Suïcidale Westerse leiders ignoreren de waarschuwingen van de Arabische staten en de Golfstaten en blijven islamieten importeren

(Door: Amy Mek – Vertaling: E.J. Bron)

Toen de Syrische burgeroorlog in 2015 een vluchtelingencrisis in het Midden-Oosten veroorzaakte, besloten de rijke Golfstaten, waaronder de Verenigde Arabische Emiraten (VAR), Saoedi-Arabië, Koeweit en Qatar, zich voor vluchtelingen af te sluiten, omdat zij de infiltratie van islamieten en terroristen door vluchtelingencorridors en een duurzame opname vreesden – een beslissing, die destijds enorm werd bekritiseerd, nu echter door critici zowel in de Arabische wereld als in de Westerse wereld als terecht erkend wordt.

De herhaaldelijke demonstraties van islamitische extremisten in Duitsland zijn voor de mainstream media en linkse politici eindelijk aanleiding tot zorgen. Na de laatste islamitische demonstratie in Hamburg heeft de minister van Buitenlandse Zaken van de VAE Duitsland bespot, omdat het geen aandacht geschonken heeft aan zijn waarschuwingen voor de bedreiging door de islam. Sinds de migratiecrisis in het jaar 2015 hebben de Golfstaten zichzelf in toenemende mate geïsoleerd. Veel Arabische staten hebben zich er lange tijd tegen verzet om vluchtelingen uit de eigen regio op te nemen. De Westers elanden lijken echter niets van de afwijzing van de Arabische landen tegenover vluchtelingen geleerd te hebben, om hun landen te behouden en hun burgers te beschermen. In plaats daarvan hebben ze hun landen met mensen overspoeld die hen willen vermoorden.

Kreten naar een kalifaat in Duitsland

Afgelopen zaterdag speelden zich in Hamburg choquerende taferelen af, die de hele natie in adem hielden. Duizenden moslims namen aan een demonstratie deel en zwaaiden met borden, waarop ze voor een kalifaat opkwamen. De menigte scandeerde hartstochtelijk de islamitische strijdkreet “Allahu Akbar!”, terwijl honderden de islamitische groet brachten. De sharia aanhangende vrouwen, die zoals in islamitische staten en terroristische organisaties volledig versluierd waren, bleven van de mannen gescheiden.

De demonstratie werd door de terroristische groepering “Muslim Interaktiv” georganiseerd, een opvolger organisatie van de sinds 2003 verboden “islamistische” terreurgroep “Hizb ut-Tahrir”. De omstreden Duitse binnenlandse veiligheidsdienst geeft aan deze beweging, die opkomt voor de oprichting van een kalifaat volgens het recht van de sharia, “nauwkeurig te observeren”. He tis haar verklaarde doel om de oemma (de wereldwijde islamitische gemeenschap) te mobiliseren om haar islamitische civilisatie op te richten.

De retoriek tijdens de demonstratie bevatte openlijke dreigingen tegen Duitsland, waarbij sprekers voor consequenties voor politici en media waarschuwden, zodra “de slapende reus wakker wordt”.

Een minister van de Verenigde Arabische Emiraten spot over Duitslands falen bij de migratie

De schokgolven bleven echter niet tot Duitsland beperkt. Veel Arabische staten kijken ondertussen met onbegrip naar West-Europese staten zoals Duitsland, die sinds 2025 met de gevolgen van de ongecontroleerde massamigratie op grond van hun linkse immigratiepolitiek te kampen hebben.

Al in 2017 had de minister van Buitenlandse Zaken van de VAE, Abdullah bin Zayed Al Nahyan, een stijging van de islamitische radicalisering in Europa voorspeld. Hij bekritiseerde de tendens van Europa tot politieke correctheid, die een beter begrip van het Midden-Oosten en de islam vooronderstelde dan de Arabische wereld zou bezitten.

De minister van Buitenlandse Zaken van de VAE bespot Duitsland na de islamitische demonstratie. Hij postte boven deze video van zichzelf uit het jaar 2017: “Ik heb het jullie gezegd”, naday hij de video´s van de islamitische demonstraties in de sociale media had gezien.

Ook de ambassadeur van de VAE in Duitsland liet zich geschokt uit over de demonstratie in Hamburg en noemde het “ongelooflijk, onacceptabel en onbegrijpelijk” dat mensen, die in Duitsland toevlucht zouden hebben gevonden, zich tegen hun gastland keren. Hij voert dit fenomeen terug op de politieke islam.

Golfstaten wijzen vluchtelingen af

In het jaar 2015, toen de door de Syrische burgeroorlog veroorzaakte vluchtelingencrisis in het Midden-Oosten begon, besloten de Golfstaten van de Arabische regio hun deuren voor vluchtelingen te sluiten. Deze beslissing werd genomen, hoewel de VAE, Saoedi-Arabië, Koeweit en Qatar tot de rijkste naties van de wereld behoren.

De redenen voor deze beslissing liggen in de diep zittende rationele vrees door de toestroom van vluchtelingen en duurzame vestigingsprogramma´s ongewild islamitische extremisten en terroristen hun land binnen te laten. Daarom gaven zij voorrang aan hun veiligheidsoverwegingen boven humanitaire hulp.

Destijds stonden de Golfstaten blootgesteld aan aanzienlijke nationale en internationale kritiek, in het bijzonder uit de Arabische wereld en de Westerse landen. Achteraf erkennen de critici echter dat hun vrees terecht was.

Maar de angst had niet alleen betrekking op de islam en terroristen, toen Abdullah bin Zayed er van sprak dat Europa in zijn politieke correctheid denkt “het Midden-Oosten beter te kennen dan WIJ.” Met “WIJ” bedoelde hij: “Wij Arabieren en moslims”. De Golfstaten zouden zich er ook zorgen over maken dat ze niet door ongecontroleerde migratiestromen politieke islamitische ideologieën, radicale mentaliteiten en bepaalde vormen van criminaliteit wilden importeren.

Islamitische massa-immigratie staat gelijk aan criminaliteit en gevaar

Het bittere feit is dat Europa sinds de ongecontroleerde massamigratie, die in 2015 begon, dramatisch veranderd is. Onder andere in Frankrijk, Italië, België, Zweden, Nederland, Oostenrijk en Duitsland. De criminaliteit door buitenlanders neemt in deze landen enorm toe – met stijgende tendens.

Door de islamitische immigratie nieuwe fenomenen van criminaliteit zoals brute daden met een mes, een machete of zelfs met een zwaard. Vrouwen worden op grond van toenemende geweldmisdaden en seksuele overvallen uit de publieke ruimte verdrongen. Clancriminaliteit en bendeoorlogen nemen toe in de steden. Er ontstaan steeds meer parallelsamenlevingen met een sharia-mentaliteit. Zowel de gevaarlijke ideologie van de politieke islam als de extremistische islam breiden zich verder uit.

Egypte breidt de muur uit vanwege de vluchtelingen uit de Gazastrook

De Golfstaten zijn niet de enigen die zich afsluiten tegen vluchtelingen uit de Arabische wereld. Sinds Hamas met de terreuraanslagen van 7 oktober 2023 een oorlog tegen Israël begonnen is, bewapent Egypte zijn grenzen nog meer. Achter deze opgevoerde militarisering zit de vastberadenheid van de Egyptische regering om iedere mogelijkheid van een massale toestroom of de doorbraak van haar krachtig versterkte grens door Palestijnen te voorkomen. Egypte is een Arabisch land met een meerderheid van soennitische moslims.

De Moslimbroederschap en Egypte

De Moslimbroederschap, de invloedrijkste islamitische beweging in de wereld, werd in 1928 door Hassan Al Banna opgericht en had tot voor kort haar hoofdvestiging in Egypte. Hamas in de Gazastrook op zijn beurt onderhoudt nauwe contacten met de beweging van de Moslimbroederschap, die nog steeds bestaat.

Egypte wil in geen geval toestaan dat deze extremistische ideologie meer voet aan de grond krijgt binnen zijn grenzen. In het jaar 2012 kwam de Moslimbroederschap na de “Arabische Lente” door verkiezingen legaal aan de macht. Na een catastrofale ambtsperiode onder de islamitische president Mohammed Morsi, die op 3 juli 2013 door het leger ten val werd gebracht, kwam het in Egypte echter tot zware onlusten en geweld, wat duizenden slachtoffers eiste. Deze gebeurtenis wordt als een van de dodelijkste episodes in de geschiedenis van Egypte beschouwd. Dientengevolge heeft Egypte ingrijpende maatregelen genomen om de invloed van de politieke islam op zijn grondgebied tegen te gaan, inclusief de versterking van zijn grenzen om mogelijke bedreigingen uit de Gazastrook af te weren.

Het trauma van deze ervaringen bepaalt nog steeds de Egyptische politiek en houding tegenover islamitische bewegingen en vluchtelingen, terwijl het Westen daar blijkbaar niets van geleerd heeft.

Door zelfmoord bedreigde Westerse naties

Terwijl de islamitische landen hun grenzen versterkten en maatregelen namen om zich tegen de door de vluchtelingen in Europa aangerichte chaos te beschermen, ignoreerden de Westerse landen hun waarschuwingen. Nu, nu de conflicten zoals de oorlog tussen Hamas en Israël escaleren, overwegen Westerse politici zoals Joe Biden hun grenzen voor Palestijnse vluchtelingen te openen, waardoor personen, die islamitische terreurorganisaties zoals Hamas ondersteunen en op hen gestemd hebben, aan de macht zouden kunnen komen. Deze stap werpt enorme bedenkingen betreffende de veiligheid met het oog op de invoer van jihadisten en de van hen uitgaande bedreiging voor de Amerikanen op.

In plaats van uit het voorbeeld van de Golfstaten en de Arabische landen te leren, pleiten linkse politici, organisaties en individuen in de Westerse landen voor een politiek van de open grenzen, die hun landen verder zal destabiliseren.

Terwijl het debat doorgaat, wijzen velen er weer eens op hoe links probeert migranten te gebruiken om de culturen van de opnamelanden te verwateren en meer stemmen voor haar kandidaten te winnen om meer macht te verkrijgen. Wat ze niet lijken in te zien, is dat deze migranten, die zij importeren, zoals we in Duitsland zien, er op uit zijn hun naties te veroveren en te islamiseren.

Bron:
uncutnews.ch

Bron oorspronkelijk artikel:
rairfoundation.com
Door: Amy Mek

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Suïcidale Westerse leiders ignoreren de waarschuwingen van de Arabische staten en de Golfstaten en blijven islamieten importeren

  1. Sinyo zegt:

    Zijn verwelkomd met muziek 🤔

    Die zielige vluchtelingenkliek

    En in welke richting het westen gaat?

    In wording een KALIFAAT!!!! 😡

    De enige politicus die zich weert.

    Dat is Wilders . . voor ons Geert 👍

    Wordt door Links helemaal verguisd

    O.L.V. Timmermans waar de duivel in huist 👎👎👎

    Geliked door 1 persoon

  2. koddebeier zegt:

    De linkse idioten en de goedmensjes zijn de schuldigen !!

    Geliked door 1 persoon

  3. nemo zegt:

    Een waarschuwing voor gevaar veronderstelt dat de persoon of groep die wordt gewaarschuwd zich niet bewust is van het gevaar. Maar dat is hier absoluut niet het geval. Massa-immigratie gaat over een bevolkingsuitwisseling. Je hoeft geen oude boeken van Albert Pike, de Illuminati en noem maar op te lezen om tot dit inzicht te komen. Het is genoeg om te kijken. Voornamelijk zwarte Afrikaanse, islamitische mannen worden in grote aantallen naar Europa gehaald en over de landen verdeeld, mannen, meestal zonder beroepsopleiding, maar met de hoop op welvaart en een mooie vrouw. Dit leidt tot een cultuurclash die de autochtonen kunnen verliezen als de meerderheid het uiteindelijk wint. De blanke Afrikanen in Zuid-Afrika zijn hier een triest voorbeeld van.
    Dit spel is met opzet gespeeld en wordt momenteel op volle snelheid uitgevoerd, omdat de touwtrekkers duidelijk onder tijdsdruk staan. Wederom zal het interessant zijn om te zien hoe het Europese proeftuin Nederland hiermee omgaat. Zal de formatie slagen? Zal Wilders een rechtse coalitie vormen die migratie tegenhoudt en EU-regels niet uitvoert? Of gaat dit allemaal de koelkast in omdat Oekraïne en Gaza ineens belangrijker zijn? De gevechten op de universiteitscampussen zijn een voorproefje van wat we kunnen verwachten als de migranten worden gerepatrieerd.

    Geliked door 2 people

  4. Marijke zegt:

    En oonze geliefde burgemeester van Arnhem wil meer vluchtelingen opnemen in Arnhem dan nodig is volgens de spreidingswet. Arnhem moet er 700 opnemen maar marcouch gaat voor 1700.

    Geliked door 1 persoon

  5. Beschimmeld Kaasje zegt:

    Dat krijg je door bepaalde Clubs en hun gedachten goed vooral ter Linker zijde en bepaalde Clubs die er aan verdienen en hun Families .

    https://www.geenstijl.nl/5173980/Peter-Siebelt

    Ziet alleen maar Amsterdam de domheid van de Jeugd die misbruikt wordt voor een Politiek van Islamisering voor hun Zelf.

    Geliked door 1 persoon

  6. leeuw7 zegt:

    Moslimvluchtelingen mogen voortaan aankloppen in moslimlanden!!

    Koptische Christenen in Egypte slachtoffer moslimterreur!!

    Christenen daarentegen zijn van harte welkom vanwege de onmenselijke vervolging door de islamitische barbaren!!

    2011, Maspero, Egypte. Moslims slachtten complete christelijke gezinnen af. Het westen zwijgt!!! Deze dreiging gaat ook 13 jaar later nog steeds door!!

    De idiote beschuldigingen dat Israël achter de aanslagen in Alexandrië zou zitten, komen niet alleen uit Iran. De Egyptische Groot Moefti Sheikh Mohammed Rashid Qabbani, verwees eveneens naar Israël en sprak van een “criminele actie van de Zionisten”. Een lid van de extremistische Moslim Broederschap Mohammed Mursi (de latere president van Egypte)  beweerde dat Israël er belang bij heeft de onderlinge eenheid in Egypte te ondermijnen

    https://www.franklinterhorst.nl/Koptische%20Christenen%20in%20Egypte%20slachtoffer%20moslimterreur.htm

    De Gaza oorlog kan onmiddellijk stoppen als de terroristische,goddeloze islamitische barbaren van Hamas zich overgeven ,en natuurlijk de gijzelaars vrijlaten!!

    Islam en geweld gaan hand in hand!! Ook is de leugen een handelsmerk van de islamitische barbaren!!

    Wie zwijgt stemt toe met de ,oorlogshitsende Woke,LGBTi,homoseksuele WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia FAILED State Nederland!!

    Geliked door 1 persoon

  7. hubert zegt:

    De Golfstaten zijn Arabieren en die laten hun eigen

    mensen dus in de steek,

    Ik heb mij steeds afgevraagd, waarom is het “ónze

    plicht” om deze vluchtelingen op te vangen?

    Menselijkheid? Krijg je ook niet van die vluchtelingen.

    Als wij Westerlingen naar Arabische landen probeerde te

    vluchten, denk maar niet dat wij welkom zouden zijn!

    Dus waarom laten wij agressief volk binnen die ons

    ook nog eens haten, wie heeft deze flauwe kul bedacht?

    Brussel natuurlijk, en wij zitten met een totaal ander volk

    opgescheept dat als wij niet opletten over jaren ons land

    in hun macht heeft en dan, dan kunnen wij vluchten.

    Hoe stom is het Westen?

    Geliked door 1 persoon

  8. Ravian zegt:

    Het merendeel van de autochtone westerlingen is gewoon niet voor de linkse kar te spannen, en daarom probeert links dus via de massale instroom van allochtonen de linkse kiezersbasis te vergroten, om de balans tussen links en rechts in hun voordeel te wijzigen.

    Zodra dat een feit is, en ze ‘democratisch’ de macht verworven hebben, stappen ze dan uit de democratische tram en installeren ze hun dictatoriale socialistische heilstaat, waarbinnen ze dan middels indoctrinatie, onderdrukking, en geweld, de islamieten net zo in het gareel denken te kunnen houden als de autochtone Europeanen.

    Dat gaat niet werken natuurlijk, maar ondertussen vernielen ze wel de hele Westerse beschaving, veranderen ze onze veilige en welvarende landen in een derde wereld oorlogszone.

    Het wordt dus hoog tijd dat we dit hele linkse zooitje opruimen voordat zij ons opruimen.

    Geliked door 4 people

  9. Willem zegt:

    Dat had ik 20 jaar geleden al in de gaten, niet zo moeilijk hoor.

    Geliked door 1 persoon

  10. BosscheBol zegt:

    De “politieke islam” is een uitvinding oa. van prof. Afhsin Ellian, die vond dat alleen zij verantwoordelijk zijn voor het islamitische terrorisme. Dus met hún moeten we gaan “praten”. Want dat is een kleine minderheid en we willen geen ruzie met alle mohammedanen in de wereld want dat zijn er miljarden.

    Maar als je naar de video kijkt van de demonstratie in Hamburg en als je naar de statistieken kijkt van bijv. het percentage mohammedanen dat liever onder de sharia leeft dan de westerse wetgeving, dan zie je toch een beeld verschijnen dat op dit moment ongeveer de helft van alle mohammedanen bereid is blanken aan te vallen. En dat zouden er best nog wel eens meer kunnen worden.

    En de Europese regeringen doen niets. Ze zitten af en toe nerveus op hun pluche stoetjes te wiebelen en zeggen dat ze er nu echt naar gaan kijken. Maar de uitkomst daarvan is altijd dat er weer meer mohammedanen komen. Elk jaar meer.

    In Nederland is er bij sommige partijen bezwaar gerezen tegen de plannen van de PVV om de massa-immigratie bijna te stoppen. Want als die “arme” mohammedanen hier niet naar binnen mogen, dan gaan ze bijv. naar België en dan zitten die er mee. En dat is NIET RECHTSSTATELIJK. Rechtsstatelijk is het bespottelijke fopwoord van 2024.

    Geliked door 1 persoon

  11. 007lucia zegt:

    Suicide impliceert een vernietiging
    van het zelf..dit soort Qut leiders
    willen niet zichzelf vernietigen
    het zijn f..g socio en psychopaten
    die anderen willen vernietigen
    eerst beginnen ze de economie te vernietigen
    met allerlei zelf verzonnen crises
    en daarna zijn we, via de manipuleerbare
    stoottroepen, aan de beurt..
    en wij doen helemaal niets..
    we wachten op onze ondergang

    Geliked door 1 persoon

  12. ronjaspers zegt:

    In het begin van het artikel staat duidelijk,in plaats daarvan hebben ze hun landen met “mensen” overspoeld,die hun willen vermoorden.Gecondoleerd europa en europeanen,rivieren van bloed zullen door de straten stromen.

    Geliked door 1 persoon

    • chrisdirick zegt:

      Enoch was right! Zie zijn “Rivers of blood” rede in Birmingham in 1968. Deze door links verguisde man was een visionair.

      Voor meer informatie zie Rivieren van Bloed toespraak – Wikipedia en Enoch Powell – Wikipedia

      Waar ik hem ook volledig in bij kan treden is zijn volgende uitspraak:

      What’s wrong with racism? Racism is the basis of nationality.

      Vroeger, heel vroeger bestonden er geen natie’s. Toen had je enkel stammen, de ene stam groter dan de andere. Die bevochten elkaar te vuur en te zwaard onder het motto: “Ik wil jouw land” en “Jij hebt op mijn land niets te zoeken”. Valt dat onder racisme? Ik denk het wel. Het ene volk had andere gewoontes en manieren van handelen en denken dan het andere volk. Zagen er soms ook wel iets anders uit. Zelfs toen de natiestaten ontstonden, nog niet zolang geleden trouwens, werden mensen uit andere landen gezien als zijnde “die zijn niet van ons” en stonden wij er afkerig tegenover. Dat gevoel ging zover dat het zelfs op stads-, dorps- en gehuchtniveau plaatsvond. Dit gevoel is al eeuwen oud en is niet uit te bannen. Ga maar eens als buitenstaander in een klein dorpje wonen. Over dertig jaar ben je nog steeds een buitenstaander want “dat is er gene van ons”. Racisme is van alle tijden en van alle gezindten.

      Wij als volk(eren) van het westers halfrond zijn sinds de publicatie van “De negerhut van oom Tom” van Harriet Beecher Stowe volledig gehersenspoeld. Zwart is goed, blank is slecht. Alsof slavernij enkel door blanken beoefend werd! Zolang de verschillende rassen nog geografisch van elkaar gescheiden waren, dwz Afrika en de Amerika,s bestond er in het Westen geen racisme of slavernij. Tenminste niet zoals dat tegenwoordig bekend staat. Het woord racisme met zijn huidige betekenis bestaat nog maar een goede honderd jaar maar het heeft zijn nut al voldoende bewezen en slinks is ermee aan de haal gegaan.

      Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie