VIDEO: Fatah-prediker roept op tot moord op Joden

“Het doden van Joden is een religieus doel van de islam”, verklaarde moefti Muhammad Hussein, de geestelijke leider in de Palestijnse autonome gebieden.

Hussein sprak naar aanleiding van de 47e verjaardag van de oprichting van Fatah. De toespraak werd uitgezonden op de Palestijnse televisie.

De presentator van de manifestatie, die moefti Muhammad Hussein als spreker aankondigde, zei: “Onze oorlog tegen de nakomelingen van de apen en de varkens (daarmee bedoelde hij de Joden) is een oorlog van de religie en van het geloof”. Moefti Muhammad Hussein riep tegen de jubelende menigte: “Het uur van de opstanding zak niet komen zolang we de Joden niet vernietigd hebben”. Hij citeerde uit de Hadith, volgens welke de Joden zich achter rotsen en stenen zullen verstoppen en de rotsen en stenen de moslims zullen toeroepen: “Oh moslim, dienaar van Allah, er zit een Jood achter me verstopt. Kom en dood hem.” De op de Westbank heersende Fatah en haar president Mahmoud Abbas gelden voor het Westen als “gematigd en pragmatisch”.  Daar wil niet echt bij passen, dat Mahmoud veelvuldige moordenaars ontving en hartelijk omarmde, die in ruil voor de jonge Israëlische soldaat Gilad Shalit werden vrijgelaten. Ook dat er haatpredikers in opdracht van Hamas spreken en dat hun tirades worden uitgezonden op de Palestijnse televisie spreekt er niet voor dat Fatah gematigd is. Mahmoud Abbas onderneemt niets tegen de anti-Israëlische haatpreken en de ophitsing. “Abbas profiteert meer van het conflict dan van een vredesakkoord”, zei een Israëlische regeringsambtenaar.

Bron:

http://www.factum-magazin.ch/wFactum_de/aktuell/2012_01_20_Fatah_Prediger.php

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", antisemitisme. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO: Fatah-prediker roept op tot moord op Joden

 1. Wachteres zegt:

  En in Engeland roepen de ‘lieverdjes’ al op tot ‘moord op homo’s’:

  http://news.sky.com/home/uk-news/article/16153305

  Ihjaz Ali, Kabir Ahmed and Razwan Javed handed out the pamphlet, called The Death Penalty?, which showed an image of a mannequin hanging from a noose and quoted Islamic texts that said capital punishment was the only way to rid society of homosexuality.

  Three Muslim men have been found guilty of stirring up hatred by handing out leaflets that said Islam “punished” homosexuals with the death penalty.

  Ihjaz Ali, Kabir Ahmed and Razwan Javed handed out the pamphlet, called The Death Penalty?,
  which showed an image of a mannequin hanging from a noose and quoted Islamic texts that said capital punishment was the only way to rid society of homosexuality.

  Like

 2. Wachteres zegt:

  http://tinyurl.com/7umxbwe

  Joden, Christenen, eigen volk, het maakt niet uit! De ‘godsdienst van de Vrede’ moet blijkbaar moorden.

  Many feared dead as series of bombs rock Nigerian city of Kano
  Many people are feared dead after a series of explosions outside of police stations in the largest city in Nigeria’s Muslim north.

  Like

 3. isidor zegt:

  hoe is het toch mogelijk

  Like

 4. Linsky zegt:

  Is dit de nieuwe reden tot Wereldoorlog III?!:
  =============================
  China, Japan, Rusland, Iran en India laten dollar los in onderlinge handel.

  Turkije versterkt banden met Iran, gaat handel in 3 jaar tijd verdubbelen – Ook forse problemen in Azië: vastgoedzeepbel China en hyperinflatie Iran
  Iedereen die nog steeds denkt dat het oude financiële systeem weer hersteld wordt en de dollar nog tot in lengte van jaren zijn status als wereld reservemunt zal houden heeft naar alle waarschijnlijk de economische headlines van de laatste tijd over het hoofd gezien: ‘Tweede en derde economie ter wereld (China en Japan) gaan dollar mijden, beginnen handel in eigen valuta’; ‘China en Rusland laten dollar vallen in bilaterale handel’; ‘China en Iran mijden dollar, plannen olie ruilhandel systeem’; ‘India en Japan tekenen nieuwe valuta overeenkomst van $ 15 miljard’; ‘Iran en Rusland vervangen in handel dollar door rial en roebel’.
  http://xandernieuws.punt.nl/?id=651160&r=1&tbl_archief=&

  Like

 5. G.deckzeijl zegt:

  Tsja, hoe is dat nou toch mogelijk? Dat vraag ik me dagelijks af, Isidor, neem dat van me aan.
  Die Palestijnse moefti* denkt vast dat de dag des oordeels binnenkort zal aanbreken.
  Het staat in de koran: de dag des oordeels zal aanbreken als alle joden gedood zijn.
  (of iets van gelijke strekking) http://www.ex-moslims.nl
  *soortgelijk geouwehoer kan hier nota bene straffeloos binnen islamitische haatbunkers geroepen worden. Berucht vooorbeeld: Fawaz Jneid van de as-soennah-haatbunker aan de Fruitweg 5 te Den Haag. (en die padvinders van de AIVD doen alleen maar in de gaten houden…)

  Like

 6. Linsky zegt:

  Decky,
  die padvinders mogen ook niet meer doen, dan kijken en rapporteren.
  Die plucheplakkers hebben alleen belang bij veel kiezers, dus veel idioten, armen, mensen uitkeringsgerechtigd zijn, per definitie dus van mensen die afhankelijk zijn van diezelfde Staat.
  Zij zijn dus enorm gebaat met een tsunami van behoeftigen…..blijvend stemvee dus!

  Het CDA, wil ook ineens een andere koers varen, meer naar het midden, zodat ze van twee walletjes kunnen vreten?
  Hoe makkelijk is het toch om zo schaamteloos jezelf en je ‘idealen’ te verraden en te verloochenen…!

  Like

 7. Linsky zegt:

  Nog een voorbereiding tot oorlog?
  ================================
  Groot-Brittannië heeft de licentie van de Iraanse Engelstalige omroep Press TV ingetrokken. Sommigen zeggen dat het besluit werd gemotiveerd door de Britse geopolitieke agenda.
  Het Office of Communications (Ofcom), een door de overheid goedgekeurde mediawaakhond, zegt dat de zender geen controle heeft over haar inhoud.
  Bovendien heeft Press TV volgens de waakhond verzuimd een boete van 117.000 euro te betalen wegens het uitzenden van een interview met een gevangen genomen journalist in 2009.

  Journalist Yvonne Ridley zei dat de ingetrokken licentie onderdeel vormt van een groter fenomeen in de Verenigde Staten. “We hebben ontdekt dat de Amerikaanse regering druk uitoefende op de Britse overheid om de stekker uit Press TV te trekken. Die druk hebben ze klaarblijkelijk uitgeoefend op Ofcom en vandaag is Press TV uit het Sky-satellietplatform gehaald,” legde ze uit. “Dat is hetzelfde als de BBC verbieden uit te zenden op Texel. Press TV heeft meerdere satellieten rond de wereld en gaat dus gewoon door met uitzenden.”

  Like

 8. Columnist zegt:

  Palestijnen zijn bang dat de Joden alle Palestijnen zullen doden, ook de vrouwen en de kinderen. Zou het slim zijn de vrouwen en de kinderen slavernij te beloven?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s