Islamzones weldra realiteit in Britse districten

Waar genoeg moslims zijn, drukken de extremistische islamieten hun macht door. Deze tendens is al te zien in Groot-Brittannië en Denemarken, waar de haatpredikers complete stadsdelen onder hun controle brengen. Door knalgele stickers met het opschrift “You are entering a sharia controlled zone” worden ongelovigen erop attent gemaakt, dat hier de gedragsvoorschriften van de islam gewenst zijn en in geval van twijfel geforceerd worden.

De extremistische prediker Anjem Choudary uit Londen heeft de verantwoordelijkheid opgeëist voor de stickeractie. Hij zou “op de lange termijn het zaad voor een islamitisch emiraat willen planten”. In verschillende Londense districten werden al tientallen straten van stickers voorzien, waardoor de angst van de bewoners is toegenomen om bij overtreding van de “islamitische regels” bedreigd te worden of gevaar te lopen.   

Choudary is de leider van de verboden militante groepering “Islam4UK”. Hij waarschuwt de ongelovigen: “Wij hebben inmiddels honderden, zo niet duizenden mensen in het hele land, die bereid zijn om op straat te patrouilleren – en tussen de 10.000 en 50.000 stickers, die klaarliggen om verspreid te worden.” In heel Groot-Brittannië bestaan al 25 streken, waarin de regering spreekt van “radicaal extremisme” als probleem. In deze zones wil de voormalige advocaat Choudary de shariazones vestigen: “Dat is de beste manier om met dronkenschap, vechtpartijen en de gangstercultuur in Britse steden om te gaan. […] Dat betekent, dat een zone is, waarin de islamitische gemeenschap geen drugs, alcohol, pornografie, kansspelen, woekerrentes of de vrije vermenging van de geslachten zal tolereren. De vruchten van de westerse civilisatie, zo u wilt.” In Oost-Londen werden vrouwen al met geweld en zelfs met de dood bedreigd, omdat zij geen hoofddoek droegen.

Alleen kortzichtige idioten met belachelijke posters?

De massieve videobewaking in Londen heeft de daders bij het aanbrengen van de stickers gefilmd, toch is de “volledige inzet” van de politie nodig om de verantwoordelijken op te sporen en te arresteren. Chris Robins, voorzitter van de raad van Waltham Forest, bagatelliseert de situatie: “De mensen moeten geen verkeerd beeld van ons district krijgen, alleen omdat een handvol kortzichtige idioten, die hier niet wonen, besluiten om onze straten te ontsieren met belachelijke posters.” Hij weigert blijkbaar nog steeds om de macht van de islamitische gemeenschap te herkennen. Zo denkt ook de anti-extremistische denktank “Quiliam Foundation”: “Dat is een kleine groepering, die niet representatief voor deze gemeenschappen is.”

Bron:

http://www.unzensuriert.at/content/006424-Islam-Zonen-britischen-Bezirken-sind-bald-Realitaet

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

(Voorts ben ik van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Islamisering, Sharia. Bookmark de permalink .

8 reacties op Islamzones weldra realiteit in Britse districten

 1. Lucky9 zegt:

  Stalin was nooit representatief voor het Russische volk. En toch …

  Like

 2. Linsky zegt:

  Goeie zaak!
  Ik hoop dat die gasten ook elke morgen op de straathoeken wat moslims zetten die de mensen dwingen te knielen met hun reet naar Mekka.
  Dat zal ze leren.
  Als ze toch te laf zijn om te vechten voor hun vrijheid, laat ze dan laf en kruiperig sterven onder de sharia!

  Ook is meteen duidelijk dat dit soort excessen en manifestaties de overheden erg goed uitkomt…

  Quote: “Dat is de beste manier om met dronkenschap, vechtpartijen en de gangstercultuur in Britse steden om te gaan…..
  Welke dhimmi-regering valt nou niet voor zo’n simpele oplossing?

  Like

 3. seculiere turk zegt:

  waarom laat de britse regering dat toe?waarom laat europa dat toe?waarom hebben wij legers?omdit soort situaties toch te voorkomen,paar tanken in die wijken

  Like

 4. treintrien zegt:

  Zo een ondermijning van het britse recht is in mijn ogen een gegronde reden om deze haatbaarden een enkele reis richting zandbak van oorsprong te geven. Ná inlevering van het britse paspoort én terugbetaling van genoten uitkeringen uiteraard.
  Maar dat zal wel weer niet mogen van moloch Brussel. Wát een wereld. Bah.

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Ben ik net voor in de stemming…
  Allahschreeuwers klagen al jaren dat ze door ons en het Westen genaaid worden.
  http://tinyurl.com/6b5okwf
  Om bij het onderwerp te blijven: als “ze” belachelijke eisen blijven stellen en doorgaan met het creëren van paralelle samenlevingen waar niet-moslims niks te zoeken hebben, voorspel ik dat we in de EU een burgeroorlog zullen beleven. En dan wil ik nog wel eens zien wat Rutte en consorten gaan doen.

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Aanvulling van 10:48: de link betreft een fotoserie van Wilders over moslims die erover klagen dat ze zich door het westen genaaid voelen. Tot voor kort werkte deze link nog prima, nu ineens niet meer. Ben nog op zoek…

  Like

 7. Ja ja en weer een stapje verder en als het zo door gaat is het echt te laat.

  Like

 8. Marcello zegt:

  Plak er gewoon een sticker met een varkenshoofd overheen en doorgaan met het leven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s