Erkenning… en erkentelijkheid

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Dr. Eli David)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Erkenning… en erkentelijkheid

  1. rhgeggink zegt:

    Al die maffe Moslims ergens ver weg op een eiland dumpen, goed voor iedereen..! 🤗

    Geliked door 2 people

  2. bobzelf zegt:

    ALLEMAAL ”EEN RUTTE ‘ HERSENDODE AAN DE LEIDING DAAR ..

    WAT IS ER GEBEURD OP 7 OKTOBER ???

    UUUUUH. UUUUUH… UUUHH.

    IK GA EFFE GOOGELEN

    BENT ZO TERUG

    BOBOBOBZELLUF

    Geliked door 2 people

  3. leeuw7 zegt:

    Noorwegen, Spanje en Ierland hebben aangekondigd dat ze de Palestijnse islamitische terreur Staat gaan erkennen.

    De leiders(psychopaten!) van deze landen zijn werkelijk niet goed bij hun hoofd!!

    Geliked door 2 people

  4. leeuw7 zegt:

    Universiteiten moeten een veilige en academische omgeving zijn en de zionistische identiteit van Joodse studenten respecteren. Er wordt aan de grondvesten van onze samenleving gemorreld. Wij mogen nooit voor tirannen zwichten.

    Het van overheidswege georganiseerde antisemitisme is wederom springlevend ,net als 84 jaar geleden!! Europa heeft niets geleerd uit het verleden!!

    Geliked door 1 persoon

  5. leeuw7 zegt:

    De islam is wereldwijd de oorzaak van zeer veel ellende!!

    Opmerkelijk is dat de “extreme vervolging” van christenen in negen van deze top 11 van ergste landen ofwel voortkomt uit islamitische onderdrukking ofwel plaatsvindt in landen met een moslimmeerderheid. Deze situatie betekent dat 82% van de absoluut ergste vervolging plaatsvindt in naam van de islam.

    Geliked door 1 persoon

  6. leeuw7 zegt:

    “Officieren van de Iraanse Islamitische Revolutionaire Garde hadden sinds augustus samengewerkt met Hamas om de lucht-, land- en zee-invasies te bedenken … Details van de operatie werden verfijnd tijdens verschillende bijeenkomsten in Beiroet, bijgewoond door officieren van de IRGC en vertegenwoordigers van vier door Iran gesteunde militante groeperingen, waaronder Hamas, dat de macht heeft in Gaza, en Hezbollah, een sjiitische militante groepering en politieke factie in Libanon…”.

    https://nl.gatestoneinstitute.org/20649/iran-infiltreert-europa

    Geliked door 1 persoon

  7. leeuw7 zegt:

    Bijna driekwart van de humanitaire hulp die werd vervoerd vanaf een nieuwe drijvende pier, gebouwd door het Amerikaanse leger voor de kust van Gaza, werd zaterdag gestolen op weg naar een VN-magazijn. Op de foto: Palestijnse mannen plunderen op 18 mei 2024 een vrachtwagen met internationale humanitaire hulp vanaf de door de VS gebouwde drijvende pier bij Nuseirat in de Gazastrook. (Foto door AFP via Getty Images)

    Like

    • stradivotsi zegt:

      Ze wisten het risiko vanuit westen. Ik weet van zogenaamde humanitaire hulp met kleding voor de armen.

      men verdiene er via omweg gewoon terug geld mee. Gelul dus. En anders

      als een zulks naïf bezigen, dat je de sloffen van de voeten vallen.

      zie Wapen leveringen. dacht U nu werkelijk dat die alle aankomen. Die worden relatief duur betaald en of doorverhandeld, en met terugwerkende kracht winsten verdiend.

      Aan het front met quasie lege handen. Niks nieuw in deze.

      De schuldenberg loopt op, de domme netflx burger niet wetende betaald en geloofd dat het goed is. CS 24 draaid, of koken met Mieke om 17:30 op NPO

      shit.

      Pure tyfus handel.

      En dat ze het maar zelf opsoppen die waanzinnigen. Al 50 jaar zich de koppen inslaan, en daar wil jij voor de een of ander zijn?

      Nou Laat mij met rust en mijn centjes behouden, zodat ik mijn welverdient pensioen kan gaan genieten na godver 45 jaren werken, want ik heb er godverdomme mn eigen de pleuris voor gewerkt.

      wat een kut verhaal allemaal Gaza shit

      Like

  8. leeuw7 zegt:

    Israël heeft weken geleden de operationele controle over de grensovergang overgenomen, maar Caïro heeft tot nu toe geweigerd samen te werken met de Israëlische autoriteiten om de toegang van hulpgoederen via Rafah te vergemakkelijken. De Israëlische regering wil via de grens hulp aan Gaza toestaan, maar kan dit niet doen zonder Egyptische medewerking.

    De Israëlische minister van Buitenlandse Zaken Israel Katz heeft vorige week de verantwoordelijkheid voor het afwenden van een humanitaire crisis in de Gazastrook volledig op de schouders van Egypte gelegd.

    https://www.gatestoneinstitute.org/20658/gaza-aid-stolen

    De huidige United Nonsens (VN)gezant voor Gaza ,de terroristenvereerster Sigrid Kaag doet haar werk schijnbaar niet goed!!

    Geliked door 1 persoon

  9. leeuw7 zegt:

    Palestijnen dreigen Amerikaanse troepen aan te vallen!

    • [De Palestijnen] lijken erop te vertrouwen dat als de regering-Biden hen beloont voor kwaadaardig gedrag, dit duidelijk werkt, dus waarom zouden we dit niet volhouden?
    • De Palestijnen hopen de Amerikanen bang te maken en te voorkomen dat ze na de oorlog met Israël samenwerken aan de toekomst van de Gazastrook.
    • Het lijkt erop dat de regering-Biden niet eens heeft geëist dat, in ruil voor de humanitaire hulp, de gijzelaars worden vrijgelaten of dat de terroristen stoppen met het lanceren van raketten op Israël.
    • Blijkbaar heeft de regering-Biden niet eens om de garantie gevraagd dat de hulp niet door de terroristen in beslag zou worden genomen en zou worden afgeleid.
    • Volgens Ehud Yaari, een Israëlische expert op het gebied van Arabische en Palestijnse zaken, heeft Hamas sinds het begin van de oorlog in oktober 2023 minstens 500 miljoen dollar verdiend aan de hulpvrachtwagens die de Gazastrook binnenreden.

    Naïviteit ten top!!

    Geliked door 1 persoon

  10. leeuw7 zegt:

    Met democratische middelen de democratie om zeep helpen

    Prof. mr. dr. Afshin Ellian (Teheran, 1966) vindt het feit, dat het UvA-bestuur een lijst van Israëlische samenwerkingspartners openbaarde, getuigen van minachting voor de academische vrijheid. Maar er is natuurlijk meer aan de hand. Het demonstratierecht staat niet ter discussie: “Maar demonstranten mogen niet hun gezichten bedekken, niet oproepen tot haat of geweld, en uiteraard ook geen geweld gebruiken of barricades bouwen in de publieke ruimte“, aldus Ellian.

    Met democratische middelen worden de democratie en onze vrijheid beschermd te worden tegen aantasting van onze identiteit om zeep geholpen: “Vandalisme van de bovenste plank“. God beware ons. Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht!

    Geliked door 1 persoon

  11. leeuw7 zegt:

    Daar de laffe Hamasleiders zich niet vrijwillig komen melden ,is Israël genoodzaakt dit tuig tot de laatste man of vrouw te elimineren!!

    Netanyahu dringt er bij alle 120 leden van de Knesset op aan om een verklaring te ondertekenen waarin de stap van de hoofdaanklager van het Strafhof wordt veroordeeld. De “schandalige” beslissing van de hoofdaanklager van het Internationaal Strafhof om arrestatiebevelen aan te vragen tegen Israëlische leiders zal Jeruzalem er niet van weerhouden om de terreurorganisatie Hamas te vernietigen, zwoer de Israëlische premier Benjamin Netanyahu op maandagmiddag.
    Voor meer zie Israel365 News

    Het Strafhof te Den Haag is een onwaardige incompetente organisatie!!

    Geliked door 1 persoon

  12. leeuw7 zegt:

    T.a.v: De links-islamitische ,oorlogshitsende ,gewetenloze WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia FAILED State Nederland!

    Salman Rushdie: Palestijnse staat zou een terreurstaat zijn. Het wordt een Taliban-achtige staat. Is dat echt wat het progressieve Westen wil?
    Voor meer zie Israel Today Nederland

    Stop de links-islamitische-goddeloze islam!

    Per direct Islamonderwijs opschorten,en natuurlijk verbieden!

    Ook het van overheidswege faciliteren van Moskeeën moet onmiddellijk strafbaar worden gesteld!!

    Het kan niet zo zijn dat Nederland op democratische wijze ondermijnd wordt!!

    Geliked door 2 people

  13. Marijke zegt:

    Misselijkmakend! En waar mag dat land Palestina dan wel liggen? De horror van 7 oktober wordt dus beloond. Waarom? Is het angst? Is het domheid? Waarom????

    Geliked door 1 persoon

  14. leeuw7 zegt:

    Gijzelaarsfamilies geven een fragment vrij van de ontvoering van vrouwelijke troepen, met als doel de poging om hen te bevrijden nieuw leven in te blazenVraagt ​​Eli Albag, vader van Liri: ‘Wat kunnen we nog meer doen om de natie wakker te schudden?’ * Drie soldaten gedood bij gevechten in het noorden van Gaza * Blinken dringt er bij Egypte op aan de hulpstromen naar Gaza te verzekeren!

    Islam en vrede is een contradictie!!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie