GB: aantal islamitische gevangenen stijgt

Het aantal Britse gevangenen met het islamitische geloof is de afgelopen twintig jaar meer dan vervijfvoudigd. Zaten er in het jaar 1991 nog 1957 moslims gevangen, intussen zijn dit meer dan 10.000 en daarmee 12,6% van alle Britse gevangenen. Daarbij bedraagt hun bevolkingsaandeel slechts 3,2%. In totaal zitten er in Groot-Brittannië 80.000 personen achter de tralies.

Zoals het Britse dagblad “The Times” bericht, controleren moslims in enkele gevangenissen de interne hiërarchie al. “Niemand zoekt hier ruzie met de moslims. Deze broeders regelen de zaakjes”, worden gevangenen geciteerd. De islamitische adviseur van de gevangenis, Ahtsham Ali, maakt vooral de uiteengescheurde familierelaties van veel Britse moslims voor het ongebruikelijk hoge aandeel in de misdaad verantwoordelijk.

Moslims radicaliseren in de gevangenis

Ali bekritiseert de moskeeverenigingen voor deze ontwikkeling. Het zou velen niet lukken de tweede of derde generatie immigranten aan zich te binden. Vaak zouden de buitenlandse imams zelf geeneens Engels spreken. Jonge moslims zouden zodoende vaak pas in de gevangenissen met imams in aanraking komen. Volgens “The Times” is daarbij echter een toenemende religieuze radicalisering in de gevangenissen te herkennen.

Weinig moslims worden op grond van hun geloof crimineel. In de gevangenis zouden ze echter op een toenemende religieusradicale gemeenschap botsen, die ook aantrekkingskracht heeft op gewone criminelen. Als voorbeeld noemde de krant het geval van Jermaine Grant, die in de jeugdgevangenis Feltham converteerde tot de islam en die zich op dit moment voor een rechtbank in Kenia moet verantwoorden wegens het plannen van een terroristische aanslag.

Bron:

http://www.jungefreiheit.de/Single-News-Display-mit-Komm.154+M524c6eb9cde.0.html

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Voorts is de vertaler van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

15 reacties op GB: aantal islamitische gevangenen stijgt

 1. Linsky zegt:

  Dat aantal stijgt mi. niet hard genoeg!

  Like

 2. Linsky zegt:

  Moslims die de gevangenissen bevolken dus.
  De enige plek waar ik ze graag zie en van eten en drinken voorzie……

  Like

 3. GOS WAT IS HET TOCH EEN VERIJKING HE.KOST HANDEN VOL MET GELD.

  Like

 4. Linsky zegt:

  Ja, dat wel Marijke, maar wel met de mogelijkheid dat ze elkaar daar nu mooi kunnen uitmoorden!

  Like

 5. Columnist zegt:

  Vervang gevangenis door lijfstraffen voor deze types. Of help de niet-Islamitische gevangenen in de gevangenis tegen de Islamitische gevangenen.

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Behoudens zeer sporadische uitzonderingen is hier slechts één conclusie mogelijk -een conclusie die voor alle EU-staten geldt waar deze “heren” en achterban rondwandelen- , namelijk dat het genetische bemanipuleerde overlastveroorzakers* zijn. En dan hoef ik alleen maar te refereren aan de onderzoeken naar INTEELT. Deze overlastveroorzakers moet je niet meer opsluiten. Ze willen zo vreselijk graag een wereldkalifaat, dat kun je tussen de regels van HET PROJECT lezen(ik tenminste wel). Nee, niet meer in een verwarmde cel maar verplicht de Sahara ontginnen, vruchtbaar maken. Die zandbak is m.i. groot genoeg om alle geestelijk ontspoorde nazaten van Mo te herbergen. Bovendien beweren ze 24/7 dat dat geciteerde instructieboekje de sleutel is voor alle problemen. Wat willen we nou nog mooier hebben dan dat de heren de oplossing voor de door HEN veroorzaakte problemen zelf aandragen..???
  So my dear David Cameron: what the hell are you waiting for..???
  http://tinyurl.com/7pf9nnu
  *Weten jullie nog wel: Mohammed Bouyeri, de slachter van Theo van Gogh? Hij beweerde dat Theo de islam had beledigd, maar dat kan helemaal niet. Wat enkel in die verlopen koppen te vinden is, kan pertinent niet beledigd, gelasterd of gekwetst worden. Zie verder Het Project.

  Like

 7. rowi2011 zegt:

  EDL is niet voor niets zo groot in Engeland

  Like

 8. Wachteres zegt:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2089144/Britain-million-single-parent-families-majority-children-raised-mother-alone.html

  There are now nearly two million single parent families in Britain, official figures revealed yesterday.

  The vast majority are headed by a mother, meaning that millions of children are being raised in households where there is no father.

  The figures, from the Office for National Statistics, showed that more than one in four families – 26 per cent – are now led by a single parent.
  Off topic; ik weet het. Maar het artikel dat hier over ging is al opgeborgen.

  Like

 9. Linsky zegt:

  Neef Pim Fortuyn maakt tv-serie

  De neef van de beroemde politicus Pim Fortuyn, Edwin, gaat op zoek naar zijn oom in een nieuwe televisieserie. Dat heeft de AVRO bekendgemaakt. In Edwin zoekt Fortuyn gaat de neef van op zoek naar de nalatenschap van de politicus.

  Eerder zond de omroep al Lola zoekt Brood uit. De nieuwe serie, die bestaat uit vier afleveringen, wordt vanaf 1 maart uitgezonden. Art Rooijakkers is de presentator.
  (Redactie) AD.nl

  Like

 10. Linsky zegt:

  Mladic: ik ben een zeer zieke man.

  DEN HAAG – Ratko Mladic heeft donderdag voor het Joegoslavië-Tribunaal geklaagd over zijn slechte gezondheid. „Ik ben een zeer zieke man”, zei de voormalige Bosnisch-Servische legerleider tegen de Nederlandse VN-rechter Alphons Orie.

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/11335935/___Ik_ben_een_zeer_zieke_man___.html

  Like

 11. Linsky zegt:

  Zoals van de week al eerder gemeld, lijkt het een gerichte actie van bepaalde instanties, justitie of andere onverlaten om de kritische websites/blog te hinderen dan wel doodgemoedereerd uit de lucht te halen. Dat begint zo langzamerhand een tendens te worden.

  Zoals we op Amsterdam Post zagen, het verhaal van Ulkotte, Klokkenluider met Kat,
  was ook Argusoog de dupe, en werd vorige week zelfs gedwongen tot een enorme rectificatie op het voorblad.
  Nu dit hier:
  =======================

  Onheuse poging Argusoog offline te halen

  Het team van Argusoog is van mening dat de bezoekers van onderstaande update kennis moeten nemen, om de zaak aangaande de procesvoering en vonniswijzing zo transparant mogelijk weer te geven. Onderstaande informatie is een vervolg hierop.

  Mail aan provider
  De eerste openlijke poging om Argusoog een lesje te leren, was koud achter ons toen wij op 12 januari 2012 van onze provider een aan haar gerichte mail kregen doorgestuurd. Deze mail van een rechtshulpverlener hield een directe sommatie in om Argusoog offline te halen . De eerste zin was al veelzeggend manipulatief. Er werd namelijk gesteld dat deze rechtshulpverlener namens een cliënt(e) sprak, die uit angst voor represailles vanuit Argusoog anoniem wenste te blijven. Als wettelijke grondslag voor deze eis werd artikel 196c lid 4 van het 6e boek van het Burgerlijk Wetboek genoemd.
  http://www.argusoog.org/onheuse-poging-argusoog-offline-te-halen/

  Like

 12. Linsky zegt:

  Judge Rules Iran Connected To 9/11

  Like

 13. Linsky zegt:

  Intensieve menshouderij;
  Het is niet zo heel gemakkelijk om een systeem te ontwikkelen waarbij mensen, de slimste diersoort op aarde(?), met hele landen tegelijk kunnen worden uitgemolken.

  The Handbook of Human Ownership – A Manual for New Tax Farmers

  http://www.visionair.nl/politiek-en-maatschappij/nederland/het-houden-van-mensen/

  Like

 14. louis-portugal zegt:

  Ik geloof ook dat het in hun genen zit.
  Het geloof is toch ook mede een gevolg van instelling , genen dus.
  Men heeft toch geen geloof dat volkomen tegen al je gevoelens indruist.
  Het plezier waarmee men strotten afsnijdt, of het nu van mensen of dieren is, geeft toch al aan wat voor lui dat zijn.
  Wachteres ik ben altijd onder de indruk geweest van die cijfers.
  Een ander cijfer is dat daar de meeste jonge ongehuwde moeders van Europa zitten en velen al met 13 jaar.
  Ik kwam hier in Portugal een engelsman tegen die een baan zocht, omdat zijn bedrijf hier failliet gegaan was. Op mijn vraag waarom hij niet terugging naar Engeland zei hij dat het geen prettig land meer was. Een van de redenen was dat veel jongelui ´s avonds naar de pub gingen daar genoeg dronken en daarna elkaar buiten gingen afrossen.
  Ik ben er toen automatisch op gaan letten en heb er later ook documantaires over gezien.

  Ik heb de indruk dat er een hoog hooligan gehalte zit.

  Like

 15. Linsky zegt:

  Israëlische reclamespot: lachen met de atoombomidioten van Iran

  Grappig Israëlisch reclamefilmpje voor de nieuwe Samsung 6900 Galaxy Tablet. Alhoewel… de Ayatollahs in Iran er niet zo hard mee zullen lachen zoals wij dat doen.

  Druk onderaan de video op “cc” voor Engelstalige ondertitels.

  H/t brabosh

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s