Criminele Koerden in Japan provoceren etnische spanningen

(Vertaling: E.J. Bron)

Lange tijd gespaard gebleven van vervangingsmigratie en etnische conflicten krijgt Japan nu een voorproefje van culturele verrijking. In het ten noorden van Tokio gelegen Kawaguchi veroorzaken 3000 Koerdische immigranten conflicten met de autochtonen. Die accepteren het vaak respectloze gedrag van de zogenaamde vluchtelingen niet meer en protesteren.

“Ik heb klachten gekregen over roekeloos autorijden en geweld”, bericht Saiichi Okutomi, raadslid van de Liberaal-democratische Partij en vertegenwoordiger van een wijk met een hoog Koerdisch migrantenaandeel. Vervuilde straten, onveilige parken en vechtpartijen komen volgens de autochtonen voor rekening van de immigranten. Op 4 juli 2023 leidde de gewelddadige ruzie tussen twee groepen buitenlanders zelfs tot meerdere gewonden met steekwonden. Weinig later kwamen er meer dan 100 personen bijeen voor het Kawaguchi-ziekenhuis waar de gewonden behandeld werden. Typisch zuidlands gedrag, dat in het door buitenlanders overheerste Europa inmiddels geen melding meer waard is.

Koerdische “vluchtelingen”

Voor wat betreft de bevolking nog steeds relatief homogene Japan is dit vreemde en respectloze gedrag echter een shock. Koerden in Japan komen meestal uit Turkije en beroepen zich op vermeende mishandelingen vanwege hun politieke betrokkenheid in de PKK, zodat ze asiel in het Verre Oosten aanvragen of gewoon illegaal immigreren. Op grond van de ontbrekende visumplicht is een reis daar naartoe relatief goedkoop en probleemloos te doen. Inmiddels zijn er in Kawaguchi en de naburige stad Warabi parallelsamenlevingen ontstaan. Voor de Japanse bewoners is deze ontwikkeling ondraaglijk geworden: op 14 april kwam er in Kawaguchi een groep demonstranten bijeen, die borden in de lucht hieleden met de boodschap dat ze af wilden van “Koerdische criminaliteit en nep-vluchtelingen”.

Japanners pochen op zelfbeschikking

Weliswaar wordt het samenleven niet altijd bepaald door conflicten, maar de stemming is met he toog op de duidelijke onverenigbaarheid tussen de beide volkeren enorm verslechterd. Bewoners laten telefonisch hun onvrede weten: het gemeentebestuur kreeg meer dan 400 telefoontjes met betrekking tot Koerdische migranten. Alleen al in 2023 registreerde de politie in Kawaguchi 56 incidenten, waarbij “Turkse paspoortbezitters” betrokken waren. Het is waarschijnlijk dat daarmee de Koerden, die geen eigen staat hebben, bedoeld worden. Een 55-jarige Japanner klaagt: “Het verschil tussen Koerden en andere buitenlanders is dat ze niet bang zijn voor de politie. Ze trekken zich niets van de wet en de politie aan en zijn altijd in groepen bij elkaar.”

Remigratie op z´n Japans

Hij eist dat Koerden, die zich niet aan de wet houden, Japan onmiddellijk moeten verlaten. “Dat is geen hatespeech of discriminatie. Voor ons Japanners is dat een verstandige reactie op een verstandig voorstel.” De links-liberale strijdkreet “hatespeech” lijkt ook ook in he tVerre Oosten bekend geworden te zijn. Hiermee proberen migratieverslaafde globalisten het zelfbeschikkingsrecht van de autochtone volkeren te ondermijnen. Het blijft te hopen dat het in Japan niet zal lukken een multi-etnische, multiculturele en zodoende ook multi-criminele samenleving te installeren.

Bron:
heimatkurier.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Criminele Koerden in Japan provoceren etnische spanningen

  1. Ravian zegt:

    Aziaten, waaronder ook de Japanners, zijn geen al een halve eeuw lang door links kapot geïndoctrineerde totaal verweekte westerlingen.

    Daar gaat het typische zandbak gedrag dus gewoon niet getolereerd worden, daar gaat, als ze het te bont maken, gewoon geruimd worden.

    Geliked door 1 persoon

  2. De Klerk zegt:

    Vergeleken met Japan is de echte “grote vervanging” die op dit moment in Nieuw-Caledonië plaatsvindt ernstiger.

    Macron wil de Kanaks door mensen uit Parijs laten vervangen door gebruik te maken van “de democratie en de heerschappij van de meerderheid”, ongeacht waar de nieuwe meerderheid vandaan komt.

    Nederland moet van het verzet van de Kanaks veel leren . Onze joods-christelijke cultuur is niet te koop – onder welke omstandigheid dan ook.

    Like

Plaats een reactie