipoli enz.aan flarden werden beschoten door machinegeweren en opgeblazen door afgevuurde granaten!

    Thans wordt oorlog zo verafschuwd en hebben de linkse elites er sarcastisch genoeg alles ervoor over gehad om na de gruwelijke WO II de huidige generaties in Europa tot pacifisten om te gaan vormen en de dienstplicht hier af te schaffen.

    Een zogenaamd EU-leger gaan oprichten is zelfs volkomen onmogelijk door de grote verdeeldheid van de Europeanen en die hebben tegenwoordig echt geen zin meer om zich door de gehate EU-elite naar Oekraïne te laten turen om daar als kanonnenvoer te dienen op het slagveld en wederom in smerige loopgraven! Dus laat die gehate elite maar gewoon hun eigen kinderen daarheen sturen omdat wij in Nederland totaal niet om die oorlog hebben gevraagd, laat staan dat wij daar aan mee willen doen!

    Geliked door 2 people

  9. Julia zegt:

    Nog zo een oude 85 jarige klootzak die zelf zijn langste tijd heeft gehad. Lid van het koningshuis dat de vlucht neemt zodra het heet onder de voeten wordt dat hebben we gezien tijdens WOII. Ik zou zeggen Vollenhoven u heeft zelf toch de langste tijd gehad pak de koffer en ga zelf eens naar het front om mee te maken wat het betekent om als kanonnenvoer te worden gebruikt dat talloze jonge levens kost daarna kunt u voor mijn part vreedzaam uw ogen sluiten. Wat heeft u zelf gepresteerd als een prinses aan de haak geslagen u leeft zelf in een sprookjeswereld maar blijkt wel buiten de realiteit te staan. Stel dat uw zoontjes in een body bag terugkeren wat is dan uw reactie?

    Like

  10. Ravian zegt:

    “Europa kan alleen een vijand verslaan als de legers dezelfde systemen hanteren.”

    LOL, dat was ook een van de doelstellingen van de NAVO, waar nu, 75 jaar na dato, nog altijd niets van terecht is gekomen…

    De kern van de zaak is gewoon dat de EU een eigen leger wil hebben om de eigen EU burgers mee onder de duim te kunnen houden, en al de rest is stierenpoep…

    Geliked door 5 people

    • Ardbeg zegt:

      Ravian we moet niks met EU , wij moeten ons zelf bestaansrecht in handen nemen/houden. We hangen nog steeds aan de gedwongen speen van de usa, de schulden afdracht. Mooi we waren bevrijdt,… maar ja verhaal nadien

      Wat hebben wij dan nu? Behalve conformisme aan de belanghebbende die hier de lakens uitdelen? Leg dat eens uit als ik het mis heb.

      Dus ja, ik ben verder mee eens

      Like

  11. scherpschutter1943 zegt:

    Van Vollenhove en met hem de oranjes zijn er aan gewend dat anderen voor hen de kastanjes uit het vuur halen

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie