Moskou reageert op Washingtons levering van ATACMS-raketten aan Kiev

(Vertaling: E.J. Bron)

De ATACMS-langeafstandsraketten, die de VS aan de Oekraïne geleverd hebben en een reikwijdte van 300 kilometer hebben, zijn “extreem gevaarlijke wapens”, maar ze zullen Kiev er niet bij helpen om in het conflict tegen Moskou het tij te keren. Deze mening vertegenwoordigt Anatoli Antonov (foto), de Russische ambassadeur in Washington, in een bijdrage op “Telegram”. De levering van langeafstandsraketten aan Kiev zou niet te rechtvaardigen zijn:

De stap van Washington verhoogt de bedreiging van de veiligheid van de Krim, inclusief Sebastopol, de nieuwe Russische regio´s (de Volksrepublieken Donetsk en Loehansk evenals de regio´s Cherson en Zaporozja) en andere Russische steden.”

De verzekeringen van Amerikaanse functionarissen dat de langeafstandsraketten niet tegen Russisch territorium ingezet zouden worden, zouden “: bijzonder cynisch” zijn, benadrukte de ambassadeur:

Hoe kunnen we de talrijke terreuraanslagen van de criminelen van Kiev ignoreren? Dodelijke aanvallen op ziekenhuizen, scholen, kleuterscholen, bruggen en zelfs op hun eigen militaire personeel?”

Antonov bericht dat Russische troepen al ATAMCS-raketten voor de middellange afstand neergeschoten zouden hebben, die de Oekraïne vorig jaar september zou hebben gekregen. Datzelfde zou nu ook met de nieuwe raketten gebeuren, verzekerde hij. De VS zouden in de Oekraïne in een bloedig moeras blijven steken, waarschuwt Antonov.

Noch deze raketten noch andere wapens kunnen erbij helpen Rusland te overwinnen.”

Bron:
rt.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Moskou reageert op Washingtons levering van ATACMS-raketten aan Kiev

  1. Harry zegt:

    Die raketten zullen wel per schip aangevoerd worden .

    Als er uitlekt welk schip of schepen dat zijn zou het een optie zijn om die onderweg op een heel diep plekje af te laten borrelen .

    Misschien is het een teken aan de wand dat de vorige zending in het geheim is gedaan .

    Zie nog die Amerikaanse overheidsfunctionaris staan , op TV , met dezelfde lacherige huichelaarssmile als die smerige Van der Burg ; “WE VECHTEN DOOR TOT DE LAATSTE OEKRAÍNER !

    Je wordt toch kotsmisselijk van de arrogantie van die lui .

    Zet ze maar eens in de loopgraaf , kijken wat er dan uit hun broekspijpen loopt !

    Geliked door 3 people

  2. Peter. zegt:

    Amerika zijn niks anders als een stelletje oorlogsveroorzakers ,die als het er op aan komt ,met hun grote bek altijd bakzijl halen ,en de rest van de wereld met de brokken laten zitten .

    Like

  3. bobzelf zegt:

    even voor een geweldige big smile……….

    de leuke maar geweldig waarheid OVER DAT ELECTISCHE GEDROCHT

    BOBOBOBOBOBOB

    Geliked door 3 people

  4. bobzelf zegt:

    DUIDELIJK  . ?? BRAINDEAD 

    LATERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

    Geliked door 2 people

  5. Elst zegt:

    Niet lullen maar poetsen. Zorg dat je binnen de kortste keren aan de dnjeppr staat anders zal de oorlog een niet zo’n leuke wending krijgen.

    Geliked door 1 persoon

  6. Alphons Mantel zegt:

    oliedomme machos van de NAVO hadden deze oorlog nooit moeten starten

    Like

  7. jantjeuitnl zegt:

    Onze typhusleiders blijven de russische beer maar porren.

    Kan ze niet schelen hoeveel jonge kerels het slachtoffer worden.

    Like

  8. Julia zegt:

    Ik vraag mij af waarom laten de Russen dit allemaal gebeuren en grijpen ze nu niet in ? Zullen ook de Russen in het spel van het algehele globalisme zitten? Nu zullen dat zij moeten bewijzen door het leveren van de lange afstandsraketten de Westerse oorlogsvoerders eens flink te pakken nemen. Ik weet niet meer wat ik er nog van moet denken. Het gaat om een enorm machtsspel met inzet van geavanceerde wapens maar ondertussen kost het nodeloos heel veel mensenlevens zowel aan de zijde van de Oekraïne als de Russen. Kortom voor de Russen ben ik niet bang maar voor de Islam dat een groot gevaar is voor onze samenleving wel.

    Like

Plaats een reactie