“Ras le Bol”; we zijn het spuugzat

Screenshot 14

(Vertaling: delamontagne)

De straten van Calais zijn volgestroomd met honderden mensen die willen dat er veel meer politie aanwezig is tegen de grote toestroom van migranten die naar Groot-Brittannië willen. Volgens de organisatoren hebben tenminste 500 mensen deelgenomen aan de demonstratie, waaronder winkeliers, politiemensen en boeren met hun tractoren. Maar volgens de lokale autoriteiten waren het er 200.

“De politie kan niet langer de veiligheid van de  inwoners van Calais garanderen, daarom vragen wij aan de minister van Binnenlandse Zaken om meer politiemensen aan te nemen”, aldus Thierry Depuyt, de verantwoordelijke van de regionale politie voor het escorteren van de demonstranten. Heel veel bewoners van Calais zijn bezorgd over de aanhoudende stroom  migranten en hun woede heeft er voor gezorgd dat ze als het ware gedwongen werden een nieuwe groep genaamd “Laten we Calais redden” hebben opgericht. Een “extreemrechtse” politieke organisatie, die op “Facebook” nu al 8500 aanhangers heeft. Een  anti-immigratie organisatie en bovendien gericht tegen diegenen, die voor  immigratie zijn.

Video:

 

Bron:
http://euro-jihad.com

Vertaald uit het Frans door:
delamontagne
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Criminaliteit, Frankrijk, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, Nationalisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op “Ras le Bol”; we zijn het spuugzat

  1. louis-portugal zegt:

    Waarom extreem rechts???
    Omdat ze moe beginnen te worden van die immigranten???
    Dan is een erg groot gedeelte van Europa, waaronder ikzelf, extreem rechts.

    Like

  2. bobzelf zegt:

    JOHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH ,IK MISTE JE AL EEN TIJDJE

    GR. BOB

    Like

  3. Albert Heijn schat de Nederlandse toekomst halfzwart, zwart en islamitisch in. Daarom helpen ze nu mee Zwarte Piet te vermoorden, de cultuurvertrappers. Laat de halfzwarten, zwarten en gluiperds zoals peter r de vries fijn hun eigen verkrachte sinterklaasfeestje vieren, dan doen wij het zonder die verzuurde haters, maar met Zwarte Piet!

    Like

  4. aquarius4422 zegt:

    Waarom “extreem rechts” als je protesteert tegen bendes uitvreters en gelukzoekers?

    Like

  5. jitskesez zegt:

    Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
    WAT MOETEN ZE HIER LAAT ZE IN EEN MOSLIMLAND ONDERDAK ZOEKEN

    Like

  6. Maria zegt:

    typisch links hé, alles en iedereen verketteren naar extreem rechts terwijl zij ultra extreem Hirleriaans links zijn ! gaat enkel erger worden de mensen zijn die vreemdelingen strontzat, geen een enkele positieve bijdrage hebben die voor onze landen dat handje open geld ontvangen en dan op ons te spuwen en hun walgelijke terreur islam op te dringen aan ons!!! DANKZIJ LINKS

    Like

    • Maria zegt:

      niet moeilijk als je op de kosten van een ander generatie op generatie leeft huizen en villa’s bouwt van uitkeringen en kindergeld in thuislanden en dan nog ligt te plannen hoe ons uit te roeien gesteund dankzij links die zijn autochtone bevolking ervoor op offert en als racisten bestempeld als je dat aanklaagt omdat zij nu sharia willen in onze landen en gaan kelen alles wat Christelijk is in het MO, wij klagen dat aan omdat zoiets ABNORMAAL ZIEKELIJK IS!!! MAAR DAN BEN JE EEN RACIST!!! wij werken ons krom gaan ten onder daardoor, opnieuw kaart je dat aan, ben je een racist!!! ik wil ook zo leven hoor gratis alles krijgen alleen voor ons is dat een utopie, zwijgen moeten we,, een haatreligie die openlijk ons bedreigd moeten we omarmen doen we dat niet in koor tesamen: DAN ZIJN WE RACISTEN!!!! schoon racisten zijn wij hé die hen 5 generaties alles gratis en voor niets gaven…
      GOD WAT HAAT IK DAT LINKS DIE ONS DIT HEBBEN AANGEDAAN!…
      haat ze vanuit mijn DNA dat links!!!!

      Like

    • Daiyu-ninja zegt:

      Het artikel schrijft: Marokkanen voelen zich juist gelukkiger als ze zich Marokkaans voelen…………………….

      Dan is mijn vraag: wat doen ze hier dan nog?

      Ik zou zeggen, ga lekker terug naar marokko, daar kun je je tot in elke vezel van je lichaam marokkaan voelen en je je als marokkaan gedragen. Als dit jullie zo gelukkig maakt, dan zal ik de laatste zijn die jullie tegenhoud.

      Like

  7. Marc Bouwman zegt:

    ‘Een anti-immigratie organisatie en bovendien gericht tegen diegenen, die voor immigratie zijn”. Dat is nog eens een gezonde instelling: men richt zich dan niet tegen de massa-immigranten, maar tegen de mede-autochtonen die deze massa-immigratie faciliteren. Dus tegen die politiek-correcten die zich schuldig maken aan landverraad.

    Like

Plaats een reactie