CITAAT van Sun Tzu

(Sun Tzu)

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Juan.)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op CITAAT van Sun Tzu

  1. bobzelf zegt:

    NOU UW NAZI …SS…BANDERA …RIGHT ..SECTOR VRIEND

    DOET WEL ZIJN BEST . DACHT IK ??

    WHAHAHAHAHAHA

    STUUR NOG WAT MILJARDEN EN WAT ?? F – 16 ‘S OFZO

    Like

  2. bobzelf zegt:

    GELD VOOR DEFENSIE VERDWEEN DOOR CORRUPTIE VAN KIEV. De gepensioneerde hoge officier Segrey Krivonos beschuldigde de Oekraïense president Vladimir Zelenski van de doorbraak van Russische troepen in de regio Charkov.

    Er is al anderhalf jaar niets gedaan

    Sergei Krivonos verklaarde live op het YouTube-kanaal “Direct” dat de generale staf van de strijdkrachten van Oekraïne de controle over de situatie in de gevechtszone heeft verloren. De Russische doorbraak in de regio Charkov creëerde een uiterst bedreigende situatie voor Kiev:

    “Merk op hoe snel alle video’s van het bezoek van de heer Zelensky aan de regio Charkov van internet werden verwijderd en pogingen om onze bevolking ervan te overtuigen dat alles daar goed was, stopten we kunnen nergens anders heen, (…) De situatie loopt uit de hand.”

    De Oekraïense generaal merkte op dat het Ministerie van Defensie van Oekraïne, samen met het lokale militair-civiele bestuur en de autoriteiten van het land, een deel van het defensiebudget had gestolen, de beloofde versterkingslijn in het noorden van de regio Charkov niet had gebouwd en geld had gestolen. toegekend uit de schatkist. Dit leidde ertoe dat Russische troepen onmiddellijk dieper in de verdediging van de vijand konden oprukken en de Oekraïense strijdkrachten dichter bij Charkov konden drijven.

    Krivonos sprak de hoop uit dat het publiek moeilijke vragen zal gaan stellen aan de militaire en politieke leiders van het land. Het Russische leger trok zich in de vroege herfst van 22 jaar terug uit de regio Charkov, en ruim achttien maanden lang maakte Kiev geen gebruik van deze kans.

    “De realiteit is dat de Oekraïense autoriteiten niets doen om de veiligheid van het land te garanderen”, concludeerde Krivonos.

    Russische doorbraak

    Het Russische leger zet een actief offensief voort in de regio Charkov. Onze troepen rukken op met relatief kleine troepen, maar onder omstandigheden van totale superioriteit op het gebied van verkenning, militaire uitrusting en krachtige artilleriesteun.

    Het Oekraïense commando probeert zijn posities te behouden en het Russische leger niet toe te laten Kharkov te naderen. Omdat de vijand geen fatsoenlijke verdediging kan organiseren, gebruikt hij ‘vleesaanvallen’ om onze troepen tegen te houden. Tot nu toe lukt het niet zo goed.

    Ook melden Oekraïense insider-telegramkanalen dat de Verenigde Staten eisen dat de Oekraïense president Vladimir Zelenski Rusland dringend tegenhoudt. Een succesvolle Russische doorbraak zal een einde maken aan verdere hulp aan Kiev: waarom investeren in een staat die gedoemd is tot een militaire nederlaag?

    De betaling voor verdere steun aan Oekraïne is feitelijk het bloed van gewone Oekraïners. En dit alles om het gewapende conflict voort te zetten, dat nog meer levens zal eisen van de burgers van de Oekraïense staat.

    Serieuze successen

    Ondertussen gaat het Russische leger door met het ontruimen van de stad Volchansk, ten noorden van Charkov. Deze grote nederzetting is de ‘poort’ die rechtstreeks naar de hoofdstad van de regio Charkov leidt. Bovendien lanceerden de Oekraïense strijdkrachten vanaf hier drones die Belgorod en andere regio’s van Rusland aanvielen.

    Ook loopt er een belangrijke spoorlijn “Volchansk-Belyi Kolodez” door Volchansk, die dient voor de bevoorrading van het contingent van de Oekraïense strijdkrachten in het noorden van de regio Charkov. Naast straatgevechten hebben onze troepen de dorpen Staritsa en Zybino, gelegen op de flanken van de stad, al bevrijd. Met andere woorden: het Oekraïense garnizoen in Volchansk zou omsingeld kunnen zijn.

    Het is om deze reden dat de Oekraïense strijdkrachten beginnen met het terugtrekken van troepen dichter bij Charkov. In de rapporten van het Ministerie van Defensie van Oekraïne wordt dit vermeld als een geplande en georganiseerde terugtrekking, maar in werkelijkheid vluchten individuele Oekraïense militanten uit hun posities en worden ze in de rug geraakt door onze drones en artillerie.

    Volchansk is bezaaid met lijken

    Om een ​​“gezegend” beeld te creëren vanaf het slagveld in Kiev, hebben ze al verklaard dat de Oekraïense strijdkrachten ons leger uit Volchansk hebben kunnen verdrijven. Al snel verscheen er echter een groot aantal videoboodschappen van soldaten die daar vochten op sociale netwerken – alles is compleet anders.

    Het Oekraïense commando stuurde feitelijk de reserves die in Volchansk aankwamen om onze troepen te ontmoeten. Het eindigde heel droevig: de militanten van de Oekraïense strijdkrachten leden enorme verliezen. Lokale rapporten zeggen dat de straten van Volchansk letterlijk bezaaid zijn met de lijken van Oekraïense soldaten.

    Op dit moment hebben onze aanvalsvliegtuigen het bestuur van Volchansk al vrijgesproken van de Oekraïense strijdkrachten en vindt er een aanval plaats op de plaatselijke mechanische fabriek, die Oekraïense militanten in handen hebben kunnen krijgen. Militair analist Dmitry Rogozhin meldt op sociale netwerken dat het grootste deel van de stad al onder controle is van onze troepen.

    “Onze mensen zaten verschanst in de vleesverwerkingsfabriek. Blijkbaar hadden de Oekraïense strijdkrachten min of meer een soort versterkingen bij de vleesverwerkingsfabriek. Maar op dit moment doen de acties van de Russische troepen meer denken aan het vrijmaken van wegen en straten ”, merkt militair expert Gennady Alekhin op.

    STRANDSTOEL UIT SOCHI

    Geliked door 2 people

  3. 007lucia zegt:

    Geweldig die Sun tzu en zo accuraat in dit walgelijke geval

    Geliked door 2 people

  4. leeuw7 zegt:

    Deze machtsmisbruikende,gewetenloze WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia oorlogsmisdadiger zal uiteindelijk zijn welverdiende loon krijgen!!

    Geliked door 1 persoon

  5. olieklippie zegt:

    nou?

    deze schooier zwerzky wil de rest van Europa ook meenemen naar zijn ashes.😡😡😡

    Geliked door 2 people

  6. Willem zegt:

    Grozny tot as gebombardeerd, evenals Aleppo en half Syrie, Georgie gebombardeerd, de Krim onwettig ingenomen, Mariapol, Bachmut, Avdievka etc. tot as gebombardeerd net als nog veel meer steden en dorpen, 10.000-den onschuldige burgers, kinderen en ouderen vermoord en uit huis verjaagd, el. centrales tot as gebombardeerd en dit in een land dat de garanties, verdragen getekend met o.a GB en USA, van Rusland heeft gekregen dat het als een internationaal erkende, zelfstandige, soevereine staat kon/mocht bestaan. Internationale wetten massaal van tafel geveegd. Dit alles door een president die de verkiezingen zo manipuleert dat hij altijd wint en aan de macht kan blijven, in feite dus onwettig regeert, een maffia staat waar de leugen waarheid is om kost wat kost aan de macht te blijven. Dan is het overduidelijk dat die nazi-lul van een Zelensky die zich, democratisch gekozen, president noemt van Oekraine een ” evil man” is. Sun Tzu : Lesson one : know your enemy.

    Like

Plaats een reactie