Ter herinnering: “Er bestaat geen Palestijns volk”

Tientallen jaren geleden, op 31 maart 1977, publiceerde de Nederlandse krant “Trouw” een interview met een lid van het uitvoerende comité van de PLO, Zahir Muhsein. Hij zei het volgende:

“Er bestaat geen Palestijns volk. Het creëren van een Palestijnse staat is slechts een middel om onze strijd tegen Israël voor onze Arabische eenheid voort te zetten. In werkelijkheid bestaat er geen verschil tussen Jordaniërs, Palestijnen, Syriërs en Libanezen. Alleen vanwege politieke en tactische redenen spreken we tegenwoordig van het bestaan van een Palestijns volk, omdat de Arabische belangen verlangen, dat wij het bestaan van een eigen ´Palestijns volk´ eisen om ons te verzetten tegen het zionisme.

Uit tactische redenen kan Jordanië als soevereine staat met vastgestelde grenzen geen aanspraak maken op Haifa en Jaffa, terwijl ik als Palestijn ongetwijfeld aanspraak kan maken op Haifa, Jaffa, Beër-Sjeva en Jeruzalem. Op het moment echter, dat wij ons recht op heel Palestina herwonnen hebben, zullen we geen minuut aarzelen om Palestina en Jordanië te verenigen.”

Dat is behoorlijk duidelijk, of niet soms?

Bron:

http://fakten-fiktionen.net/2012/01/es-gibt-kein-palastinensisches-volk/

Auteur: Ghostwriter

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina". Bookmark de permalink .

63 reacties op Ter herinnering: “Er bestaat geen Palestijns volk”

 1. Linsky zegt:

  Was het niet Arafat die het begrip/naam uitvond, als politiek wapen? 😦

  Like

 2. Linsky zegt:

  Eerste les in geschiedenis voor Israëlbashers alla Thomas Von der Dunk en Co

  ‘De staat Israël is geboren’. Voorpagina van 16 mei 1948 van The Palestine Post, opgericht in 1932. Zo heette The Jerusalem Post tot 1950, de befaamde Israëlisch Joodse Zionistische krant. Ten tijde van het Britse Mandaat voor Palestina werden zowel de Joden, Christenen als Arabieren door de wereld nog “de Palestijnen” genoemd. Nà het einde van de Zesdaagse Oorlog van 1967 zullen de Arabieren een ‘nieuw’ volk bedenken: de ‘Palestijnen’. Onzin. Helemaal niks ‘nieuw’, want iedereen die vóór 1948 in het Mandaat woonde werd zo genoemd. Het was wel een nieuwe Arabische leugen, één van de vele duizenden over de Joden op een rij.

  Von der Dunk is geen historicus, dat is duidelijk. Daarom geef ik hem hier de geschiedenis van het Israëlisch Palestijnse conflict in het kort.
  http://brabosh.com/2012/02/01/pqpct-fik/

  Like

 3. Linsky zegt:

  Vreemde keuzes van SIL/Wycliffe bijbelvertalers

  Dit is de zoveelste vertaling voor de moslimwereld waar SIL/Wycliffe met een radicale, “Allah’in Vekili” wordt gebruikt voor “Zoon van God” in teksten als Mt 4:3, 4:6, 8:29, 11:27, 17:5, 24:36, 26:63, 27:40, 27:43, 27:54, 28:19. De term Allah’in Vekili betekent ‘afgevaardigde van God’.
  http://strengholt.blogspot.com/2011/11/vreemde-keuzes-van-silwycliffe.html

  Like

 4. Linsky zegt:

  Lof voor baby moordenaars op de Palestijnse TV

  Hoewel verleidelijk, heb ik expres het filmpje er niet in gezet. Ik raad het ook niemand aan. Wekt moordneigingen op……..

  http://likud.nl/2012/01/praise-for-baby-murderers-on-palestinian-tv/#content

  Like

 5. Linsky zegt:

  Intern rapport bewijst: EU nu partij in Midden-Oosten conflict!

  UPDATE: Naar aanleiding van de publicatie van het artikel hieronder zijn anderen het EU rapport ook gaan onderzoeken.

  Een van hen is professor Avraham Bell een expert op het gebied van internationaal recht. Hij onderzocht de claim dat het overgrote deel van de Palestijnse bevolking door de Israelische politiek uit de Jordaanvallei zou zijn verdreven sinds 1967.

  Zijn bevindingen bewijzen dat de EU onbetrouwbare bronnen gebruikte en werden gepubliceerd op de Elder of Ziyon blog.
  http://missingpeace.eu/nl/2012/01/intern-rapport-bewijst-eu-nu-partij-in-midden-oosten-conflict/

  Like

 6. Linsky zegt:

  Franse senatoren, van linkse zowel als rechtse overtuiging, hebben bij de Conseil Constitutionnel, de Grondwettelijke Raad, bezwaar aangetekend tegen de onlangs gestemde wet die het ontkennen van de Armeense genocide (1915-1916) door het Ottomaanse rijk strafbaar maakt.
  De goedkeuring van die wet vorige week maandag werd door Turkije, strategisch partner van Frankrijk, woedend onthaald. Critici zien in de wet een manoeuvre van president Nicolas Sarkozy met het oog op de presidentsverkiezingen dit voorjaar. Frankrijk telt veel Armeniërs uit de diaspora.

  Momenteel hebben 72 senatoren het bezwaarschrift getekend, twaalf meer dan noodzakelijk om de zaak bij de Grondwetsraad aanhangig te maken. Initiatiefnemer is de hoofdzakelijk uit centrumlinkse politici bestaande groep RDSE.

  De raad kan een wet schrappen indien hij die strijdig met de grondwet acht. Het bezwaar blokkeert de afkondiging van de wet door het staatshoofd. Zonder betwisting moet de afkondiging door de president binnen de 15 dagen na goedkeuring van de wet geschieden.
  De Grondwettelijke Raad moet zich binnen een maand over het bezwaar uitspreken

  http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20120131_079

  Like

 7. Linsky zegt:

  Voorbereidingen voor een oorlog tegen Iran in volle gang

  De nieuwsberichten rond Iran volgen elkaar in rap tempo op en vormen bij elkaar een nieuwe stap in de richting van een militair conflict. Beide partijen – Iran aan de ene kant en Israël plus de VS aan de andere kant – staan nog steeds recht tegenover elkaar, alleen iedere dag weer iets dichterbij dan eerst. Iran wil van geen wijken weten en eist zijn rol op in de regio, terwijl voor de andere partij het laten voortbestaan van een souverein Iran vooralsnog geen optie lijkt. De ontwikkelingen gaan snel; een overzicht.

  Recentelijk kopte de invloedrijke Council on Foreign Relations: ‘Time to Attack Iran – Why a Strike Is the Least Bad Option’, werd bekend dat Obama het mogelijk maakt om net als zijn voorganger Bush de al lopende geheime oorlog tegen Iran te continueren …………

  http://www.deepjournal.com/p/43/a/nl/3047.html

  Like

 8. Linsky zegt:

  Even een moment van rust, introspectie en ter relativering, ivm. Alle ellende die we de mensen hier voorschotelen.

  Bewaar de film tot voor het slapen gaan, en neem de beelden mee in uw dromen.

  Een reis door de Ruimte!
  Schitterende HD kwaliteit. Zet ‘m vol beeld en geniet!

  Speciaal voor Moppie, in de hoop dat de beelden laten zien, wat ik in woorden nooit kan uitdrukken. 🙂

  Like

 9. Linsky zegt:

  De Afghaanse immigranten Mohammed Shafia, zijn vrouw Tooba Mohammad Yahya en hun zoon Hamed van 21, zijn door de rechtbank in het Canadese Kingston – 280 km van Montreal -schuldig bevonden aan de moord op drie dochters/ respectievelijk zusters van 19,17 en 13 jaar. Ook vermoordden de drie de eerste echtgenote in Shafia’s polygame huwelijk. De drie meisjes werden aangetroffen in een auto die een kanaal was ingereden.
  Afgeluisterde geluidsbanden laten een geplande eermoord zien om opstandige, westerse dochters. De vader zei o.a. : ‘laat de duivel poepen op hun graf. Moeten dochters zich zo gedragen? Het zijn hoeren’.
  De ouders waren ongerust over de weigering van de oudste dochter met een Pakistaanse man te trouwen. De tweede dochter zou kleding dragen die in de opinie van de ouders te veel van haar lichaam lieten zien. Shafia zei tijdens het proces dat ‘zijn dochters wreed tegen hem waren geweest’ en ‘dat ze hem bedrogen door te daten’. Hij zwoer op de koran de waarheid te spreken, en dat de islam geen mensen veroordeelt die de familie-eer beschermen.

  Met video:
  http://us.cnn.com/2012/01/29/world/americas/canada-honor-murder/index.html?hpt=hp_t3

  Like

 10. Linsky zegt:

  Leraren tegen ouders: “Voed toch eens zelf je kinderen op!”

  Leraren vinden dat ze onterecht worden opgezadeld met taken die eigenlijk zijn voorbehouden aan de ouders van de kinderen die zij lesgeven. Zo blijkt uit onderzoek van een Australische krant.

  http://www.news.com.au/national/raise-your-own-kids-teachers/story-e6frfkvr-1226256761906

  Like

 11. Linsky zegt:

  Belangrijkste ideoloog Moslimbroederschap: ‘Sharia geleidelijk invoeren’
  .
  In Egypte bestaat er grote animo voor invoering van de sharia, zo meldde ik bijna een jaar geleden:
  Volgens een recent opinie-onderzoek willen veel Egyptenaren namelijk een grotere rol voor de islam in de politiek. Zo wil 82 procent van de Egyptenaren de doodstraf voor overspel en 84 procent steunt dezelfde straf voor het verlaten van de islam.
  http://luxetlibertasnederland.blogspot.com/2012/02/egypte-moslimbroederschap-sharia.html

  Like

 12. Linsky zegt:

  Jihad: de verzwegen genocides…

  In de hele islamitische wereld worden momenteel niet-moslims (in hoofdzaak christenen) vervolgd, verdreven, onderdrukt en… afgeslacht.

  In Nigeria gebeurt dat op zulk grote schaal en barbaarse wijze, dat een militair ingrijpen door VN of Navo de evidentie zelf zou zijn.

  Edoch, er gebeurt helemaal niets. De massale moordpartijen worden zelfs niet eens vermeld door de media in het Westen.

  Michael Coren on muslim pogroms against Egypt’s Coptic Christians

  http://kafirharby.blogspot.com/2012/01/jihad-de-verzwegen-genocides.html

  Like

 13. Linsky zegt:

  Nieuwe audio materiaal vanuit Air Force One van Kennedy’s moord

  Het Amerikaanse Nationaal Archief heeft lang-verloren-opnamen van de Air Force One vlucht naar Washington op de dag van de moord op John F Kennedy vrij gegeven die nooit zijn gepubliceerd.
  De tapes bevatten 42 minuten audio materiaal die niet was opgenomen in de oorspronkelijke openbare versie.
  http://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-16821363

  Like

 14. Linsky zegt:

  Tariq Ramadan welkom in Gent!

  Vlaanderen islamiseert. Niet enkel door massa-immigratie, de bouw van moskeeën en de invoering van halalvlees, maar ook door infiltratie van moslims en Moslimbroeders die als uiteindelijk doel hebben de sharia, de islamitische wet, bij ons te implementeren.

  Hun tactiek noemt men ook wel ‘stealth jihad’, oftewel ‘jihad onder de radar’: de geleidelijke islamisering en shariaïsering van het Westen, zonder terroristische aanslagen of haatprediken, maar door infiltratie van keurig en beschaafd ogende jihadistische moslims en Moslimbroeders. Een infiltratie die wordt bewerkstelligd in zo veel mogelijk belangrijke geledingen van onze westerse maatschappij – de politiek, de socioculturele sector, de juridische wereld en de academische wereld – om ze vervolgens van binnenuit te islamiseren.
  http://dutch.faithfreedom.org/2012/01/31/tariq-ramadan-welkom-in-gent/

  Like

 15. Linsky zegt:

  Vorige week had Morris een gesprek met Sheikh Imran Hosein.

  Hij is een waardige vertegenwoordiger van de huidige manier van denken in de Islamitische wereld. Volgens hem zijn de oorlogen van de afgelopen 10 jaar slechts een voorbereiding op de oorlog die nog zal komen. In deze oorlog zal de VS ten onder gaan, waarop Israël de wereldmacht kan grijpen. Een aanval op Iran, uitgelokt door Israël, zou moeten leiden tot een reeks van oorlogen waarin de VS ten slotte wordt verslagen. Israël zal de VS dan te hulp komen, dat is het plan volgens Sheikh Imran.
  Met video’s.
  http://www.boublog.nl/31/01/2012/sheikh-imran-nazar-hosein-in-gesprek-met-morris/#more-13846

  Like

 16. Linsky zegt:

  De opstanden in het Midden-Oosten maken deel uit van de wereldwijde strijd tegen het Zionisme. Dat heeft de geestelijk leider van Iran, ayatollah Khamenei, gezegd tijdens de opening van een conferentie in de hoofdstad Teheran.

  Alle moslimlanden zijn volgens Khamenei tegen de “satanische VS en Israëlische overheersing, en kunnen het kankergezwel dat Israël heet niet dulden.” De opstandelingen moeten voorkomen dat Amerika en Israël de revoluties proberen te kapen en te laten ontsporen.

  “De mensheid heeft stromingen als het Marxisme, de Liberale Democratie en Seculier Nationalisme achter zich gelaten en staat aan het begin van een nieuw tijdperk”, aldus Khamenei. Dat nieuwe tijdperk is volgens de ayatollah een Islamitisch ontwaken en deze ontwikkeling zorgt bij de VS, Israël en het Westen voor een “gevoel van zwakte en verslagenheid dat met de dag zal groeien”.
  Bron: PowNed

  Like

 17. Linsky zegt:

  Vroomheid remt de Arabische wereld
  Leon de Winter

  Vanaf het begin was ik sceptisch over wat de zogenaamde Arabische Lente zou brengen. Wie enig inzicht heeft in de omvang van de problematiek in de Arabische en islamitische landen, weet dat een humane revolutie een onmogelijkheid is.

  Al eerder heb ik hier gewezen op een onderzoek naar opvattingen in Arabische en islamitische landen, en het enige land waar de moderniteit vat heeft gekregen op de cultuur is Turkije. In dat land kan de helft van de bevolking beschouwd worden als culturele verwanten die vrijheid, democratie, gelijkberechtiging en vrijheid van denken en expressie onderschrijven.

  Maar ook in Turkije liggen de vrijdenkers onder vuur. De AKP van premier Erdogan heeft een modern gezicht, maar daaronder schuilt een ouderwets religieuze ziel die de waarheid alleen vindt in het heilige boek van de moslims, de Koran. De moderniteit is er letterlijk in geslagen door de vader des vaderlands van het moderne Turkije, Kemal Atatürk, die het dragen van hoofddoekjes verafschuwde. Volgens hem waren die een teken van achterlijkheid.
  http://eurabie.punt.nl/?id=478313&r=1&tbl_archief=&

  Like

 18. G.Deckzeijl zegt:

  @Linsky: wat de moord op JFK met de Palestijnen te maken heeft, ontgaat me VOLLEDIG.
  Trouwens, het is me allemaal één grote pot nat omdat iedere denkbare allahschreeuwer in die regio er sedert mensenheugenis op spinst dat Israël van de kaart geveegd wordt. Assad wil dat, Ahmadinejad wil dat, een of andere hoge piet van Libanon wil dat, in Gaza en de Westbank willen ze dat, so what the hell is new..???

  Like

 19. Linsky zegt:

  En deze om het af te leren 🙂

  Kermit de Kikker en Miss Piggy halen tijdens een persconferentie na de première van hun nieuwste film in Londen uit naar tv-zender Fox News.
  Fox News bekritiseerde het duo omdat de nieuwe Muppetfilm ‘gevaarlijke liberale ideeën’ zou opdringen aan kinderen.
  Kermit drijft de spot met de schaamteloze manier waarop de tv-zender angst verspreidt onder de bevolking voordat Miss Piggy haar eigen mening over Fox News deelt met het publiek.
  Fox News maakt deel uit van het Amerikaanse mediaconglomeraat News Corporation van de in Australië geboren Rupert Murdoch. In 2011 kreeg hij in totaal 25 miljoen euro bijgeschreven op zijn bankrekening. De zender kan worden bekeken door 102 miljoen Amerikaanse huishoudens.
  The Muppets Attack Fox News

  Like

 20. Linsky zegt:

  Decky,
  het staat allemaal met elkaar in verband, dat weet je best.

  Kennedy werd vermoord omdat ie de FED buitenspel wilde zetten en al echte USA dollars had laten drukken en al in omloop had gebracht. Het zijn de mensen achter de FED, de werklijke eigenaren van alle (particuliere) banken die het hele smerige Spel en complot tegen de mensheid hebben aangezet en uitvoeren. Daar is het transformatie-programma om de christelijke mensheid te vervangen door een moslim/kalifaat het belangrijkste onderdeel van.
  Fjordman heeft er ook ideeën over.

  Like

 21. Linsky zegt:

  ‘Assad dreigt weer met Midden Oosten oorlog als VN zijn aftreden eist’

  Volgens bronnen in het Midden Oosten heeft de Syrische president Bashar Assad in vertrouwelijke gesprekken met zijn naaste adviseurs opnieuw gedreigd een regionale oorlog te beginnen als de VN Veiligheidsraad een resolutie aanneemt waarin zijn aftreden wordt geëist. Afgelopen nacht bereikte de Veiligheidsraad opnieuw geen overeenstemming over een resolutie, vooral omdat Rusland en China tegen gedwongen maatregelen en militair ingrijpen zijn. Ondertussen zou Assad diverse legereenheden bevolen hebben zich klaar te maken voor een eventuele oorlog, waarbij zeker Israël betrokken zal worden.

  Er zijn ook berichten dat de door Iran aangestuurde islamitische terreurbeweging Hezbollah in Libanon vandaag begonnen is met voorbereidingen voor een mogelijk nieuw militair treffen met Israël. Tevens zou het Russische marine flottielje, dat wordt aangevoerd door het vliegdekschip Admiral Kuznetsov en nog altijd voor anker ligt in de Syrische havenstad Tartus, in verhoogde staat van paraatheid zijn gebracht.
  http://xandernieuws.punt.nl/?id=652116&r=1&tbl_archief=&

  Like

 22. chantal zegt:

  @Linsky om 12:07
  Linsky, nu je hier ook Fjordman noemt ter promotie van je allesomvattene samenzweringstheorie heb ik een vraagje aan je :

  Misschien kun je even aangeven waar in zijn tekst Fjordman er soortgelijke waanbeelden als jij op na houdt?!

  Like

 23. Linsky zegt:

  Chantal,
  Achteraan sluiten ergens bij Louis portugaal, misschien mag je mee schieten met de rest!

  Ik zal het hier ook effe zetten wat ik hem antwoorde, want voor jou is het antwoord gelijk;

  Maar ik begrijp eerlijk gezegd niet hoe jullie allemaal zo blind willen blijven voor de werkelijke oorzaken.
  Dat doet de medische wetenschappers ook. Ze bestrijden enkel de symptomen, en laten de oorzaken onbesproken.
  Bij hen is het duidelijk,l de hele business zou instorten als je de oorzaak zou oplossen!
  Hebben al die NWO-ontkenners soms modder in de ogen, ….of soms belang bij het continueren van islamisering?
  Is er anders niks meer waar jullie je druk over kunnen maken en van af je toetsenbordje nog kunnen schelden, tieren en zo geweldig heldhaftig kunnen lijken?
  Of zijn er soms ook financiële belangen in het spel?
  Ik begin het zo onderhand uiterst verdacht te vinden dat hier zo ontzettende weerstand is om de werkelijke aanzetters en oorzaken van het hele islamisering gebeuren te ontkennen en er een taboe op te heffen!
  Je bent volslagen blind zijn als je niet ziet en begrijpt dat alles wordt aangestuurd door een smerige elite-kliek achter de schermen.
  Zij willen één wereld-religie, en ze vervangen het hele verdomde Christendom voor de islam!
  Transformatie.

  Lees eens wat meer, op het blog hier is heel wat meer te vinden over dit soort zaken.
  Och, voor ik het vergeet, Fjordman ,…had die het ook niet over “afschaffing van een mensentype en diens vervanging door een ander.” enne dacht ie ook niet dat het een en ander ” geen natuurlijk verschijnsel was” en dat “Het is het resultaat van beslissingen, die door benoembare verantwoordelijken werden genomen en het is letterlijk uniek.”

  O, en had hij ‘t niet over: …………….”De historische parallellen, waarnaar men onwillekeurig grijpt om dit proces te beschrijven – bijvoorbeeld de ondergang van Rome – onderscheiden zich ongeacht alle overeenkomsten van datgene, wat we NU meemaken op één beslissend punt: Nooit en nergens was de ondergang van een cultuur het resultaat van een hierop doelende politiek van haar eigen elites, nooit en nergens het resultaat van een monsterlijk verraad.”…………
  Maar met de transformatie- vervanging van mensentype nu dus wel.
  Verraad..door onze eigen overheden!

  Achter aan sluiten dus chantal, het vuurpeleton staat al klaar!

  Like

 24. Linsky zegt:

  Overigens heb ik de indruk dat bijv. Fjordman vaak wel ‘n wat ingewikkelde woordkeus en zinsbouw heeft waardoor velen het niet kunnen volgen wat ie nu precies bedoeld. Maar dat wil men niet erkennen natuurlijk, en interpreteert het dan op eigen simpele wijze, die past bij de dogma’s en de visie die men zelf al heeft. 😦

  Like

 25. Linsky zegt:

  chantal:
  En ik had nog wel een special voor je gezet om 11:24.. 🙂

  Like

 26. chantal zegt:

  Linsky, mijn vraag aan je om 14:49 was duidelijk:
  Misschien kun je even aangeven waar in zijn tekst Fjordman er soortgelijke waanbeelden als jij op na houdt?!

  Dus SVP een link!

  Like

 27. Linsky zegt:

  Je vraag is duidelijk , evenals mijn antwoord dat was!

  Kijk moppie, dat je vermogen tot begrijpend lezen en gemiddelde IQ. wat te kort schiet is ten slotte niet mijn schuld, maar ik ben de kwaadste niet en zal ‘t nog eens proberen.

  Daarom verwijs ik hier nog eens naar de comments:
  • Linsky – 1 februari 2012 om 15:00 op deze draad.
  • Linsky – 30 januari 2012 om 17:25 op de draad;
  https://ejbron.wordpress.com/2012/01/30/fjordman-in-een-interview/

  Verder gelieve enige moeite nemen goed te lezen, zelfstandig na te denken en daarna te beoordelen.
  Eventueel kunnen andere comments wellicht behulpzaam zijn, bij de interpretatie van de wijze waarop een en ander in de juiste context geplaatst dient te worden.

  Like

 28. chantal zegt:

  Lynsky, geen zinnig denkend mens zal willen ontkennen dat er een politieke elite is door wiens handelen onze cultuur dreigt te worden uitgeleverd aan de islam.
  Echter, de bizarre waan welke jouw clubje aanhangt dat een en ander zou wijzen op een complot waarbij Satan de illuminatie aanstuurt om zodoende hier op aarde de antichrist te installeren past eerder in een psychiatrische setting dan op deze gerespecteerde site.

  Like

 29. Linsky zegt:

  Moppie,
  qutoede bizarre waan welke jouw clubje aanhangt dat een en ander zou wijzen op een complot waarbij Satan de illuminatie aanstuurt om zodoende hier op aarde de antichrist te installeren past eerder in een psychiatrische setting dan op deze gerespecteerde site.
  ===========

  Waar in mijn comment (s) staat dat, of heb ik die bewoordingen gebruikt?
  Speciaal dat = Satan =….
  Graag een verwijzing graag!
  Mocht je ze niet kunnen vinden dan graag excuses voor de suggestieve en lasterlijke taal svp….

  Like

 30. chantal zegt:

  Linsky, je zult zeker en vast de draad kunnen vinden waarin je enthousiast de ‘fantastische en best geinformeerde boeken’ – zoals je ze betitelde – van Robin de Ruiter aanprees en naar zijn website verwees.
  Onder de draad ‘Een stierf voor je ziel….’ heb ik het samenzwerings gedachtegoed van je geestelijk leidsman helder over het voetlicht gebracht.

  Like

 31. Linsky zegt:

  Ik wordt wel steevast beschuldigd van ‘gezwatel’ cq. geraaskal…

  De enige echter die tot op heden alleen met suggestieve beweringen en inhoudloos geschreeuw komt ben je zelf hoor.
  Tot op heden heb je geen barst bewezen of zelfs maar aangetoond, je blijft gewoon door beschuldigen, suggereren, schreeuwen, en inhoudelijke leegheid!
  Wellicht in de hoop dat anderen mee janken….?

  Het komt me eerlijk gezegd behoorlijk pathologisch over allemaal. je hebt echt kennelijk een dwangmatige behoefte aan ‘slachtoffers voor je eigen zieke ideeën en kennelijk wat te veel aan gal.
  maar ik zou het toch echt op prijs stellen als je die maar eens ergens anders ging spuien.

  Al wat je beweert is uit de lucht gegrepen en komt voort uit je frustraties en onverstand, en eerlijk gezegd mi. aan haat gevoelens die waarschijnlijk gevoed worden door een erg bekrompen geest en incasseringsvermogen.

  Je beschuldigd me wel steeds ook van niet tegen kritiek te kunnen, maar het lijkt me evident dat ik tot op heden steeds inhoudelijk heb gereageerd, met voldoende onderbouwing. Jij echter niet, je blèrt allen maar.

  Wellicht dat het artikel ; https://ejbron.wordpress.com/2012/02/01/als-de-pers-zwijgt/
  je wat wijzer kan maken en de nodige aanzet tot nadenken levert!

  Als je dan nog steeds wat tegen mensen hebt die wat dieper nadenken, meer weten, en zichzelf wat breder informeren, en wat meer hun intelligentie benutten, is het tijd eens te raden te gaan bij jezelf. Misschien tijd om eens te erkennen dat het mogelijk zou zijn dat je zelf toch echt aan het zwatelen en raaskallen bent?

  Like

 32. chantal zegt:

  Linsky,

  Le-zen wat ik schrijf om 19:31 en daarna tot je laten doordringen waarnaar ik verwees. 😉

  Like

 33. Linsky zegt:

  Vederso en chantal:

  Enkele lieden wensen hier gewoon censuur en restricties op leggen;
  Geen NWO,
  Geen werkelijke oorzaken benoemen.
  Geen verwijzingen naar Xander.
  Linsky pleegt 60 % van alle reacties
  Ik heb een coup op het blog gepleegd!

  Geen comments meer, omdat die afbreuk doen aan het artikel!
  En ik wordt zelfs als ‘gevaarlijk ‘ gekwalificeerd!
  Per definitie raaskal ik waarbij mijn zieke fantasie als drijfveer wordt beschouwd.

  Nou, dat is allemaal nogal wat!

  Het zou tot eer kunnen strekken dat ik in navolging van Jan Maat, Pim Fortuin en Geert Wilders, eveneens wordt gedemoniseerd, ware het niet dat dit gebeurd door de mensen die zeggen mee te strijden tegen de islamisering van het Westen. Een mes in de rug dus!

  Het feit dat ik vrijwel dagelijks, informatie aandraag in de vorm van comments die verwijzen naar andere artikelen, is een zaak tussen E.J. en mij en gaat je in het geheel niets aan. We hebben daar namelijk afspraken over en een aantal redenen, die we jou niet wensen voor te leggen. De inhoud en strekking van die informatie is niet onderworpen aan de mening of kritiek van derden. Mensen die niets hebben met de geboden info, kunnen dat namelijk gewoon negeren. Precies zoals ik zelf doe, met allerlei comments, filmpjes en uitgebreide info, die me al jaren bekend is. Jullie probleem is ook in deze dus weer dat mijn aanwezigheid en mening jullie niet aanstaat.

  De suggesties dat mijn commentaren, anderen zouden weghouden is eveneens uit de lucht gegrepen en niet bewijsbaar. Evenmin heeft mijn commentaar invloed op het artikel.

  Een lezer is niet per definitie reaguurder. Er zijn duizenden lezers en dat aantal neemt per week toe! De meeste lezers hebben interesse in de artikelen en reageren zelden of nooit. Als er werkelijk lezers zijn die af zouden willen haken om dat er een comment onder staan wat hen niet zint, kunnen zij contact opnemen met E.j. Wellicht dat hij ze zal wijzen op het feit, dat het om het artikel gaat en dat de comments niet verplicht zijn en genegeerd mogen worden.

  Fantasie. In de context waarin het steeds gebruikt wordt klinkt het erg negatief en suggereert eerder zelfs een leugenachtigheid en of niet realistisch in mijn wezen en woorden. Hoewel er steevast geschermt wordt met die geladen uitdrukkingen heb jullie niet een keer aangetoond op welk punt of welke bewering mijnerzijds onwaar, danwel gefantaseerd zou zijn. Dat had ik dan graag onderbouwd en ’bewezen’ gezien.

  Dat jullie eigen invalshoek tegengesteld is aan de mijne staat buiten kijf, maar is daarmee nog niet superieur. Jullie willen alleen het symptoom bestrijden. Dat doe ik ook, maar wens daarbij wel steevast te blijven verwijzen naar de oorzaken. Dat is tevens het meest geuite bezwaar; dat ik permanent blijf wijzen op de verraderlijke overheden en het vormen van de NWO. (Een feit wat zelfs door een aantal USA presidenten zelf in de volle openbaarheid is uitgesproken) Het feit dat je kennis, wetenschap, inzicht en bevattingsvermogen danig tekort schiet is niet iets wat je mij mag of kan aanrekenen.
  Het lijkt er dus meer op dat mijn mening jullie gewoon niet aanstaat.

  Zelfs het feit dat ik jullie negeer, verhindert je in het geheel niet, steevast en permanent mij in persoon uit te kiezen en om, of mijn artikelen of mijn comments aan te vallen, waarbij jullie je eigen mening van doorslaggevend belang vind en daaruit de conclusie trekt dat ik me zou moeten onthouden van bepaalde inzichten, meningen, termen etc… censuur dus, of zelfs dat ik maar zou moeten vertrekken.
  En dat allemaal omdat mijn mening jullie weer niet aanstaat.

  Als mijn mening en wijze van commentaar je niet aanstaat, wat let je dan om mijn comments gewoon te negeren of een ander blog op te zoeken. De enige psychologisch verantwoorde conclusie is dat je echt aan een pathologische behoefte aan aandacht en verbale agressie lijd.

  “reactieruimte zijn privé-zwatelblog” dat klinkt niet aardig, zwaar negatief en is bovendien onwaar. Die woorden suggereren zowel een bevoordeelde positie, als dat mijn comments uit gezwatel zou bestaan. Een nadere aanduiding of definitie van ‘zwatel’ is gewenst. Beide beweringen zijn dus volslagen uit de lucht gegrepen. En weer blijkt dat mijn mening jullie niet aanstaat.

  Quote: “En natuurlijk is het weer good old Rommel die we daar een site zien opstuwen in de vaart der volken.”
  Het gehalte van dit soort comments geeft duidelijk weer, wat het niveau is waarop jij chantal wenst te communiceren! Ik heb namelijk niets kunnen ontdekken waaruit bleek dat hij een bijdrage aan de strijd leverde. Hier blijkt duidelijk dat de wens om beschuitjes met ‘m te eten, je beoordelingsvermogen sterk beïnvloed, dan wel geheel verduisterd. Met alle respect voor Rommel, want persoonlijk mag ik ‘m wel.

  Jullie insinuaties, verdachtmakingen, onwaarheden, beledigingen zijn vervelend, irritant, en bederven de sfeer op het blog. Het is een bekend feit dat juist negatieve dingen, vooral als dat het laatste is wat men las of zag, meer kans maken op een blijvende indruk. Precies zoals zeer pijnlijke en verdrietige zaken veel beter in de herinnering blijven dan de fijne en mooie dingen.

  Feitelijk is dat alles dus alleen maar omdat mijn mening en visie jullie niet aanstaat!

  Slotconclusie; De oorzaak ligt dus geheel bij jullie zelf. Het feit dat ik als katalysator voor jullie werk, zal je niet genezen. Op elk ander blog en in het dagelijkse leven, zul je steeds katalysators aantreffen, gewoonweg omdat de aard en oorsprong van het probleem niet onderkend wordt en als zodanig als een kankergezwel zal groeien, waardoor
  je steeds minder inzicht en controle over je zelf zult hebben.

  Pas wanneer je in staat bent werkelijk objectief te oordelen is er een mogelijkheid tot herstel. Darvoor is eerlijkheid tegen je zelf vereist, wat verkregen kan worden door serieuze introspectie, opruimen van alle trauma’s en de innerlijke bereidheid als een evenwichtig mens door het leven te gaan.

  Wel, omdat ik ook de kwaadste niet ben hier wat suggesties;

  Bouw zelf eens een torentje…..
  Dan zal ik wel aantonen, dat het mogelijk is elk woord, elke zin en zelfs het hele verhaal te ondermijnen en met de meest ziekelijke argumentatie te torpederen en compleet onder te sneeuwen. Kritiek is namelijk totaal niet van wezenlijk belang, omdat het voornamelijk appelleert aan de gemoedstoestand, intellectuele vermogen en het globale opnamevermogen van de lezer.

  De meest voor de handliggende is natuurlijk dat je je voortaan inhoud en geen personen alhier stelselmatig aanvalt. De meesten van ons vinden het in ’t geheel niet erg dat er gewezen word op een vergissing, fout of andere ongerechtigheid. Er is niks mis met correcties naar elkaar, omdat dat op normale, vaak zelfs humoristische wijze kan gebeuren, waardoor niemand er aanstoot hoeft te nemen. Stelselmatig is benadrukt.

  Of je sodemietert gewoon op, naar een blog waar alleen mensen zitten die jouw mening en visie wel delen. Of een blog, waar de naam Linsky en de term NWO in de spam-machine zit.

  Like

 34. E.J. Bron zegt:

  Geachte reageerders,

  Laat ik even héél duidelijk zijn: Linsky heeft mijn volledige toestemming om op zijn manier een bijdrage te leveren aan mijn blog.
  Ik wens vanaf nu dan ook niet meer dat hij, door wie of op welke wijze dan ook, denigrerend benaderd wordt. Hij staat open voor een normale discussie. Geen probleem. Probeer hem met argumenten en tegenargumenten van zijn ongelijk te overtuigen.
  De webmaster geeft nu een permaban aan de eerste de beste, die Linsky op zijn persoon aanvalt. Dat is onder de gordel en pik ik niet!!!!

  Like

 35. chantal zegt:

  Ik zweer het, een paar dagen terug kreeg ik een mailtje van een vriendin over het geval Linsky bij E.J. Bron. wordpress.com.

  Hieronder een een uitsnede:

  “Vanochtend de site van Bron uitgeplozen.
  Wat mij duidelijk is , is dat Linsky ernstig paranoïde is. Een samenzweringsmalloot, en immuun voor informatie die niet in zijn warhoofd past.
  Ik heb jouw bijdragen zorgvuldig gelezen, ook om niet zomaar instinctief jouw kant te kiezen.
  Je bent bijzonder helder, informatief en beschaafd gebleven. ……….
  Vervolgens beschuldigt hij jou van allerlei kwaadaardigs dat hij door zijn paranoïde filter heeft waargenomen, en waar ik met de beste wil van de wereld geen spoortje van kan ontdekken.
  Tegen zo´n gast lullen is totale verspilde moeite. Hij ziet nog eerder marsmannetjes uit je neusgaten vliegen dan dat hij hoort wat je zegt.
  Hoe Bron aan zo´n kwiebus komt is me een raadsel.”

  Like

 36. E.J. Bron zegt:

  @chantal

  Zwak verweer via derden.

  @vederso

  Jammer, maar jouw eigen keuze. Die respecteer ik.

  Like

 37. Eline. zegt:

  Ik lees dit weblog elke dag.
  Maar met stijgende verbazing die zo langzamerhand is overgegaan in verbijstering zie ik de snierende “antwoorden”op doodgewone opmerkingen van diegenen die er een andere mening op na houden.
  Ik bedoel dus andere meningen dan die van de heer Linsky.
  Doodzonde van de onderwerpen die hier door EJBron geplaatst worden.

  Like

 38. E.J. Bron zegt:

  @Eline

  Dank je Eline. Zo zie ik het namelijk ook. zie mijn commentaar van 21:59 op deze draad.

  Like

 39. E.J. Bron zegt:

  @Eline

  Of bedoel je het juist andersom? Dat zou betekenen dat Linsky er nog een vijand bij zou hebben! Lekker is dat!

  Like

 40. E.J. Bron zegt:

  @ Eline

  Mocht je ook van plan zijn om je aan te sluiten in de rij van diegenen, die Linsky persoonlijk aanvallen, raad ik je aan een ander blog te gaan lezen. Want Linsky is een blijvertje. Dan moet hij het echt wel héél gek maken!

  Like

 41. Eline. zegt:

  @ E.J.Bron.
  Ik ben helemaal niet van plan om Linsky persoonlijk aan te vallen, ik sla zijn comments gewoon over en bepaal me tot de geplaatste onderwerpen.

  Like

 42. Linsky zegt:

  Misschien is wat uitleg wenselijk.
  Ik zet volgens afspraak met E.J. ’s morgens of in de loop van de dag, ook dus tijdens zijn trieste afwezigheid en in de ‘dode’ uurtjes veel info en links op het blog.

  Om ‘leven’ in het blog te houden. Te communiceren met reageerders die daar behoefte aan hebben of die gewoon meer informatie zochten, verwant aan de artikelen en/of zijdelings een raakvlak hadden.

  Geselecteerde informatie van de buren. Dat is een tamelijk breed aanbod, wat niks te maken heeft met mijn persoonlijk geloof of mening. maar veeleer met de complexiteit van het geheel.

  Indien ik een mening heb ten aanzien van een andere reageerder of reageer op een artikel, is dat zonder meer duidelijk door de aard van het comment.
  Het is derhalve onontkoombaar dat mijn naam veelvuldig verschijnt in de colom Reacties.
  Dat is dus niet omdat ik daar zo graag m’n naam zie staan 😦

  Als er een verschil van mening ten aanzien van die van anderen is, ben ik wel bereid die van mij te verdedigen door middel van comments. Maar dan graag met eigen argumenten of terzake doende links die men ter ondersteuning aandraag, zoals ik die zelf ook aandraag, en niet met meningen van derden of met gebral dat ik fantaseer of paranoïde ben, dat is namelijk geen argument maar een subjectieve mening die notabene beledigend is.

  Verder vind ik het persoonlijk fijn om ter ontspanning te geinen met bepaalde reaguurders. 🙂

  Like

 43. Marijke . zegt:

  Nou EJ dat is nou heel verstandig watEline zegt .Als je het niet met iemand eens bent sla je het over en ga naar een ander art.Doe ik ook.Chantal gooit zulke maffe films hier op die nergens op slaan en die sla ik gewoon over.Gestel dat ik daar blijf over zeuren ,maar ik vind ze walgelijk,moet je daar maar steeds op in gaan en jou blok verzieken.Ik kom alleen hier en af en toe plemp ik wat neer.Ik blok in de states .EJ en dat weet je.Dat atr wat van mij kwam wat mijn blok vrienden overblijven door stuuren is door verderso wel 4 keer in de grond geboort en maar door gaan,net als hij al 4 keer heeft gedreigt hier niet meer terug te komen.Ze hebben geen een respeckt voor jou want al dat vergift wat ze spuiten is heel naar.Je hebt er genoeg op gezet vandaag om daar naar toe te gaan maar het is als kanker en blijft maar door gaan.Ik hoef niet voor linsky op te komen want hij is mans genoeg.Maar om iemand gevaarlijk te noemen om dat je het niet met hem eens bent en maar door blijven zuigen.Zag gisteren dat linsky even met seculire aan de gang was en er werd gelijk door Chantal gezegt voor dat het weer over pindakaas gaat en raki maar even dit en maffe film van heb ik jou daar,dat was voor mij echt het bewijs dat het zuigen is.maar het erge vind ik dat ze geen eens respeckt hebben voor jou harde werk ook al zeggen ze van wel ,maar proberen wel je blok te verzieken en dat vind ik triest zelfs diep triestKijk ik bedankte Wachteres nog waant ik zie dat die echt begaan is met het doel waar wij ook mee bezig zijn en ik doe het meer in de states.ben ook al uit gemaakt voor amrikaanse dekundige,terwijl ik nog nooit zo iets hebt beweert.En dat ben ik dus metEline eens sla het over en blijf niet zuign het verziekt een blok en dat is o zo jammer van al jou harde werk

  Like

 44. Linsky zegt:

  Dank je Marijke,
  ook fijn om eens een positief geluid te horen 🙂

  Enne, een wijntje gaat er wel in dacht ik zo… in plaats van raki , hihihi

  Like

 45. Marijke . zegt:

  Die is ook al oud Verderso.Ik dacht dat je niet meer terug kwam,dat is nu al 6 keer dat je dat gezegt hebt.Ben je nou echt van de pot gerukt.Je hebt geen eens respeckt voor EJ.Schandelijk gewoon.Neem een voorbeeld aan Wachteres die is echt begaant jij ben een gift zaaier.Fuck off.

  Like

 46. chantal zegt:

  Hé Vederso, je laat me toch niet echt alleen hier achter hè naast de gifkikker hierboven? 😉

  Like

 47. chantal zegt:

  @Linsky,

  Om 23:08 lees ik:
  ‘Om ‘leven’ in het blog te houden. Te communiceren met reageerders die daar behoefte aan hebben of die gewoon meer informatie zochten, verwant aan de artikelen en/of zijdelings een raakvlak hadden.’

  Hoe spijtig, Linsky, dat je niet ziet dat je in plaats van het blog hier levend te houden, het merg uit uit de reactieruimte zuigt.

  En dan ook nog durven beweren :
  Geselecteerde informatie van de buren. Dat is een tamelijk breed aanbod, wat niks te maken heeft met mijn persoonlijk geloof of mening. maar veeleer met de complexiteit van het geheel.’

  Ongetwijfeld zie je ook niet de contradictie en ongeloofwaardigheid in je laatste bewering: ‘Geselecteerde informatie’ ….’niks te maken met mijn persoonlijk geloof of mening’…met als onderbouwing voor die tegenspraak: de complexiteit van je samenzweringsfantasie.

  Like

 48. chantal zegt:

  Pak van mijn hart, Vederso. We blijven rationele commenters. 😉

  Like

 49. Marijke . zegt:

  Verderso je hebt helemaal gelijk en dit is echt de laatste keer dat ik je ooit nog antwoord geef,want je bent een spychopaat dat blijkt wel en neem een pilletje.En ik ben niet zo als jou af scheid nemen en toch weer terug komen,Zo fuck op dit blok ,maar van mij krijg je geen woord meer.

  Like

 50. Linsky zegt:

  Marijke,
  mijn Opa zat op het station en daar kwam een pastoor aan.
  Die man sjouwde zijn koffers naar de trein en Opa hoorde naast hem zeggen, “verrek, zie je dat, De vent is te gierig om de kruier wat te laten verdienen.”

  Dagen later zat ie er weer, en dezelfde manen zaten naast hem.
  De pastoor kwam juist terug en riep een kruier en lui zijn eigen koffers dragen
  Zeggen die mannen naast Opa, “Verrek, zie je dat, te lui om zijn eigen koffers te dragen!”

  Er is altijd op alles wat te zeggen, het is maar hoe je het wenst te interpreteren! 🙂

  Like

 51. Linsky zegt:

  lui zijn eigen = liet zijn…. rotbord 🙂

  Like

 52. chantal zegt:

  Vederso, in het geval dat de bijdragen van Linsky echt als aliens mijn neus uit gaan komen zou ik toch de voorkeur geven aan Amsterdam Post. De enige op DDS die ik echt de moeite waard vind is Joost Niemoller.
  Bij AP heb je Frik die sowieso voor drie telt en Rommel die daar nauwelijks voor onder doet, en niet te vergeten mijn oude vriend Martien van wie je veel kunt zeggen maar joden en de staat Israel verdedigen kan hij als geen ander, eerlijk is eerlijk.

  Like

 53. Marijke . zegt:

  Linsky ik houd hier mee op want ik heb te veel respeckt voor EJ,plus ik heb andere dingen te doen.Ik zit niet de hele dag aan mijn PC.Ik kom hier want ik heb veel geleert van EJ en kwam hier met plezier voor het vergift kwam.En ik heb net gezegt ik ga er niet meer op in want anders doe ik het zelfde wat zij doen en dat vind ik niet eerlijk tegen over EJ,Zie als er een zieke appel op de schaal ligt die steekt de rest aan en dat is niet zo leuk en hier wou ik het bij laten.Want ik heb al gezien dit is een gebed zonder eind.

  Like

 54. chantal zegt:

  D’r is niks mis mee Vederso om op je schreden terug te keren.
  De nodige beroemdheden gingen je voor, Heintje D. en wat te denken van Doe Maar! 🙂

  Like

 55. chantal zegt:

  Vederso, tot ‘tuig van de richel’ zou ik de luitjes van AP niet wilen bestempelen. Zie bijvoorbeeld eens het correcte optreden van AP’s stamgasten Deckzeijl en Rommel hier op de site. 😉

  Like

 56. Max zegt:

  De Hamas, Jihad en Hezbollah zijn geen bevrijdingsorganisaties, maar religieuze fascisten. Wie de uitingen van Hamas volgt weet echter dat deze terreurbewging helemaal niet een redelijke club is maar een islamitische doodscultuur die vindt dat niet alleen Joden maar ook christenen dienen te worden uitgeroeid.Zij moeten de doodscultuur verwerpen die hun onderwezen wordt en in hun boeken staat. Slechts wanneer zij dit bereiken zullen zij geen vijanden meer hebben.http://szrzlj3.blogspot.com/2010/04/antisemitisme-vanuit-links.html

  Like

 57. Marijke . zegt:

  Max ben het met je eens,maar ik vraag me af of ze dan nog tevreden zijn .Kijk in Irak ze blijven elkaar af slachten en dat gaat ook maar iedere dag door.Ik vraag me soms af zit het in het beesje

  Like

 58. chantal zegt:

  Marijke, misschien kun je in dat verband eens nadenken over de veelzeggende uitspraak van Golda Meir:
  ” Peace will come when the Arabs will love their children more than they hate us.”

  Like

 59. Piet Klont zegt:

  Iets zegt mij, dat Linsky weer terug is van vakantie….
  (met dank aan, voor de link van 10:46)
  Iets zegt mij ook, dat ik zelf hard aan vakantie toe ben….. ik ben nóg bek-af van het gereutel op A7 van de afgelopen weken! 😀

  Like

 60. Piet Klont zegt:

  Hoe kan dat nou…ik zit in een andere tijdzone?!

  Like

 61. vederso zegt:

  @ Piet. Hier kunnen we wel even het gereutel van A7 doornemen zonder dat Chantal dat stoort.
  Vertel eens, was het zo erg?

  Like

 62. Piet Klont zegt:

  Ha, Vederso!
  Ik was al bang dat je wéér opgestapt was!
  Ik zat op een oude draad vanwege een link ergens, zodoende.

  A7?
  Ja, dat was inderdaad erg.
  Zelden het gevoel gehad dat ik zo veel van me moest afbijten op die sparringdraad, die nu weer is verwijderd.
  Maar opgeven doe ik nooit, moe word ik er wél van.
  Allemaal verspilde energie, geheel onnodig.
  Maar het is ook wel eens goed dat alle levende frustraties onder bepaalde reaguurders naar buiten komen.
  Weet je tenminste waar je aan toe bent!

  Like

 63. Jan zegt:

  Fathi Hamad, ‘minister’van binnenlandse zaken: Palestijnen zijn een verzonnen volk
  (vanaf 0:50)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s