Nieuws uit Brussel: EU wil vernietiging van levensmiddelen halveren

De EU wil de vernietiging van voedingsmiddelen tot het jaar 2020 halveren. Dit feit was voor de Duitse minister Ilse Aigner (CSU) opnieuw aanleiding om de Duitsers op te roepen om bewust met voedingsmiddelen om te gaan. Over de juistheid van deze oproep bestaat geen twijfel. De vernietiging van voedingsmiddelen is echter geen probleem van privéhuishoudingen, maar in de eerste plaats eentje van de staat en van de EU.

Deze organiseren immers de vernietiging van voedingsmiddelen in grote stijl, vooral op het gebied van de zogenaamde “vernieuwbare energieën”. Er wordt graan verbrand om in biogasinstallaties te worden omgezet in gas of brandstof voor voertuigen. Er wordt landbouwgrond onttrokken aan de productie van voedingsmiddelen om grootschalig maïs en andere “energieplanten” op te verbouwen.

Hier wordt niet alleen vruchtbare grond onttrokken aan de productie van levensmiddelen, maar ook geld, dat normaalgesproken vrij ter beschikking zou zijn van privémensen, in de zakken van ecoprofiteurs omgeleid. Ook worden levensmiddelen in grote stijl vernietigd om de prijzen stabiel te houden of op te drijven – willekeurig naar behoefte.

Bij het optreden van dierziektes worden verdachte dieren met miljoenen tegelijk gedood om vernietigd te worden, zoals dit gebeurde bij verdachte BSE-gevallen of tijdens de vogelgriep van enkele jaren geleden. Vorig jaar nog werden er enorme hoeveelheden groente omgeploegd en vernietigd, omdat enkele mensen aan diarree leden en de politiek en de media bewust een paniek wisten te ensceneren, die veel mensen er vanaf hield om groente te eten.

Bij de EU is een soort speciale belasting denkbaar om levensmiddelen kunstmatig duurder te maken, die uiteindelijk de beschikbare hoeveelheid kunstmatig moet verminderen. Dit zou de mensen tot bezuiniging kunnen dwingen. In tijden van crisis en hongersnood worden ook de laatste restjes levensmiddelen aan de menselijke voeding toegevoegd. De EU is van alles toe te vertrouwen. De Brusselse bureaucraten wil al heel lang een eigen EU-belasting invoeren. Blijkbaar ontbreken alleen nog de argumenten om de gelijkgeschakelde massamedia hiermee te kunnen voeren en zodoende de invoering van EU-belastingen te rechtvaardigen. De halvering van de vernietiging van voedingsmiddelen zou zo´n argument kunnen zijn.

Bron:

http://kompakt-nachrichten.de/2011/12/neues-aus-brussel-eu-will-vernichtung-von-lebensmitteln-halbieren/#more-14255

Vertaald uit het Duits door;

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

(Voorts ben ik van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EU. Bookmark de permalink .

Een reactie op Nieuws uit Brussel: EU wil vernietiging van levensmiddelen halveren

  1. louis-portugal zegt:

    Gelukkig woon ik op het platteland waar we zelfs onze wijn nog zelf maken dus zeker een hoop levensmiddelien kunnen regelen.
    Ik heb medelijden met mensen die dat niet meer kunnen en dat is natuurlijk het verreweg overgrote deel.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s