Londen: Minderheden veroorzaken explosie van geboortecijfer

De demografische verandering van Europa begint in Londen door een babyboom waar te worden: er werden 25% meer kinderen geboren dan in 2002, de stad zorgt op dit moment voor 35% van de totale natuurlijke bevolkingsgroei van Groot-Brittannië. Tot 2030 zal Londen volgens de nieuwste berekeningen één miljoen mensen meer herbergen. Verantwoordelijk voor deze enorme stijging zijn de “etnische minderheden”, die drie vierde deel van de nieuwgeborenen voor hun rekening nemen.

Het hoogst is de groei in het stadsdeel Barking en Dagenham, waar 11% zwarte Afrikanen – vooral Nigerianen – wonen. Deze bevolkingsgroep is sinds 2001 met 70% toegenomen. Ook de uit Bangladesh afkomstige, meestal islamitische, bevolking neemt daar snel toe. Sinds 2001 is deze meer dan verdrievoudigd. Naast de natuurlijke bevolkingsgroei trekken ook veel gezinnen uit de binnenstad naar de buitenwijken, omdat zij het zich niet meer kunnen permitteren om in de binnenstad te wonen.

In meer dan tien districten is sprake van een stijging van het aantal nieuwgeborenen met minstens 20% binnen de afgelopen vijf jaar. Dat zal binnenkort leiden tot een tekort aan scholen. Groot-Brittannië is al begonnen om dit tegen te gaan, maar de genomen maatregelen zullen zeker niet voldoende zijn. Om voor meer scholen te zorgen, werd er al een beroep gedaan op het wegenbouwbudget en er werden ook kantoren verbouwd.

Ziekenhuizen overvol, moedersterfte neemt toe

De plotselinge geboortestijging is ook van invloed op de openbare gezondheid. Veel ziekenhuizen moeten per jaar meer geboorten doen dan hun capaciteit eigenlijk toestaat. De culturele gewoonten van veel vrouwelijke immigranten om hun zwangerschap pas korte tijd voor de geboorte te verkondigen, heeft in Londen een duidelijke stijging van de moedersterfte veroorzaakt.

De stadsplanning maakt zich zorgen over het geboortecijfer: tot nu toe was de planning toegespitst op de ontwikkeling van een typische industrienatie met dalende geboortes en economische rijkdom. De economische crisis en de vele geboortes doen de toekomst van het gezondheidswezen, het onderwijs en de woningbouw onzeker lijken.

Bron:

http://www.unzensuriert.at/content/007082-London-Minderheiten-verursachen-Explosion-der-Geburtenrate

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Immigratie. Bookmark de permalink .

9 reacties op Londen: Minderheden veroorzaken explosie van geboortecijfer

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Londen heeft 100% gelijk! De multiKUL kost niet alleen de Engelsen miljarden, hier is het al niet anders. De PVV heeft nog niet zo heel lang geleden aan de toenmalige min.v. integratie E.v.d.Laan Kamervragen gesteld over de kosten van de massa-immigratie. Dat leverde een fikse rel op. Bij Elsevier hadden ze alvast een rekensommetje gemaakt…
  Ben het getal vergeten. Iemand..???
  Analoog daaraan wordt er sedert jaar en dag vanalles vanaf de kansels in moskeeën geroepen. Een paar voorbeelden te vinden op: http://tinyurl.com/3wdvven
  (de staat schade toebrengen door een uitkering aan te vragen…)

  Like

 2. chantal zegt:

  D’r klopt iets niet aan het plaatje van de baby hierboven bij die stoplichten: blauwe ogen, rossig haar plus een al te witte huidskleur.
  Wèl juist aan het plaatje is dat de stoplichten niet werken.

  Like

 3. E.J. Bron zegt:

  2chantal

  Klopt! 😉 Ik kon helaas geen anders gekleurd plaatje vinden!

  Like

 4. chantal zegt:

  E.J., ik geloof je op je woord. Bij een andere inkleuring van de baby zou er door de multikul-ideologen al te veel stampij zijn veroorzaakt. 😦

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  @Chantal, 14:33… Stampij, zeg je…??? ’t Is toch de zuivere waarheid, niks bijzonders lijkt me.
  Lees maar eens wat Boumedienne in 1975 voor voorspelling deed…!!!
  http://tinyurl.com/3qcstlc
  Dan nog dit: als abortus 1400 jaar geleden gelegaliseerd was, hadden we de huidige ellende nooit gehad!
  Ultieme remedie: alleen kinderbijslag voor het eerste kind, ongeacht inkomen. Voorbeeld: waarom moet ik als bewust kinderloze via m’n belastingbiljet-inkomsten meebetalen aan de opvoeding van de kinderen van derden? ZIJ ALLEEN hebben toch besloten nageslacht te verwekken, of niet soms? Mensen van mijn kaliber zonden ze een bonus moeten geven, omdat ik door kinderloos te blijven geen milieu-schade veroorzaak.

  Like

 6. Columnist zegt:

  Als je voor de doodstraf en tegen abortus kunt zijn, kun je ook voor vrije abortus voor ongelovigen en gedwongen abortus voor gelovigen zijn. Geen leven voor de vijanden van het ‘leven’, dan geen keuze voor de vijanden van de keuze.
  Nog beter is het overbevolking èn vergrijzing te bestrijden met een maximumleeftijd.

  Het is overigens vreemd dat dit blog, dat Islamisering toeschrijft aan de NWO, aan de NWO een ontvolkingspolitiek toeschrijft, en tegelijkertijd klaagt over te grote gezinnen in het algemeen.

  Trouwens, wat zou men er in Saoedi-Arabië er van vinden als in Iran abortus wordt gelegaliseerd? Slecht, want er moeten meer Moslims komen, Slecht, want abortus is immoreel en zo verliezen we een bondgenoot, of Goed, want minder ongelovige Shi’iten?

  Like

 7. E.J. Bron zegt:

  @columnist

  Quote: “Het is overigens vreemd dat dit blog, dat Islamisering toeschrijft aan de NWO, aan de NWO een ontvolkingspolitiek toeschrijft, en tegelijkertijd klaagt over te grote gezinnen in het algemeen.”

  Dat vereist enige nadere uitleg uwerzijds, denk ik!

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  We hebben al jaren een moslimpardon, een asielzoekerpardon en nou krijgen we ook nog een kindpardon. Als dat geen aanzuigende werking heeft weet ik het niet meer.
  http://tinyurl.com/7hwv9jp
  Het begint me onderhand duidelijk te worden waarom dat verdomde ESM in het leven werd geroepen. http://tinyurl.com/7sbftbr

  Like

 9. Linsky zegt:

  Er lijkt me zelfs helemaal niks mis met het plaatje…………

  De geschiedenis in beschouwing genomen is het zelfs heel wel aannemelijk, omdat de Vikingen ook in Afrika zijn geweest, overal waar zij kwamen lieten ze blauwe ogen achter bij pas geboren kinderen, en vaak vestigden ze zich zelfs en richtten veel pleisterplaatsen in, waardoor Viking-gebruiken ingeburgerd raakten bij de lokale bevolkingen. Dat gebeurde bijv. in Ierland, Frankrijk, de UK, Spanje, ook in Marokko en op de Canarische eilanden. Ze zijn zelfs tot in de Zwarte Zee geweest en de Russische rivieren opgevaren. In Germania werden de Vikingschepen zelfs al genoemd door Tacitus.

  Daarbij opgeteld alle resultaten van vermenging met westerse meiden
  lijkt het me geheel dus volkomen verklaarbaar en een realistische weergave van de huidige werkelijkheid. God weet wat voor bizarre resultaten er nog meer in het verschiet liggen…………

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s