Handboek: Hoe overleeft men in een islamitische samenleving?

Screenshot_10

Om de Vlaamse burgers te waarschuwen voor de gevolgen van de islamisering, heeft Filip Dewinter (Vlaams Belang) samenwerking gezocht met de vereniging “Steden tegen islamisering” om een handboek van 54 pagina´s uit te geven. Het draagt de titel “Hoe overleeft men in een islamitische samenleving?” en bevat interessante aanwijzingen over de gewoontes, die heersen in landen met een islamitische wetgeving en bevolking – aanwijzingen, die een “dhimmi” (niet-moslim) mogelijk beschermen voor vervolging en moord.

Dit boekje, dat gratis verdeeld zal worden, heeft uiteraard als achtergrond om de onverenigbaarheid van een overwegend islamitische samenleving met Europese waarden te laten zien. Desondanks bevat het goed onderzochte informatie over hoe er in islamitische landen met “ongelovigen” wordt omgegaan. Het wordt duidelijk dat niet alleen in extremistische islamistische landen, maar ook in “gematigde” samenlevingen zoals Egypte of Marokko de vrijheid van meningsuiting en de vrijheid van godsdienst praktisch niet bestaat.

In tien lessen wordt uitgelegd welke voor ons vanzelfsprekende handelingen in islamitische landen de dood zouden kunnen betekenen. Bijvoorbeeld dat een gebrek aan respect voor de islam, bijvoorbeeld door de kleinering van de profeet, met de doodstraf (of in ieder geval met levenslange gevangenisstraf) wordt vervolgd. Een Pakistaanse christin wacht bijvoorbeeld op haar executie, omdat ze durfde zeggen dat Jezus de ware profeet zou zijn. Ook in het openbaar eten tijdens de vastenmaand ramadan kan beoordeeld worden als provocatie en gebrek aan respect.

Relaties met christenen zijn verboden

Vrouwelijke niet-moslims zijn weliswaar theoretisch niet verplicht om een sluier te dragen, maar stellen zich dan bloot aan het directe gevaar van verkrachting. Een islamitische rechtbank zou in zo´n geval de schuld bij het slachtoffer kunnen leggen. Islamitische vrouwen mogen echter geen contact met niet-moslims hebben: Nog dit jaar in Egypte had een relatie van een Koptische jongen en een jonge moslima een messentrekkerij met 13 doden tot gevolg.

Homoseksuele mensen worden in islamitische landen in het openbaar terechtgesteld, zelfs in de islamitische wijken van Europese steden worden ze al bedreigd en aangevallen. Tegen dit soort onrechtvaardigheid kan men als niet-moslim ook juridisch niets bereiken, want in de koran is vastgelegd: “Allah zal de ongelovigen niet de heerschappij over de gelovigen geven”. Zelfs misdrijven zoals verkrachting of moord worden daarom meestal niet bestraft.

Angst voor provocatie van moslims ook in Europa

Het Vlaams Belang hoopt weliswaar dat deze prognoses niet uitkomen, zegt echter in eigen woorden dat wie het van “onnodige paniekzaaierij” zou beschuldigen de ogen sluit voor de in veel islamitische landen heersende waarheid. Zelfs in Vlaanderen worden al kruisen en zelfs kerstversiering van openbare gebouwen verwijderd om geen moslims te provoceren. In veel stadsdelen waart zelfs een “shariapolitie” rond, die westers geklede vrouwen en alcohol serverende cateringondernemingen bedreigt.

Filip Dewinter eist daarom vijf onmiddellijke dringende maatregelen om de bedreiging van de Vlaamse cultuur te stoppen: onmiddellijke immigratiestop uit islamitische landen, geen ondersteuning van de islam door de regering, geen concessies aan de islam wat betreft onze fundamentele waarden (onverdoofd slachten enz.), een integratietest voor moslims evenals een bouwverbod op moskeeën en de uitwijzing van fundamentalistische imams.

Bron:

http://www.unzensuriert.at/content/006223-Handbuch-Wie-ueberlebt-man-einer-islamischen-Gesellschaft

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Enkele toepasselijke illustraties van Fré, de “huistekenaar” van “Vlaams Belang”:


Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Islam, Islamisering, Islamkritiek, sharia. Bookmark de permalink .

2 reacties op Handboek: Hoe overleeft men in een islamitische samenleving?

 1. seculaire turk zegt:

  the gay parade start altijd eerst in Instanbul,en tv presentoren zijn opelijk homo op de turkse tv,je hebt er zelf eentje die als een vrouw gekleed is
  onlangs is er een scheidsrechter geschorst geweest omdat hij homo is in Turkije,maar de rechter heeft besllist dat hij verder mag spelen,hij fluit nog steets…
  wat ik wil zeggen is als hier een homo in elkaar wordt geslagen is in brussel ofzo,dan is het meetsal een noord afrikaan…dus gelieve de term noord afrikaanse moslims te gebruiken en niet gwn moslim want daar hoort de turken ook bij
  enja een lesbische heeft zich kanidaad gesteld voor de presidentschap in juni van Turkije,ze was wel als laatste beindigd maar ze krijgt toch de kans he,zal dit mogelijk zijn in marokko?
  enja nog een laatste ding wat hier eigenlijk niks te maken mee heeft maar turkije heeft al een vrouwelijke president gehad 1996-2000. heeft belgie al een vrouwelijke premie gehad?

  Like

 2. Columnist zegt:

  Ik probeer al tijden uit te leggen dat Marokkanen niet alleen en niet zozeer door Islam, als meer door Extreem-Links/Links-Liberalisme gemotiveerd worden. Internalisering van allerlei anti-Westerse ideeën. Hierbij valt te denken aan het boek Occidentalism.

  Overigens gaat het boek van Filip Dewinter ervan uit dat blanke Belgen en Nederlanders Christenen zijn, en geen Afgodendienaars. Hoe denkt de Islam eigenlijk over Afgodendienaars die zich uitgeven voor Christenen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s