Massaal gebed van moslims in Moskou

Het is een onheilspellende scene: massa´s moslims, die hun gebeden de Moskouse hemel in roepen. Als je geen Arabisch beheerst, weet je nooit of en welke gewelddadige verzen ze op dat moment opzeggen.

 

Dit vindt niet plaats op een filmset en het is geen visioen, het is de realiteit, die zich afgelopen donderdag 1 september in de Russische hoofdstad afspeelde. Moslims vierden het einde van de ramadan. Buurtbewoners hebben dit gefilmd, en het veroorzaakt meer dan slechte gevoelens. Een blik op datgene, wat wij in West- en Midden-Europa ook heel spoedig zouden kunnen meemaken. En wat komt er na de massale gebeden?

In Moskou staan vier grote moskeeën. Bovendien werd voor deze “gebeurtenis” de Sokolniki-hal gebruikt, waarin plaats is voor 8000 mensen. Maar ook dat was niet voldoende voor de islamitische massa´s, zodat meerdere straten vol waren met biddende moslims.

Hieronder de video:

En hier nog een fotoserie van rianovisti

Reageren kan op: http://www.amsterdampost.nl/massaal-gebed-van-moslims-in-moskou/

Bron:

http://www.pi-news.net/2011/09/massengebet-in-moskau/#more-209000

Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(Bovenstaand artikel geeft niet per se de mening van de vertaler weer. Dit geldt overigens eveneens voor alle andere vertalingen van E.J. Bron)

E.J. Bron is ook te volgen op Twitter

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islamisering. Bookmark de permalink .