Belangrijke krant in GB roept ertoe op om het pandemieverdrag van de Wereldgezondheidsorganisatie NIET te ondertekenen

Tedros Adhanom Ghebreyesus, de directeur-generaal van de WHO.

(Door: John Redwood – Vertaling: E.J. Bron)

The Telegraph” heeft een commentaar gepubliceerd, waarin de lezers ertoe opgeroepen worden om het pandemieverdrag NIET te ondertekenen. “The Telegraph” is een belangrijke krant in het Verenigd Koninkrijk. Ze werd in 1855 opgericht en heeft een lange geschiedenis als een van de vooraanstaande conservatieve dagbladen van het land. “The Telegraph” heeft een breed spectrum aan lezers en staat bekend om haar politieke verslaggeving, commentaren, analyses, evenals haar berichtgeving over verschillende onderwerpen.

The Telegraph” schrijft: Groot-Brittannië staat op het punt zijn soevereiniteit aan de WHO af te staan.

Het Verenigd Koninkrijk voert een langdurig en duur onderzoek uit over hoe de verschillende regeringen met de Covid-epidemie zijn omgegaan en hoe de NHS (National Health Service) daarop gereageerd heeft. Er zijn veel vragen te beantwoorden en lessen te trekken. Op zeker moment zal het werk van de commissie tot meer parlementaire en openbare debatten leiden. Het zou ons in staat moeten stellen om beter voorbereid en geïnformeerd te reageren op toekomstige gezondheidscrises.

Ondertussen heeft de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) een groot deel van het werk aan Covid-19 beïnvloed. Ze publiceerde data en adviezen voor de omgang met het probleem en probeerde duidelijk de rol van een wereldregering voor de pandemie over te nemen. Desondanks voert ze er geen openbaar onderzoek over uit wat ze goed en wat ze fout gedaan heeft.

Er zal geen openbaar onderzoek en debat over komen hoe snel ze op de eerste uitbraak gereageerd heeft om de lidstaten goede adviezen te geven, of haar rol m.b.t. vaccins en medicijnen behulpzaam was, waarom haar statistieken schijnbaar geen gemeenschappelijk fundament hadden om faire vergelijkingen russen de landen mogelijk te maken, of dat haar overwegingen over de duur en de strengheid van de afsluiting met het oog op de schade voor de economieën en gezondheidsstelsels juist waren.

Daarom is het alarmerend dat de WHO nu probeert on in een nieuw verdrag in te binden, dat haar het recht zou geven een politiek van bevoorrading, en de toegang tot medicijnen, vaccins en medische uitrusting vast te leggen, inclusief de verplichting voor Groot-Brittannië om tot 20% van de pandemie gerelateerde gezondheidsproducten af te staan.

Wanneer dat gebeurt, zou dit een druppel op een gloeiende plaat kunnen blijken te zijn. Het is niet moeilijk om te herkennen hoe de WHO zou kunnen proberen de verantwoordelijkheid voor een breder spectrum van vragen door de reactie op elk nieuw gezondheidsprobleem te verkrijgen, dat zij identificeert als vallend in haar invloed gebied. In plaats van onze eigen reactie op een pandemie te blijven organiseren en andere royale hulp aan te bieden, zoals we dat in 2020 gedaan hebben, zou het Verenigd Koninkrijk er via juridisch advies over moeten nadenken wat we voor onszelf kunnen doen en wat we met de WHO delen of van haar moeten accepteren.

De Britse regering en de oppositiepartijen zouden inmiddels geleerd moeten hebben dat onze kiezers niet willen dat hun bevoegdheden tot zelfbestuur door de ondertekening van internationale verdragen beperkt worden. De burgers verwachten van hun gekozen ministers dat beslissingen, die ons allemaal betreffen en onze veiligheid garanderen, in een parlement genomen worden dat verantwoording moet afleggen en waarin veel gedebatteerd en bekritiseerd wordt om de dingen goed te doen.

Groot-Brittannië is een gul land, dat veel gedaan heeft om anderen met medicijnen, vaccins en hulpgelden te helpen. Tijdens de pandemie speelden Britse wetenschappers een vooraanstaande rol bij de zoektocht naar een vaccin tegen het virus. Het zou fout zijn om te proberen dit soort hulp te organiseren en te controleren en haar over te dragen aan een wereldorganisatie die geen verantwoording hoeft af te leggen. Ik ben er van overtuigd dat Groot-Brittannië in een toekomstige crisis een vooraanstaande rol zal overnemen, anderen zal helpen en het beste uit onderzoek en de kennis van de WHO zal maken. Wat we niet nodig hebben, is een machtsverlies om de dingen snel te regelen, of een leger van advocaten, die de politiek bepalen. Het is goed om dit verdrag niet te ondertekenen.

Bron:
uncutnews.ch

Bron oorspronkelijk artikel:
www.telegraph.co.uk
Door: John Redwood

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Belangrijke krant in GB roept ertoe op om het pandemieverdrag van de Wereldgezondheidsorganisatie NIET te ondertekenen

  1. Ravian zegt:

    De ‘leider’ van de WHO is een hard-core communist, en een in zijn eigen land gezochte terrorist.

    En deze meneer probeert nu gewoon om middels zijn, door socialisten en islamieten gekaapte VN gelegitimeerde, organisatie wereldwijd nationale regeringen de macht te ontfutselen.

    Voor eenieder die denkt dat dit ook maar iets met de wereldgezondheid te maken heeft; denk er nog eens over na, want je wordt door deze linkse klootzak belazert en bedondert waar je bij staat.

    Like

Plaats een reactie