Kopten weigeren ontmoeting met Clinton

Koptische politici evenals maatschappelijke activisten en geestelijken hebben een ontmoeting met de Amerikaanse Minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton geweigerd. Ze protesteerden daarmee tegen de ondersteuning, die de Amerikaanse regering geeft aan de Egyptische – en in de hele regio – Moslimbroederschap, berichtten Egyptische media gisteren.

De ontmoeting was in het kader van het tweedaagse bezoek aan Egypte van Clinton gepland in een hotel in Caïro. Het bezoek van Clinton ging zondagavond ten einde.

“De bezoeken van Hillary Clinton en andere Amerikaanse politici aan Cairo na de revolutie en de ontmoetingen, die daarbij hebben plaatsgevonden, getuigen ervan dat de Amerikaanse regering bewegingen ondersteunt die de politieke islam vertegenwoordigen, wordt er in een gemeenschappelijke verklaring van de christelijke activisten gezegd die de ontmoeting geweigerd hebben.

Bovendien getuigen de aparte ontmoetingen van de Amerikaanse politici met vertegenwoordigers van de Moslimbroederschap, de Salafisten-partijen en de christenen ervan, “dat de Egyptenaren volgens het religieuze principe worden opgedeeld”.

Clinton was zaterdag en zondag voor haar eerste bezoek na de verkiezingsoverwinning van de nieuwe president Morsi in Egypte. Ze onderhandelde met Morsi en met de chef van de Hoge Militaire Raad, Hussein Tantawi. Ook had ze een ontmoeting met maatschappelijke activisten en politici.

In Caïro en Alexandrië vonden grote protestdemonstraties tegen het bezoek van Clinton plaats, waaraan de vertegenwoordigers van niet-religieuze partijen en bewegingen deelnamen.

Bron:

http://de.rian.ru/politics/20120716/263994764.html

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", Christendom, Egypte, Islam, Moslimbroederschap, Salafisten, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

20 reacties op Kopten weigeren ontmoeting met Clinton

  1. vederso zegt:

    Terecht. Ook Hillary “Illary” Clinton staat op de lijst van Neurenberg 2.0 Zelfs met stip.

    Like

  2. Tom Hendrix zegt:

    Deze Clinton, is inderdaad een zeer gevaarlijk persoon. Dit soort is naar mijn mening verbonden met de BILDERBERG kliek, en paladijn van de NWO. Dit mens verkoopt haar ziel en zaligheid om macht uit te kunnen oefenen.

    Like

  3. Tom Hendrix zegt:

    En by the way, deze Kopten hebben groot gelijk, om niet met deze huichelaar om de tafel te gaan zitten.

    Like

  4. Linsky zegt:

    Of-topic, maar wel van belang!

    Vanavond om half twaalf geeft sheriff Joe Apaio de langverwachte persconferentie in Mapaio County, Arizona.
    Sheriff Joe Apaio zal zoals door hem toegezegd, onomstotelijk bewijs leveren dat Obama geen Amerikaan is en dat zijn geboortebewijs dus vals is.

    Dit is live te volgen. De persconferentie is om half drie ’s middags lokale tijd in Mapaio County, Arizona. Volgens onze berekeningen is dat dan vanavond half twaalf onze tijd. Hier een link naar de juiste tijd in Mapaio.

    Om de persconferentie live te kunnen volgen, kun je hier klikken. Je komt dan terecht op de website van World Net Daily. Je moet wel een email-adres opgeven om te registreren, het kijken is daarna gratis.
    Zie ook; http://diamental.nl/images-linsky/obama/obamaburth.html

    Like

  5. Linsky zegt:

    Sorry, vergat dat het woordje HIER op t blog dus niet wordt door gelinkt, 🙂
    het adres is:
    http://www.wnd.com/2012/07/arpaio-live-event-sign-up-page/

    Like

  6. En de stream voor degenen die helemaal gek worden van reclame. Deze is alleen de plain stream, nothing else: http://www.ustream.tv/embed/11322014

    Like

  7. Linsky zegt:

    Thanks Pieter,
    Ik had al een probleem met de zip-code.
    Zat nog te wachten op een bevestigings -mail.
    Zo is ’t beter. 🙂

    Like

  8. De laatste link werkt alleen al je in de US woont. Sorry, de een na laatste link werkt OK

    Like

  9. louis-portugal zegt:

    HEKS Clinton is het enige wat ik erover kan zeggen maar levensgevaarlijk.

    Like

  10. Linsky zegt:

    Nou, dat valt weer mee,..geen mannen in het zwart verschenen, 🙂

    Mij hebben ze in ieder geval overtuigd…nou dat congres daar nog!

    Maar ik ben bang dat alle moeite toch echt voor niks is geweest, hoor.

    Dappere mannen…maar Jammer, misdaad loont al eeuwen! 😦

    Like

  11. Ik heb het in zijn geheel gevolgd. Ook hier kun je weer zien waar de MSN op uit is, getuige van de laatste paar minuten van de persconferentie. Die gast van Channel5 is, denk ik, goed zuur.
    @Linksy: Ik zie nog wel gebeuren dat deze twee moedige mannen nog wel het een en ander te verduren krijgen…

    Like

  12. Piet Klont zegt:

    Hey, Lunchky, draag jij niet ook altijd een zwart pak?
    😀
    Nog bedankt voor je prachtstukje laatst, iets met ‘Waarom ik soms moet huilen’ of zo, dat was me uit het hart gegrepen! Ik schrijf het hier maar even, want ik zag daar geen mogelijkheid tot reageren…?

    Like

  13. Piet Klont zegt:

    Geef die Kopten eens ongelijk! Die Beffery HillBillie Clinton (Klingon) is totaal van de wereld om zulke bezoeken af te leggen. Natuurlijk in opdracht van O’Drama, of was het O’Simsalabimba?
    Of toch Opinda?
    Wat Tom Hendrix zegt zou me niets verbazen, ze past precies in die Bilderbergmaffia van onze Boatricks welke overigens weigert op haar eigen salaris te beknibbelen.
    Wandelende StampvoetendeTotempale!

    Like

  14. Piet Klont zegt:

    Zo…
    Nu eerst ’n Maffaria !

    Like

  15. Als je al nagaat dat dat mens de MB al prijst/looft/zegent, dan kan ik mij heel goed voorstellen dat de Kopten haar niet willen spreken. Zij is gewoon een duivel in een mensenjassie wat al behoorlijk over de houdbaarheidsdatum heen is!

    Like

  16. Piet Klont zegt:

    @Pieter: Als je bedoelt dat ze gewoon door- en door rot is, zeg dat dan gewoon.
    😀

    Like

  17. Ik kan het nog simpeler maken: kutwijf hahaha

    Like

Plaats een reactie