Marokko: 70-jarige Britse homofiel gearresteerd!

Screenshot 36

Ray Cole

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

In Marrakech zou een Brits staatsburger al vier maanden in de gevangenis zitten, omdat hij homoseksueel is. Dat zegt zijn familie.

De 70-jarige Ray Cole, die pas enkele jaren geleden “uit de kast” kwam, ging volledig naïef op vakantie naar de Noord-Afrikaanse staat. De politie zou belastende foto´s op zijn mobiele telefoon gevonden hebben.

“Mijn vader deelt een overvolle cel met moordenaars en verkrachters en slaapt op de betonnen vloer”, vertelt de zoon.

Wat betreft Charlie Elphicke, politicus van de Conservatieve Partij, zijn deze gebeurtenissen middeleeuws: Ik maak me grote zorgen om Ray Cole´s veiligheid en ik stel alles in het werk voor zijn vrijlating om hem terug te halen naar Groot-Brittannië. Maar de boodschap is duidelijk: “Britse toeristen kunnen zich niet veilig voelen op vakantie in Marokko”, zegt hij.

Het Britse ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigt intussen de arrestatie van een Brit in Marokko.

Bron:
http://journalistenwatch.com
Auteur: Marilla Slominski

Bron oorspronkelijk artikel:
www.theguardian.com
Auteur: Kevin Rawlinson

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Groot-Brittannië, homofobie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Marokko, Mensenrechten, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

11 reacties op Marokko: 70-jarige Britse homofiel gearresteerd!

  1. Joshua zegt:

    Wij moeten zorgen dat niet 1 moslim hier meer veilig is in het westen.
    De regels moeten eens om gedraaid worden,dat tuig laten zien dat wij geen lafaards meer zijn.

    Like

    • Daiyu-ninja zegt:

      Joshua zegt:
      6 oktober 2014 om 19:58

      Hier sta ik volledig achter.
      Maar ook bij die linkse rode rakkers moeten we dit doen. Zo’n zogenaamd goedmensch had het lef mij een racist te noemen.
      Ik heb de persoon verteld dat niet ik, maar hijzelf een racist is. Want niet ik haat het blanke ras maar hij. En niet ik geef een ander volk voorrang boven mijn eigen volk, maar hij.
      Natuurlijk heeft dit niks met racisme te maken, maar gezien het feit dat die zogenaamde goedmenschen dit woord te pas en te onpas gebruiken doe ik dat ook maar.
      Kortom: hij zei een paar keer dat hij geen racist is en ik bleef herhalen dat hij dat wel is.

      En zo pak ik ze voortaan aan. Gewoon blijven herhalen dat ze wel racisten zijn, en dat ze wel NSB’ers en landverraders zijn.
      Hanteer de linkse kerk tactiek.

      Like

  2. Driek zegt:

    De 70-jarige Ray Cole, die pas enkele jaren geleden “uit de kast” kwam, ging volledig naïef op vakantie naar de Noord-Afrikaanse staat.

    Ja, ik vind het reuze sneu voor die man, maar om als zeventigjarige, die net uit de kast komt, op vakantie te gaan in Marokko, een streng islamitisch land, waar homoseksualiteit verboden is, vind ik wel heel erg naïef. Is die zeventigjarige opa nou zo dom? Leest die man nooit een krant? Trouwens wat heb je daar als homo te zoeken, behalve dan rommelen met Arabische knulletjes, want dat zal de bedoeling wel zijn geweest. Marokko staat erom bekend gefortuneerde homo’s een tijdje te verwennen. Blijkbaar werd hij door wellust overmand. Maar ik hoop wel dat ze die geile opa spoedig vrijlaten.

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Nou, Weet je, Driek, Pim (Fortuyn) zei het indertijd zelf onomwonden: “U vraagt, of ik tegen Marokkanen ben? Nee, integendeel: Ik ga er regelmatig mee naar bed!”
      Maar ja, dat was dan wel in de Nederlandse ‘darkrooms,’ natuurlijk.

      Like

  3. Sjaak zegt:

    Homoseksualiteit verboden is ?
    In Marrokko en Tunesie is een derde van de geitenneukers homo’s !

    Like

  4. Ik wou dat dat hier hun ergste “misdaad”was:homosexueel zijn!Werd het er een stuk aangenamer en veiliger op!

    Like

  5. vanhetgoor zegt:

    De koning van Marokko kan mannelijk schoon ook wel waarderen. Wat vreemd dat dan uitgerekend dáár een oud mannetje last krijgt met zijn hobby. Ik heb daarom het vermoeden dat hij de ongeschreven regel geschonden heeft, je moet wat geld meenemen!

    Like

  6. Daiyu-ninja zegt:

    Yvonne van Cleef zegt:
    6 oktober 2014 om 22:39

    Het zijn toch ook landverraders!Al ontkennen ze het nog zo hard;is gewoon een feit!

    Dat klopt, het zijn ook landverraders en wel in de letterlijke zin van het woord. Maar dat ontkennen ze inderdaad stellig. Mijn antwoord hierop is: dat je ontkent een landverrader te zijn, wil niet zeggen dat je het dan niet bent.

    Like

  7. Daiyu-ninja zegt:

    Correctie. Mijn antwoord hierop is: dat je ontkent een landverrader te zijn, wil niet zeggen dat je het dan niet bent.
    Het woord dan moet weggelaten worden.Sorry.

    Like

  8. Homodate zegt:

    Ik snap ze niet hoor, die islamietjes. Mishandelen hun vrouwen, en willen de homo’s ’t liefst vermoorden. Wat is er nou goed aan dat volk? Ik zeg bom erop, ben je van al dat gezeik af. Slaat toch nergens meer op.

    Like

Plaats een reactie